Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Visormail
üzenetére
Az az értelme ,hogy már meguntam valakinek adok kulcsot 1 hét múlva már nem is használja . Aki meg nagyon akarja a kulcsot simán megszerezheti most . De ha szeretnél egy kulcsot adok ,mert van 3 db IS illetve egy féléves TS kulcs.

(#3760) Met
Nem működik még német proxyval sem .Adatokat be tudod írni de mikor az utolsó lépést is elvégezted ,hibát ír ki .
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Hát nálam marhára nem működik, most próbáltam egy IS-nek megadni és azt írja ki, hogy nem ahhoz való.
The license key you have entered does not match the product type you have installed on this PC. This license key is for bitdefender total security.A levelükbe meg ugye ez volt:
Hello,
Your new Bitdefender Internet Security key is XXXXXXXX
It is a promotional key that will protect you and 2 other friends of your choice for 1 full year.Nálatok mi van?
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Visormail
üzenetére
Az igaz, hogy van külön tűzfaluk, de már régi termék, nem foglalkoznak a fejlesztésével, Windows 2000/XP -hez ajánlott.
Úgy látszik megelőztek, míg megírtam a hozzászólást.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Na kiírtam belőle a kódot: B4F2YYR
Amit elfogad az angol telepítő: Bitdefender Total Security online installer
-
micafighter
nagyúr
válasz
Visormail
üzenetére
egy német irányítószám kell
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Azóta valóban visszaváltott ingyenesre az Iobit Game Booster
Kissé megváltozott Razer Game Booster néven van de ez ugyanaz (Iobit oldala), Version: 3.5.6 tehát ott folytatódik ahol a másik abbamaradt Price: Free. Kinézet megmaradt csak más színű, telepítéskor eltávolítja az Iobit-est ha fent van, kezdéskor regisztrálni kell addig el se lehet indítani... -
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Na van még tovább is
Amikor kiírta hogy elicence-et kell letölteni engedtem neki simán megcsinálta.
A patchekből pedig a 8.3.1 az utolsó de nem lehet egyből arra frissíteni csak szép sorban, a beépített update pedig nem talál semmit.Természetesen mindent jobb gomb rendszergazdaként (én a total commander parancsikonján beállítottam a kompatibilitás fülön hogy mindig rendszergazdaként fusson és abból indítok minden telepítőt így gyorsabb). Ill ha valamelyik nem csinál semmi csak eltűnik, akkor a feladatkezelőben keressük meg a windows installer-t nyomjunk a feladat befejezésére és aztán futtassuk újra.
8.1.1, 8.1.2, 8.1.3 (nem indítottam újra a gépet amikor kérte), itt ugorhatunk egy kicsit 8.1.6, 8.1.7 és tádámm innentől kezdve végre megy a beépített frissítő is: help\check for updates klikkelj a download-ra, nem tűnt el ott van az óra mellett a traybe

-
-
-
-
cigam
titán
válasz
Visormail
üzenetére
Kísértetiesen
hasonló akció van az iSkySoftnál is: Video Studio Express Windows-ra, és OSX-re. -
RudyD
tag
válasz
Visormail
üzenetére
Üdv!
Egyelőre csak kutászok. Sajnos a pavtube -ról pár órával lecsúsztam de ha szabad olyat kérdezni - tud ez fejezetenként\szakaszonként külön video állományt csinálni DVD -ről?
Illetve még off -topic -abb. - Elnézést hogy itt is kérdezem de talán jártasabbak jobb helyre is igazítanak. - keresnék olyan szerkesztőt ami tud olyat hogy több dvd -t menükkel együtt megtartva egy főmenü alá befűz. Sajnos a közvetlen szerkesztőkre még idáig nem sikerült időt szakítanom.
Előre is Köszönöm!
-
cigam
titán
válasz
Visormail
üzenetére
Igen, ezért nem értem, hogy mosiwant szerint miért van special edition:
O&O DiskImage 5.6 Professional (with O&O BuildPE ): Giveaway Link
O&O DiskImage 5.6 Special Edition (with O&O BuildPE ) : Giveaway Link
O&O DiskImage 5.6 Family Edition (Professional Edition with three PCs license + O&O BuildPE ): Giveaway Link -
cigam
titán
válasz
Visormail
üzenetére
Elég a https://bitsum.com/giveawayoftheday_registration.php címen regisztálni, és küldik a kódot. Én a portable verziót regisztráltam be

Köszi!
-
Balinov
titán
válasz
Visormail
üzenetére
neked sikerult ezen a weboldalon regiszralni az 1eves licenszet? Se chrome, se IE alol nem muxik.
egyebkent koszi a linkert

-
kenand
veterán
válasz
Visormail
üzenetére
Szia!
Promóban kaptam.
És nem vagyok teljesen amatőr, tényleg az én hibám, hogy így jártam.
De nem partíciót ment. A Windows beépített rendszert mentéséhez hasonló csak "jobbnak vallja magát" A jobb az azt jelenti - most már tudom, hogy mindent naplóz nem csak a rendszer fileokat. és semmire sem figyelmeztetett, csak írta visszaállítja a mentési pontra az egész naplózott HDD-t. de nem a partíciót menti, a fájlokat figyeli.De nem a promóval van baj, azt én is szeretem, akkor lennék igazán mérges, ha fizettem volna is érte...
-
sz.j
nagyúr
-
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Most próbálom, a telepítés alatt random betűk/kérdőjelek/cirill betűk minden van, vakon feltettem a fogalmam sincs milyen alapértelmezett beállításokkal. Telepítés közben nem láttam nyelvválasztást, telepítés után pedig orosz szerintem nem is lehet átállítani sehogy, ja és regisztrálni is kell legalábbis kér adatokat ha a 180napot választom.
Az asztalra kirakott parancsikon neve Óńňŕíîâčňü óäŕëĺííűé äîńňóď
Na szóval részemről töröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ulefone Armor 33 Pro
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy az az egy volt? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)