Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
válasz
rob210
üzenetére
Köszi, mindenképpen figyelni fogom.

Fotót nem kértem, de a szerviz egy barátunk családi vállakozása, majdnem 30 éve működnek, ezt a motort pedig különösen jól ismerik, saját autójukban is volt már 1.5 dci. Igazából nincs okom kételkedni a szakértelmükben.
Annyi viszont még kiderült, hogy a termosztátház is alultervezett elem, repedt volt és szivárgott a hűtőfolyadék, ráadásul már nem a gyári volt benne, hanem legalább egyszer már cserélték azt is 110ezer alatt.
kcsa:
Baranya Megye, így Neked azt hiszem kicsit messze lenne.
Bp-n sajnos nem ismerek szervizt.Az árat nem tudnám megmondani külön a csapágyazásra (komplett vezérlés, összes folyadék- és szűrő csere is volt), de az alkatrész a csavarokkal együtt 30ezer környékén volt, meg egyúttal járulékos veszteség volt a kartertömítés is, amit ha már levették, inkább nem tették vissza a régit. Utóbbi is volt párezer forint, nincs előttem épp a munkalap. A főtengelycsapágyra előtte rákérdeztem, arra azt mondták, hogy még nem kell cseréni, de a hajtókarcsapágyakat inkább cseréljük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bp-n sajnos nem ismerek szervizt.
mycso