- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füge007
senior tag
Az eddigi autóimmal összesen nem volt ennyi baj. Holott még jobban is nyüstöltem őket! Ez az autó normálisan volt vezetve, illetve szervizelve. Ha nem megfelelő neki a gázolaj minősége, akkor ne árulják őket itt, ennyi a történet, mert ugye nem várhatják el, hogy nyugaton tankoljak.
Ezek szerint a user a hibás ezekért a hibákért?! Még a Renault szerelői is megmondják %-osan több az ilyen meghibásodás, mint ami normális. Sebaj az én kálváriám végetért, a következő autóm meg olyan lesz amibe olcsón veszek alkatrészt, mert sajna nekem ez sok, hogy ennyit költsek egy autóra.
Megjegyzem, a forumokon irtak, nem midig fedik a valóságot, mert jellemzően a negativ dolgokat tükrőzik, és az autó üzemeltetők, elenyésző része tölti meg tartalommal
Az lehet, de ez mégsem marketing duma. Megjegyzem nekem ez az elenyésző rész többet segített, mint a Renault Hungária, ahol annyit tudtak mondani vigyem az autóm szervízbe, majd ott annyiért kicserélik a motort mint az autó értéke. Komolyan hülyének néztek, szerintem igen.
3 Renaultom volt, ez most nem jött be, nem szidom a márkát, de most kicsit keserű a szám íze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged