Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MC Pite

veterán

válasz Somatom #79081 üzenetére

Ne haragudj, jogos a röhögés, ha valaki nem olvassa el a manuált, főleg ha ebből adódóan már korábbannis szopott az autóval. 4-6 évig van átlagban egy autó a családban, mégis a legtöbb ember cseszik rászánni 20 percet hogy átlapozzák. Legtöbb ismerősöm inkább engem hív, hátha tudom :U.

Nálam még van pár dollog mire szintén harapok, mert a felelőtlen juzerek hívnak hogy ha tudok, menjek menteni, mert ugyan elmindtam mire figyeljenek, csesztek rá.
    Teljesség igénye nélkül: pótkerék, nyomás a pótkerékben, nem lejárt defektjavító, emelő(plusz hogy hol kell emelni), kerékkulcs(plusz értelmesen legyen meghúzva), kerékőr dugókukcs ha van, pótkerékleengeő zsírzás, biztosíték(plusz a helye és csipesz), zárkenés befagyás előtt (plusz a toll kiszedése és kulcslyuk megtalálása), fényszóróbeálltás, pótizzó (mert süsse meg már a második tompított is kiégett pár hónap után, jéé), pótkulcs, adblue betöltés helye, rádiókód ahol van, mellény/tüzoltópalack meglét/helyének ismerete; és a legfontosabb, egy kinyomtatott manuál, de minimum leöltötve a telefonra. Szorgalmasaknak az OBD csati helye és ajtajának kinyitása, mielőt müszakin törik le nekik, vagy a DRL és tompított használata is ajánlott olvasmány.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés