- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper04
aktív tag
Persze, volt visszatekerve. 2008 ban eredetiségvizsgán fényképeztek benne 166e km-t.
Azután állíthatta át az akkori tulaj. Az előttem lévő pedig már 134-gyel vette meg attól.
Ez fényképpel is igazolva van, én pedig 148-cal.Így pontosan nem tudom mennyi lehet bent, de 200 körül van az tuti, ha nem több.
A srác akitől vettem elvileg mikor megvette cserélt bent mindent. A vezérléstől kezdve a szűrőn sb át az olajig. Az volt a hirdetésben és a kérdésemre is azt válaszolta, hogy valóban cserélte a dolgokat kb. 300e Ft értékben. A csere óta, eltelt kb. másfél-2 év, és ment bele kb. 15e km.
Akkor ez alapján a szűrőket és olajat érdemes lenne megint cserélnem?
A többi ezek szerint rendeben van.Erre szerettem volna kilyukadni a legelső kérdésemnél, hogy ezt pl. a vezérlés milyen állapotban van, meg e tudják nézni/állapítani a rönónál ? Kell e cserélni... látják-e ajt hogy új, jó ez még 30-40 e km-ig.
?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest