Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#116894) clon válasza totron (#116893) üzenetére


clon
aktív tag

Nálam a telekom full térerőn 1-5mbit produkál a lakásban, az erkélyen, az utcán és több utcával odébb és nemhogy letöltés de egy egyszerű weboldal is egy szenvedés volt betölteni is ellenben a telenor 40-60mbit a "lakásban".
A torrent lett a mobil esetén a szitokszó ha nincsen net sebesség mert ők akik mindent tönkretesznek és "elveszik" a sebességet mástól, ellenben ugyan más a technológia DE sok stream ingyen netet ad vagyis nem számolja az adatot és ezeket többen használják már mint a torrentet ami ugye egy "kiöregedett" generációhoz köthető és a stream előfizetések árának megfizethetősége és az új generáció full online jelenléte megváltoztatta a mobil adatforgalmat - DE ettől még csak a torrent mindig a hibás.
Az, hogy melyik szolgáltató jó sebességben netügyileg az erősen helyfüggő és általában ahol a telekom jól megy ott a telenor gyenge és fordítva (tapasztalat a kettő együtt ritkán megy jó sebességgel).
Az ászf-ből kikerült a P2P de itt is előkerült már, maga a korlát nem lett igazán feloldva így nem fog "hasítani" a torrent most sem.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.