Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz barnam_ #5367 üzenetére
Ezt is olvastad benne vagy csak linkeled???
Az eredeti cikkben sajnos valótlan állítások "hangzottak el" amiért elnézést kérek , de nem volt 4GB memóriám, hogy tesztelni tudjam.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-
jani77
csendes tag
válasz barnam_ #6008 üzenetére
Köszi a segítséget,lenne még egy kérdésem.Ezek közül melyiket:
-Corsair 2GB DDR2 (2x1GB 800Mhz PC2-6400 4-4-4-12) XMS2 memória hũtőbordával
0231218,112 Ft+Áfa
21,734 Ftvagy
-Corsair 2GB DDR2 (2x1GB 800Mhz PC2-6400 5-5-5-12) XMS2 memória hũtőbordával
0231118,112 Ft+Áfa
21,734 Ft
Mindkettő élettartam garanciával van. -
viktor82
őstag
-
commandejos2
csendes tag
válasz barnam_ #7222 üzenetére
Hello
Igen sajnos . A lapon 1.95V-ig tudom a feszt emelni . Nem akarom bukni a memoriakat mar csak a jovore nezve is. Szoval lap csere lesz szerintem . Nem gondoltam hogy ez az ASUS lap igy megszivat . El tudom inditani a gepet de egy ido utan meghal.
Szoval varom az otleteket mert lovesem sincs milyen lap legyen . Probaltam keresni infot alaplapokrol a fesz allitassal kapcsolatban de a nagy semmi . Egyszeruen csak annyi a parasztnak hogy megy benne a 800 memoria.
-
commandejos2
csendes tag
-
-
oliba
őstag
válasz barnam_ #7304 üzenetére
Akkor azt nem értem, hogy ha pl a corsair is ugyanazzal az IC-vel van szerelve, mint az adata és a geil, akkor miért az adata lenne a legjobb? Ugyanaz a Micron D9GMH (B6-3) IC van rajtuk. Mármint ha jó az a lista, amiből ezeket néztem ki
Közben nézem gianni listáját és esetleg találtam egy ellenfelet az adatának. Itt a két ram
- 2 GB/800 MHz DDR2 A-DATA Vitesta Extreme hűtőb. 800+ CL4
- 2 GB/1000 MHz CRUCIAL arany hűtőbordás KIT (CL5-5-5-15)[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz barnam_ #12226 üzenetére
-Majd ha nálam bizonyít,s teszi a dolgát..Nagyon fényezik ezeket a ramokat(tesztek).
Miért???Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
[CS]Blade2
addikt
válasz barnam_ #18484 üzenetére
4Db 1Gb-s modul van bent, és szarul kezeli a P5B a 4modult. Ezért nem megy csak 667Mhz@2,1V-on, 800Mhz-en megy sehogy.
Ha csak bent van a 4 modul, és gyári FSB200-on 1800Mhz-en megy a CPU akkor elég neki 800Mhz@1,8V. Amint hozzányúlok a cpu-hoz, egyből jóval több fesz. kell a memóriának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest