Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szandro
senior tag
-
szandro
senior tag
válasz
barnam_
üzenetére
De, ha csak az általam hibásnak vélt modul van bent vagy mindkettő, akkor már elsem jutok addig h betudjon bootolni...
Szal most egy modullal tudok windowsban lenni...
Majd kipróbálom másik memóriákkal, aztán ha azokkal megy, midnen foglalatban akkor megint szar ez a Geil Kit
-
szandro
senior tag
Hello!
Memória gondom van.
A hét elején jött meg cseregaranciában a iPon-tól az új memória kit-em (2*2GB Geil Ultra 800MHz, az előző 2*1GB volt).Telepítettem a Vista-t, és ahogy egyre több programot feltettem, elkezdtem használni a gépet 20 percen belűl 10 kékhalál jött körülbelül. Először driverekre gyanakodtam feltettem midnent újra, Vistat is újra telepítettem, hát csak jöttek a kékhalálok. Bad Pool Caller, memory hülyeségek...
Ma reggel eljutottam addig, hogy elkezdtem cserélgetni a slotokban a modulokat, hát nem segített ez sem.
Jó, akkor kipróbálom egyesével. Az egyik modul az összes slotban jó, a másik modul már post képernyőnél lefagy, amikor a memóriát számolja.
Ez ugye egyértelműen a ram hibája? Mivel tudnám leellenőrizni? Csak mert necces, hogy két héten belűl a második Geil Kit-et küldöm vissza garanciába, és szeretnék biztosra menni!Köszi!
-
szandro
senior tag
Hello!
Melyik beállítás miért jobb?
4-4-4-12 @ 800MHz
vagy
5-5-5-18 @ 1000MHzKöszönöm!
-
szandro
senior tag
válasz
Depression
üzenetére
Szerintem megpróbálhatod majd a 800asok órajeleit kicsit emelni! =/
-
szandro
senior tag
sry
-
szandro
senior tag
Tudna nekem valaki magyar leírást linkelni a RAMBUS-ról? Kiváncsi lettem, hogy mi is ez...
-
szandro
senior tag
Üdv!
Választanom kéne, de nem igazán tudok...
OCZ 4096Mb DDR2 800Mhz VP Platinum KIT 14.580 Ft (12.150 Ft)
GEIL Black Dragon 4096Mb DDR2 800Mhz CL4 KIT 12.468Ft(10.390Ft)
GEIL Ultra 4096Mb DDR2 800Mhz CL4 KIT 12.228Ft(10.190Ft)
GEIL Evo One 4096Mb DDR2 800Mhz KIT CL5 15.108 Ft (12.590 Ft)
Melyiket és miért?
Köszi
-
szandro
senior tag
válasz
csutkaa
üzenetére
Nos, amikről nemtudod, hogy mik, azok hővezető ''tapaszok''...De mivel úgy látom, hogy a ram hűtőn is van belűl ilyen, amin a 3M papír van(amit értelem szerűen lekell húzni róla és úgy ráragasztani a ramokra), ezért azok memgaradnak neked... Nekem is volt ilyenem, am így elég nehéz lesz elmesélni, hogy hogyan is kell feltenni, de nem nehéz, ráfogsz jönni!
[link]
[Szerkesztve] -
szandro
senior tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Na, neked is értelmes aláírásod van
... A kékszínt meg külön nem értem
No mindegy 
-
szandro
senior tag
Hello!
Egy olyan problémám lenne, hogy a 2*1GB Geil Ultram 900on, 4 4 4 12ben, 2.2v-al a memtest szerint ''nemjó'' ugyanis sorra jönnek az ''error''ok...Everestben néztem memória olvasást, írást, kséleltetést, másolást, hát persze jobb eredmények lettek mint 800on, de engem mégis zavarnak a hibák memtest alatt...Mit lehetne tenni? Érdemes e foglalkozni a hibákkal?
Előre is köszi!
szandro
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

... A kékszínt meg külön nem értem 
fudi2002