Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Norbi.
üzenetére
Na ja, a dolgozóknak persze szívás a 14 napos elállás, de önmagában a kereskedelem erősen profitál ám ebből, sokat dobott az online vásárlási hajlandóságon ez és az emberek nagy része csak él a lehetőséggel szükség szerint, nem visszaél azzal.

Én sem rendeltem még úgy valamit, hogy megnézzük, aztán ha nem tetszik visszaküldöm 14 napon belül. Ha viszont a bolt tojik a fejemre, akkor visszamondom a rendelést szívfájdalom nélkül, mert nem kell félteni a kereskedelmi cégeket sem. Nemrég kifizettem egy hűtőt online rendeléssel tervezve a megadott kiszállítás dátumával, ez letelt, azt se írták, hogy bakfitty, pedig minden felesleges dologgal zaklattak amúgy email-ben. Eltelt pluszban még annyi nap, semmi hír a szállításról, persze ha már kifizettem csak nekem sürgős....telefonáltam, hogy nem kérem a terméket. 1-2 nap csúszás belefér max, de több nem, úgy, hogy nem egyeztetik a vevővel. -
válasz
Norbi.
üzenetére
5 perc volt az egesz.
Ha 5 perc alatt el tudtad intézni, miért nem oda mentél alapból? Amúgy a lakosság jó része nem T üzletben lakik, hogy 5 perc alatt elintézze. Más kérdés, hogy talán okkal nem erőltetik a snobphone-ok online eladását, itt is volt már erről szó....menj csak be, vedd meg, aztán nem szívatod őket a 14 napos visszaküldéssel. A szifonosok biztosan sűrűn visszaküldözgetik, mert meggondolták magukat, mégis inkább éjjelirakéta színűt szeretnének.....
Ilyen esetekben elég rossz ez a 14 napos elállási szabály szerintem, sajnos a normális vásárlók szívnak majmok miatt.
Úgy általában értettem ezt, nehogy magadra vedd a hsz második részét.
-
Grawens
senior tag
válasz
Norbi.
üzenetére
Humm, ez érdekes.
Tegnap délután 15:56-kor rendeltem készüléket, hűséghosszabbítással (Magenta1 + Platina). Este 6 előtt megjött az új szerződés, szolgáltatás melléklet, stb. (Szállításra vár). Ma délelőtt 10:18-kor megjött a számla és átváltott "Szállítás alatt"-ra.
Nem hiszem, hogy a rendszer lenne kaki, ez nekem inkább prioritásgyanús.

-
törölt tag
válasz
Norbi.
üzenetére
"hétfőn hagyták jóvá a rendelésem, kedden lett ott a számla és a garjegy."
Ez azt, ezt hiányolom én is. Ezek egyik napról a másikra történtek meg, évtized során az összes rendelésnél.
Most pedig csak a síri csend.
Befogadják a rendelést, utána a következő lépések nem (vagy elképesztő lassan) kerülnek sorra. Nem tudom, hogy emberi vagy műszaki oka van (esetleg mindkettő?).
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ilyen esetekben elég rossz ez a 14 napos elállási szabály szerintem, sajnos a normális vásárlók szívnak majmok miatt.

Befogadják a rendelést, utána a következő lépések nem (vagy elképesztő lassan) kerülnek sorra. Nem tudom, hogy emberi vagy műszaki oka van (esetleg mindkettő?).
dptrsk