Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmiki20
senior tag
Háj,
Bocsi,de nem olvastam vissza.Adnék pár hasznos infót!
Mi évek óta jáccunk náluk,csak a másik pályájukon.
1.,Van diákkedvezmény,mindenki vigyen diákot.
2.,Hétköznap olcsóbb a játék,de ha sokan vagytok,a hétvége is ugyan annyiba fog kerülni(mi 20 fő felett mindíg,minden kedvezménnyel együtt 2,5k-ért jáccunk)
3.,20 fő felett a szervezőnek ingyen van a játék+ kap 200skulót.(ami nem rossz valjuk be)
1 játékra bőven elég 3-max 400 skuló(kivétel,ha vki rambósat akar jáccani)Így 1 teljes napi játék minden költséget összevetve nem több,mint 8k.
2 fegyvertípus van: Tipman 98,és a winchester.Személyes tapasztalat,h a tipman jobb.
Érdemes kesztyűt vinni,mert sajna azt nem adnak.Vmint ha érzékeny a nyaka vkinek,akkor ajánlott a magasnyakú pulcsi,v 1 betörőállarc.Ennél olcsóbb megoldás a sál,v 1 baseball satyi amit fordítva besztek fel és értelemszerűen védi a tarkótokat.
(azért írtam mindezt,mert sose felejtem el,1x torkon lőttem 1 srácot,szegény pár percig nemigen kapott levegőt,és kissé lila lett a feje,ja igen 2m-ről kapta a skulót.(hozzáteszem,nem lett nagy baja,és én se szándékosan lőttem nyakon,csak a puskák sajna nagyon piontatlanok))
Ha bármi kérdésetek lenne nyugottan kérdezzetek.Én,v pályabíró haverom biztos tudja a választ.
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Hey Popey!
Mi van veled? Most mondták be a híradóba,hogy áradás volt Galgamácsán, több pince víz alatt.
Nálatok minden rendben? -
-
Arnold2
őstag
Mivan emberek?!?!?
Vihar elötti csönd?
Szunyog,Gambit: na mikorra várható a csodapuskátok? Gondolom még e héten. -
Flashback
addikt
upp márcsak pár nap...
-
popey37
addikt
fiuk, van egy focista barátom, és jó áron tudok általa különböző mezszerű polokat olcsón venni: 1500-2800 ft-ig. A feliratot mindenki maga mondja meg: egy név 1000ft.6db-nál 800ft. a szponzori felirat 15x30 cm-es csikban 750ft. 17-én viszek katalógust és árlistát. van egy csomó minden. pamut jogging max 8000ft.Persze csak ha van igény
-
Mosqu!to
addikt
Mogyoró barátunk Bővebben: link mindössze egy ezresért árulja darabját full használatlan állapotban.
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #1381 üzenetére
Jó akkor lécci hozz nekem egy full fekete hosszú újjú(!!!) pólót.
Méret legyen mondjuk XL. Körülbelül akkora vagyok mint te,talán picit magasabb,de pocakban tetemes elönnyel.
A lényeg,hogy max 2e Ft és hozd el lécci a számlát mert ha ne ad Isten kicsi lenne vissza tudjam vinni.
Majd megháláhom valahogy!
Kösz! -
harry
veterán
válasz
Papa-Georgo #1373 üzenetére
Kösz, akkor oda megyünk. Mennyibe kerül egy meccs ált.? 8-10k körül (nincs felszerelésünk)?
Military cuccok - ilyen régi gagyi gázmaszkokat nem árulnak?Obsitban volt régebben, csak már jó ideje nincs.
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #1381 üzenetére
Ok köszönöm.
Mikor mennél? -
Flashback
addikt
Up! Hátha valaki még beesik!
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #1379 üzenetére
Lehetőleg azért csak olyan embereket hívj, akik tisztességesek, nem törölgetik a festéket, etc. Mondjuk ha végre megjön a markerom, asszem inkább a fájdalomtól fog kiállni, nem azért, mert eltaláltam
Szal haverod haverjának a haverja lehetőleg NE jöjjön, hogy ha esetleg lopás, csalás, nem fizetés történik, akkor tudja legalább 1 valaki, hogy kiről van szó.
Ja, hozzáteszem, hogy Bashhoz befutottak a stukkereink, és szombaton adja postára, ami szerda-csütörtök magassági érkezést jelent.
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #1378 üzenetére
Hát nekem az nagyon messze van. Max majd nézek egy két ismerős vadászboltban Erzsébeten.
-
-
popey37
addikt
válasz
Papa-Georgo #1375 üzenetére
hali.
Papa a létszámot max 28-30 főben számold. kb 14-15 főt hozhatsz a mostani létszámot nézve.
Sajna Hobizoli megint lemondta
Max csinálunk 3 csapatot. az ám a királyvegyetek két méter sárga szalagot, 10-15 cm széleset, ha valaki jár olyan bolt körül pesten.
TEHÁT A MAX LÉTSZÁM 30 FŐ ! ! ! -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #1373 üzenetére
Terepszínű vagy zöld vagy fekete hosszú újjú póló!
Én ilyet keresek ha lehet minnél olcsóbban.
Hisz ugye a fehér pólóm elég szépen meglátszik...
(a piros gatyámról nem is beszélve...)
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
Ma voltunk 5 military boltban...ha vki keres vmit szóljon, szinte mindent tudok, hol mit érdemes venni...
Amúgy meg létszám zárást kéne csinálni, mármint véglegesíteni akkor, mert rágják nyakamat....egyik srác szólt, h hát tudna hozni 12-13 embert....mondtam neki várjunk veleMeg elég sokan mondták, h akarnak jönni....
-
Flashback
addikt
válasz
Papa-Georgo #1366 üzenetére
Okok, bocs én voltam a hülye...
-
Mosqu!to
addikt
-
harry
veterán
válasz
Mosqu!to #1368 üzenetére
Köszönöm
Helyválasztást csak azért kérdeztem, hogy tudtok-e ajánlani céget/helyszínt, ami jól bevált, de ha nincs nagy különbség akkor szinte mindegy.
Amit mutattam ott azt hiszem 5 óra jaták van az alapdíjban, szerintem nekünk így elsőre ennyi elég is lesz (arról majd gondoskodom, hogy mindenki időben ott legyen) Golyók - igen, sejtettem... szerintem olyan 450-el számolunk, már ez is kb 6,3k. Terep - végülis annyira kell, igazinak lennie, hogy azért realisztikus legyen, és ne idétlen gumikacsák között rohangáljunk, vagy mező közepén pár deszka között. De pl épületek nekem kifejezetten tetszenek, így valszeg az lesz.
Nah, holnap említem a srácoknak is, remélem sokan jönnek. Amúgy majd ősziszünetre ütemezzük, remélem időjárási viszonyok is jók lesznek. -
Mosqu!to
addikt
Érdemesnek szinte bárhova érdemes menni, rengeteg jó pálya van. Ki kell próbálni, és kinek mi tetszik jobban alapon kell legközelebb megválasztani a helyet.
Időben úgy 4-6 óra szokott lenni a játékidő, erre még rájön az elején a legalább 1 óra várakozás, mire mindenki befut.
A létszám elég pályafüggő, de átlagban a 18-20 fő sztem a leg ideálisabb, de szerintem még 12-en is elég jól el lehet játszani egy kisebb pályán.
Golyó is teljesen emberfüggő. Ki mennyire idegeskedős, darálós, vagy inkább higgadt, és pontosan célzós, biztosra menős. Egy ilyen alkalommal bérelt félautómata stukkerrel 300-800 golyót képes általában az ember ellőni, de ez teljes mértékben a két véglet.
Az igazi tereppel egy baj van: Ezek a golyók nem fémből vannak, és a susnyásban, bokros, leveles területeken semmi sem fog találni. Minden golyó szétploccsan a fák ágain, de ha azt nem is, biztosan irányt változtat, és lehetetlen lelőni a másikat. Mondjuk kérdéses, hoyg itt mit hívunk mű pályának. Egy épület 1-2 raklappal, vagy szalmabálával pl elég jó tud lenni, vagy egy gumikkal, kis őrtornyokkal telerakott udvar is, és ezek sztem nem annyira műpályák, mint pl egy 6-10 gumibála, ami mögött rohangászni kell, viszont sokkal jobban játszható, mint egy általad említett igazi terep.
Hirtelen ennyi, ha van még kérdésed, írj -
harry
veterán
Szevasztok, haverokkal szeretnénk menni mi is (külön, nem PH! meccsre) paintballozni, és lenne pár kérdésem, gondolom Ti tapasztaltabbak vagytok ebben, mint mi.
Hova érdemes menni (ezt néztem: Bővebben: link)? Mennyi időre (pl 4 óra elég, vagy végén már unalmas lehet)? Min hány ember szükséges? Mennyi golyót használtok (pl óránként)?
Elképzelések: szeretnénk igazi terepet, nem pedig mű akadálypályát. Felszerelést ott kölcsönöznénk. Szerintem kb 15en leszünk, ha szerintetek ez kevés egy rendes henteléshez, akkor hozunk több embert
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
Egy kezdő általában nem lő el szerintem 6-700 golyót, főleg nem tippmannal. Én 350-500 golyókat lőttem el, 500-at úgy, hogy mindenre daráltam. Tehát szerintem 8-9000 Ft-os végösszeggel érdemes számolni.
-
popey37
addikt
Az alagimajorban, ahová megyünk az alapdij 3500ft. a golyó 14ft/db. Érvényes diákigazolvánnyal az alapdijból 500 ft kedvezmény.
Tehát, lősz 600-at, az 600x14ft=8400ft+alapdij 3500ft=11900 ft. ebből lejön 500 ft, ha van diákod.
Saját markerral az alapdij 1000ft. és a golyóár 7ft/db.
A 350 utáni 10ft-os golyóár az ikladon van, most vezették be.
Fiuk, olvassátok el az első hozzászólást, ott van a link arról a helyről ahová megyünk.
[Szerkesztve] -
Flashback
addikt
válasz
popey37 #1346 üzenetére
Szóval az első 350 golyó 14 Ft. Utánna már csak 10.
Tehát 700 db golyóval számolva (350*14)+(350*10)=8400 Ft. Ehhez ugye hozzájön az alapcucc ugye az 3500Ft. Ami azt jelenti hogy egy embernak, akinek nincs felszerelése ~12000 Ft... Ugye jól számoltam. Csakhogy tudjak mit mondani az embereknek. Maradék golyóval mit lehet csinálni, márha marad
Go home, vagy jópénzért visszaveszik??
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
Sajnos megint nem tudok elmenni...majd talan legkozelebb...
hobizoli -
popey37
addikt
válasz
Papa-Georgo #1355 üzenetére
mire gondolsz? nekem egy pár kesztyű kellene, de egyenlőre szarakszik a paypal, nem tudom ijavitani amit elkurtam
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #1355 üzenetére
Sajnos no mani ill talán,ha a cucc megérkezik 17ig.
-
Papa-Georgo
senior tag
lenne pár dolog amit rendelni szeretnék kintről.....van még vki aki szeretne vmit rendelni?
-
Papa-Georgo
senior tag
wazze..már most mennék játszani...izzik az ujjam, tök régóta nem voltunk
-
Mosqu!to
addikt
válasz
popey37 #1346 üzenetére
Amikor először voltunk ikladon, akkor is adtak valami kedvezményt, nem? Valami ilyesmi rémlik...
A pince paintballtól meg várható volt. Olyan horribilis áraik voltak, hogy senkit nem érdekelt. A mi cuccainkról amúgy egyelőre annyi hír van, hogy elvileg az egyik marker hétfőn befutott Bashhoz, a másik meg szerdán érkezik. Ez azt jelenti, hogy legkésöbb jövő hét pénteken itt lesz a cucc. Ettől független legkésöbb jövő csütörtökön megyek/megyünk a paintball.hu-hoz golyókért és tömítésért.
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #1345 üzenetére
Ha jönnek a barátaid is akkor én még beférek a kocsiba?
-
popey37
addikt
Mosqu!tonak igaza van.ha együtt akarunk játszani elég két 12-13 fős csapat,
Ha többen vagyunk már nem élvezetes a játék, mert kicsi a pálya annyi embernek.
A mi oldalunkról 16 fővel kell számolni:
Popey+3 fő
Flashback+3 fő
Arnold
Gambit
Mosqu!to
Hobizoli
Papa-Georgo + ???
+ van 3 kérdőjeles,/Realist, Iwu, Slym/ ez öszesen 16. Ha 30-ra bővitjük a keretet, akkor befér még 14 fő.
Papa nyugodtan hozhatod a barátaidat 16 főig, ugyis lesz aki az utolsó percben lemondja, sajna ez a tapasztalat. Az én 3 főm is csak 99%, 100% csak akkor lesz ha már ott vagyunk
Tehát akkor a maximum keret 30 fős
MÁS: Ikladon árváltozás volt: 350 ellőtt golyó után az ár 10/db. a 14-ről.
A pince paintball meg bezárt sajna, pedig kiprobáltam volna. -
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #1343 üzenetére
Hát a 30-35 fő arra a pályára szerintem már kicsit sok. Jó lenne, ha komolyan tudnál velük beszélgeteni, hoyg tényleg ráérnek e akkor.
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
azon aggódnak, h nem lesz elég fegyver nekik....mondjuk lehet tényleg megkéne kérdezni mennyi stukó van, mert így lehet ütjük 30-35 fős létszámot, ha ezek mind jönnek.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #1341 üzenetére
Szerintem kereszteljük át a topikot Papa Georgo és haverjai paintball topicja címre
Amúgy jó lenne tudni, hogy ténylg ennyien lesznek e, mert ha igen, akkor már 20 fölött járunk, és egy fix 24-el tetőzni kéne, mert az már sztem sok, bár nemtom mekkora a pálya. -
Papa-Georgo
senior tag
hmm...úgynézki, egyre több ember jön velem
, most szólt vki, h jön, és még hoz 4embert állítólag
-
popey37
addikt
hali mindenkinek! a lista kicsit frissitve, sajna van kieső is, de jön helyette más
popey +2 fő
Papa-Georgo + 5-6 fő
Arnold
Mosqu!to
Gambit
Hobizoli
Flashback + 3 fő
Realist
Slym ?
Iwu
legalábbis remélem jól értelmeztem Papa hozzászólását, légyszi javits ki ha tévedtem volna.
Ezzel a létszámmal 21 fő, ha Slym nem jön, akkor 20 fő. szerintem pont jó.
A scenario sem lenne rossz, de oda ki kiell jutni valahogy, és nem kerül kevésbe:
Mosqu!tó, a haverom és én 3500 lötünk el. 8ft/db áron. a nevezés 2500 ft. ha van stukid. és csak két játék, de élvezetes és hosszu, ha lelőtek vissza lehet állni.
Szerintem most menjünk dunakeszire, ugyis le van foglalva már az időpont, és a következő lehet a scenario.
Ősszel elég sürün rendez a Devill jó bulikat.
Persze ha a többség úgy akarja, meghajlok a döntésük előtt. -
Mosqu!to
addikt
válasz
Arnold2 #1331 üzenetére
Itt voltunk Popeyjel! Frankó a dolog, sok szép stukkert lehet látni, meg hatalmas buli. Szűkmarkúaknak nem olyan jó, mert ott én még papa stukkerével is vagy 800-at lőttem, pedig azzal nem lehet annyira szórni...
Szerintem ha nem lesz meg a fix 14 létszám, akkor csapódjunk oda, hogy legyen jó party.
Ki ért egyet?
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
kb. 5-6 ember jön még velem....
-
Arnold2
őstag
Nézzétek mit találtam, és nézzétek mikor van.
Meggondolandó!
Bővebben: link -
Flashback
addikt
Gugli megoldja. Egy pár német paintball shop:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Flashback
addikt
Esetleg Ausztriába, Németországba nincs online paintball bolt?
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #1325 üzenetére
De azzal számolnod kell, hogy angol bolt sokkal drágább mint az amcsik.Nemtom h a magyar áraknál mennyivel jobb, de szerintem nem olyan sokkal.
-
popey37
addikt
hozzám 99% valoszinűséggel be lehet számolni még 2 főt.
-
Papa-Georgo
senior tag
tudtok vmi boltot, ami Angliában van?
Mert ott dolgozik ismerős, aki 2hetente jár haza, és ő tudna cuccot hozni nekem, azért érdekel, hogy akkor nincs pk. mint USA-ból... -
Mosqu!to
addikt
Lassan annyira kevesen leszünk, hogy inkább csapódunk kéne valakikhez
Csomó embert próbáltam eddig csábítani, de sikertelenül. -
Solad
addikt
Sajnalattal kozlom, hogy morcos anyagi gondjaim miatt nem tudok jelen lenni a mokazason. Mindenkinek jo mulatast kivanok! Igerem a kovetkezon ott leszek!
-
-
Flashback
addikt
Helló mindenki!
Egy hétig nyaraltam, úgyhogy valaki összefoglalná hogy történt-e valami érdekes addig? -
Mosqu!to
addikt
up, háta valaki még gyünne
-
popey37
addikt
válasz
Mosqu!to #1314 üzenetére
akkor most eloszlatom a homályt a fejetekből!!
A tömités minden puskánál egyforma, mivel ugyanaz a kaliber, ebből adodoan a tömitésnek is ugyanakkorának kell lenni.
Az én pusimban most Mongoose alkatrészek vannak beszerelve.
A tömités biztosan passzol mindegyikhez. Arnold pl. a multkor ikladon a tipmannból kapott a Quadrájához.
VEGYETEK NEKEM IS 10 DB-OT LÉGYSZI.a palacktömitésből. az jó mindenhova.Köszi -
Mosqu!to
addikt
Csak akkor mennék, amikor már megvannak a stukik, mert tömítést csak úgy lehet kapni, illetve akkor tudom megkérni őket, hogy töltsék fel a palackom.
Amúgy ennek örülök, hoyg te is beszállsz a golyókba, így legalább nem fog rajtammaradni, mint multkor.
MSN-en válaszolj már, mert fontos lenne! -
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #1311 üzenetére
Hát én a www.paintball.hu üzletébe mennék, de ha van fuvar, akkor akárhova
Pénz most sajna nálam is nagyon kevés, elment mind a fegyverre, alig maradt a játékra, és még kell kesztyű, csőkihúzó, golyó, elemek... -
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #1309 üzenetére
Hát én csak megköszönni tudom nagyon, hogy eljösz értem, akkor majd csörögj, hogy legyüjjek.
A shopba csak eljösz, vagy beleadsz te is a golyókba? -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Mosqu!to #1308 üzenetére
Pb shopba elmennék veled majd, mehetünk együtt, akár esetleg kocsival is beszervezhetjük.
Másrészt, téged majd otthon veszünk fel, úgyis arra megyünk, hacsak nincs kifogásod, h többiek megtudják hol lax....és esetleg egy este folyamán felfegyverkezve megrohamoznak téged, az új fegyvered miatt....
Tippet nem én adtam.... -
Mosqu!to
addikt
Még valaki 5 kilót? Szerintem Arnold és Gambit sem fog nagyon spórolni a golyókkal
Ja, és még valami:
TESSÉK MÉG JELENTKEZNI, VAN HELY BŐVEN, MINÉL TÖBBEN VAGYUNK, ANNÁL JOBB! -
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #1301 üzenetére
Hát asszem bemegyek a pb shopba, veszek egy csőkihúzót, meg 2000 pb-t, aztán megkérem őket, hyog töccsék má fel nekem a palackom, ha már ennyi lóvét itt hagyok
Nincs kedve valakinek felezni, vagy legalább negyed részét kivenni a golyókból? Az meg aztán a legjobb lenne, ha el is tudna jönni, mert 2000 golyó nem fér el a táskában, kézben meg megszakad az ember
Központban amúyg találkozzunk a szokott helyen a parkolóban a Match vagy miatököm mögött?
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #1302 üzenetére
Jó akkor legyen Árpád híd 4 megállóval köelebb van hozzám
.
Időpontot majd egyeztetünk.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest