- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
Erdekes, ugyanazt a 2 kodot kaptam meg a 2 mail cimemre, amit a fel eves Total Security-hez kuldtek ki, de itt mar azt irja, 3 gep/kod es egy eves a kulcs... Most akkor mi van? 2 embernek elkuldtem itt a kodot pm, probaljak mar ki hogy mukodik-e masik gepen is, vagy valami
Vagy menyni idot ir, fel evet vagy egyet. (LógaGéza, Jim74)
-
Visormail
addikt
Ha rányomok amit írtál közvetlen linket, mutatja hogy egy exe lenne mögötte de nekem se adja be a letöltést, hanem simán ide dob http://www.comss.ru/
Viszont ha kimásolom (jobb gomb hivatkozás címének másolása) és beillesztem a címsorba, http://dl2.comss.ru/download/GL14PROMO6M.exe akkor már jön a letöltés.
-
cigam
titán
A HMM-el van egy kis gond:
*** We're Sorry, but there is currently a problem with this deal which means that we cannot bring you the reduced price! We're working on getting this fixed. Please check back soon. If we can't fix the problem we usually run the deal again. ***
A WinX videókonverter meg kb holnapután lesz "éles".
-
Traxx
őstag
ööö, akkor rosszul fogalmaztam
A regisztráció sikeres volt nálam is, el is indul a program, de konvertálni már nem akar. Többféle filmet többféle formátummal próbáltam (különböző forrás- és célformátummal persze), és ezt a hibát kaptam. Szóval most várás van, hogy mit mondanak a fejlesztők, a de support sem tudott túl sok mindent hozzáfűzni a történethez...
Pedig nagyon frankó progi lenne, mindenből mindenbe forgatna.
-
micafighter
nagyúr
a fentebb említett módszerrel sikerült 2darab 365 napos kulcsot kapni a bd ishez. most aktiváltam az egyiket:
A honlapjukról leszedtem egy pár napja a BDIS trialt, és most aktiváltam be. (nem adódott hozzá a trialból maradt huszon egynehány nap természetesen)
a promó szövegében 2013 verziórol van szó, de mint a képeken is látszódik a legfrissebb verziót (2014 build száma 17.13...) gond nélkül aktiválta. Köszi a promo megosztását! (anyukám is köszöni mivel az ő gépe kapta
)
"Sziasztok,
A BIS kód mikortól kezd ketyegni? A regisztrálástól, vagy a kód felhasználásától?
Köszi a válaszokat. "
amint szabeska írta, a kód felhasználásától.
-
tfalcon96
aktív tag
Kösz, nekem sikerült. De ez a 2013-as IS-hez adott kódot. Én kértem egy Mobile Security kódot is. Egyébként nem tudod, hogy meddig lehet felhasználni? Mettől meddig?
Gyengébbeknek: Firefox - Beállítások - Speciális - Kapcsolat - Kézi Proxibeállítás
Ausztrál proxy, amit használtam: 125.253.101.37 Port: 8080 -
micafighter
nagyúr
köszi szépen tökéletes az időzités 10 nap mulva jár le az avg is védelmem
a telepítéstől kezdve ketyeg az egy év? és számít hogy mikor települ? arra gondolok hogy le fog e járni. pl letöltöttem a telepítőt most, de csak 2 hónap mulva telepitem?
Traxx kérdésedet a nagy virusirto topicban tedd fel inkább szerintem
-
-
RudyD
tag
Üdv!
A napokban én is körülnéztem az AV piacon és ha már vipre akkor van egy ingyenes (csak av) változat vipre motorral - ha jól vettem le akkor kis céges felhasználásra is ingyen.
UnThreat néven 'forgalmazzák'.
Elméletileg W8 kompatibilis. (7-esen meg xp-n próbáltam, volt pár gixer meg nem egy csúcsmű de első pár ránézésre megfelelőnek tűnt oda ahova raktam.)Igaz hogy egyelőre csak ángélusul meg bulgárul
"beszél", de itt most nem volt prioritás.
(Az IS meg a Pro változatok itt is fizetősek.)Gondoltam megemlítem, még eléggé bonyolult rátalálni máshonnan egyelőre. B-)
-
-
cigam
titán
Sztem nem adatbázis frissítést, hanem verziófrissítést.
"Ashampoo Anti-Malware a szignatúravizsgálat mellett, amely során minden programindításkor ismert malware-mintákat ellenőriz (védelem a több mint 3.000.000 jelenlegi internet-fenyegetéstől és a legújabb szignatúrák napi frissítése), heurisztikus elemzést is kínál, amely segítségével az eddig ismeretlen malware-t is felismeri és blokkolja annak magatartása alapján, mielőtt az még kárt okoz." -
Lacpac
őstag
"Fölösleges IS (F-Secure) windows tűzfalát használja."
Igen, ezzel tisztában vagyok. Csak leváltottam volna a Windows tűzfalat az Outpostéra. (Legalább is próbálkoztam volna, nálam még sosem szuperált rendesen az Outpost)
Azt nem tudom, hogy az F-Secure IS (Win tűzfal kikapcsova) és az Outpost mennyire fér meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest