Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Milyen időzítéssel tudom a ramoknak a sebességét lejjebb venni. 400FSB fölé szeretnék menni, és a memóriát nem akarom túlhajtani. Hogyan lehet?
Thx a segítségeteket!>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Ha így van beállítva a memóriám (kingamax-800), és csak langyoska egy picit, akkor
ugye nem lesz semmi baja a ramoknak??:Perfomance Enchance: Turbo módra
DDR2 OverVoltage Control +0,3V (Everest szerint: 2.1V)Így stabil a gépem ORHOS alatt is!
Köszi a Help-et!
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Hahó!
Mennyi voltot lehet max adni szerintetek a ramjaimnak???:
2x1GB A-DATA Vitest Extreme Edition 800+
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
A CL4 és CL5 miben különbözik? Ha CL5-ben 5-5-5-15@1000mhz, akkor CL4 tuti nem lesz annyi, mert nem bírja?
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Mennyivel érezhetően gyorsabb az 1066-os memória a 800-asoktól? Vagy a mennyiség fontosabb?
Bővíteni szeretnék, és nem tudom hogy a jelenlegi 2x1gb A-data Vitesta EE 800+ ramomhoz vegyek még ugyanilyet, vagy 2x1gb 1066-osat vegyek?
Légyszi segítsetek!
Köszönöm előre is!>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
válasz Sziszifeca #15935 üzenetére
Még 1 kérdés:
Melyik a jobb? 4x1Gb vagy 2x2gb?
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném!
Van egy Gigabyte GA-EP35-DS3 alaplapom, és jelenleg 2x1gb A-Data Vitesta EE 800+ ram van benne. 1000mhz -en szépen megy, 1050-ig húzható.
1. kérdés: Most szeretnék még 2gb ramot belevenni. Ha ugyanilyen 2x1gb memót veszek, akkor ugyanúgy tudom húzni majd?
2. kérdés: A Gigabyte oldalán kikerestem az alaplapomat, és a hozzá tartozó Memória kompatibilitási listát. Ami ebben szerepel, csak azokat a memóriákat kezeli, vagy másfajtát is beletehetek??? Gondolkodtam 2x2gb-os memóriában is, de nem tudom hogy kezeli e a lapom.
Bocsi, ha hülyeségeket kérdezek.
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Egy buta kérdésem lenne:
A 2x1gb A-data EE 800+ mellé teszek 2x1gb A-data EE 1066+ -ot akkor az menni fog? Valamint húzható is lesz?Ksözi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Memtest leffutatása XP alatt is ugyanolyan jó, mint boot lemezről?
Vagy mit ajánlotok??[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem!
Milyen memória illik a 6750-es procihoz?
A-data Vitesta EE 800+ ra gondoltam, de úgy hallottam nem lehet 400-as FSB felett húzni a 800-as ramokat. Igaz ez?Köszönöm a segítségeteket!
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
válasz TazLeacher #16128 üzenetére
Köszi szépen, ezer hála!
Viszon nem GA-EP35-DS3-ba fog kerülni a ram és a proci, hanem ASUS p5QL-PRO-ba, úgy hallottam jó ez a lap nagyon.
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem!!
Szeretnék egy komplett gépet összeállítani, amire van kb 300-330 ezrem monitorral mindennel együtt.Olyan gépet szeretnék amihez nem kell nyúlni jó darabig. CSAK INTEL!
Memóriában valami DDR3-an gondolkodom, de abból melyiket érdemes megvenni?? Azért tuningolni is akarok!
Alaplapot(Gigabyte) és procit(quad) is ajánlhattok hozzá.Köszi a segítséget!
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Ezek a GEIL ramok húzhatóak??? És mennyire??
Vagy mit ajánlotok 2x2GB 1066-os memóriában ami kiba...ott jó
Köszi.
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi.
Ga-EP45-DS4 lapba ment 2x2gb Corsair Dominator, és elvileg 1.8V-on 1066-ot viszi, ahogy a biosban látom, de everest szerint csak 7500-ig megy fel az olvasási sebessége. Ja és Turbo módra van állítva.
Hogyan tudom ezt jobbá tenni. Az én 800-as ramjaim 970-re húzva vitték a 8500-at.
Vagy mi az ami jól mér? Netán az everest nem jó?
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
-
Sziszifeca
őstag
Üdv!
Lehet hülye kérdés, de ez a ram ugye 2x1 gb?
KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 800Mhz
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
És melyik a jobb? a 2x1gb vagy az 1x2gb dualba???
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
válasz pokol ura #17688 üzenetére
ok.
Még lenne egy kérdésem, persze nem ide tartozik, de az adott topicba nem válaszolnak és sürgős lenne, hátha itt hamarabb kapnék választ. Bocsi.
Kaptam egy ajánlatot!
Gari nélkül, 3 napos visszafizetéssel!
Samsung 1TB-os Sata-II 32mb-os olcsón. Szerintem nem F1. Mennyi sebességbeli különbség van az F1 és a sima között??>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Bocsi a béna kérdésért.
Szerintetek manapság még elég 2gb memória? Vagy már 4gb szükséges?
Hogyan érezhető a különbség? Pl. játékoknál?Köszi
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy van-e valami különbség az A-DATA EXTREME EDITION 800+ memóriák között. Ezt úgy értem hogy van az új, és van a régi hűtőbordás!
Most vettem régebbit az új mellé, remélem menni fog!>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Bővíteni szeretnék 2x1gb ramról 800mhz@1040mhz ----> 4Gb ramra.
Mit ajánlotok?
Még plusz 2x1gb ugyanilyen jó ramot, vagy 2x2gb 1066-os ramra váltani. Tuning lényeges!
Valamint milyen tuti jó húzható ramot ajánlotok 1066-osban???
köszönöm.>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
-
Sziszifeca
őstag
válasz kaoszpapja #20454 üzenetére
Köszi szépen, már csak 1 kérdésem van.
Az 1066-os memóriák magasságban nagyobbak, mint a 800-asok ugye?? Ha igen mennyivel??
Azért kérdezem, mert a proci hűtőjétől(scytek mugen2), vagyis az azon levő 12cm-es ventitől nem férne el magasabb memória.>>Youtube/Sziszifeca<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest