- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
TOMKTOM #2129 üzenetére
Máshol úgy működik, hogy a pályát körbe egy vizesárok határolja, amiben áramoltatva van a víz, így ami oda begurul, az rögtön eljut a végére.
Onnan márcsak kiemelést kell végezni, ami nem probléma, akár gravitációs elven is meglehet oldani, vagy egy kis vízeséssel, ami végén szűrő van, azon legurulnak vmi szárító részre a golyók, a víz meg elmegy alatta, és így újra körforgásba kerül.
Sztem, Max. 5m-ból kilehetne hozni egy színvonalas pályát, sőt, sztem ennyi nem is kéne talán.
Én olyan 2,5m tettem rá, amiből belehetne indítani a boltot, majd folyamatosan fejleszteni.
Ha egy játék, mint itt is volt min. 15e, akkor ha hati 4X van játék, az heti 60e
nézzünk egy 40hetet, leszámítva egyéb dolgokat, 40*60, az 2400e, azaz 2,4m. Tehát, majdnem visszais jött a lóvé, persze költségek, pályafenntartás meg egyebek nincs rajta, és sztem egy éves, ~25% golyó elévüléssel lehet számolni.
Ha tényleg járnának csapatok rendszeresen, simán élne egy ilyen pály. Ha van több lehetőség, pl. kisebb rész szituációs gyakorlatokra, nagyobb rész 3-5 vs. 3-5 fős castákra, absolute nyerő. Egy hasonló magtár, vagy vmi nagy raktárheilység ideális lenne rá.
Akár úgy, hogy elsőre csak egy részt indítani, majd késöbb menet közben felfejleszteni az egészet. Mosdó-öltöző..stb.
Kurva jól meglehetne csinálni. Akár úgy h vmi komolyabb szponzort belevinni, kis oktató pálya, ahol kezdő játékosok, csapatok gyakorolhatnak. Tehetségkutatás stb.
Pl. Bullets esetében lehetne hivatalos edző pályájuk is, Dye kicsit szponzorálná pályát, mi meg nyomatjuk a Dye cuccokat fullosan.
Kérdés az, hogy kb hány olyan csapat lehet, aki ezt a szolgáltatást kihasználná, nyílván nagy részt rájuk kell konfigurálni az egészet. Mellette, kezdő csapatok számára, belehet vinni oktatást, versenyzők részéről, mittom Mivel Dye szponzor, akkor mondjuk Bulletstől jön a csákó, és ő intézi ezt a részt. Ha terep engedi, külső részen egy Sup-Air pályát akár idény jeleggel fellehet húzni, ahol lehet rendezni akár nemzetközi versenyeket is, műszaki háttér megvan hozzá.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen széket vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel