Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mosqu!to
addikt
A ROOKIE EL LESZ HALASZTVA 1 HÉTTEL!!
Ennek oka, hogy a műfű késik, illetve a folyamatos esők miatt nem tudnak időben elkészülni, és aznap amúgy is esne. Viszont aznap lesz egy X-ball light az ikaruszon, mi ott leszünk. -
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #3694 üzenetére
bullets.hu
''Helyszín: Budapest X. Ker Túzok utca Bullets Pálya''
gondolom meg lehet ismerni 'házszám' nélkül is -
Papa-Georgo
senior tag
Bullets Pályára, tud vki adni egy pontos címet?
-
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #3687 üzenetére
lassan itt a nyaralás meg minden, szóval spórolni kell;
nameg Mo. becsületes munkával leginkább éhenhalni lehet... -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3689 üzenetére
Szunyog egyik barátja nekem írt a Targets bövítésével kapcsolatban. Mondtam,hogy én már nem játszom ebben a csapatban és megadtam az elérhetőségedet (emil cím,név,nick név).
A srác neve Magyar László,majd gondolom keresni fog. -
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #3689 üzenetére
Hanem?
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #3687 üzenetére
Inkább csak ne rea legyen a példaképed, úgy több esélyed van
Najó elnézést -
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #3670 üzenetére
szerintem mindenki vegye meg magának(megmondom őszintén így fizu elött nem nagyon bírnék 3-5ezer lőszert most kifizetni, az 5ezres nevezés is nehézkes lesz)
taktikai megbeszélés a verseny elött 2órával a helyszinen? -
Arnold2
őstag
válasz
Mosqu!to #3683 üzenetére
Ezzel kénytelen vagyok egyetértei.Én is kértem tőle egy sárga lencsét és kb 1hónapig hivogattam heti rendszerességel hogy mivan.A válasz hogy majd jövö héten...Majd utána leáltam és vettem egyet a Devilben.
Amúgy sztem is tényleg rendes srác,csak ne akarj tőle vásárolni. -
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #3682 üzenetére
Aham, tud hozni bármit. Kérdezgesd pls végig az EGÉSZ Magyar pb scenet, hogy hogyan hozza a cuccokat. Mindent beigér, aztán annak az ÖTSZÖRÖSE lesz belőle, aztán nem is pont azt hozza, amit rendelsz. Csak az én csapatomból vagy 10 esetet fel tudnék sorolni. Ezen kívül undorítóan le akar húzni mindenkit. Konkrét példák:
Áron rendelt tőle WGP 3-as tabitartót. 1-1,5 hétre igérte, ehelyett 5 hétig tartott, mire meghozta, és nem 3-asat, hanem 7-esett hozott, ami 3x annyiba került.
Roland rendelt tőle 2 kék PM5-öt 2 kék HaloB-t és 2 68-as Dye tankot. Az egésznek a felét előre kifizette. Ez is 2 hetes határidőre lett mondva, helyette 6 hét lett, és lett belőle 1 zöld meg 1 fekete PM5, 1 zöld meg 1 piros HaloB és palackot nem is hozott. Mindemellett amikor már 4. hete késtek a fegyverek, pont mentünk ki Horvátba. Elötte az ő pályáján edzettünk, és vettünk nála 6 karton Cyclone golyót 5,2-ért, illetve mondta, hogy akkor mivel még nincsenek fegyverek, odaad 4 régit, ami ott porosodik nála (öreg Angel meg Matrix). A pályáért különösebben pénzt nem fizettünk, mivel baromi sok golyót vittünk, illetve amúgy is rendszeresen odajártunk már minden héten. Erre amikor jövünk vissza horvátból, és köszönömmel adjuk vissza a fegyvereket, ilyet szól, hogy a golyó nem is 5,2 volt, hanem 7,5, az elvitt fegyverek hétvégés bérlését ki kéne fizetni, és a pályadíjat is ki kéne fizetni.
Ezen túl jelenleg élő példa: Rendezi a csodálatos X-ball light versenyét. Mostmár az 5. időpontját találta ki, ami minden héten változik. Na most őszintén, ki tud így hozzá igazodni? Ja, és fel lett hívva, megkérdeztük a bíráskodást, amire a válasz az volt, hogy ''kissé olyan szedett-vetett''.
Ezen túl mindenki panaszkodik rá, hogy már csak az emberek lehúzására megy és megbízhatatlan.
Ha nem akarsz te is úgy járni, mint bárki más, semmit ne higyj el neki, és semmti se rendelj tőle, mert úgysem úgy lesz! -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3678 üzenetére
Wow! Le a kalappal a beszámoló előtt! Köszi szépen. Fú de mentem volna,elhiheted.Miután eldölt hogy nem megyek derült ki,hogy ha a hétfői órárol hiányoztam volna letiltottak volna arról a tárgyról ami - 3kredit...
Szóval egyik szemem sír másik nevet.Legközelebbre megpróbálom úgy szervezni,hogy én is tudjak menni.Ráadásul tudtam volna nektek fordítani.
Szunyog: Mi bajod Sz.Petivel?
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #3678 üzenetére
Na ennek a kis beszámolónak én is örülök
Legközelebb lehet, hogy én is megyek. Ez a sok ''szemét'' gyűjtés, meg grillezés, sörözés, stb nekem nagyon bejön. Mondjuk nekem egyetlen bajom az, hogy az egészet tudtommal az Ikarus csapata szervezte, aminek főszervezője talán a Szentkereszti Peti, akitől én undorodom. De ha nincs így, akkor az pozitív.
amécsi: Sajnos iskolám van, pedig jönnék
[Szerkesztve] -
amécsi
csendes tag
Helló mindenki!!
Május 3ikán azaz most szerdán lesz egy meex által szervezett paintball kupa,5fős csapatokkal,mi is jelentkeztünk de egyik srác egy vizsga miatt nemtud jönni,igy csak 4en maradtunk,ugyhogy akinek esetleg lenne kedve eljönni az irjon nekem ide vagy:e-mail cimem es telszamom az adataimnál.Bövebb információt a [link] cimen találtok,ha jól tom saját fegyvert és lőszert nem lehet hozni.És a nevezés is lezárult már...
üdv -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Arnold2 #3677 üzenetére
Najó, csak neked megírom akkor a beszámolót
Szerdán este 9kor volt a tali a nyugatinál. Ez annyira jól sikerült, hogy végül fél 11kor sikerült is elindulni. Anyniból volt eleve rossz startunk, hogy 20 férőhelyre 21-en voltunk, vkinek hazakellet mennie, szerencsére, nem közülünk volt vki. Én egy haverommal mentem, szerencsétlenségünkre két külön kocsiba kerültünk, ez adott egy kis negatív alaphangulatot egészhez. Én egy Seat Alhambrával mentem, 7személyes, volt még egy régi transit, 8an mentek benne, meg egy fiat brava, vagy bravo, 5emberrel.
Első utunk budaörsi Tescoba vezetett, kis bevásárlás, meg tankolás /tranzit 70L tankjába, sikerült 69,76L tankolni/ Innen fél 12 indultunk el. Határátlépés zökkenőmentes volt, úgy nagyrészét odafelé átaludtam, igazából, kb. reggel 6körül keltem, akkor már jócskán németországban autóztunk. Első komolyabb megálló egy meki volt, ahol sikerült kb. 15€-t kifizetnünk 10-20 centesekben. Kis pultos csaj nagyon megkedvelt minket
olyan 2 körülre értünk le Bitburgba, pályák ekkor már álltak, minden elő volt készítve. BEreggeltünk, megcsinálták fényképes kártykat mindnekinek, kaptunk pöpec esőkabátot, elfoglaltuk szállást, aztán estére szabadprogram. Haverommal, mi bementünk Bitburgba, kicsit söröztünk meg ''várost'' néztünk. Aztán go alvás. Bár éjszaka közepén ránktörték az ajtót a rendőrök meg tűzoltók, meg szállooda éjszakai őre, egy kutyával együtt, én keltem fel csak, és elkezdett vmit németül gagyogni nekem csávó. Mondtam neki legalább angolul próbáljon meg beszélni, ha már betört hozzánk. Mondta, hogy keresnek vmi német randalírozó brigádot, nem ismerjük e őket véletlenül, mert vmi lövöldözés /pb-s/, meg poroltózás volt. Mondtam, hogy nem, erre felkapcsolta villany/ekkor akartam gyilkolni/és megkérdezte +1*, de akkor sem ismertem őket...kimentek, mi meg aludtunk továb
Reggel fél7-kor volt eligazítás pályán, szal korai kelés volt. két magyar+1német srác volt az általános felosztás. Felfújtuk fedezéeket elrendeztünk mindent és indulhatott a menet. Minden pályán volt két magyar bíró is, mi a JT pályán voltunk itt Krisz, meg az a kövér fószer volt aki kronózni szokott rookien. De ott volt még Quino is. Elég nagy arc, mindenkinek 1az 1et adott, meg oltott mindnekit mint szél. De velóünk jó fej volt, meg mondta, hopgy jól melózunkSok meccs volt, változatosak voltak, melóztunk eleget, mert köcsög német, nem nagyon akart mindig elment...így leginkább ketten vittük a pályát, elég nagy meló volt, de mindenki értékelte, megvoltak elégedve velünk, csapatok is mindig megköszönték. Magyarokkal jól összehaverkodtunk, a Join volt kint, bár szegényeket Quino megszivatta, mert egy félrrétés miatt, egyik játékosuknak elvette kártyáját, így 7-ből márcsak 6tudtak gamélni. Kb. este 8körül befejeződtek meccsek, letisztítottuk fedezékeket, és hazamentünk. Csináltunk egy kis grillpartit, ettünk uittunk, csajokkal mulattunk
de aztán go alvás.
Másnap már elég volt 7re lemenni, szokásás menet, annyiban változott felállás, hogy felkerültünk Millenium pályára, ahol az X-Ball ment. Sokkal pörgősebb volt, sokkal több melót igényelt. kb. 2percenként kellet felrohangálni pályára és tisztítani azt. Elvileg 5en csináltuk volna, de állandóan változó létszám volt, mert volt aki lógott, meg nem volt kedve csinálni, így általában 3-an dolgoztunk leginkább, de sztem megintcsak haverommal mi rohangáltunk a legtöbbet. Közben azért CB-vel jókat mulattunk, takarítós sávon amin voltunk olyan dumék mentek...végén franciák már beszóltak, hogy jólenne ha abbahgynánk magyar dumát ezen a csatornán. Mondanom sem kell, hogy ezen a pályán voltak a legnagyobb csapatok.Este 6körül véget ért, utánna kiadós vacsi, és alvás.
Utsó versenynap, Vasárnap, kezdés 8kor, egyből Millenium pályán, ma már negyeddöntők és döntők mentek. Csupa izgalom, érzelem minden volt. Érdekes volt, hogy mikor pl. aftershock játszott, vmi másik csapattal a 3. helyért, akkor 4-4 volt az állás /X-Ball-nál 5pontig megy a menet/ és az aftershock azért vesztett, mert a 3perces szünet után, a utsó emberük nem ért kezdésre vissza, elcseszték, ezért egész szétesett és vesztettek, csak 4. lettek. Elég idegesek lettek...érthető volt, ilyen marhaságon elszúrni...
Döntők 5körül véget is értek. Számunkra még közelsem a nap. Ekkore jött nagy fedezékdzsuvázás, golyószedés, kisautóval, leeresztés, és bontás.
Hétfőn reggel 8körül mentünk pályára, egész nap takarítás hevében telt, néha voltak kisebb indulatok, de megoldódott minden. Nap végén 5körül végeztünk, és megkapva pénzünket boldogan mentünk vissza szálásra. Azért hogy ne legyen ennyire izgalmas, még dél körül kiderült, hogy kilakoltattak minket szállóból, mert vki elcseszte foglalaást, így az összes cumót, ami szana széjjel volt a szobákban összeszedték és egészet berekták egy szobába, úgyhogy válogasd ki, mi a tied ott...hát mondhatom nem voltunk boldogok...de azért adtunk szállónak kis emléket
A kisbusz, meg a fiat ''személyzete'' köztük haverom is még hétfőn este elindultak haza, így nem tudtunk együtt hazajönni haverommal, mert Ádámék /velük jöttem Seatal/ még maradni akartak estére, mert másnap outletbe akartak menni vsárolni. Viszont csináltunk egy jó kis kerti partit, ittunk ettünk szívtunk, csajoztunk csajokkal akik jöttek szállóba, vmi kis sulis csoport, vhonnan szereztünk egy zacskó nyalókát, aztán azt osztogattuk mindenkinek. Szopattunk mindnekit mint az állat, összespanoltunk szállodaigazgatóval, aki végóül adott egy fél rekesz sört nekünk.
Kedd reggel fél8-kor indultunk haza, töb bhelyen megállltunk vásárolgatni, dugi pakolt kocsival jöttünk haza, Ádámék, vmi 6karton lőszert gyűjtöttek be, meg egy csomó mást, szal lábunk közt, ülönkben mindenhol csomag volt + ami vásároltak, egyik arc egy távirányxítós autót is vett lányának, annak sem volt kis doboza..szal élmény volt utazni, de azért 200-al toltuk neki. Elöttünk kapott egy kamion durrdefektet, megijedtünk elsőre, de kamoin megsem rezdült tőle, jeleztünk aztán félreállt. Fél6-körül indultunk nünbergből, és éjfélre értünk vissza nyugatiba. Könnyes búcsú és mindenki gó home.
Azthiszem, aki akart, mindenki szerzett vmi ''kis relikviátaz útról...volt aki vmi fegyót is csort egy raktárból
de egy maszk majdnem mindenkinél volt. az esőkabátot megkaptuk természetesen.
Nos, nézzük Trade jellegét. Vegyesfevlvágott volt. Volt kint Dye/Proto sátor, tomahawk, diablo, spyder, tippman, WGP, planet eclipse, nxv vagy mi a tököm, akkor redz, smart parts, maxs/JT/, meg egykettő kisebb még. Árak...Dye akciózótt eléggé, egész végére kifosztották, volt aminek jó ára volt, volt aminek nem. Én pl. kinéztem egy fasza Diablos sapit, de 25€ volt amit sokaltam érte. Végül vki elvitte, de nekem akkoris sok volt érte. Viszont volt más ami meg olcsó volt. Volt ami drága volt. Legjobb az volt, hogy hétfőn rávetpődtünk Dye szemetére, és egy csomó cuccot találtunk ami kivolt dobva, de amágy lehet hogy jó még. Találtunk maszkot, én egy palackot, akkor palackhuzatot, elektrokikákat, alkatrészeket, Dye türcsit, meg tököm tudja mit még. Én csak egy Proto mezt vettem, meg csuklópántot. Nem vittem túlzásba.
Kalandnak jó volt, bár olyan mint a túlélő, ott akkor aztmondta, többet nem, de ahogy egyre távolabb jutok tőle, megfontolandó a dolog. Bár Ádám tényleg nehéz eset, rákell hagyni dolgokat, énsi eléggé összeblhéztam vele, már majdnem bunyó lett, de komoly, majdnem egymásnak mentünk, csak aztán végül ráhagytam, hirtelen felpörög, de hirtelen leis áll, pár óra múlva már semmi sem volt. De vigyázni kell vele, mert amennyire butyutának néz ki, annyira alattomosnem iszik, nem szív, de egy 18 éves csajjal, csak lecidáztatta magát
Szal ennyit erről
Így hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem megelégszel vele ArnoldHa van kérdés, hajrá
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3676 üzenetére
No comment...
Amúgy milyen volt? Elvártunk volna egy kis élménybeszámolót. Jó árak voltak? Mesélj! -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Papa-Georgo #3675 üzenetére
Kint szereztem ezt a Maxs-os zászlót, szép darab
[link] -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Mosqu!to #3673 üzenetére
Amúgy kíváncsi vagyok erre a műfűre, mert még nem voltam ilyenen. Mennyire csúszik? jól lehet menni rajta? Becsúszásokat bevállalom majd simán, készültem rá
Gondolkodtam könyökcuccoson, hogy veszek kint, de végül nem vettem. Méretben egyik sem volt az igazi vhogy, vagy csak én nem értek hozzá...pedig becsúszáshoz jó dolog. Hát majd gyilkoolom magam
Kint kint volt a Turf reklám, de semelyik pályán nem volt műfű...rendes fű eléggé galyra is ment
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #3672 üzenetére
Azért itt gondolj bele abba, hogy mech fegyverek ellen vagy, simán tudsz futni. Ráadásul a műfű különösen csúszik, így egy nagy lendületű becsúszással szerintem meg lehet kockáztatni simán egy íves 50-est. De az igazság az, hogy tényleg mindne a helyszínen derül majd ki
-
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3669 üzenetére
Meg ha elég ügyes vagy akár az 50esig is fel tudsz futni.
Ha jól láttam akkor mi délután 5kor találkozunk a csatatérenIzgi lesz!
-
Papa-Georgo
senior tag
Lőszer hogy lesz? mindenki intézi magának? Vagy megyünk közösen venni?
-
Papa-Georgo
senior tag
Nos, végülis elviszik fegyverem, 70 ropiban megálapodtunk rá, fullosan. Sztem jó bolt
Viszont, csak május 10.-én viszi el így nincs gond versennyel sem, ami jó hír nekünk. -
Mosqu!to
addikt
A Shockerrel van egy olyan probléma, hogy az alap bolt iszonyat mennyiségű levegőt eszik, szal mindenképpen egy HE bolttal együtt kell venni egyből, különben szitkozódni fogsz akár egy kör közben, mert 1 kör alatt megesz egy palacknyi elvegőt.
Amúgy megjött a kicsinyem, ma már voltunk is kipróbálni. ALÁZ!!
[link]
[link]
[link]
[link] -
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #3660 üzenetére
se az icon se a cocker nincs már meg, csak egy ion... beszélni kéne bullets vagy nagykovácsi srácok, hogy kitudnak-e segíteni minket egy kölcsön markerrel, ha nem jön meg neked az új /a shockert az jó kis cucc
/
edzés lehet vasárnap is vagy vmikor hétköznap du. is /hétfő ugye egész nap munkaszüneti/
esetleg kimehetünk játszani is vhovászóval mikor értek rá?
persze taktikai megbeszélésre is összeülhetünt. Részemről örülök neki, ha megtervezed a tatikát és vezényleg a pályabejárást
bullets megy vki? kinek mennyi lőszer kell ill. most nézem Papa 1500db, Tom? -
Mosqu!to
addikt
Jut eszembe: Van egy ismerősöm, pbplayersen fent van, Magyar Lacinak hívják, woodsballban már rég óta nyomja, de speed pályán még csak 1x vagy 2x járt. Szívesen beszállna hozzátok, van elég pénze, lelkesedése, meg egy olyan JT-je, mint Arnoldnak, csak szem nélkül
Érdekel titeket +1 fő? -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
realist #3659 üzenetére
Nos, valóban. Nekem nagy valószínüséggel elmegy markerem hnap, szal, vagy szerzek kölcsönbe egyet, vagypedig, ha negy szerencsém van, megtudom szerezni a shockert, vagypedig, Realist iconjával nyomulok, ha odaadod
Más. Edzésre, valószínüleg már nem nagyon fogunk tudni összejönni, legközelebbire, többet szánunk majd, moist sok zűr volt mindenkinél, de ez absolute nem mentség
Mindegy. Lényeg, most arra kell koncentrálni ami van. Ezért ha nem haragszotok, kicsit vállamra veszem egészet, mert úgylrzem elmúlt napokban nagyon sok hasznos dolgot tanultam, sok új taktika van fejemben, és ha lesz pályaterv, akkor rajzolgatok nektek, átbeszéljük ki hogy merre megy. Már több taktikát is kidolgoztam, amit csak lekell vetíteni az adott pályára. Ezt a fordulót elsősorban nem pályán, hanem fejben kell megnyernünk, sok olyan doog lesz amire nagyon kell figyelnünk, és mint egy tényleges csapat kell együtt működnünk. Amint meglesz pályarajz, és javaslom üljünk össze és beszéljük át, elmondom 5leteimet, elmondjátok nektek, ha van, elmondjátok véleményeket ezzel kapcsolatban, és végére kihozunk vmi faszányosat. Addig pedig otthon mindenki gyakorolja a duplaravaszozást a markerem, jobb és bal kézzel egyaránt. Vazze, üljetek le barátok közt közben markerrel, és nyomjáto nekiMásképp nem megy, rákell szokni, hogy tudjad neki húzni mint a állat.
2. pont - Lőszert is kéne hozni majd, nekem biztosan kelleni fog egy 1500 db.
Van kb. 16 db felesleges podom., ha vkinek kellene belőle szóljatok nyugodtan, és tudok adni, van közte 32degrees, fatboy, evil, stb. nagyrészük teljesenb jól nyílik.
[Szerkesztve] -
realist
őstag
válasz
realist #3658 üzenetére
Megjegyzem nem kell az ördögöt a falra festeni a várható szerepléssel kapcsolatban.
Hiszen a második helyet elért csapatból 1 főt leszámítva mindannyian ott leszünk. Gondolom pl. Tom jobban kiismerte már a markerét és nem lesz már új a számára ill. én is jobb markerrel indulok már (amit a versenyig még tovább fogok tuningolni). Így az első fordulóban indult csapat váza megmaradt és a felszerelés is jobb és megszokottabb lett. Na meg ugye jó néhány ellenfél csapat csak most áll össze ők még kevésbé lesznek összeszokottak (talán elég csak a Shell Shok-ot és a Soulinvest-et említenem
).
Tehát nem kell aggódni most is meg van az esély a jó szereplésre csak koncentrálnia kell, a 3fős csapatunknak amelyben most mindenki játszhat minden fordulóban. -
realist
őstag
Targets (Papa, Tom) mikor értek rá egy edzésre vagy min. egy közös játékra?
jövő hét szombat Rookie kupa! -
popey37
addikt
válasz
Papa-Georgo #3654 üzenetére
Csalódás az bennem is van, mert nem igy képzeltem el ezt az egészet: év végén ott akartam veletek állni a dobogó legfelső fokán. Szerintem, reális esélyünk lett volna rá, ha kicsit teszünk érte. de mostmár mindegy
-
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #3654 üzenetére
gondolom ez csak poén volt, lévén már csak hárman vagyunk
el kell kezdeni új csapat tagot(tagokat) keresni, hogy feltöltsük a keretet!
nem baj, majd rookie kupán jól elkapáljuk a volt csapat tagokat -
Papa-Georgo
senior tag
Faxa...egészen fasza helyzet...hát erre kell hazajönnöm
Akkor elárulom, hogy kint a Joy Division engem felfedezett és felkértek, hogy játszak velük, mert igazi megtisztelés lenne számukra, miután megnyerték az X-ballt.
Tudjátok, annak ellenére, hogy mindenkit megértek, azért egy pici csalódás van bennem, de semmi tüske
Mindenkinek sok sikert kívánok! -
popey37
addikt
válasz
TOMKTOM #3651 üzenetére
Tomi, az hogy sokba kerül a paintball már az elején tudta mindenki. Viszont azt is megértheted, hogy én nem egy középszerű vagy gyengébb játékos szeretnék lenni, olyan aki megelégszik a középmezőnnyel.
Én minden versenyre ugy megyek, hogy első akarok lenni, és meg is teszek ennek érdekében mindent. Ennek része az edzés is: legalább hetente egyszer kinn voltam a pályán ikladon, igaz az nem olyan mint a lufis pálya, de gyakorolni tökéletesen megfelel. Rajtam kivül nem igazán volt senki max 1x-2x. -
TOMKTOM
tag
Mondjuk nem vagyok meglepve...
Akkor maradt Papa, Realist, meg én...
Az a gond ezzel az egésszel, hogy piszok sokba kerül finanszírozni, engem csak ez tart vissza attól, hogy többet játszak. -
Arnold2
őstag
Nem szeretnék hosszú postot írni.Nagyábból én is ugyan abban a cipőben járok mint Popey.
Felvettek próbaidőre a Shell Shok csapatba.Szép lehetőségek állnak előttem,ha bevállok így elfogadtam.Ott leszek a rookie kupán,de az ő szineikben.
Továbbra is szívesen járok a PH! paintballcsapattal különböző helyekre paintballozni,de ha versenyről van szó ill edzésről (és ha bevsznek) akkor S.S.
Remélem nem haragszotok meg rám,de ez nagy lehetőség számomra és buta lettem volna ha nemet mondok. -
realist
őstag
hát igen,
remélhetőleg 3an még megleszünk a kupára és nem járunk úgy néhányan, hogy megvan a cuccunk és nem tudunk senkivel sem menni edzeni/játszani... -
popey37
addikt
Fiuk, egy rossz hirem van számotokra: a csapat nagy létszáma és az edzés hiánya miatt úgy döntöttem, hogy másik csapattal megyek a kupa többi fordulójára. Én megprobáltam párszor feldobni az edzés lehetőségét, nem jött össze sajnos.
A másik dolog, hogy ha 5 fővel nevezünk, akkor fejenként max 3-4 meccset játszunk, ami nekem nem elég. Nem azért kezdtem el ezt az egészet, hogy 13 óra alatt 4 meccset játszam. A harmadik: már két solenoidos marker van a csapatban amiből meccsenként csak egy lehet a pályán.
Közös játékokban továbbra is benne vagyok, de csak játszatóhelyeken vagy scenarion.
Nagyon sajnálom, hogy igy alakult, de a többi csapat gőzerővel készül a második fordulóra, heti 2-3 edzéssel, mi meg semmit sem csináltunk, csak ültünk a babérokon.
Ezzel a felkészültséggel nem látom értelmét a nevezésemnek a Targets csapatban.
A pályán természetesen találkozunk majd, ugyanis a Soulinvest csapatát fogom erősíteni reményeim szerint.
A csapat be van nevezve a második körre, ugyhogy megkérlek benneteket, ha ugy döntötök, hogy nem vesztek részt, akkor a nevezést mondjátok vissza.
Lehet rám haragudni, de nem akarom egy esetleges rossz szerepléssel elhomályosítani az első fordulóban elért szép eredményt.
Továbbra is aktiv tagja leszek a topicnak.
Sok sikert a továbbiakhoz nektek.
Üdv: popey -
TOMKTOM
tag
...fő a határozottság...
Hirtelen közbejött más program, így nem tudunk menni. -
TOMKTOM
tag
Beszéltem Janival, mind szombaton, mind vasárnap leszek kinnt emberek (3-4 fő, talán valami konkurens csapat...), akikkel már lehet értelmesen játszani.
Az árak: 1000 HUF levegővel, és hozhatod a lőszert, vagy ott veszed 4 forintért (ZAP), bérelt cucc: 4500 (benne 200 lőszer), és a további lőszer 5ft/db.
Eddig elvileg lennénk 3-4-en (Realist, én, 1 (vagy 2) bérelt cuccos, mondhatni kezdő), plussz az ottaniak. -
TOMKTOM
tag
...azért ennyire ne tolongjatok, mert még aggódni kezdek, hogy nem férünk el a pályán...
-
realist
őstag
most szombaton akkor senki?
-
TOMKTOM
tag
válasz
realist #3637 üzenetére
Baaah...
Fölhívtam a kontakt emberkét, és közölte, hogy nem lehet saját markerrel játszani a verseny ''tisztasága'' érdekében...
Magyarul béreljünk mi is fos Tipmann-okat...
Persze ez azt is jelenti, hogy nincs levegőutántöltés biztosítva...
Magam részéről ez azt jelenti, hogy kihagyom...
[Szerkesztve] -
realist
őstag
uraim, kinek van kedve ezen a hétvégén egy játékhoz?
(lehet nagykovácsi, iklad, colosseum, extrem) -
Mosqu!to
addikt
válasz
Moddingfan #3628 üzenetére
Ilyen hétvégi játékos helyen valóban nagyon olcsó. A nagy átlag 3000 ft alapár és 10-14 forintos golyóárral szokott működni. Mi mondjuk 1000-es alapárral, és 3-5 Ft-os golyóárral játszunk, de ez már más kategória, mivel jóval több golyót lövünk, és teljesen saját felszereléssel.
siks: A fegyver elsütésében van a különbség. Gyakorlatban ez annyit tesz, hogy a mechanikus fegyverek jobban bírják a strapát, egyszerűbbek, viszont az elektromosak sokkal gyorsabbak, és pontosabbak. Az erdőben egyáltalán nem számít a fegyvered gyorsasága, de speed pályán már nem mind1, hogy egy Tippmann, vagy egy Ego áll e veled szemben. -
siks
csendes tag
Amugy még 1 kérdés, ami nagyon foglalkoztat, hogy mennyire számit az hogy elektronikus.Miben segit, mennyire számit?
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Arnold2 #3626 üzenetére
Nekem másfél év után valamiért feltörte a cipőm a sarkam, és nem tudtam már lábra állni, illetve odaadtam a fegyverem vevőének kipróbálni a markert. Aztán Rolandnak nem jött be ez a woodsball (magas kopasz srác), Áron és Laci pedig 1 óra ''játék'' után megunták. Ki lett nekik adva, hogy őrizzék a házakat, és kb 1 órán át senki sem jött, és amikor elindultak körülnézni, hogy mi van, akkor egy bokorból lelőtték őket, és inkább kijöttek. Utána ott voltunk még a játék végéig, aztán eljöttünk.
-
Arnold2
őstag
válasz
Mosqu!to #3620 üzenetére
Valóban,40e ért nem lehet egy ütőképes felszerelést vásárolni.
De azért nem kell úgy lehúzni,tudod, nem minden a markeren múlik.
siks:
Egyik csapattársam most vett használtan egy ION-t ennyiért.Ajánlom neked is,hogy néz körbe a használt piacon.Sztem ha talász akkor a tulaj,hogy biztosan el tudja adni, belemegy egy próbába és akkor te is tudod,hogy nem veszel zsákbamacskát.
Szúnyog:
Hova tüntetek el félidőben? Keresgéltelek titeket,de nem nagyon találtalak.Aztán Rea mondta,hogy mintha elmentetek volna. -
Mosqu!to
addikt
válasz
Moddingfan #3624 üzenetére
8 emberrel is lehet jót játszani, ha kicsi a pálya, de a duplájával már garantált az élvezet.
Próbálj meg még beszervezni valakiket. -
Mosqu!to
addikt
válasz
Moddingfan #3621 üzenetére
paintball.lap.hu-n ([link]) van csomó pálya, szerintem fogsz találni. Amúgy konkrétan nem igazán ismerek
-
Moddingfan
senior tag
Sziasztok!
Nem tudnátok ajánlani Pécs környékén egy jó paintball pályát? Előre is köszi a segítséget -
Mosqu!to
addikt
Egy Ion újonan 75e, ez a speedball alapja. Viszont ezt önállóan nem tudod használni, kell hozzá egy levegős palack, 15e, egy maszk 5e, meg egy tár 10e, és végül durván 100e-ből megvan a felszerelésed. 40e-s kategóriájú komplett felszerelést nem tudok ajánlani tartós használatra. Ez olyan, mint a bicikli, ott sem érdemes 80e alatt vásárolni, ha nem akarsz mindent rövid úton cserélni.
Ettől függetlenül ha mégis 40000ért akarsz komplett felszerelést venni, akkor ne várj tőle se pontosságot, se megbízhatóságot, se gyorsaságot. -
Papa-Georgo
senior tag
Itthon vagyok
-
Mosqu!to
addikt
Ha fejlesztgetni szeretnél, akkor Tippmann 98 custom alá ne adj szerintem. Lényegében érdemes lenne eldöntened, hogy milyen játékot szeretnél játszani: természetben, fák-bokrok, elhagyatott laktanyák, stb (woodsball), vagy gumi fedezékek közt, mint a versenyzők (speedball). Woodsballra Tippmann markereket ajánlom (98 custom, 98 custom pro, A5), míg speedballra egy Smart Parts Ion-t. Mindegyik marker nagyon fejleszthető, és kezdőknek is megfelel. Ezek közül a legolcsóbb 40, míg a legdrágább 80e Ft, de én a helyedben ezek alá nem adnám, mert rövid úton úgyis lecserélnéd. Nem hasból beszélek, kérdez meg itt bárkit, hogy az olcsó 20-30e Ft-s markerek a játékkedvük beindulása után meddig maradtak. Inkább vegyen az ember egyből egy jó markert, minthogy vesz egy olcsót, amit majd lehetetlenség lesz eladni, és utána vegyen egy jobbat. Remélem segítettem
-
siks
csendes tag
válasz
popey37 #3612 üzenetére
Spyder victor 1-el érdemes elkezdni a paintball-t félkomoly szinten? szovval lehet azt bövíteni tuningolni? Te milyen fegyvert ajánlassz ami jo sport szinten?
Eleinte ugy gondoltam hogy veszek 1 közepes markert, hogy belejöjjek csináljam 1 ideig és aztán meg már érdemes lesz beleölni több pénzt is mert akkor már biztosan tudom komolyabban nyomni. -
realist
őstag
mindenki sajnálhatja, aki nem volt ma a scenarion,
jó volt a szervezés, kb. 310en voltunk és egy hatalmasat zúztunk -
siks
csendes tag
hali mindenkinek
Segitségeteket kérném abban, hogy milyen painball makert lenne ajánlatos venni igy a kezdetekben ami 20-35e között van és azért lehet bövítgetni javitgani?? Személy szerint 1 Spyder victor 1-est néztem ki, és kiváncsi lennék hogy az jo e, megbizható e meg minden?
léci segitsetek
elörre is köszi -
TOMKTOM
tag
Uraim!
Május 5.-én BME Paintball kupa, 5 fős csapatokkal lehet nevezni, amiből legalább 1 BME hallgató kell legyen (), ezt én és haverom teljesítjük. Ki szállna be még?
[link] -
popey37
addikt
rossz hir: nem megyek a májusi kupára.
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3596 üzenetére
Privi ment!
Kiváncsi vagyok a véleményedre!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Robot fűnyírók
- Politika
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest