- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE (Exynos 2400e) vas Apple iPad 11 A16 2025 (Apple A16)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- gerner1
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
SoftOrbits programjait kerülöm. Anno volt olyan, hogy beaktiváltad a giveawayt, jó volt, aztán egyik nap "kiaktiválódott" és pislogtál,. hogy mi van? Nem egy év vagy hat hónap után, hanem random. Oké, volt olyan akciójuk, ha írsz a programjukról, kapsz egy komplett programcsomagot tőlük. Megtettem, oké. Erre bejátszották azt, hogy hiába adtak lifetime licenct, közölték, hogy főverzióra nem él, de amit adtak, azt lifetime használhatom. Plusz amikor frissítés volt, megint kiaktiválódott a lifetime licenc, úgy kellett nekik szólni, hogy hát küldjenek már új kódot. Na innentől mennek a sunyiba, elegem volt az aktiválós vacakolásból.
Ennél már csak egy cég van, amit jobban utálok, az AVS4YOU: ott is megvettem a legnagyobb licenct, ami eleve csak egy gépre szól, de az összes programjukhoz. Ez még nem is baj, de amikor a régi gépet lecseréltem, és szóltam nekik, hogy akkor átrakom és aktiváljuk át, közölték, hogy akkor vegyem meg újra. Azóta amikor évi egy-két akciót küldenek, rákérdezek, hátha változott a licencelésük, de nem. Szóval azt a céget is kerülni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE (Exynos 2400e) vas Apple iPad 11 A16 2025 (Apple A16)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megvan az Xbox Games Showcase 2025 pontos dátuma
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Exkluzív ajánlat - AMD LIGHT Konfiguráció 3 év garanciával! Rèszletre is! 0% THM
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest