Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz
Kalandor #4552 üzenetére
Most így nagy hirtelen Ők jutnak az eszembe. Voltam két pályájukon és én meg voltam velük elégedve (igaz már nagyon régen).
Ha még ugyan azok viszik a boltot, akkor szerintem nem lehet gond.
Ahogy előttem író kolléga is írta, Tipmann 98-as markerekről van szó. Én olyan hasonlattal élnék, hogy ezek olyan markerek mint fegyver világban az AK47-ek. Csont egyszerű felépítés, de mindig működnek. Ha nem azonnal kapsz egy másikat.
Ezen kívül kapsz egy overált, egy maszkot és ha kérsz szivacsot, meg ugye a festék golyókatSajnos nagyon régen paintballoztam már, de mikor ennél a csapatnál játszottam nekem nem volt gondom.
Remélem tudtam segíteni.
(Nagyon high tech hiper szuper markerekkel ellátott helyre sehol se számíts. Nem éri meg nekik ugyanis. Vagy ha mégis van ilyen hely, akkor ott jóval drágább a játszatás. De gondolom ezzel nem mondtam újat
)
-
Arnold2
őstag
válasz
Mosqu!to #4296 üzenetére
Akkor most én is jól megmondom
Tökre szeretem olvasni,ahogy ti ketten jól megmondjátok egymásnak, mint: -Az enyém,hosszabb!; -Nem is,sőt még tripperes is vagy!
Guy révén elég sokat hallok az időbeosztásról. Komolyan mondom szegény srácnak alig van szabadideje.Ő mindig ott van és segít.S viszont én azt becsülöm benne,hogy sosem panaszkodik.Valahogy ő bírja ezt ill. szereti csinálni. Fura egy srác azt biztos
Viszont amit én már túlzásnak tartottam 'arra fele', hogy volt, nem is egy olyan verseny ahol játszani és pályát karbantartani kellett.Ez azért, hogy is mondjam...S akkor még játszál jól s hozd ki a maximumot...
Azon már csak röhögtem,hogy távolabbi utakra a 'Nagy csapat' repülővel a többiek meg busszal mennek.
Érdekes dolog ez.
Viszont azt sem kell ill. szabad elfelejteni,hogy ingyen kapják a lőszert/ruhát/markert, ingyen mennek a versenyekre ill nincs nevezési díj. Ha jól tudom akkor gyakorlatilag nem kell fizetni a paintball-ért semmit.Leszámítva a szabadidőd nagy részét. A mérleg egy kicsit a negatív irányba mozdul meglátásom szerint.
Na de mindegy.Guyt példaként véve,ezek szerint még is van olyan aki ezt elfogadja és csinálja (én ezért becsülöm is őt egy kicsit).De van akinek ez már nem ér meg annyit.Emberek vagyunk,na!Szunyog: akkor te most abba is fejezted a PB-t vagy tovább mozdulsz birói és/vagy kocajátékos szinten?
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #4201 üzenetére
Na hát akkor használd egészséggel!!
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #4199 üzenetére
Na elmész te a csúnyába!!
Hogyan,honnan?! -
Arnold2
őstag
Srácok!
Jó szórakozást holnapra.Én meg itthon 37 körül szambázó testhőmérsékletemmel majd gondolok rátok!
Aztán csak okosan! -
Arnold2
őstag
Emberek,jelentem megbetegedtem. Úgy fáj a torkom,hogy ha már csak a nyelésre is gondolok besajog. Igyekszem meggyógyulni szombatra,de nem igérek semmit.
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #4178 üzenetére
Akkor most nem jösz szombaton,vagy jösz új felszereléssel vagy bérelesz?
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #4165 üzenetére
Üdv!
Neked útba esik a Móricz Zs tér?
Ha igen,akkor ott én bekéredzkedhetnék az autómobilodba? -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #4155 üzenetére
Itt azt írja,hogy nem lehet saját lőszert vinni. Tudd már meg addig,hogy akkor most lehet-e vagy sem? (hogy ne vegyük meg potyára a Bulletsben)
-
Arnold2
őstag
válasz
Mosqu!to #4150 üzenetére
Sajnos ez engem nem boldogít. De a Halo tárakat amiket ti használtok azoknak be van fűtve rendesen (úgy értem rendesen van használva).Én mikor eltettem a sajátomat befőtnek,akkor még nem volt semmi baja.Egy kis repedés de annyi.Erre most meg málik mint a száraz kenyér.
-
Arnold2
őstag
Hát emberek. A ViewLoader most vesztett egy vásárlót...
Gondoltam leporolom a cuccot. Kezdtem a markerrel.Van mit rajta még bütykölni,de még mindig olyan gyors mint volt (bár az Oled kijelző dög halvány,de sosem használtam szóval annyira nem gond).
S mikor a tárat nézem,tisztogatom észreveszek rajta egy repedést.Mondom megragasztom egy kis epoxival.De ahogy szedem szét a csavargyukak kezdenek szétesni,lemorzsólódni.
Ami a tárnyaknál van pl teljesen eltünt.Ekkora anyagfáradást én még nem láttam. Szó szerint ahogy megfogtam a kezemben maradt (olyan mint Michael Jakson orra pl).
Tökéletesen működik,de a héj egy nagy FOS.Nem baj,ez tipikusan nem egy olyan feladat amit több méter szigszalag ne tudna megoldani.
Annak idején egy kis vagyont dobtam ki érte,most meg szétfoszlik...... -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #4131 üzenetére
Na le van foglalva a repjegyem Német o-ba. S nem e napra esik. Ha minden jól megy én ott leszek. Bár egy kicsit takarékra fogom magam lőszerileg,de tartom az (egy lővés egy ember mottóm
)
Ez az a pince paintball,ahol egyszer már voltunk versenyezni?Popey: te merről jösz be,hol tudnál esetleg felvenni, ha szépen megkérlek rá?
-
Arnold2
őstag
Hú hát akkor sajna nem tudom.
Esetleg a Bullets fórumánnézz szét,hát ha valaki árul épp valami jó kis markert.
Az e-bay-ről való rendelést elveted? Esetleg ha összeálltok páranés úgy rendeltek akkor a posta is olcsóbb. Ez csak egy tipp volt.
Remélem majd a többiek tudnak valami okosat még mondani neked. -
Arnold2
őstag
válasz
doglotthal #4037 üzenetére
-
Arnold2
őstag
Végül is amit Oly vett magának (lsd: lelljebb) egész jó kis marker. Mecs után slaggal átmosod megtörlöd egy kis olaj és kész is.
De minden attól függ hogy mennyire akarod komolyan gondolni a dolgot. Természetesen árban a csillagos ég a határ. Gondolom az elején játszatóhelyekre szeretnél menni ilyen erdős bokros pályákon. Oda tökéletes a mechanikus elsütésű marker, de az elektromos markulatú marker sem rossz választás.
Kedvező ár dologra: hát őszintén én még nem nagyon találkoztam ilyennel. Budapesten természetesen több a lehetőség. Amit kiemelnék pl a Bullets boltja, Paintbal 23, Paintballgames. -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #4015 üzenetére
Én Nagyváradon leszek ''sajna''. Nagyszüleimet látogatom meg meg pár gyerekkoi barátomat. Nagyfatert már évek óta nem láttam.
Nektek meg jó játékot kívánok. Azt osszátok a golyókat!!
[Szerkesztve] -
-
Arnold2
őstag
válasz
ngabor2 #3932 üzenetére
Hmm,ugyan nekem nem volt,de egy elég jó kezdő marker. Ha megkérdezhetem akkor mennyi az annyi amiért adják neked?
Amúgy meg az elöző kérdésedre a válasz: télen sztem nyitva van a Bullets bolt. [link] Ők a Blahától kb 5-8 percre vannak. Abszolút segítőkész emberek fogadnak téged ha bemész.
Szerk: Itt a fórumban jóval leljebb megalálod Papa-Georgot. Neki ha jól csalódom akkor ilyen markere volt,vagy hasonló. Dobj neki egy privátot és sztem tud majd tippeket adni a kiszemelt markeredről.
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
ronaldo #3917 üzenetére
A red dot úgy müködik hogy,mint tanult kollegám P.-G. is próbálta mondani, egy áttetsző üveg/műanyag lapra rávetít egy piros pontot.Mikor célzol akkor egyszerre nézel mind a két szemeddel,s nem csukod be mondjuk a balt.így a szem tehetetlenségét kihasználva mint egy rávetül a célra a piros pont.De mint mondtam egyszerre kell nézz mind a két szemeddel.
Lehet hogy M. kicsit túlzott az árakkal,de nem sokat.Egy csomagra rá van mindig írva hogy mennyi (ha nem teszed felbontják és megnézik).Ha gyanúsan kevés van ráírva akkor szintén felbontják.Nos akkor abból az összegből ami a dobozon van számolják ki a vámot+rájön a postaköltség,természetesen súly alapján.Én is beszívtam egy 10-12-t mikor rendeltem a cuccom. -
Arnold2
őstag
válasz
ronaldo #3903 üzenetére
Nos,ahogy olvastam akkor te maradnál a hobbi szinten és nem lépnél feljebb.
Ez esetben tényleg jó egy Tippman.Esetleg egy A5-ös.Azt aztán tudod orvérzésig tuningolni.Elég strapa,itthon viszonylag sok alkatrészt tudsz hozni venni és javíttatni tudod ha elromlana.
Tárról:hát ha már van egy fasza (mondjuk Tippmanod) akkor dukál hozzá egy középszintű motoros tár is.
A palackról:amennyiben van még rá pénzed akkor nem árt ha van egy.Általában tudnak mindenhol tölteni neked,de legrosszabb esetben kapsz mindig ha kifogyna és nem számolnak fel érte + pénzt.
Cipő:nos változó.Játszhatsz salakos cípőben is.De mondjuk hogy ha gyakran eljársz erdős bokros pályákra akkor nem ártana esetleg egy olyan cipő ami kényelmes és védi a bokádat.
Nyugodtan olvasgasd a Bullets fórumát mert sok okos ember van ott aki szívesen segít. -
Arnold2
őstag
válasz
ronaldo #3901 üzenetére
Huh,ez jó kérdés.Én konkrétan nem találkoztam ilyennel.
De talán ezzel bejebb vagy:
Játéktípúsok:[link]
Szabályok: [link]
S esetleg ha van kérdésed akkor az ide ill a Bullets csapat fórumába ([link])is megteheted.
Fegyverekről így külön nincs magyar adatbázis ill leírás,esetleg angolt tudok neked linkelni:[link] Itt másko írják le a tapasztalatukat az adott markerrel kapcsolatban. Egész sok marker van.
Valamint még tudom neked ajánlani ezt:[link].
Jó böngészést! -
Arnold2
őstag
Meglássuk!
Nekem momentán nincs markerem mert elromlott. Még dolgozom ezen a héten, jövő héten érek rá vele foglalkozni (elvinni a Bulletsbe). Lehet róla szó hogy megyek.
Popey:miért adod el a cuccod?
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3837 üzenetére
Annyira nem kell túlbonyolítani!
Egyszer csak összefutunk, remélem, és akkor oda tudod adni.
Kár hogy nem néztél ki.Nagyon jó mecsek voltak, bár rohadt meleg. -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3834 üzenetére
Akkor el tudnád nekem hozni a 2 DVDt a versenyre?
Köszönöm! -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3823 üzenetére
Nempunnyadokcsakmostasebeimápolgatommertaszombatiedzésenegyszer
lebunkeroztakezértahátamonvanegykétdurvalövésegyszermegénbunkeroztam,
decsúnyánösszelöttünkésahasamonisvankétnagyondurvalövés.
amúgymizujsmindenkivel?
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3817 üzenetére
Na,ennek örülök! Végre egy pozitív hangvételü HSZ!
Nekem sikerültek a vizsgáim.Hivatalosan is befejeztem a félévet. -
Arnold2
őstag
Na srácok mi ez a nagy pangás?
Papa:megérkezett a markered? -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3785 üzenetére
ÚÚÚÚÚ. Hát fogadd öszinte részvétem!!
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3783 üzenetére
Apropó mi lett az Ipododdal?
Csak egy apró megjegyzés: nem Maxs hanem csak Max. -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3780 üzenetére
Szőke hajzuhatag,mi??
Egyébként a szám címe ''Pump It''.
Ezt a Max-ot honnan vetted? Csak a fősulin szólítanak így páran.
Egyébként tök jó lett.Bár már elég elavult lehet akkortájt az a '06-Angyal a '31-esekhez képest.
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3777 üzenetére
szörnyűűű... : nana. Nem mintha nagyon ellenkeznél ellenük. Kiváncsi vagyok mit csinálnál ha a kezedbe nyomnának egy új angyalt...
Na jó csak kötekszem én
De igazad van. Ha militarisok lennénk akkor vennénk airsoft fegyvereket és az erdőben ''John Rambó forever'' tetkókkal kamos ruhákban osztanánk a műhalált.
Én abszolút nem érzek magamban militaris affinitást,de ugyanakkor megnézem a szép fegyvereket is.
Nekem előszőr a paintball csak szórakozás volt. Az első játékomkor úgy tele voltam adrenalinnal,hogy akár egy Kamazt is elhúztam volna. Nekem ez elsősorban egy jó buli (reméle értitek mire gondolok) és másodsorban sport. Én jól akarom magam érezni miközben játszunk versenyzünk.Mert így tudom a maximumot kihozni magamból. Remélem valamennyire ezt meg tudtam mutatni a 2. kupán.
Ngabor2: gyere/tek ki egy versenyre és meglátjátok miről beszélek.
De szavaidból kivéve csak ilyen hétvégi banzájra lenne kedved ami persze szintúgy jó. Nekem szerencsém volt az itteni PH-s arcokkal.Többek között miattuk is kezdtem el. A jó társaság minenek felett!!! -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3761 üzenetére
Nem tudom. Volt a rookien egy srác akinek ilyen cipő volt. Megkérdeztem hogy mi a véleménye. Azt mondja,hogy ő nagyon szereti meg mindenhol jól megállja a helyét. S még utcán sem annyira feltűnö.
Lehet,hogy bemegyek a boltba, álcakép veszek egy Tube-ot és megkérdem hogy felpróbálhatom-e mert lehet hogy szeretnék venni egy ilyet
Hű de furmányosan firnyákos vagyok -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3757 üzenetére
Ezt veszed?
AZTAAA. Nagyon profi!
Nekem lehet,hogy lesz egy cipő egy DYE ATC. Csak meg kell néznem találok-e az e-bay-en. -
Arnold2
őstag
1,5,6,7: [link]
2: nagyon max egy 10es,de sztem 5-6-ból is ki lehet hozni,sőt!
3:Hát kb 10-11-től attól függ hogy hogy kezdtek kimerülésig, ami kb 3-4 óra,embertől függ.
4:A 10fős az ok, 5-5 fős csapat és akkor mehet a banzáj. Csak arra figyelj,hogy a célegyenesben meg ne gondolják magukat.Attól függ mennyire bízol meg a barátaidban,de én szednék előleget,hogy biztos jöjjenek.
5:általában az elimination szokott menni,hogy le kell lőni az össz ellenfelet,de bármi szóba jöhet (túszos,VIP mondjuk 50 golyóval...)
7:Egy jobfajta terepcipő,kb ennyi. -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3738 üzenetére
2 DVD berakva!
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3736 üzenetére
Mi a manó!
Csak nem az a srác aki emilt küldött nekem? -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3730 üzenetére
Hát utálom is.Végül is csak a nadrágom a maszkom meg a fegyverem JT. De rosszul is érzem magam bennük...
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3725 üzenetére
Az az emil címed ami az Adatlapodon van? mert azt adtam meg neki.
Amúgy megkaptad a emilemet? -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3718 üzenetére
Esetleg tudok valamiben segíteni?
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3689 üzenetére
Szunyog egyik barátja nekem írt a Targets bövítésével kapcsolatban. Mondtam,hogy én már nem játszom ebben a csapatban és megadtam az elérhetőségedet (emil cím,név,nick név).
A srác neve Magyar László,majd gondolom keresni fog. -
Arnold2
őstag
válasz
Mosqu!to #3683 üzenetére
Ezzel kénytelen vagyok egyetértei.Én is kértem tőle egy sárga lencsét és kb 1hónapig hivogattam heti rendszerességel hogy mivan.A válasz hogy majd jövö héten...Majd utána leáltam és vettem egyet a Devilben.
Amúgy sztem is tényleg rendes srác,csak ne akarj tőle vásárolni. -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3678 üzenetére
Wow! Le a kalappal a beszámoló előtt! Köszi szépen. Fú de mentem volna,elhiheted.Miután eldölt hogy nem megyek derült ki,hogy ha a hétfői órárol hiányoztam volna letiltottak volna arról a tárgyról ami - 3kredit...
Szóval egyik szemem sír másik nevet.Legközelebbre megpróbálom úgy szervezni,hogy én is tudjak menni.Ráadásul tudtam volna nektek fordítani.
Szunyog: Mi bajod Sz.Petivel?
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3676 üzenetére
No comment...
Amúgy milyen volt? Elvártunk volna egy kis élménybeszámolót. Jó árak voltak? Mesélj! -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3669 üzenetére
Meg ha elég ügyes vagy akár az 50esig is fel tudsz futni.
Ha jól láttam akkor mi délután 5kor találkozunk a csatatérenIzgi lesz!
-
Arnold2
őstag
Nem szeretnék hosszú postot írni.Nagyábból én is ugyan abban a cipőben járok mint Popey.
Felvettek próbaidőre a Shell Shok csapatba.Szép lehetőségek állnak előttem,ha bevállok így elfogadtam.Ott leszek a rookie kupán,de az ő szineikben.
Továbbra is szívesen járok a PH! paintballcsapattal különböző helyekre paintballozni,de ha versenyről van szó ill edzésről (és ha bevsznek) akkor S.S.
Remélem nem haragszotok meg rám,de ez nagy lehetőség számomra és buta lettem volna ha nemet mondok. -
Arnold2
őstag
válasz
Mosqu!to #3620 üzenetére
Valóban,40e ért nem lehet egy ütőképes felszerelést vásárolni.
De azért nem kell úgy lehúzni,tudod, nem minden a markeren múlik.
siks:
Egyik csapattársam most vett használtan egy ION-t ennyiért.Ajánlom neked is,hogy néz körbe a használt piacon.Sztem ha talász akkor a tulaj,hogy biztosan el tudja adni, belemegy egy próbába és akkor te is tudod,hogy nem veszel zsákbamacskát.
Szúnyog:
Hova tüntetek el félidőben? Keresgéltelek titeket,de nem nagyon találtalak.Aztán Rea mondta,hogy mintha elmentetek volna. -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3596 üzenetére
Privi ment!
Kiváncsi vagyok a véleményedre!
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3515 üzenetére
Nekem egy Dye kesztyű kellene.De ezt még majd ledumáljuk.
Aprópó.Hányra mentek? -
Arnold2
őstag
Na milyen? Kicsit ívesebben kell elképzelni és talán egy picit más betűtípussal,de én erre gondoltam. Nekem bejön az ilyen írott betű.
-
Arnold2
őstag
Srácok,nekem lehet hogy lenne egy jelöltem.Még nem beszéltem vele,de ma ha minden jól megy írok neki.Nem ma kezdte,van egy egész jó mechás kokkere.Játszani még nem láttam,de megelőlegezem neki a bizalmat,ha...
Valószínű,hogy csak egy versenyre,de meglátjuk. -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3470 üzenetére
Hosszas mérlegelés után úgy döntöttem,hogy ezt a melót kihagyom.
Nem mintha nem jönne jól a pénz, csak a suli most fontosabb.
Remélem nyáron is lesz majd hasonló és arra tuti megyek,csak most suli van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Anime stílusú akció-szerepjáték lesz a Silver Palace
- Formula-1
- PlayStation 5
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Thermalrigt 750W Gold PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0 Tápegység
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest