- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOMKTOM
tag
Mosqu!to!
A rendeléseink hol tartanak??? -
Papa-Georgo
senior tag
Mondja már meg vki nekem, hogy az mi az ami fújódik a tárban?
[link]
Elvileg új VLvelocity tár lenne -
Papa-Georgo
senior tag
Upp nekije
-
Mosqu!to
addikt
Őőőő javítok, csak 17 csapat volt, és 8. -ok lettünk. Gyanús lett nekem ez a 6-os, aztán utánanéztem. Csoporton belül lettünk csak hatodikok.
Itt a teljes lista:
A csoport eredményei
1. Sánta Csiga 829 pont
2. Kárpátia 638 pont
3. Pannónia 423 pont
4. Pink Ponter 377 pont
5. Áldozat 352 pont
6. Targets 287 pont
7. Fireproofs 273 pont
8. El Nino 223 pont
9. Soulinvest 204 pont
B csoport eredményei
1. Desperádó 658 pont
2. Vörös Trabant Terrorcsoport 508 pont
3. Debrecen Dead 284 pont
4. Soucid 212 pont
5. Pécs 2010 206 pont
6. Waxy Shades 139 pont
7. R.I.P. MAN 97 pont
8. Pina 84 pont
Összesített
1. Sánta Csiga 829 pont
2. Desperádó 658 pont
3. Kárpátia 638 pont
4. Vörös Trabant Terrorcsoport 508 pont
5. Pannónia 423 pont
6. Pink Ponter 377 pont
7. Áldozat 352 pont
8. Targets 287 pont
9. Debrecen Dead 284 pont
10. Fireproofs 273 pont
11. El Nino 223 pont
12. Soucid 212 pont
13. Pécs 2010 206 pont
14. Soulinvest 204 pont
15. Waxy Shades 139 pont
16. R.I.P. MAN 97 pont
17. Pina 84 pont
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
18-an. Amúgy ezt így sztem annyira nem lehet szétosztani, hogy ha nem lettek volna a tapasztaltak... Mindenhol lesznek tapasztaltak, és kevésbé tapasztaltak, mint ti. Most az extrém kupán is ott volt Oliver Lang a Dinasty-ból, ami a világ egyik legjobb csapata, de mégsem mondhatta azt senki, hogy bocs, te nem, mer pro vagy. Ez egy ilyen verseny, legyél jobb náluk is, és akkor nem kell kifogásokat keresni.
Ettől függetlenül 1. versenyként egy 6. hely elég szép, mondjuk én a Pince kupát nem tekinteném igazi versenynek, mert nem szimmetrikus a pálya, full sötét volt, csalni lehetett nagyon, fejetlenség... Szal inkább csak egy hétvégi együttjátszás pár ''csapattal'', ahol ti ott voltatok az első harmadban. -
popey37
addikt
Pince Kupa eredményei
kedd, január 10th, 2006
Végre minden eredmény a kezünkben!
Egy korábbi cikkben már hírt adtunk az eredményekről, de akkor még a B csoport pontjait nem ismertük. Most, hogy már ezt is megkaptuk, immáron teljes a lista.
Az eredmények tehát:
A csoport eredményei
1. Sánta Csiga 829 pont
2. Kárpátia 638 pont
3. Pannónia 423 pont
4. Pink Ponter 377 pont
5. Áldozat 352 pont
6. Targets 287 pont
7. […
tehát 6.-ok lettünk
abból a 4 elsőt levéve a 2./ az első 4-ben élvonalbeli játékosok voltak/ -
<MZ/X>
őstag
válasz
Papa-Georgo #2989 üzenetére
Jaja, akinek van eladó maszkja ne titkolja.
-
Papa-Georgo
senior tag
Vkinek nincs egy felesleges maszkja, vagy nem lesz plusszban egy a rendelések miatt?
-
<MZ/X>
őstag
válasz
Papa-Georgo #2985 üzenetére
Nekem délelőtt suli miatt nem jó
14:30-tól bárikor jó. Az lenne a jó ha tudnád hol van a Barcsay, de gondolom nem tudod
De gondolom neked a legjobb a hévállomás. -
<MZ/X>
őstag
Papa: Holnap mikor jössz?
-
Mosqu!to
addikt
Huh vazze, állat volt ez a verseny. Nagyon durva meccsek voltak, meg volt pár nevetséges esemény. Srácnak elment a levegő a fegyveréből, nem tudott mit csinálni, és miközben a társa fedezte, ráfutott az ellenre és hozzávágott egy tube lőszert
A Bullets 1-2 persze vitte a kupákat, a végén meg csináltak egy kis jókedvet, kis Viktort odakenték az egyik szarrá lőtt fedezékhez, aztán meg tenyérrel kergették egymást, és kenték össze mindenki arcát
Csapattársam is tolt tegnap-ma 3-3 menetet, szal frankó volt. Szeretnék már én is ilyen hangulatú versenyeken indulni. -
Papa-Georgo
senior tag
Erről beszéltem
[link] -
popey37
addikt
válasz
Papa-Georgo #2980 üzenetére
megvan a palackom
-
Papa-Georgo
senior tag
Nagyon jó volt Extrem Kupa megéri kimenni, mert nagyon jó meccsek mennek.
-
Papa-Georgo
senior tag
Kérdésem az lenne, hogy érdekel e titeket Póló?
Mármint csapat póló. Fekete lenne, vagy fehér, és rajta a logo. -
Mosqu!to
addikt
Srácok én holnap nem megyek ki, csak vasárnap. Eléggé megfáztam tegnap, ezért most 2 napot inkább kúrálok. Úgyis vasárnap lesznek a döntők, szvsz ezért izgalmasabb is lesz. Jön valamelyikőtök vasárnap is? Vagy esetleg nem halasztjuk csak vasárnapra?
-
Papa-Georgo
senior tag
Szombat 1215 kor UPKP, aki jönni akar Épitőkre
-
TOMKTOM
tag
Apró módosítás a http://www.tomktom.hu/targets/ [link] weblapon.
Tessék megnézni! -
Mosqu!to
addikt
BOLDOG SZÜLINAPOT TOMKTOM! -
TOMKTOM
tag
Azért nem mindent érdemes az e-bay-en venni.
Ilyen a 68/3000 palack, ami itthon is 15eFt, vagy a Halo-B, ami itthon is 27900 Ft.
A halob 27900/210, azaz 132$, az új BIN ára postával 115$ + a hazajutás, szóval alig lesz olcsóbb... -
TOMKTOM
tag
Ha valaki cső, vagy csőkészlet vásárlásán gondolkodik, akkor ajánlom figyelmébe ezt: [link]
Bazi nagy kínálat, jó árak...
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #2952 üzenetére
Rendben. Mennyire gondoltál?
Vagy menjünk át a bazárba?
-
TOMKTOM
tag
válasz
Mosqu!to #2874 üzenetére
Coker Realist-nak: [link]
325$-ért rögtön 2 coker van a csomagban (az egyik valami elekrtomosnak néz ki, a másikra meg kell még venni regulátort, mindkettőnek van kis koffere), egy EVOII-es, egy 3000-es palack, egy maszk, meg még pár apróság.
A palackot én megvenném tőle, a maszkot meg szerintem el lehet adni <MZ/X> -nek...
[Szerkesztve] -
<MZ/X>
őstag
válasz
Papa-Georgo #2951 üzenetére
nekem hétvégén nemjó! hétközben?
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #2954 üzenetére
Picsába, lebuktam!
Tudtam, hogy egyszer bekövetkezik
Amúgy csak olvasd el egyben a két szót, és érteni fogod -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Papa-Georgo #2953 üzenetére
ohh...utánan néztem. Csak 3
-
Papa-Georgo
senior tag
Szúnyog?
Neked mért Mikorka Kálmán van a teljes nevedhez írva?
-
Papa-Georgo
senior tag
A Ku**@...most nézem, hogy már PH! addikt lettem
LOL...
Az a vicces, hogy mikor még én reggeltem, teljesen más volt ph!
Lassan már 4éve lesz, amikor reggeltem ha jól emléxem, akkor még sokkal kewvesebben voltunk, egész más volt a közösség. Érdekes...azóta eléggé felhigult. Tele van ilyen szófosókkal...
[Szerkesztve] -
<MZ/X>
őstag
válasz
Papa-Georgo #2943 üzenetére
Okés. Akkor mikor tudsz jönni? mert megvan a pénz
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #2944 üzenetére
Hát,sajnálom.
Viszont akkor nem tudom,hogy hogy tudok elmenni az edzésre.Valszeg ott leszek,de csak civilben. -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Papa-Georgo #2944 üzenetére
hülye voltam, Z-board a leggyorsabb
-
TOMKTOM
tag
Már 20 csapat jelentkezett a Rookie kupára:
Solenoidos kategóriában nevezett csapatok listája:
# Mad Dogs
# Hannibal Team
# Paintermen
# Colosseum
# Fireball
# Dark Side I.
# Dark Side II.
# Desperados
Mechanikus kategóriában nevezett csapatok listája:
# Targets
# Fireproofs
# Áldozatok
# Nu, págágyí!
# Sityipitty
# Fire Ant Team
# Pegazus SE
# soulinvest.hu
# XXX
# Butchers
# Shell Shock
# Hannibal Team II.
2005.02.18 -adikai idõpontra jelentkezett csapatok listája:
# fireproofs
# Pegazus SE
# soulinvest.hu
# XXX
# Fireball
2005.02.25 -adikai idõpontra jelentkezett csapatok listája:
# Hannibal Team
# TARGETS
# Dark Side II.
Frankón szolenoidosokkal fogunk edzeni... -
Papa-Georgo
senior tag
Parci üzenete:
Szia!
Köszönjük a megkeresést. szeretnék gyorsan válaszolni, mert nem szeretném, hogy hiú ábrándokat kergess . sajnos nincs keretünk ilyesmire, globálisan. mások is kerestek már, de se stratégiánk, se pénzünk a támogatásra, örülünk, hogy a 3 portált folyamatosan tudjuk működtetni.
szori. és sok sikert azért! -
-
Arnold2
őstag
Papa: kell akkor végül ios a tár?
Mert ha igen akkor abból mennék edzésre,ha nem akkor elég necces lesz. -
popey37
addikt
kikérem magamnak: nem 1968-ban születtem, ne fiatalitsatok. a pontos dátum: 1967.08.19.
Az 1024-es pixelü logokép mehet a mezre, pont jó méret
[Szerkesztve] -
-
<MZ/X>
őstag
válasz
Papa-Georgo #2927 üzenetére
És ez a apalck meg is van töltve
-
Mosqu!to
addikt
válasz
TOMKTOM #2935 üzenetére
Csapatunk 2004 őszén kezdett összeszerveződni. Első játékainkat egy sz.tech portál fórumán szerveztük, ahol mint fórumtársak játszottunk egymás ellen.
Hamar ráéreztünk az ízére, hisz pár játék után a ''keménymagnak'' már volt fegyvere.
Ekkoriban Arnold, Gambit, Mosqu!to, Papa és Popey alkotta a rendszeresen összejárók táborát. 2005 őszén apróbb változás volt a csapatban, Gambit elfoglaltságai miatt már nem járt velünk játszani, viszont csatlakozott hozzánk Tomktom.
Ekkor került megszervezésre egy Re-Ball-os speed pályás edzés, ami meghozta kevünket a versenyzésre is. Elhatároztuk, hogy elkezdünk versenyezni, és részt veszünk az itthoni alacsony költségvetésű versenyeken, ennek fejébe a csapat egyesítése érdekében készíttettük el első csapatmezünket.
Első versenyünk a 2006 elején megszervezett Pince-Kupa volt, ahol már hivatalosan is, mint Targets Paintball Csapat jelentünk meg. Itt még kisebb taktikai gondok, és kevés együtt játszás eredménye képpen a 8. helyezést értük el a 18-ból, de mivel először játszottunk együtt, mint csapat, nem éreztük ezt olyan rossz eredménynek.
Bár mostanában inkább versenyzés az ami igezán foglalkoztatja a csapatot, azért egy-egy hétvégi játékra/scenariora bármikor kaphatóak vagyunk. Csapatunk többé-kevésbé egy ''zárt'' baráti társaság, de lelkes amatőröket bármikor szívesen látunk köreinkben.
Na ezt most összedobtam gyorsan, akinek van kedve, szépítgesse ki a szöveget, de én most tanulok holnapra :| -
TOMKTOM
tag
válasz
Mosqu!to #2934 üzenetére
A javított szöveget légyszives másold be ide, a többiek lektorálása után módosítom.
Nincs levágva a logó alja, csak ilyen furán néz ki az elvékonyodás miatt. Fogom majd javítani.
A menüpontok meg természetükből fakadóan pixelesek, mert csak 138*60 pixelesek, és vékony vonalakat tartalmaznak.
A logó, bár elég tűrhetően néz ki, még bőven kíván pofozgatást, (az ellipsziseket rendesen meg kéne csinálni) ezt én is elismerem, csak később lesz időm többet foglalkozni vele. -
Mosqu!to
addikt
Alakulgat az oldal, remélem egyre szebb lesz! El ne vesszen a lelkesedés!
Amibe szeretnék kicsit beleszólni, az a történetünk:
Csapatunk 2005 tavaszán kezdett összeszerveződni. Első körben, mint lelkes amatőrök, hétvégi játékosok gyűrtük a pályákat.
2004 őszén már játszottunk együtt
Hamar ráéreztünk az ízére, hisz első játékunk után, már saját felszerelést vásároltunk, és késöbbiek során, már ezzel indultunk játszani.
Hát erre én nem így emlékszem, de aztán lehet tévedek
Popey és Papa egy hétvégi játék alkalmán találkoztak, és rögtön kezdett érlelődni bennük a gondolat egy csapat iránt.
Ez szerintem nem igaz. Az elejétől fogva itt vagyok én is és Arnold is, és nem ott találkoztunk, hanem itt a fórumon verődtünk össze.
Nem sokkal késöbb csatlakozott hozzájuk Arnold, Mosqu!to majd 2005 őszén TomkTom.
...szintén...
Ekkor került megszervezésre egy Re-Ball-os speed pályás edzés, ami meghozta a versenyzés szellemét, és innentől kezdve
megállíthatattlanul sodródtunk az árral. Újabb felszerelések beszerzése időt és pénzt nem spórolva, majd saját mez ''tervezése''.
Lehet én vettem rosszul észre, de ezek inkább a pince kupa miatt voltak, nem?
Ennek szellemében vettünk részt első komolyabb megmérettetésére, amely a 2006 elején megszervezett Pince-Kupa volt, ahol már hivatalosan is, mint Targets Paintball Csapat jelentünk meg. Itt még kisebb taktikai, és kevés együtt játszás eredménye képpen, sajnos csak 8. helyezést értünk el, de adott körülmények közt ezzel is megvoltunk elégedve.
Lelkesedésünk nem csökkent, sőt csak nőtt ennek eredménye képpen, így újabbfelszerelések /nem mintha annyira ezen múlna/ beszerzése és további szervezés következett.
eredménye képpen, eredménye képpen.. csak szőrszálhasogatás
Jelenleg a 3 fős Rookie kupára készülünk és reméljük, hogy eredményesen fogunk szerepelni. Célunk első körben annyi, hogy a hazai Rookie Kupákon részt vagyünk, és minnél előkelőbb helyezéseket érjünk el.
Ez a rész késöbb aktualitását veszti, ezért szerintem itt nincs helye.
Bár mostanában inkább versenyzés az ami igezán foglalkoztatja a csapatot, azért egy-egy hétvégi játékra bármikor kaphatóak vagyunk. Csapatunk többé-kevésbé egy ''zárt'' baráti társaság, de lelkes amatőröket bármikor szívesen látunk köreinkben.
no comment
Remélem nem gond, hogy picit kötekedtem, de ezzel is javíthatjuk (szerintem) az oldal színvonalát
Ja és apróbb formalitási gondok még az oldallal: Mindenhol a logó alja le van vágva egy kicsit, illetve az almenüknél elég pixeles is.
[Szerkesztve] -
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
TOMKTOM #2931 üzenetére
Király lett, igazán jó, nekem tetszik.
Más, írtam Parcinak szponzorációval kapcsolatban, meglátjuk hogy reagál. Leírtam mik a lehetőségeink, ha lát benne fantáziát, akkor valszeg lesz egy beszélgetésünk vele
Remélem lát
Amúgy, meg nézegetni kéne azért még szponzoráció után.5letem van...van egy utazási irodás ismerősünk, esetleg majd utak támogatását lehetne vele intéztetni.
''És a Targets csapat repülútját az XY utazási iroda biztosította''
-
TOMKTOM
tag
válasz
Papa-Georgo #2929 üzenetére
Javítva...
-
TOMKTOM
tag
Tisztelt Csapattársak, látogatók!
Elkészült szerény honlapunk 1.1-es verziója!
[link]
A változások:
- V1.0-ás logó alkalmazása.
- Egy soros, a képet kevésbé széthúzó menü.
- A menüben feliratok helyett ''gombok''.
Várom a véleményeket, észrevételeket! -
<MZ/X>
őstag
válasz
Papa-Georgo #2920 üzenetére
Ja és még egy fontos kérdés: ehhez dsz palackot? vagy azt külön kell vennem? és ha külön kell akkor mennyibe kerül?
-
TOMKTOM
tag
válasz
Papa-Georgo #2921 üzenetére
Örülök, hogy tetszik.
Javítás:
Beleírtam, hogy Paintball Team, persze erre csak addig lesz szükség, amíg ismertek nem leszünk! -
<MZ/X>
őstag
Nagyon jó lett az oldal. Gratc. Ja és papa: Úgy tűnik jövő héten esedékes lesz a marker
-
popey37
addikt
Papa, intézkedtél szponzorügyben?? ham-hama
-
TOMKTOM
tag
...szóltam a modoknak 1. hsz. módosítás ügyben....
[link] -
TOMKTOM
tag
Ha valaki valami cuccot akar elhelyezni a letölthető cuccok közé, az nekem szóljon/küldje.
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Mosqu!to #2907 üzenetére
sztem, ha nem akar sokat baszakodni vele, akkor rendeljen olyat mint tomi.
Vmi WGP Trilogy competition, nem rossz az, 170$ körül mozog.
De ebay => cockerek, aztán ami szimpi linkeli be ide, és mondjuk véleményt.
Igazábóll ez is olyan, hogy magamrészéről, segítek szívesen, de nem szeretem aztmondani, hogy igen, vegyed meg ezt, mert faja. Aztán ne adj isten vmi gebasz lesz, akkor meg mondhatja, hogy hát igen, te mondtad, hogy ezt vegyem, és akkor most hogy van ez
Szóval, én emiatt kussolok inkább. Sry -
TOMKTOM
tag
Emberek!
Elkészült a Targets Paintball Team honlapjának az 1.0-ás verziója, egyenlőre még az ideiglenes logóval.
http://www.tomktom.hu/targets/
[link]
Tessék meglátogatni, működik minden menüpont. -
Mosqu!to
addikt
Na valaki keressen már szegény Realistnak egy cockert a #2874 alapján! Én nemértek kokkerhez, meg kedvem sincs nézelődni, van most elég más bajom is. Valaki legyen szíves
Ja amúgy felvettem a MoneyBookersszel a kapcsolatot, 10€ ''bírságot'' kell majd pluszba fizetnem a bénázásért, de ezt a költséget magamra vállalom. Szal elvileg még talán ezen a héten ott a pénz a számlán. -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #2904 üzenetére
2004 végén kezdtem.
2003ban még azt sem tudtam mi fán terem.
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Papa-Georgo #2903 üzenetére
Feltöltöttem a Tagokat is
Szerk:Képekért ezer bocs, de ezek voltak legjobbak amit találtam
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Papa-Georgo #2900 üzenetére
Már a ''csapatunk'' link alatt is található rólunk egy kisebb összefoglalás, bárki bármi kivetnivalót talál benne jelezze, illetve szabadon átlehet formálni, és kész, kivitelezett pályázatokat benyújtani felém.
-
TOMKTOM
tag
válasz
Papa-Georgo #2899 üzenetére
Ez a szöveg naon cool...
átrakom a tomktom-ra is, ott már a letölthető anyagok is elérhetőek leszenk, illetve átalakítom keretesre, hogy a logó, illetve a felső menü mindig megmaradjon. -
<MZ/X>
őstag
Nekem nagyon tetszik az oldal, szép munka. +még ha több tartalom is lesz benne. nyami
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!