- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
-
TOMKTOM
tag
Ááááá, de hát akkor a túszt fedezéknek kell használni, mert azt senki sem lövi, mert -pont!!!!!!
-
Arnold2
őstag
válasz
TOMKTOM #2691 üzenetére
Nem játszottál még a Counter Strike-val?
Na akkor röviden vannak a terroristák (T) és az anti terrorosták (CT). Természetesen mind sebezhetőek. Megbeszélés szerint,teljes test vagy csak övvonal felett. A CT-k kívülről,vagy mit tom én 2 szinttel leljebbről indulnak. A T-k elhelyezik a túszokat és igyekeznek őket megvédeni.A célT-knek kihozni T-knek meg benntartani a túszokat. A T-k miután elhelyezték a túszokat /a játékban 4 van/ már nem mozzdíthatják őket többet. A CT ha meglát egy túszt,magával kell vigye egy előre kijelőlt helyre /általában a CTk kezdőhelye/. Teszem azt megszólítja,hogy ''gyere velem'',a túsz meg követi. Ha menet közben lelővik a CT-t aki a túszt vitte akkor az a CT kiáll a túsz meg ott helyben megáll (persze azért egy kicsit mozoghat,hogy ne mondjuk egy tűzvonal kellős közepén kelljen álldogálnia). Tovább már egy másik CT viheti. Ha valaki meglő egy túszt /mindegy melyk csapat/ akkor miuszpont. Ha kritikus területen akkor az a túsz ''meghalt'' => még dúrvább minuszpont.
És teszem azt az egész időre menne. Mondjuk 1 óra vagy ilyesmi. Ha letellt az idő akkor pontösszeadás /ja a lelőtt emberek után is járna pont/ majd szerepcserével előlről.
Esetleg ki lehetne kőtni,hogy a túszoknál nem szabad bebunkerezni,tehát mondjuk max 2en lehetnek vele egy szobában.
Hát röviden ennyi lenne. Megpróbáltam átpaintballosítani egy közkedvelt FPSt.
és abban van igazság,hogy ha te szervezed akkor nem játszhatsz.De van ill lenne egy másik megoldás. Megkérded a játszató helyeket,hogy nem szerveznék-e ők a cuccot,tem meg csak a helyszínt biztosítanád. Esetleg megegyezés szerint a hasznon osztozni islehet. -
TOMKTOM
tag
Előző üzenetem írása közben eladtam a markeremet.
Szerintem elég jó áron (THX apronet!), ugyanis 45-ért vitték el a markert+tárat+palackot+maszkot (37500-ért vettem)+tube tartót (4000-ért vettem)+4 db 100-as tube-ot (2000ft volt)+400 elvlileg kék, gyakorlatilag barna BB Ice lőszert + az alukofferem home made bélését (felbecsülhetetlen...).
Szóval most nincsen markerem, csak az üres alukoffer...
Még egy érdekes infó: a srác a Tippmann-jét cserélte le erre...
Markert leghamarabb februárban veszek, mert hónap végéig elég kiszámíthatatlanul fognak alakulni az anyagi dolgaim (...albérlet)... A lényeg, hogy a Rokie kupára legyen felszerelésem. -
TOMKTOM
tag
válasz
Mosqu!to #2692 üzenetére
Jaja, ezekbe én is belegondoltam, de pont ezért várom a ti javaslataitokat is. A folyosókat egyébként a rajtuk lévő ajtókkal 3 részre lehet osztani (lépcsőházanként egy szakasz+ egy ajtóval leválasztható ''zsákutca''). Az tény, hogy minden ugyan úgy csúszna, mint a vízműves Bullets Scenarion... A folyosón egyébként lehetne fedezéknek használni a nyititt ajtókat és szerintem lesz dögivel leselejtezett ágy és asztal, amit ke lehet majd hozni.
-
Mosqu!to
addikt
Azért abba gondolj bele, hogy 10 emelet nagyon sok. Ráadásul az a probléma, hogy csak 1 folyósón lehet közlekedni, ami kb ko-ra teszi az egész játékot. Falakat kéne átverni, vagy valami, mert így a túlvégen valaki beáll sorozni és az egész folyósón megszűnik a mozgás. Vagy fedezékek, vagy valami. Ráadásul sztem ma 3 szinten lehetne ezt csinálni, mert a többi már sok lenne. Ja és abba is gondolj bele, hogy ha szervezni akarsz, akkor te nem tudsz játszani. Szerintem nézz rendesen utána a dolgoknak, ja és főleg az épület gondnokát kérdezd meg vagy azt, akitől el lehet kérni, mert nem kis mocsok marad egy ilyen játék után.
-
Arnold2
őstag
válasz
TOMKTOM #2689 üzenetére
Hű! Hát láttad milyen nehéz volt a picében is megszervezni.
Hogy milyen játékot? Hmm mit szólnál a CShez?
Fele terror fele counter. A counterek kintről jönnének be és ki kéne hozni a túszokat. A túszok sebezhetőek,pl ha egy C berohan és véletlen eltalál egy túszt akkor minuszpont.
Szervezésben tudok tanácsot adni: pl ha komolyra fordulna a dolog akkor kell tartani egy igényfelmérést,hogy ki jönne el. Ha megvan a szám akkor arra is kell gondolni,hogy ebből páran vissza fogják mondani. Majd előleget kell szedni,hogy ebből tudd finanszírozni a bérléseket + golyót. Kell egy kurva pontos gazdasági ember aki arra jó hogy nullszaldóra vagy profitra jöjjön ki a végösszeg-> nehogy maradjon 10e -nyi Ft minusz amit neked kell kifizetni.
Gólyókat valamivel drágábban kell eladni mint vettünk,hogy az esetleges felmerülő kiadásokat fedezze.
Nos egyelőre ennyi jutott az eszembe. -
TOMKTOM
tag
Egy édekes információ jutott a fülembe.
Tegnap egyik ismerőssel próbálgattuk a Genesis-t itt a koli folyosóján, majd a próbák végeztével kezdtem letörölni a falról az eltévedt lövések nyomait. Ekkor csörtetett el mellettem egy srác - akiről egyébként tudom, hogy szokott játszani - és megkérdezte, hogy minek strapálom magam, egyrészt mert egyébként is felújítási munkák fognak folyni az épületben februártól (ezért keresek albérletet), másrészt meg egyébként is úgy néz ki, hogy lesz egy paintballos buli az épületben, majd hozzátette, hogy minden csak szervezés kérdése.
Miután a leesett államat visszaraktam a helyére még egyszer megkérdeztem a dolgot, és mondta, hogy volt erről szó, csak meg kéne szervezni... Bár nem szeretek szervezkedni, de azt hiszem, most az egyszer magamra vállalom eme nemes veledatot, és megszervezem a KTK búcsúztató játékot. Azért ma este még egyszer rákérdezek a részletekre...
Szóval ha volna ötletetek, hogy milyen játékot lenne érdemes játszani több 100 emberrel egy ilyen [link] alaprajzú, 10 emeletes épületben, (csak 3 lépcsőház van, összesen 3 bejárat), akkor ne tartsátok magatokban.
Másrészt: Felszerelést nagy tételben kell majd bérelni, honnan tudok?
Természetesen ha a dolog összejönne, akkor várlak titeket is. -
Mosqu!to
addikt
válasz
realist #2687 üzenetére
Háát ilyen kis barnás, kocka alakú..
Úgy néz ki, hogy [link] itt megkeresem, kinézem, mit szeretnék, aztán szólok Bashnak, hogy figyu, ez és ez kéne, aztán ő megnyeri, aztán elküldöm a pénzt vagy számláról-számlára (kb $25) vagy moneybookersszel (kb $15), amiben benne van a pénzküldés ára+pk (nekem most a 10 kilós csomagom $92 volt, de ebben sok minden benne van, a multkor az Ionos csomag $52-ért jött, viszont Bash azt mondta, hogy most januárban drágult a posta!)+az amerikán belüli pk+a cucc ára, aztán amikor Bashhez befut a csomag, 1-2 napon belül postára adja, és onnan 4 napon belül itt van. Vámja neki még sosem volt, pedig egy hónapban jópár csomagot elküld. -
Mosqu!to
addikt
A cumómat Bash feladta csütörtökön a postára, azaz kedd-szerda magasságában már itt is lesz.
Mellesleg ha valaki rendelni szeretne, valamilyen szinten több lesz a pk-ja most január elsejétől, 4 év után először emeltek az amcsik. Nekem 10 kiló a csomag, és $93 a pk... -
popey37
addikt
mi ez a punnyadás?
mondjon már valaki valamit -
SzalaiG
addikt
Lefagyott a gáz.
-
bmx powa
tag
nah, mivan paintballosok? alszunkalszunk? UPUP má'
-
bmx powa
tag
válasz
Mosqu!to #2677 üzenetére
okok, csak elgondolkoztam...kéne ilyen festéklövőt csinálni, hogy a festéket lövi ki, és 20 m-es körzetben mindent beterít
az komoly lenne. viszont petárdát honnan szereztek év közben? mert én még csak szilveszter környékén láttam. de ilyen rómail gyertya szerű festékbombát meg lehetne csinálni. de a te ötleted sem rossz.
MOD: amúgy meg a füstbomba jöhetne, nem?
[Szerkesztve] -
-
bmx powa
tag
mosqu!to !!!!
[link] innen meríthetsz ötleteket, 7, vagy 8 füstbomba recept található -
bmx powa
tag
válasz
Mosqu!to #2674 üzenetére
figyfigy, régebben olvastam egy piromán fórumot, úgyhogy van egy-két ötletem, majd veszek golyót, és kipróbálom őket. pl lehet az is (ezek bonyolultabbak, de garantált hatás), ahogy fox egy karton hengert (alufólia hengere pl), és az alját leszigeteled (gipszet öntessz bele), csinálsz fölé egy lyukat, és bevezeted a kanócot ( technokolba áztatott ppír megszáradva), és raksz bele gyufamérget (ami a gyufa végén van), és a tetejéte paintball golyókat. a tetelyét nem kell komolyan leszigetelni, csak egy csík cellux. vagy ugyanezt fémből, és csak az egyik vége van beszigetelve, és akkor kilövi a golyókat pl.......vannak további 5leteim is ám
-
-
bmx powa
tag
ti jöttök az április 6.-ai scenario-ra? én nagyon sivesen elmennék, de addigra még tuti nem lessz markerem. amúgy mosqu!to, ti tényleg petárdát, meg festékbombával dobáltátok a kempereket? LOL, de ötletes...
-
popey37
addikt
szerintetek ez eblade-s?
[link]
megvenném
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
Black Magic cocker: [link]
Másik cocker: [link]
Egy nagyon komoly cocker kit: [link]
még egy balck magic: [link]
Ez nagyon komoly csúzli... :[link]
Mini black magic... :[link]
04-es prostock: [link]
Team Trauma cocker: [link]
újabb cocker: [link]
Pro stock 05 ebalded: [link]
Shock techk cocker, eblade: [link]
04 eblade: [link]
WGP Oracle: [link]
Orange cocker E : [link]
Pro stock W/ extras: [link]
Tessék, itt van egy-két cocker, lehet szemzgetni köztük, akinek kell, illetve kedve van hozzá, próbáltam normálisabbakat válogatni. -
TOMKTOM
tag
válasz
Papa-Georgo #2667 üzenetére
Aaaaaanyám!
Kellnekem!!!!! -
Papa-Georgo
senior tag
Ez is elég jó, rip drive-os halo b vel meg maszk meg vmi gagyi palack.
[link] -
Papa-Georgo
senior tag
Ezis egy elég kemény cucc....
[link] -
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #2659 üzenetére
az icon -t valaki esetleg eltudná passzolni, mert akkor rendelnék én is(esetleg elötte is)...
-
popey37
addikt
válasz
Papa-Georgo #2659 üzenetére
te kerestél telón?
mondj valami közelebbit is -
TOMKTOM
tag
Ezt nem hiszem el!!!!!!!
Azért a pofátlanságnak is van határa, de nem a soulinvest-nél...
Mit csinálnak a marhák??? Arnold elküldi nekik a linket, hogy itt van, toltsétek le, erre ezek a pofátlanok meg hotlinkelik az oldalamról... Mi az én oldalam? Ingyen tárhely???????
Ráadásul az agyatlanok képtelenek rendesen hotlinkelni (egy szaros linket nem képesek kimásolni), hanem szánalmasan elmagyarázzák, hogy:
''Megnyitod ezt az oldalt, utánna a további képek és videók között (amiknek széles körű publikálásához a jogtulajdonosok NEM járultak hozzá...) megkeresed a “pince_vagatlan_kicsi.wmv” file-t, és azt kell más szerverének és sávszélességének terhére letölteni (és közben ezzel akadályozni pl. a www.hirlista.hu portalsite adatforgalmát...)''
Mert legalább rendesen linkelték volna (nem nehéz: www.tomktom.hu/paintball/pince_vagatlan_kicsi.wmv, de ha bénábbak, akkor ez is jó: http://www.tomktom.hu/paintball/index.php?dir=&file=pince_vagatlan_kicsi.wmv), de nem...
Írtam is nekik egy e-mailt, hogy lesznek szivesek saját szerverükön tárolni az általuk (is) publikálni kívánt tartalmat, és nem tőlem ''hotlinkelgetni''. Addig, amíg ki nem javítják ezt a hibát, a 2 video kivételével mindent eltávolítottam az egyébként kimondottan a ''Targets tagok''-nak fenntartott tárhelyről. -
TOMKTOM
tag
-
TOMKTOM
tag
Emberek! Ezt hívják szívásnak, valahogy éreztem, hogy hiba Mosqu!to visszalépése... [link] $790.01-ért ment el a kis csomag... Szóval $900-ból itthon lehetett volna, ami meg 189000forint. Teljesen barátságos ár. Ráadásul én mondtam is neki, hogy az általam kiszemelt cuccokat (marker + tár + palack + maszk) max80-ért viszem (és az árat ő mondja...), Illetve a többi cucc (alapcoker $150, palack $110, ebből mindenki találja ki, hogy mennyit kellet volna kicsngetnie, gaykorlatilag nevetséges összeg...) árából simán visszajött volna annyi, hogy a 2 ismeretlen markerből ha csak 20k bevétel van, már nullszaldós a dolog... Őszintén gondolkodtam, hogy megbontom a lekötött pénzem és én fizetem az egészet, de most már valami hihetetlenül bánom...
Srácok! Ez egy jó lehetőség lett volna, ennyiért ilyen beltartalmú cuccot nem igen találunk mégegyszer... -
Mosqu!to
addikt
válasz
Arnold2 #2652 üzenetére
Basszameg, mindent elrontottál!
Remélem sok kifogást írtál mellé, mintpéldául a rossz világítás, göröngyös talaj, vágatlan, zörgés a plexi miatt, etc. Szal minél több hibát rájuk kenni
A kamerás nevét pedig remélem még csak véletlen sem említetted!! Amúgy hallottátok Jácint beszólásást a vége felé? ''Esköszüm, a kamerás ember a legvagányabb!'' -
Mosqu!to
addikt
válasz
Arnold2 #2650 üzenetére
Jól, direkt nem írtam, mondom nem húzom le a fegyverem :PPP
Skubizni lehet majd, elvileg jövő hét csütörtökön megyek vele Bulletsbe, ott töltik palackom, beállítgatjuk, meg ilyenek, akinek kedve tartja, megnézheti.
Most nézem amúgy a videót, hát elég trágya. Nemtom elküldjük e a soulinvesteseknek meg a pincéseknek, magunkat égetnénk vele... :)) -
Mosqu!to
addikt
ProMaster: [link]
Ha jól látom rásegítés nélkül, semi-auto módban. Már alig várom -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #2646 üzenetére
Nagyon szép!
Dobjunk össze rá! Egy hétig nálad,egy hétig nálam lesz a fegyó -
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
halljátok, lenne egy kérdésem/kérésem. lehet, hogy egy haverommal mennék egy reballos játékra, ha valaki tud olyan helyet, ahol adnak bérbe mondjuk egy tipmann 98 coustom-ot. mert /pill nincs saját markerünk, és nem akarnánk olyan helyre menni, hogy golyót is kelljen venni...mert most nem akarnám elkölteni az összes pénzem, hanem hogym aradjon markerre is. mármint hogy tudjak hozzáé gyűjteni. tehát az lenne a kérdésem, hogy mikor lenne reballos játék, és honnan bérelhetnénk fegyvert?
-
TOMKTOM
tag
Autocoker 24 karátos aranybevonattal $2000-ért?
[link] -
Papa-Georgo
senior tag
Popey, vmikor hívjál már fel légyszives, ha veszed az adást, mert mondanék vmit, csak közben fejem sem tudom hol áll, ha sikerül közben feltöltenem kártyámat, akkor felhívlak.
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #2635 üzenetére
Ja,remélem is.
És akkor mi is csalunk. Ők lézert tettek a puskára,mi meg több száz wattos reflektorokat fogunk. Elvakítjuk őket és jó lelőjjük!!!HAHHAHA HAHHAHA MUHHAHA
-
Mosqu!to
addikt
Nos srácok az a baj, hogy gondolkodtam. Senki nem ismeri ezt a Tribal és Bruiser markereket, és emiatt szerintem nem is lenne rá kereslet, azt pedig nem akarom, hogy rajtunk maradjon. Ráadásul senkinek nincs pénze, így én fizetném az egész packot előre. Szóval nem, én ebbe nem megyek bele, szép álom volt, de ilyen bizonytalaln dolgokon nem kockáztatom a pénzem.
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #2633 üzenetére
Az hagyján,de az Áldozatok is előttünk vannak egyel.
Rohadjanak meg -
TOMKTOM
tag
válasz
Papa-Georgo #2629 üzenetére
Engem lehet, hogy érdekelne még az a 10-es Dye ATC cipő, pont az én méretem.
Elvileg ilyen:
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
TOMKTOM #2600 üzenetére
Engem ebből a fekete Cocker meg a fegyvertáska érdekelne, ha lenne belőle vmi...
MEg persze pár apróság...
Sztem ezt egy csapat dobja piacra, biztos cserélik felszerelést..., azért LOL, gondoljatok bele, még ha felmegy 1000$-is a licit, egy Angel G7 ~1500$..., itt meg, 3cocker + 2másik fegyó
-
TOMKTOM
tag
válasz
Papa-Georgo #2626 üzenetére
Akkor már ott tartunk, hogy mind3 Autocoker-ra van jelentkező + a 2 palackra + a tárra + az egyik maszkra...
Érdekes, hogy a Tribal-ra senki sem ugrik... -
TOMKTOM
tag
válasz
Arnold2 #2625 üzenetére
Pontosan! Ez benne van a pakliban. De inkább ott repedjen, mint a kezedben robbanjon.
Azért vízzel töltve nyomáspróbáznak, mert a folyadékok gyakorlatilag összenyomhatatlanok, ezért ha kireped, akkor kiszökik egy kevéske folyadék, és rögtön leesik a nyomás, de ha levegővel töltenék fel, akkor a repedés keletkezésekor az összes levegő kiszökne belőle, ami ugye robbanást jelent. -
Papa-Georgo
senior tag
Húhhúúúú emberek ez tényleg elég komoly cucc...
Biztosan neveznék belőle énis egy cockerra, de az is biztos, hogy kibaszottul nincs pénzem jelen pillanatbanMeg kisebb cuccok is érdekelnének belőle, talán...
Lehetne belőle szakítani, sztem egy cocker darabját, azokat, 80-ba ellehet passszolni, de ahogy érzem ezek házon belül elmennének....
KÍváncsi vagyok milesz belőle -
TOMKTOM
tag
Elviszed hozzájuk, kiszedik a szelepet, feltöltik vízzel, megnyomják 300 bárral, azt ha kibírta király, ha meg szétreped, akkor szívás....
-
TOMKTOM
tag
Gugliztam egyet:
''Sűrített levegővel töltött palackok nyomáspróbája
A sűrített levegős palackok öregedésük miatt nagy veszélyt hordoznak magukban. A belső korrózió, a fal elvékonyodása, repedések a palack felrobbanásához vezethetnek. Ennek megelőzésére szolgál a hatóságilag is előírt, acél palackok esetében 5, composit palackok esetében 3 évenkénti nyomáspróba. Ennek során az üzemi nyomás 1,5-szörösével terheljük a palackot, így a hiba kiderül, biztonságossá válik a palack további használata.
A művelet hatósági felügyelet mellett történik.
Cégünk 10 éve látja el a tűzoltók által használt 300 báros sűrített levegős palackok nyomáspróbáját. De hasonló tapasztalatokkal bír a búvárok által használt 200 báros palackok nyomáspróbájában is.
Nyomáspróbát igény felmerülése esetén tartunk, melyre előzetes megbeszélés alapján cégünk székhelyére kell szállítani a palackokat.
Tűzoltóságok által használt acél palackok tisztítását, festését illetve szelepjavítását is vállaljuk.''
[link]
Cím: 1125 Budapest, Csipke u. 5.
Tel/ Fax: (00 36) 1 274 40 11
E-mail: info@budakapocs.hu
Ügyvezető: Gáti Gyula -
Arnold2
őstag
válasz
bmx powa #2620 üzenetére
Hát egy idő után érzed,hogy nagyjábol hova fog menni.
Én úgy lövök,hogy megnézem hogy hol ment szét az első golyó és utána a többit ahhoz viszonyítom. legtöbben ezt a taktikát használják. Ha messzire kell lőnöd akkor ráadásul meg kell emelni egy picit a markert. Terepen,messzire,még a szél is bezavarhat,így azt is bele kell számolnyi,már ha tudod... -
bmx powa
tag
válasz
Mosqu!to #2617 üzenetére
köszi, hogy elmagyaráztad. tényleg nagyon nem értettem, csak azt tudtam, hogy pontosítja a lövést. amúgy ti hogy céloztoK? mihez képest pozicionáltok, és mit a lehető legpontosabb lövés érdekében? mármint ha messzire kell lőni. metr ha 2méterre, akkor kb csak tunkolsz
. (gondolom én)
-
Arnold2
őstag
TOM: Nem tudod,hol tudnám hidroztatni a palackom? Elvileg már szeptemberben el kellett volna vigyem.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
popey37 #2613 üzenetére
Ha sikerül apámtól kölcsönkérni, akkor mehet, ha nem, akkor nem. A cuccok árai amúgy az alábbiak alapján alakulna közöttünk (nonprofittal):
Minden tárgynak megnézzük ebayen az általános árát. Utána ezeket összeadjuk. ezután a csomag árát elosztjuk az össz bolti árral, így megkapjuk, hogy az ebay ár hány %-áért jutottunk a cuccokhoz. Ezután kinek mi kell, az ebay árat megszorozzuk annyi %-kal, és annyiért viheti, akinek kedve tartja. Még megpróbálok ma időt szakítani arra, hogy kiszámoljam, meddig éri meg a csomag. Amennyiben nyerünk, Arnoldnak ajándékba adom a zászlót
Amúgy én eleve úgy számoltam, hogy csak pár dolgot kel el köztünk, a többit el kell adni.
bmx powa:
Arra, hogy néha elmej játszani, tökéletesen megfelel. A tuningcsöves dolog úgy működik, hogy minden markeren a gyári cső pár század kaliberrel (?) nagyobb, mint amekkorák a golyók, hogy az esetleges deformált golyókat is ki tudja lőni. A ''tuningcsövek'' egyrészt szűkebbek (több féle méret van), másrészt lehet jobb anyagból, illetve hosszabb is, mint a gyári. Hossz kb 16''-ig pontosítja a fegyvert, felette már csak töri, illetve szanaszéjjel lövöldözi a golyókat.
[Szerkesztve] -
bmx powa
tag
hy, mostanában naaggyon leálltam a paintballal, mert nem volt épnzem, meg hangulatom se volt hozzá. de a nyáron be szeretnék szerezni egy saját markert, még azért emlékszem az alaptipusokra, pl icon-z, meg icon-bl,meg ilyenek. szóval, az lenne a kérdésem, hogy egy abszolút kezdőnek, aki hobbiszinten jáccik, és kb havonta 1x, annak megérné-e az itt: [link] kapható marker? mert tavaly nem voltam semmilyen táborban sem, pedig ált. szoktam menni, és szüleim elrakták a pénzt. és ha az ideit is hozzá teszik, meg nekem is van még zsé (golyó, meg palack a markerhez...stb), akkor befektetnék egy ilyenbe. gondolom nem valami profi, sőt, inkább gagyi, de az lenne a kérdésem, hogy felér-e egy icon-z vel? jah, és áruljátok el pls, hogy hogfy van ez a tuningcsöves dolog, mert nemértem, hogy mi kell hova, és főleg miért?
-
popey37
addikt
válasz
TOMKTOM #2609 üzenetére
Tomi, az én ajálatom még csak ajánlat, nincs most lovém, csak akkor lenne aktuális, ha a markerem elmenne. most fizettem ki 60k-t a pusiért és volt a szombati is. tehát nekem csak akkor menne a dolog, ha a pusim elkelne. Tehát rám csak akkor számolj ha a pénz ráér, mert most nincs mozdiható tőkém.
és azzal is kel számolni hogy a fölös cuccokat el kell adni, nem könnyű feladat. lehet benne áll a pénz pár honapig
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
Nah, itt vagyok, és ahogy látom, az árak rendesen felszöktek. Szép álom volt, de Cocker nem nagyon lesz 450 dollár alatt, mármint a jobbakból tuti nem. Megtévesztett titeket, hogy licit van a cuccon, és alacsony árról indult. Sajnok ezek nem olyan olcsó markerek, bár igazából még 500 dollárért is megérné az eredetileg kinézett az árát. Gondolj csak bele, abból mondjuk 100 a palack, 100 a tár, és 300 a marker. Így pedig az Ionnal egy árba kerülne, ahol pedig elég egyértelmű, hogy eblades cocker nyer (ha korábban nem is ezt mondtam)
-
TOMKTOM
tag
Csütortök reggel 7:58-kor mejd megtudjuk.
Már csak Mosqu!to kéne, hogy nyilatkozzon, hogy egyeltalán lenne-e Bash-na most így hirtelen kerete erre, mert ennyi idő alatt még utalni sem tudunk...
[Szerkesztve] -
TOMKTOM
tag
válasz
popey37 #2606 üzenetére
Azért 480-ért az nem egy sima coker, hanem egy eblade-es, motorostáras palackos cucc...
Ebben meg egy darab eblade sincs, tár is csak 1, az is elég alapmodell, szóval próbálkozni kell...
De már látom, hogy a cuccok java része bandán belül elkelne...
Amire eddig házon belül lenne igény:
a 2 legjobb coker, a 2 4500-as palack, a tár, a legjobb maszk, a transzparens. -
popey37
addikt
figyuzz. egy sima cocker 480$ megy el, gondolod, hogy ez a sok cucc megáll1000$-nál?
én olyan 1500$-ra tippelek. de lehet keveset mondtam. amugy egy cockerre beneveznék én is -
TOMKTOM
tag
válasz
Arnold2 #2602 üzenetére
Át kell gondolni, hogy mennyit érhet meg nekünk, annyiért megvenni, pár cuccot megtartani, a maradékot meg magtartani.
Jelenleg $710, azaz hazajutna a végén mondjuk $1000-ból, az 210k. Ebből nekem kell egy Coker, 4500-as palack, tár, egy maszk, neked a másik 4500-as palack, tehát el lehet adni ezen kívül még 2 Cokert, meg a Tribal-t (azért ez sem néz ki rossznak...), ebből 2-t palackkal, ha csak darabját 50-ért adjuk, akkor is megéri!!!!!
[Szerkesztve] -
TOMKTOM
tag
Na megvan az összesített eredményünk:
Összesített
1. Sánta Csiga 829 pont
2. Desperádó 658 pont
3. Kárpátia 638 pont
4. Vörös Trabant Terrorcsoport 508 pont
5. Pannónia 423 pont
6. Pink Ponter 377 pont
7. Áldozat 352 pont
8. Targets 287 pont
9. Debrecen Dead 284 pont
10. Fireproofs 273 pont
11. El Nino 223 pont
12. Soucid 212 pont
13. Pécs 2010 206 pont
14. Soulinvest 204 pont
15. Waxy Shades 139 pont
16. R.I.P. MAN 97 pont
17. Pina 84 pont
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/