- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
raziel01 #39164 üzenetére
Neked ez a módszer lesz a nyerő.
-
1430
senior tag
válasz
lovace #39166 üzenetére
Milyen 2 év?
1.) Domino-ból váltottál át és az első évben járó kedvezményért vállaltál 2 évet? Ez nem zárja ki a készülékvásárlást, de itt is él a 7 hónapos szabály, amit felül ír, ha arany szinten vagy illetve 7 hónapon belül az leszel.
2.) Új hívószámmal vettél előfizetést, és így kedvezményt kaptál a belépési díjra? Ez kizárja a készülékvásárlást, tehát rád a készülékváltási szabályok lesznek érvényesek (21 hónap után - ha arany szinten vagy - előrehozottan, illetve hűség vége előtt 30 nappal). Ezt kiválthatod a kötbér kifizetésével (4xxx Ft), de a 7 hónapos szabály itt is játszik.
3.) Új hívószámmal és Next díjcsomaggal vagy valamilyen üzleti díjcsomaggal vettél előfizetést? No ez már kicsit cifrább verzió, de hasonló, mint a 2-es pontban, csak itt még Next esetén díjcsomagot is kell váltani, üzletinél meg hívd a 1435-öt a részletekért.qdak
Miről és mire próbáltál váltani?
Az szokott ilyen problémát okozni, hogy valamilyen alapértelmezett szolgáltatás hiányzik a számodról, amit a háttérrendszer ilyenkor fel akar tenni, de az önkiszolgáló ezt nem engedi. Telefonálj be, és ügyintéző megcsinálja a váltást, legfeljebb a problémás alapszolgáltatást utána felfüggeszti.dedike
2014.03.31-ig meghosszabbították a Next promóciót.313313
Igen, tegnap éjfélig tartott a 30%-os akció, gondolom hamarosan a főoldalról is leveszik. -
313313
addikt
Honlapon, főoldalon még kint van a 30%-os kedvezmény, de ha a készülékek közt böngészek, már nem igen mutatják az árak. Cserébe maradt pár készüléknél online kedvezmény 10-21%
Szerk: Next díjcsomagok értékesítése meghosszabbítva 2014. március 31-ig
-
polonic
félisten
Milyen lehetőségeim vannak, ha a 15 napos javítási határidő már letelt?
-
menyko
tag
válasz
lugosi #39186 üzenetére
Pont ezzel kapcsolatban lenne nekem is egy kérdésem. Aki már vásárolt T-től BB Z10-ből annak valóban független készüléket adtak? Mert több helyen is olvastam aprón is, hogy Telekomos készülék, de nincs rajta hálózati korlátozás. Továbbá arra is kíváncsi lennék, hogy melyik modellt forgalmazzák (STL-100- 1 / 2 / 3 / 4 ).
-
lord.lakli
őstag
válasz
freeknight #39169 üzenetére
Tuti nem a 30% kedvezmény miatt van készlethiány.
(#39176) qdak: ez sajnos az alapműködés. Össze-vissza elszáll, nem jól működik az egész web sajnos.
(#39179) ANDROID???: és 23 órakor van vége a mai napnak, azaz 2013. november 27-nek
-
blueye
veterán
-
St3ven
addikt
válasz
whiskeys #39175 üzenetére
Tuti. De írja is a kedvezmény feltételeinél.
A kedvezmény az adott GoNet! adatdíjcsomagra egyszeri havidíj-jóváírást ad, tehát egy adott Go!Net adatdíjcsomagra a kedvezmény egy alkalommal vehető igénybe. Másik Go!Net adat-díjcsomagra történő váltás esetén az ahhoz kapcsolódó kedvezmény igénybe vehető, de szintén csak egy alkalommal.
-
-
ANDROID???
addikt
HTC WIN 8
2013. november 27Mert szerda van...
-
aero.
veterán
válasz
szabogabor10 #39174 üzenetére
Válaszolt az ügyintéző, és az iPadeket is korlátozzák.
-
qdak
addikt
A díjcsomagváltás nem sikerült
A kérés feldolgozásához szükséges háttérszolgáltatás hibát jelzett. Kérjük, később próbálja meg újra !
ez micsoda miért nem tudok váltani ?
-
-
aero.
veterán
A mobilnetes tableteket korlátozzák SIM ügyileg?
-
Sragi
őstag
válasz
Úgy tudom visszavonásig.
-
törölt tag
válasz
gondolom jövőhéten.
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Van valami infó arról, hogy ez a -30%-os webshop kedvezmény mikor ér már véget? Az én céges díjcsomagomra nem vonatkozik ez úgyse, de így öcsémnek nem tudom megrendelni az ajándék Xperia SP-jét, mert állandóan készlethiány van -
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Szeptemberben kötöttem 2 éves szerződést egy díjcsomagra készülék nélkül.
1430 hozzászólásából azt vettem ki, hogy ezek szerint körülbelül 2 évet kellene várnom arra, hogy kedvezményesen tudjak készüléket választani, amikor a jelenlegi előfizetésem megújítom vagy újra cserélem? -
raziel01
veterán
Ha nekem július 1-től szeptember 30-ig GONET XL csomagom volt, december 30-ig pedig GONET L akkor jár nekem újra a kedvezményes GONET XL? (Like díjcsomag)
3 havonta lehet elvileg. -
troland26
őstag
válasz
szabogabor10 #39152 üzenetére
megpróbáltam , lejött , de csak sima sms volt .. érdekes ..
-
Bogyooka
tag
Sziasztok.
Van egy előfizetésünk ami már aranykártyás. Nyáron kint voltunk egy hónapot külföldön és nem lett a számla befizetve, kikapcsolták, de mikor hazajöttünk rendeztük a számlát és vissza lett kapcsolva. Előtte és azóta mindig rendesen van fizetve.
A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor kap az aranykártya valami felfüggesztést?
Új számmal szeretnénk vásárolni részletfizetéssel Iphone 5S-t és úgy tudom az aranykártyánál nem kérnek be mobil előleget.
Az Iphone 4S-nek a részlete most fog lejárni februárban, azt a 2 részletet egybe kifizetném és utána rendelném meg az új telót részlettel.
Van valakinek tapasztalata Iphone 5S vásárlása kapcsán? (az ára miatt kérdezem)
Kell hozzá valami plusz dolog, papír?
Köszi mindenkinek. -
-
Sragi
őstag
válasz
palee69 #39157 üzenetére
Na ja.....
De még mindig a 3 szar közül a kevésbé szar
Na most olvasom az üzletszabályzatot és ilyen érdekességre bukkantam
:
"A Mozaik XS, S, M díjcsomagokra 2013. november 1-je után történő előfizetés, vagy a díjcsomagokra ezen időpont után történő
díjcsomag váltás esetén a díjcsomagok nem használhatók internet alapú hang és video hívásokra"A pofám leszakad....Ez azt jelenti,hogy nem használhatom a viber-t például?
-
roti86
őstag
Sziasztok,
A rabló vodánál most februárban fog lejárni a hűségem és nagy valószínűséggel A T nél fogom megkötni a következő előfizum. A kérdésem a telekomadóra vontakozna: A vodafone a havidíjon felül kiszámláz +500Ft-ot adó címén, a telenor kapcsolási díj formájában szedi be, a telekomról viszont nem tudok mit alkalmaz. Ők a percdíjba építették be?
-
Sragi
őstag
válasz
lord.lakli #39150 üzenetére
Na azért ennyire nem szar a helyzet
-
-
troland26
őstag
Szerintetek az mit jelent , hogy kaptam egy üzenetet 00:28-kor egy ismerősömtől , hogy letöltés folyamatban . Nyilván valamilyen újévi köszöntés volt ....
-
palee69
senior tag
Jól kezdődik az új év,Ti be tudtok lépni a my t-mobilba?
Nekem technikai hibát ír!! -
cris78
őstag
A demo mit jelent a használt cuccoknál?
-
Üdv! Vettem egy Alcatel Idol S-t webshopon keresztül. Bejön a telefon, ezzel nincs gond. Ellenben neha elromlik a kijelzo. Valszin valami csatlakozo hiba lehet. Becsikoz es olyan, mintha tul magasra vennem az alpha erteket. Mivel karacsonykor leraboltak a keszleteket, ezert gondolom 2-an nem tudnanak meg uj peldanyt adni.
A kerdesem az, hogy a 8 napos lehetoseget kihasznalva bevihetem az Allee-be, hogy elallok a vasarlastol es majd kesobb ujra megrendelem? A penzt mennyi ido mulva kuldik vissza? -
Onderon
senior tag
megvettetek már minden használt telót mi?
már csak Alcatel OT-991 van, de az nem kell
apámnak berántottam volna simán egy s3 mini-t, vagy valami huawei-t, de már nuku mind. ejnye!
-
-
kungzi
veterán
Na szerintetek lehal a hálózat éjfélkor?
-
törölt tag
Felhívtam a T-t, hogy nincs a My T-Mobile dokumentumok között sem a számla, sem a jótállási jegy, mondta a hölgy, hogy akkor kipostázzák a címemre. Mondom oké
Amúgy a 2000 Ft jóváírásra illetve a +200 MB adatforgalomra is azt a választ kaptam, hogy azt sem a webes T-Home felületen, sem pedig a mobilon nem látom, sőt az androidos alkalmazásban sem, de aktiválták
-
erdoke
titán
válasz
lord.lakli #39126 üzenetére
Belső teszt?
Kétlem (nézzétek meg a link nevét is):"Tisztelt Ügyfelünk!
Ezt a terméket csak GLS futárszolgálat által történő kiszállítással rendelheti meg! Kérjük, a megrendeléskor ezt a szállítási módot válassza, a másféle szállítási móddal feladott rendeléseket nem áll módunkban teljesíteni!
Tájékoztatjuk, hogy az „Használt” cikkszámmal jelölt termékek csökkentett árú, használt készülékek. Vásárlás esetén ezekre a termékekre is vonatkoznak az online értékesítésre, távollevők között szerződésekre érvényes szabályok, ami alapján 8 munkanapon belüli elállhat a vásárlástól. Ezen „Használt” cikkszámú termékekre nincs jótállás, hibás teljesítés esetén azonban a fogyasztó 1 évig élhet szavatossági igényével, mely esetben az ellenkező bizonyításáig vélelmezni kell, hogy a teljesítést követő hat hónapon belül felismert hiba már a teljesítés időpontjában megvolt, kivéve, ha e vélelem a dolog természetével vagy a hiba jellegével összeegyeztethetetlen. A szavatossági igények érvényesíthetőségére egyebekben a Polgári törvénykönyvben foglalt rendelkezések irányadók.
-
Vangelis
félisten
válasz
lord.lakli #39126 üzenetére
A Ph az már biztosan!
Mennyit vásárló lett a múltkor is.... a kuponos akciónál.
Lassan jutalékot kellene kérni!
-
1430
senior tag
válasz
lord.lakli #39121 üzenetére
Belső oldalon volt, mivel ezeket a bemutató vagy utolsó darabos készülékeket eddig belső oldalon a dolgozóknak hirdették meg, és 2-3 havonta frissítették a listát. Gondolom ez most egy teszt, és a jövőben talán már bárki megveheti ezeket a készülékeket.
-
lord.lakli
őstag
Kicsit fura akkor is számomra, hogy az elmúlt pár hónapban ekkora bakik (ezek már nem is bakik, hanem elba..sok) vannak egy ekkora cég webshopján. Külsős céggel fejleszt a T? Habár az sem indokolná ezt.
Hol van leírva különben ez: "Inkább az a baj, hogy Telekom dolgozóknak lettek kirakva a használt készülékek, és azt írták, ha nem dolgozói számhoz rendel valaki, törlik is a rendelést, de ezek szerint mégse törölték."?
-
1430
senior tag
válasz
Armahun #39034 üzenetére
Hivatalosan nincs.
Köszönhetően az NMHH-nak, akinek elege lett a hosszas számhordozásokból adódó panaszokból, ezért olyan (rövid határidejű) feltételrendszert állított fel, amibe az online számhordozás nem igazán fér bele.Vangelis
Az elv a lényeg. Tehát ha valamit rendelsz, a számlát nem a szállítás napján fogják kiállítani, pláne nem utána, hanem aznap, mikor a szállítónak átadják. Ezek szerint a 6-ai átvételhez már hétfőn átadták a szállítónak a csomagod. Pick-Pack pontos átvételt kértél? Netán T-Pont-os átvételt (de nem azonnalit)?"Az a baj, hogy a telekom dolgzók gyorsabbak mint mi."
Inkább az a baj, hogy Telekom dolgozóknak lettek kirakva a használt készülékek, és azt írták, ha nem dolgozói számhoz rendel valaki, törlik is a rendelést, de ezek szerint mégse törölték.
Sőt elvileg csak GLS-es szállítás kérhető, szóval téged tényleg ki kellene tiltani a WebShop-ból.lord.lakli
Korábban az volt a módja, hogy belső oldalon kellett rendelni, és T-Pontba vitték ki, de most valamiért újítottak. Én is remélem, hogy visszaállnak a régi módszerre, bár az sem volt tökéletes. -
erdoke
titán
Egy próbát megér, nem? Én mar ki is fizettem egy Vista Ultimate-et (ez ugye csak dobozos lehet) 4990-ért online. Elvileg hétfőn hozzák, kíváncsi vagyok...
Egyébként volt ott egy link a 12. oldal magasságában, ahol leírják, milyen termékekről van szó, és szerintem szó sincs dolgozói vásárról. -
törölt tag
xperia minit néztem ami megérni de az sajnos nincs készleten szerintem már nemis lesz.
-
adam3
aktív tag
Ha megmondták hogy hiba és nem vagytok jogosultak rá, a rendelést meg törölni fogják miért kell erőlködni?
-
tomy86
addikt
válasz
chester99 #39105 üzenetére
Telekom, használt cuccok.
Hű, de belassultam. -
pigmeus
tag
-
törölt tag
Telekom oldalán hol lehet venni használt dolgokat ?
-
palee69
senior tag
Az azért ügyes,hogy még mindig elérhető az oldal és még mindig lehet rendelni is
-
pigmeus
tag
válasz
Vangelis #39100 üzenetére
Nem vettem fel a beszélgetés fonalát, de te ki szoktad nyittatni és ha nem jó vmi simán mész tovább?
Telefonon is tájékoztattak a telefonról, hogy az milyen állapotú és minőségű?palee69 is gondolom visszaadja, már ha hibás. Én drágábban el tudtam passzolni így ezzel nem foglalkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest