- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #2197 üzenetére
Hidd el,hogy az nem az.
Solenoid,de nem pneumatikus szelep hanem mágneses.Egy gramm cső sem jön onnan ki vagy megy bele.
Ez a kép meg van nekem A2es formátumban a falamon.Minden nap elmegyek mellette,szóval ismerem már a puskám oda vissza és sajnos nem OLYAN solenoidos. -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Papa-Georgo #2197 üzenetére
Itt még beis van jelölve alul, az aksi berakás rovatban...
[link]
Bocsánat...E-Grip rovatban[Szerkesztve]
-
Papa-Georgo
senior tag
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #2194 üzenetére
Enyémben sajna nincs.
-
Papa-Georgo
senior tag
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Arnold2 #2192 üzenetére
Az Ion-ban kicsit másképp néz ki a Solenoid mint kiderült.
[link] Ha az elábbi képet megnézed, akkor látsz egy fekete henger alakú Ion feliratú cuccot. Nos, itt ez a Solenoid.
Ez már az új Blackheart Board hozzá... [link]
Amúgy, van benne Solenoid, biztosan, tudomSokan mondják, hogy vigyázni kell vele, nehoyg túl sok levegőt adj neki, ha pbreview forumát olvasod ott is írjákhogy van benne.
Meghát, ha az új bordon új solenoid van, akkor kell, hogy gyárilag is legyen benne, különben nem menne bele.
Ezekszerint, több fegyverben, többféle solenoid van -
Arnold2
őstag
válasz
popey37 #2176 üzenetére
Az enyém nem Solenoidos és nem tudok rajjta semmit lockolni.Csak simán gyors és kész.
AZ tény,hogy ha COval nyomod akkor nem lehet solenoidos,ezért Szúnyogé sem az.Amúgy is olyan egyszerű a puska szerkezete,hogy ott solenoid
Amit láthattál az lehet,hogy valami átalakított cucc volt,de mikor szétszedtük az ION-t akkor én nem nagyon emlékszem semmilyen solenoidra.
Persze nem kizárt hogy tévedek,ha ez áll fenn akkor elnézést! -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
popey37 #2190 üzenetére
Lehet...bár levegős cuccom már ígyis van
Másrészt, mivel CO sokkal kisebb hőmérsékleten müxik, mármint az egész rendszer hűl...
persze hüléssel, fémek egyre jobb vezetőkké válnak gyorsabb lesz pusi
Persze ez csak poén...én arra gondoltam még, hogy mivel hül, kicsapódik fém alkatrészeken a pára, így esteleg solenoid egyes részein is kicsapódhat, és vizesedik, ami meg nem tesz túl sok jót neki... bár a fene tudja
Ez elég technikai jellegű kérdés már. Jani is azt mondta, ha solenoid, nem ajánlja a CO-t, és így nézve, lehet némi igazságg benne. De van megoldás erre is. Én használom levegővel, te meg CO-val, meglátjuk melyik megy előbb tönkre
(KOP-KOP-KOP, remélem egyiknek sem lesz semmi baja
)
De, majd TomkTom jön, nem tom Kémiában mennyire van otthon, megkérdem hnap egyik haveromat, hogy CO mennyire ''tiszta'' gáz, lehet e benne apró szennyeződés. (bár mivel ugye
a CO palack rozsdásodik, nem rozsdamentes acél palack, belül lehet korrodálás, ami esetleg kijuthat belőle...)
-
popey37
addikt
válasz
Mosqu!to #2189 üzenetére
de azt irták, de azt is irtam, ha elolvastad, hogy amelyik fegyóban van tournament lock, azzal lehet nyomni, minden menet után a biró ellenőrzi a lockot: ha babráltad, kizárnak.
Mi sem akarunk tippmannal harcolni, ha van saját.
De ne kezdj el megint aggódni, és kákán csomót keresni, mert nem lesz jó vége.
minden parti előtt Te vagy a legaggódósabb fazon a csapatban.
Mindent előre tisztázni fogok a rendezőkkel, és közlöm veletek.
Papa: viszont azt nem értem, hogy miért nem lehet CO-val használni?
Szunyog markere tök jól ment CO-val is, egyszer sem volt vele gond, azon kivül, hogy nem tudtuk visszaállitani egyes lövésre, pedig tuti solenoidos az Ővé is, mert az egyik videón ahol a csóka szerelte, huzogatott olyan kis csöveket a pusiból.
Lehet csak azért nem ajánlják, hogy vegyél levegős palackot jó drágán -
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #2188 üzenetére
Asszem nagyjából értem, és ha jól értem, akkor az enyém is solenoidos.
A verseny leírásában viszont nem azt írták, hoyg solenoidos markerral nem lehet menni, de cserébe kapsz tippmannt? Mondjuk én ezt nem pártolom igazán.... -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Mosqu!to #2187 üzenetére
Hát wazz...miis eléggé sok minden tanultunk elmúlt pár napban
Van külön E-Grippes, meg Solenoidos. Ha minden igaz, elektronyos fegyókban ez a két kategória van, de lehet van más is.
Elektromos markolatos, az olyan, mint amikor VL Orion-omra, vagy a TomkTom Genesisére, feldobjuk a VL Pro Series-es markolatot. (Devilbe amúgy láttam 20-ért) Ez annyit tesz, hogy stukó lényegében gyorsabb lesz, mert ravasz elsütés, nem közvetlenül mechanikus, hanem végülis ha minden igaz, akkor azt a markolat elektronikája végzi, és ezért válik gyorsabbá fegyó, viszont minden mást leszámítva nagyjából uan olyan marad. Szóval markolaton kívül semmi nem változik, egyszerű marad. Remélem ezt jól írtam körbe
Ami viszont Solenoidos, az teljesen más szerkezet. Elvileg abban már nincs kalapács, csak bolt (bárez még nem tiszta, mert Mongoose 100%-os, hogy solenoidos, viszont elvileg kalapács is van benne, vagy vmelyik nem stimmel
), így itt a kalapács helyét a Solenoid veszi át, tehát regulátorból, solenoidba megy a levegő, ami pedig egy elektromos relé segítségével adagolja fel boltra.Sztem Ion is Solenoidos, mert nem hiszem hogy lenne benne kalapács, nemtom menynire szedted szét, de fentebb van egy link, hogy hogy néz ki egy solenoid, ha olyat látsz benne, akkor tiedben is van. Kicsit másképp...nemtom neked volt-e levegős Technik LEGO-d. Ha igen akkor tod, van benne egy kapcsoló, kis szürke, fekete pöcökkel, amit vagy a pumpa, vagy a tartályra kellet kötni, és ha kapcsoltad, attól függően működött cumó, mondjuk emelt fel vmit, vagy nyílt ki vmi. Lényegében a Solenoid is ilyen cucc, csak a kapcsolás elektromos úton történik, és ezt vezérli a Board.Lényegében mien gyorsan nyitogat...
Én vhogy így képzelem el a cuccost, amit idáig tudok az alapján írtam, ha vki vmit másképp gondol, jelezze és megbeszéljük. De lényegében már kezdem érteni működési elveket...
Tiszta fegyver szaki lettem -
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #2186 üzenetére
Izé, és akkor hogyan működik, amiben nincs solenoid? Eddig abban a hitben éltem, hogy ez alap.
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Mosqu!to #2185 üzenetére
Épp ez a lényege, h a versenybírák belockolják markeredet, te meg menet közben nemtod állítani. Így mondjuk nemtod átrakni auto módba.
Solenoid az egy elektro-pneumatikus kis bizgenytű, ami a pusi légellátását hivatott biztosítani, az adagolja minden ravaszsütésre a levegőt a bolt felé. -
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #2183 üzenetére
Hát az enyémen ilyenről nem tudok, de ezt úgyis csak úgy lehet állítani, ha leszeded a markolatot, azt meg menet közben nem fogom.
Solenoidos marker mit jelent? -
-
Mosqu!to
addikt
Ez a játék mikor van? Az hogy lockolva mit jelent?
-
TOMKTOM
tag
válasz
Papa-Georgo #2179 üzenetére
Videót mikor kaphatom meg, hogy fölrakjam webre???
-
TOMKTOM
tag
-
popey37
addikt
válasz
popey37 #2173 üzenetére
na beszéltem a rendezővel, a plussz emberek nem gázos, viszont a pusik igen: csak akkor lehet tolni vele, ha lockolni lehet, de még visszahiv és pontositunk.
a Mongoose amugy solenoidos, a Papa linkjén is lehet kapni hozzá solenoidot.
Tehát Arnold,Papa és az én stukim csak lockolva mehet.
Mosqu!to ha jön, akkor az övé is csak igy mehet. vagy toljuk tippmanokkal, amihez semmi kedvem
Saját pusival a nevezés 3500 huf/ fő. a lőszer 7ft/db. mivel aránylag kicsi a pálya max 1000 golyó kell, mert a nevezésben 300 benne van.
Eddig 14 csapat jelentkezett.
nevezni 2500 huf befizetés mellett a alábbi linkről letöltött jelentkezési lappal lehet:[link]
A következő játékosokra számitunk:
PAPA
ARNOLD
POPEY ez a három fő biztos.
A bizonytalanok:
MOSQU!TO
IWU
TOMKTOM
a versenyen 6 fős csapattal kell részt venni, mi hárman biztosan megyünk. -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #2174 üzenetére
EZ már benne van,vagy lehetséges upgrade?
A Quadrámhoz ne találtál semmit? -
popey37
addikt
válasz
Papa-Georgo #2172 üzenetére
ez rossz hir, mert tipmannal nem nagyon akarok menni, amikor itt a pusim.
hol van az oldal? link?[Szerkesztve]
-
Papa-Georgo
senior tag
Voltunk bent Bulletsben, mar itthona vannak Ukrajnabol, no para, Krisz hnap bent lesz, szal szunyog, ha segitseg kell, akkor ot lesz, allitolag o nagy guru
Popez> Kicsit utanna neztem es a Solenoid kocsikban is van, tulkeppen egz elektro-pneumatikus cucc...EEEsSS van a markerunkben, mert lehet hozza kapni meg beszelnek rola, biztos hogy van benne.
Talaltam egy oldalt ahol csomo kis cuccot lehet hozza kapni ha esetle para lenne vele.
Syerk> Rohadt US billenzt\yet...[Szerkesztve]
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #2167 üzenetére
Kösz, majd holnap átolvasgatom, remélem okosodom belőle. Mondjuk kedden megyek Bulletsbe, aztán Krisztián majd jól kiokosít.
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #2165 üzenetére
Te,nem néznél lécci a Quadrámhoz is ilyesmit?
Látom nagyon benne vagy az ilyesmikben!
Szerk: Papa ez mind nagyon szép és jó,de neked ezek csak akkor kellenek,ha versenyzel.
Vagy ha nagyon utálsz minket és 36golyót akarsz a hátunkba tolni.
De te tudod.Mindenképp rakaszkodnék pár körhőz a puskáddal!![Szerkesztve]
-
Papa-Georgo
senior tag
Wazze...Elkezdtem Diablo forumot olvasni és annyi kis buzi beállítás meg tuning, ilyen chip, olyan board, ilyen kalapács, olyan pin, amolyan bolt, ilyen trigger, amolyan solenoid, ilyen szem, olyan olajozás
Tsiztára belezavarodtam...mennyivel 1Xűbb a sima mechanikus marker
Bár kint egséz másképp fogják fel marker dolgot, olyan baszott módon nyomatják tuningot rajta, hogy beszarsz.
Olvastam kinek mi gondja baja volt vele...remélem megússzuk ezeket -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Papa-Georgo #2165 üzenetére
Viszont ezzel az a gáz, hogy fegyó igazhogy rohadt gyors lesz, de az LCD-t ellehetfelejteni, mert csak LED-el megy az összes board....
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Arnold2 #2163 üzenetére
ez régi dolog már
Viszont van mongoosról is videó, bár csak alap hopperral, ejtőtárasan, de eleje elég jól szór...
pill. megkerese.
Meg is van: [link]
ÉS ez még az előző mongoose, az LCD-s II kicsit gyorsabb ennél, meg ugye ez ejtőtár is...
Már nagyon várom pusimat[Szerkesztve]
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #2161 üzenetére
Azta csirkeinfluenzás mindenüket!
-
Papa-Georgo
senior tag
Ujjakat a ravaszra, rajt!
[link] -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #2156 üzenetére
Lehet,hogy már csak az volt raktáron.
[link] ->Olvasd el a ''Részleteket''.
/3 fajta Tork van/[Szerkesztve]
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #2156 üzenetére
De akkor esett az eső, és hidegebb lett.
Vagy ti voltatok máskor is?[Szerkesztve]
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #2151 üzenetére
Istenem de kipróbálnám.
Mondjuk 5percenként kéne levegőt tülteni,gólyókat meg 1 percenként,de bevállalnám
Ha jól látom autococker alapokon nyigszik. -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
realist #2152 üzenetére
Asszem lőttem már olyannal...nem volt annyira para, de nem is top.
Ilyen időben figyelj arra, ha most akarod használni huzamosabb időben kint, hogy olyan lőszert vegyél ami téli, hideg időre való, mert különben szopsz vele, szorul meg törik meg minden egyéb.
Bulletsnél pl. vannak jó és olcsó lőszerek. 2-3-4 ft.ért is ha jól emléxem
De most időjárásra figyelj, legyen megfelelő lőszer rá, HA most akarod használni -
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #2146 üzenetére
a devil pedig gyakorlatilag teljesen ki van fosztva
a Draxxus Inferno Special lőszerről kinek mi a véleménye? 4.5ért megéri? -
Papa-Georgo
senior tag
Szerintem...
-
Mosqu!to
addikt
Srácok hétfőn ne menjetek, mert lehet h zárva lesz, vagy ha nem, akkor max 1 ember lesz bent, aki nem nagyon ért hozzá, tudnilik hétfőig külföldön vannak a srácok. Kedden én is megyek, mert kérdezősödni akarok, menjünk akkor együtt..
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #2146 üzenetére
Hétfőn jövök szívesen a Bulletsbe. Úgy is ott van a sulimtól kb 10 percre.
Csak adj egy körülbelüli időpontot. -
popey37
addikt
válasz
Papa-Georgo #2145 üzenetére
rossz feltételezés, mert nincs
, ha lenne kiprobálnám
-
Papa-Georgo
senior tag
Amúgy jelentem, hogy Hétfőn megyek Bullets-be, szereztem pénzt, asszem veszek palackot, meg talán tárat, de majd meglátjuk. Lehet Devilbe is benézek...
Popey, vagy valaki akar esetleg jönni, legalább ne legyek az úton olyan magányos -
popey37
addikt
válasz
Mosqu!to #2143 üzenetére
na itt van a kép: kicsit gány megoldás, de majd kicserélem ha lesz ekkora müanyagbarab itthon,
[link]
a paintball mappában van
Kb. 2 mm vastag anyagból vágtam ki, remélem jó lesz, a sima golyó megy rendesen, nem akadályozza
különben mag azért akad a reball a tárban, mert a golyó felülete puha és tapad ellentétben a festékgolyó sima és kemény felületével.[Szerkesztve]
-
-
-
realist
őstag
Mint friss icon tulaj: érdeklődnék mikor lesz a következő game?
-
popey37
addikt
válasz
Papa-Georgo #2133 üzenetére
én a buvárpalackot max 2 emberesre gondoltam, többre nem elég egy.
a pályán is kettő volt és nem igazán tudtunk 2000 fölé tölteni belőle, pedig nem kis palackok voltak -
popey37
addikt
egy bolt ahol a reball 5 euró/500db.
[link] -
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #2133 üzenetére
Hát nekem most pénzem lesz, mert kb 200k meglesz, de ebből sokmindent kell ám venni, szal nem akarom mindet fegyverre költeni. Ráadásul a Dollár is 220 Forinton van, ami rohadt sok, így nem rendelek
-
Papa-Georgo
senior tag
-
Mosqu!to
addikt
Aki még rendelni akar, ne legyen elkeseredve, szinte biztos, hogy eladom a saját fegyverem, és rendelek egy Ion Pro-t, vagy egy Indian Creek ProMastert, úgyhogy akinek kell ez-az, az betársulhat majd a csomagomba, amennyiben nem nagy, amit venni akar. Ennek ellenére jövő héten bemegyek a bullettsbe, hogy megtanítsák az ion használatát, és akkor megpróbálom őket rávenni, hogy esetleg sok cucc vásárlása esetén adjanak kedvezményt. Jobb lett volna, ha ezt kivárják Popeyék is, de nekik azonnal kellett, úgyhogy igazából ehhez nincs sok reményem. Ilyen levegős palackra pedig összedobhatnánk a pénzt, mert akkor én is átállnék levegőre. Arnold, Popey, Papa?, én vennénk, és ahol nem töltik a levegős palackot, oda vinnénk magunkkal búvárpalackot.
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
TOMKTOM #2129 üzenetére
Máshol úgy működik, hogy a pályát körbe egy vizesárok határolja, amiben áramoltatva van a víz, így ami oda begurul, az rögtön eljut a végére.
Onnan márcsak kiemelést kell végezni, ami nem probléma, akár gravitációs elven is meglehet oldani, vagy egy kis vízeséssel, ami végén szűrő van, azon legurulnak vmi szárító részre a golyók, a víz meg elmegy alatta, és így újra körforgásba kerül.
Sztem, Max. 5m-ból kilehetne hozni egy színvonalas pályát, sőt, sztem ennyi nem is kéne talán.
Én olyan 2,5m tettem rá, amiből belehetne indítani a boltot, majd folyamatosan fejleszteni.
Ha egy játék, mint itt is volt min. 15e, akkor ha hati 4X van játék, az heti 60e
nézzünk egy 40hetet, leszámítva egyéb dolgokat, 40*60, az 2400e, azaz 2,4m. Tehát, majdnem visszais jött a lóvé, persze költségek, pályafenntartás meg egyebek nincs rajta, és sztem egy éves, ~25% golyó elévüléssel lehet számolni.
Ha tényleg járnának csapatok rendszeresen, simán élne egy ilyen pály. Ha van több lehetőség, pl. kisebb rész szituációs gyakorlatokra, nagyobb rész 3-5 vs. 3-5 fős castákra, absolute nyerő. Egy hasonló magtár, vagy vmi nagy raktárheilység ideális lenne rá.
Akár úgy, hogy elsőre csak egy részt indítani, majd késöbb menet közben felfejleszteni az egészet. Mosdó-öltöző..stb.
Kurva jól meglehetne csinálni. Akár úgy h vmi komolyabb szponzort belevinni, kis oktató pálya, ahol kezdő játékosok, csapatok gyakorolhatnak. Tehetségkutatás stb.
Pl. Bullets esetében lehetne hivatalos edző pályájuk is, Dye kicsit szponzorálná pályát, mi meg nyomatjuk a Dye cuccokat fullosan.
Kérdés az, hogy kb hány olyan csapat lehet, aki ezt a szolgáltatást kihasználná, nyílván nagy részt rájuk kell konfigurálni az egészet. Mellette, kezdő csapatok számára, belehet vinni oktatást, versenyzők részéről, mittom Mivel Dye szponzor, akkor mondjuk Bulletstől jön a csákó, és ő intézi ezt a részt. Ha terep engedi, külső részen egy Sup-Air pályát akár idény jeleggel fellehet húzni, ahol lehet rendezni akár nemzetközi versenyeket is, műszaki háttér megvan hozzá.
[Szerkesztve] -
TOMKTOM
tag
válasz
Papa-Georgo #2124 üzenetére
Ezen már én is gondolkodtam, de piszok sok pénzbe kerülne.
Mint mérnök, vállalnám a dolog műszaki oldalának megtervezését. Vicces, de a multkori játék után már megálmodtam egy automata reball szedő-tisztító/kezelő-szárító rendszert. Ha folyamatos lenne a visszagíűjtés (pár %-os lejtése lenne a pályának plussz egyébb nyalánkságok), akkor nem is kellene olyan sok reballt venni... -
TOMKTOM
tag
válasz
popey37 #2127 üzenetére
Ha valahogyan eljut hozzám a vedeo, akkor felrakom webre.
Esetleg Papán keresztül???
Adnék én elérésp neked a weblaponhoz, nincs ott semmi érdekes, hyakorlatilag csak levelezésre használom a domainnevet, de van alatta egy céges domain, ami viszont már nem publikus, és külön csak az enyémbe nem lehet belépni... A srácot, aki tudni egy korlátozott acc-ot csinálni nem lehet elérni... -
popey37
addikt
válasz
Papa-Georgo #2125 üzenetére
hétfőn személyesen adom át
-
popey37
addikt
válasz
Papa-Georgo #2123 üzenetére
a 4 kicsi szerintem jobb lenne mint a nagy. már csak azért is mert a kicsik 300 barosak a nagy meg 200 bar. 1x15liter vagy 4x6= 24 liter
egy átfejtőt kell még venni hozzá.
bulletset fel kell hivni, megkérdezni, hogy melyik a jobb. -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Papa-Georgo #2124 üzenetére
Tüntetőleg
Kérdezném, mikor lesz meg avideója? Mert ha nem láthatom, akkor
...
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Papa-Georgo #2123 üzenetére
Más...nézegettem Re-Ball honlapját......
Egyre jobban érlelődik bennem gondolat, hogy kéne nyitni egy NORMÁLIS, színvonalas pb gyakorló (értsd: reball) pályát itthon, Pösten...
Annyi szép és megható gondolatom van, tök jól meglehetne csinálni az egészet, szolgáltatások, több pálya, különféle szituk gyakorlására...áhh tök zsír lenne.
Kapnátok kedvezményt is rá, ha jöttök -
Papa-Georgo
senior tag
Miezapangáshe?Videótakarunktőtsetekfelgyorsanvalahová,mertnagyonmegakarommárnézni!
-
TOMKTOM
tag
válasz
Papa-Georgo #2119 üzenetére
Mennyiért akarnád eladni?
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Papa-Georgo #2118 üzenetére
Ezúton tsiztelettel jelzem, hogy ELADÓVÁ vált a pusim!
Bővebb infó és vélemények róla: [link]
Akinek kell még itt vmi az kérdezzen nyugodtan, de kirakom rendesbe is... -
Papa-Georgo
senior tag
Jajjajjj
Jön a pusink
-
TOMKTOM
tag
válasz
Papa-Georgo #2114 üzenetére
Ááááááá, de most naggyon nincs 45-ezrem....
Ha meg most kimaradok, akkor meg a franc tudja, hogy mikor rendeltek újból valamit, mert ugyebár minnél több felé oszlik a postaköltség, annál jobban megéri rendelni... -
TOMKTOM
tag
...a mongúz megy CO-ról is..... Akkor lehet, hogy a palackot nem is adnám most el, majd csak később állnék át levegőre....
De még erősen gondolkodom, hogy mi legyen... -
Papa-Georgo
senior tag
Rendelést erősen szeretnénk a héten letudni...De Popeyt kérdezzétek, telón eléritek, vagy privit hagyjatok neki.
-
TOMKTOM
tag
válasz
popey37 #2107 üzenetére
Mikor rendelnétek??
Lehet, hogy én is beszállnék egy mongúzzal...
Attól függ, hogy mikor és mennyiért tudom eladni az enyémet, illetve mennyiből jönnek ki az elektronyos marker...
Szerintetek marker (VL Genesis, ~5000 lövést használt) +palack (20 OZ) +tárat mennyiért hirdessem? Persze aproneten...
Ha a videót valahogy át tudod küldeni nekem (ICQ???), akkor fel FTP-zem, ha nem megoldható, akkor valahogy csinálok egy acc-ot neked, de ez elég macerás... -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #2108 üzenetére
Honnan rendeltek?
Nekem meg egy lencse kellene.Persze a csomagdíj arányos részében is benne lennék. -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
popey37 #2106 üzenetére
Popey> figyelj a heten megprobalom rendezni soraimat ezzel kapcsolatban, ha az meg belefer, es akkor utanna intezhetjuk rendelest. Megnezem boltot, meg osszesitem anyagi helyzetemet, hogy hogy allok lovettaval....
Megerdeklodom csaladomat, hogy karira akarnak e vmit, aztan szolok, hetvegeik eldol.
Sztem ha egy helyrol rendelunk, akkor lehet nemi kedvezmenyt is kicsikarni esetleg. -
popey37
addikt
TOMKTOM kész a film, hová tudom feltölteni? 98 mega divx-ben van. jó minőségű lett
-
popey37
addikt
válasz
Papa-Georgo #2105 üzenetére
egyik boltban sem láttam egyik pusit sem. Iont fognak ajánlani merek rá fogadni.
viszont uj tagot üdvözölhetünk a csapatban Realist személyében, ezentúl Ő fogja osztani a golyókat a puskámmal, ugyanis megvette.
Papa a rendelést sürgősen intézni kell, már most pusi hiányom van!!!!
Mosqu!to te is szedd ösze hogy mit akarsz rendelni.
Nekem egy Diablo Mongoose II Reincarnation BBS LCD kell, ára 170$
szeretném ünnep előtt a kezembe fogni. -
popey37
addikt
szivesen mennék a következő reballra is, csak marker nélkül felesleges, ugyanis ma, azaz szerdán eladtam a fegyómat. Tehát amig nem jön meg az uj addig max csak nézlek titeket, vagy dumálok ikladon és bérlek egy tipmant
Arnold: a 2méteres cső csak poén volt: a tuningcsövem max hossza 22.5 coll, de csak a 16 collos részét használtam.
játékra a 14, max 16 bőven elég. jobb markeren a 12 is elég
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
Mosqu!to #2098 üzenetére
Ha tényleg úgy gondolod,hogy ez kell neked akkor én a FREAK-et ajánlom neked.
A Tornádónak van ilyen és én voltam velük pár versenyen és meg tudtam tapizni.
És ha egy,mondjuk, profi csapatnak megfelel,akkor neked bőven.
(Ha esetleg nem tudnád,a fekete a cső a többi betét,tehát a csőbe kell belecsúsztatni és úgy rátekerni az egészet a markerre)
A hosszú csőnek ÉN nem látom értelmét,mint ahogy Popey 2méteres csőve sem nagyon tetszik,meg hát nem is nagyon használja az egészet.DE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM.
További jó éjszakát!
Papa:ha a Wrath a tuti akkor ajánlom neked vagy a Bulletset (már ha van nekik) vagy a Devilt (sztem nekik van),hogy menj be a boltba nézd meg tapizd meg és érdeklődj róla mint egy mezei újonc.
Ha meg a Protium akkor ha legközelebb játszunk akkor meg szívesen oda adom a puskámat pár körre,hogy ''érezd'' milyen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Egyedi ékszerdobozka