Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Papa-Georgo

senior tag

válasz TOMKTOM #2129 üzenetére

Máshol úgy működik, hogy a pályát körbe egy vizesárok határolja, amiben áramoltatva van a víz, így ami oda begurul, az rögtön eljut a végére.
    Onnan márcsak kiemelést kell végezni, ami nem probléma, akár gravitációs elven is meglehet oldani, vagy egy kis vízeséssel, ami végén szűrő van, azon legurulnak vmi szárító részre a golyók, a víz meg elmegy alatta, és így újra körforgásba kerül. :U

Sztem, Max. 5m-ból kilehetne hozni egy színvonalas pályát, sőt, sztem ennyi nem is kéne talán.

Én olyan 2,5m tettem rá, amiből belehetne indítani a boltot, majd folyamatosan fejleszteni.

Ha egy játék, mint itt is volt min. 15e, akkor ha hati 4X van játék, az heti 60e
    nézzünk egy 40hetet, leszámítva egyéb dolgokat, 40*60, az 2400e, azaz 2,4m. Tehát, majdnem visszais jött a lóvé, persze költségek, pályafenntartás meg egyebek nincs rajta, és sztem egy éves, ~25% golyó elévüléssel lehet számolni.

Ha tényleg járnának csapatok rendszeresen, simán élne egy ilyen pály. Ha van több lehetőség, pl. kisebb rész szituációs gyakorlatokra, nagyobb rész 3-5 vs. 3-5 fős castákra, absolute nyerő. Egy hasonló magtár, vagy vmi nagy raktárheilység ideális lenne rá.

Akár úgy, hogy elsőre csak egy részt indítani, majd késöbb menet közben felfejleszteni az egészet. Mosdó-öltöző..stb.

Kurva jól meglehetne csinálni. Akár úgy h vmi komolyabb szponzort belevinni, kis oktató pálya, ahol kezdő játékosok, csapatok gyakorolhatnak. Tehetségkutatás stb.
    Pl. Bullets esetében lehetne hivatalos edző pályájuk is, Dye kicsit szponzorálná pályát, mi meg nyomatjuk a Dye cuccokat fullosan.

Kérdés az, hogy kb hány olyan csapat lehet, aki ezt a szolgáltatást kihasználná, nyílván nagy részt rájuk kell konfigurálni az egészet. Mellette, kezdő csapatok számára, belehet vinni oktatást, versenyzők részéről, mittom Mivel Dye szponzor, akkor mondjuk Bulletstől jön a csákó, és ő intézi ezt a részt. Ha terep engedi, külső részen egy Sup-Air pályát akár idény jeleggel fellehet húzni, ahol lehet rendezni akár nemzetközi versenyeket is, műszaki háttér megvan hozzá.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák