Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabe8719

senior tag

válasz rob210 #89667 üzenetére

Köszi, mindenképpen figyelni fogom. :R

Fotót nem kértem, de a szerviz egy barátunk családi vállakozása, majdnem 30 éve működnek, ezt a motort pedig különösen jól ismerik, saját autójukban is volt már 1.5 dci. Igazából nincs okom kételkedni a szakértelmükben.

Annyi viszont még kiderült, hogy a termosztátház is alultervezett elem, repedt volt és szivárgott a hűtőfolyadék, ráadásul már nem a gyári volt benne, hanem legalább egyszer már cserélték azt is 110ezer alatt.

kcsa:

Baranya Megye, így Neked azt hiszem kicsit messze lenne. :) Bp-n sajnos nem ismerek szervizt.

Az árat nem tudnám megmondani külön a csapágyazásra (komplett vezérlés, összes folyadék- és szűrő csere is volt), de az alkatrész a csavarokkal együtt 30ezer környékén volt, meg egyúttal járulékos veszteség volt a kartertömítés is, amit ha már levették, inkább nem tették vissza a régit. Utóbbi is volt párezer forint, nincs előttem épp a munkalap. A főtengelycsapágyra előtte rákérdeztem, arra azt mondták, hogy még nem kell cseréni, de a hajtókarcsapágyakat inkább cseréljük.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés