Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
Sziasztok,
Lett egy 2001-es Clio-m 1.4 16V...
Ami jó, hogy viszonylag egyben van, gondos gazdáé volt 200e KM van benne VIN-en még stimmel is...
Persze van pár baja amiket lassan rendbe is hozok, (Repedt leömlő, kuplung bovden, kissé beállt központi zár motor a hátsó ajtóknál, koszos, de működő, csak bizonytalan főtengely sensor... stb).
Ami viszont kifog rajtam az a klíma...
Lövésem sincs honnan kezdjem a megoldást de lássuk mi a probléma...
Szóval digit klímás. Szépen működött is, frankó hideg jött belőle. Gondoltam nem volna baj ha tudnám, hogy fűt e is... Feltoltam a maximum fűtésre, dőlt belőle a meleg, de úgymaradt... Értsd hiába viszem le hideg minimumra ott is a dögmeleget nyomatja. A kattanást hallom egy adott ponton amikor viszem lefelé de nem kezd jönni belőle a hideg... Elvileg nemrég lett feltöltve.... És a furi hogy nem az volt hogy szépen meghalt a hideg hanem "úgymaradt" egy maximum fűtésre húzást követően...
Tudnátok ebben segíteni? Megoldom ha lehet csak az se tudom hol kezdjem ez a rész ismeretlen számomra...
Jah meg még egy furiság, a külső hőmérséklet jelző állandóan 52fokot mutat, oksa lekapom a búrát a visszapillantóról és megnézem az érzékelőt de mi lehet még?Nagy köszi a válaszért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Abus Viantor sisak
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest