Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
senior tag
Kaspersky-vel én is beszívtam. ~900 napom még ott ketyeg. Csak mivel kaptam a kulcsot. Nem tudom igazolni. Win újratelepítés előtt kellett volna eltávolítani a fiókból. Aztán újra aktiválni új Op-on. Nem engedi visszamenőleg leszedni. Kénytelen voltam új kulcsot venni.
Így most megy az új kulcs is. Még ~750 nap. S a fiokomban ugyan ehez a géphez hozzá van rendelve a 900 napos is. De nem tudom se áthozni, se leszedni, se semmi. Be van aktiválva. "megy", ketyeg az idő, de mégis másik kulcs van érvényben.
Vicc.
Ha áthozom, vagy azt aktiválom be. Akkor a próbaidőnyi nap kezd el számolni. Nem a ~900 valahány napból.
?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest