- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
eheh...
Miis találtunk vmit Arnolddal....legközelebb talán ''érezhetitek'' majd, de csak ha jók lesztek -
popey37
addikt
egy meglepő hozzászólás következik:
ELADÓ A MARKEREM!
Palack, on/off szelep, 2db.tubus, tár, tőmítések,csőkihuzó,
Az ok: jobbat akarok venni, tehát nem azért akarom eladni mert nem jó!!!
Ha valakit komolyan érdekel szóljon. -
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
icon-z: 69,88$=14674,8 ftBővebben: link
player package 8: 100$= 21000ft Bővebben: link
ebben a szettben benne van a maszk, ELMÉLETILEG 4tube, palack, tár, palack, és tube tartó, és csőtartózsák, meg egyéb kellékek. xal ez összvissz 36575 Ft.
plussz ugye a pk. az kb10k
vki saccolna nekem egy pk-t?PLS.
-
bmx powa
tag
válasz
Winner_hun #891 üzenetére
EZEK KIBA OLCSÓK!!!!!!!! ilyen árak mellett a szállítási költség ára nagyob,, mint a cuccoké....nah jó, nem...de azért...egy icon-z az 14k. itthon 35k. xal ez nyaggyon megéri. innen majd fogok rendelni vmikor.
-
Winner_hun
félisten
-
realist
őstag
válasz
Winner_hun #885 üzenetére
a rosszul belinkelt képet kiszedettem, gondolom nem zavar
-
realist
őstag
válasz
Winner_hun #873 üzenetére
kérlek töröltesd ez a képet egy moderátorral
-
Winner_hun
félisten
patched
hamár elkezdtem normálisan be is fejezem
Bővebben: link -
Kaoru
senior tag
Thomi, Buccser, sátán sme ph tagok egyébként.
-
Winner_hun
félisten
Frissíítés történt:
Arnold2
őstag
Hali!
Én ezt néztem ki magamnak: Jt Usa Racing Spectra Lens
Replacement Single Yellow
20-JT USA 50176321 $15.88
Kérdésem:cakk pakk mennyibe kerülne nekem addig,hogy kézbe kapjam a lencsét? -
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #877 üzenetére
Húúú ő nagyon nagyot kapott az egyik meccsen. 5 percig fel sem bírt kelni.
Már a végén kint a gumiknál fogtuk a frontot valakivel, ő pedig megpróbált a házból minket kilőni. Aztán valamiért rambó üzembe váltott, és kisfutott hozzánk, ahol 2-en úgy megsoroztuk, hogy rossz volt nézni
Remélem nem lett semmi baja. -
Arnold2
őstag
Gambit és Moqu!to között van az én barátom.
Petyának (Péternek hívják). Van PH!-n is egy acountja kemény 46hozzászólással már lassan tök rég. Ignotus néven fut.
Kaoru: anyudat Erikának hívják? -
Papa-Georgo
senior tag
Amúgy én néztem, és ami nekem kelleni fog, az egy cső, és mamba vmi háttáskával...
-
Papa-Georgo
senior tag
Leg baloldalon szürke pólós srác sem PH!-s tag.... amúgy ha név kell neki, akkor Levi-G
-
Winner_hun
félisten
válasz
Inkább itt: Bővebben: link
-
Kaoru
senior tag
válasz
ez ma neked sehogysem akar összejönni
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #872 üzenetére
Realist kérésere képet töröltem, mivel a képen ő is látható volt - Batman
-
Kaoru
senior tag
válasz
Winner_hun #870 üzenetére
alapból jpg. Meg azért is ilyen kaki, mert ha jól látom sikerült maszatot csinálni az objektíven. De egyébként sem csinál jó képeket.
-
Kaoru
senior tag
válasz
Winner_hun #868 üzenetére
elől fehér polóban: Sátán mögötte Buccser
narancssárga polóban Thomi -
Winner_hun
félisten
válasz
Mosqu!to #864 üzenetére
név szerinti kép:
Bővebben: link
aki tudja még hogy ki ki szóljon és bővítem a neveket. Ha valakinek a nevét rosszul írtam szóljon. ha Arnoldnak és Popey-nek kell a szám a nevéhez belebuherálom
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
Papa-Georgo #863 üzenetére
Naja ottvok
-
Kaoru
senior tag
na már ki is néztem mi lesz:
Icon E led töltővel 109.88$
Players package2 45$
888paintball.com -ról, sztem többiek is itt nézelődjenek -
Mosqu!to
addikt
Ja meg asszem fönt a 3. Gabró, de nem mernék rá megesküdni
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #863 üzenetére
Jó lenne egy névsort csinálni a képen szereplőkről, hogy tudjuk, kivel játszottunk. Kb 8 embernek tudom rajta a nevét ebből a 20-ból...
Névsor:
Fönt (balról jobbra): - - - - - Gambit - Mosqu!to Papa Georgo Winner_hun -
Lent (balról jobbra): Realist - - Kaoru anyukája Popey Arnold - -
Kiegészítések jöhetnek!
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #858 üzenetére
nemnem az Arnold....
Én a narancssárga őólós felett vagyok fehér pólóban, jobb kezemen sárga karkötővel...és idétlen mosolly
Izé, akkor te szemből nézve pont jobbra mögöttem vagy
[Szerkesztve] -
popey37
addikt
na helló mindenkinek!!
Először is Arnold2: bocsi a fülekért, de nem tudtam kihagyni
a parti tök jól sikerült, örülök, hogy mindenki meg volt elégedve.
Papa: ha mentek szóljatok nem akarok lemaradni semmiről!! a csőkihuzót meg dumáld le és bemegyek érte.
Kaoru, ha tuti a vásárlási szándék, akkor megbeszéljük Bash-al, és feladjuk neki a lét, meg elküldjük neki a rendelést. de ezt előszőr meg kell beszélni -
Winner_hun
félisten
válasz
Papa-Georgo #857 üzenetére
Hát a fényképen pont nem is nagyon láccódok
Felső sor jobbról a második szemüvegben ami jól csillog vagy micsinál
Te ugye a piros gatyában voltál?
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #856 üzenetére
Nem röhög, téged sem tudtalak kivagy
-
Winner_hun
félisten
válasz
Papa-Georgo #855 üzenetére
-
Papa-Georgo
senior tag
Legközelebb mindenki kis névtáblával fog rohangálni, mert kb. 4emberen kívül nem tudtam, ki-kicsoda...
-
Kaoru
senior tag
jah igen popeye vagy msenen, vagy itt kifejthetné részleteiben, az amcsis vásárlást, amiről beszéltünk ott, mert akkor úgy rakom a pénzem össze és tervezem a dolgokat.
-
Kaoru
senior tag
válasz
Papa-Georgo #850 üzenetére
nem te éppen bent voltál azszem és ezért nem tudtam lefényképezni
de legközelebb a tiédről egy több szögből lefényképezett aktot készítek
-
Arnold2
őstag
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
Popey ezt még megbánod!!!!!
Utálom ha szamárfület mutatnak nekem.....
Egyenként lövöm el mind a 10 újjad legközelebb!!!!!!!!!
Már alig várom a következőt! -
Kaoru
senior tag
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #844 üzenetére
Olvastam.
Nem rossz nem rossz!
Kaoru: képek? Mikor tudod feltenni őket? -
Winner_hun
félisten
válasz
Papa-Georgo #829 üzenetére
djyurival kergetőztek
Amúgy nagyon állat volt, ha lesz jövök. Én is akaroik majd markert, de előbb gépet veszek aztán tft monitor aztán jöhet ez
4 foltom van abból az utolsót egy csapattárs adta az épület végében jobb kézre... Ki is volt az?
Szerencsére a 2 kézlövés nem láccik meg
Meg kaptam 2 headshotot is
Én voltam a lilás színű vagy milyen headshotot kapó
Popey headshota volt a legjobb
Papa-Georgo amikor kilőttelek éjjel a váras részben eccer asszem a zöld bódé mögött voltál akkor kivel beszéltél amikor jöttél vissza? Mert az a tag érdekes műveleteket hajtott végre utána
Ott szédelgett a harctér közepén szarrá lőhettem volna csak nem tudtam hgoy ki ő de leszedtem
Namind1
És szorri annak, akit segbelőttem, de nem válaszolt a tarka? kérdésemre. Vagyis nem hallottam
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
Mit szóltok? Megfelel?
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #841 üzenetére
És még Popey mondta, hogy sok gondom lesz a szaros kis elektronikus markeremmel...
-
Papa-Georgo
senior tag
hamaraosan kicsit megújul a topic, majd figyeljátek első hsz.-t
Kezdeményezés, sztem egyet értetek vele... -
Papa-Georgo
senior tag
izé...írtam mailt. meglátjuk.
Az volt gáz, hogy első körben, szar golyó beszorult bolt-hoz, azért kellett kijönnöm, második körben, levegő out, 3.ban, meg golyó out.
Ezen kívül nem volt gondom igazán. -
Papa-Georgo
senior tag
Én azért felhívom....mert én tuti ott hagytam
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #837 üzenetére
Már megtaláltam és dobtam neki egy smst,hogy storno és bocs a zavarásért.
-
Arnold2
őstag
POPEY:
Egy óriási szívességet kérnék!
Otthagytam a csőkíhuzom az overál felső zsebében. Egy fekete/kék overálban volt.
Telefonálok nekik is hogy keressék.
Ha időd engedi beugornál érte,ha szépen megkérlek? És esetleg némi nemű folyékony kennyérrel meghálálnám!!!
Köszi!
ARnold -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #832 üzenetére
Támogatom!!!
Ebben a hónapban viszont biztos nem jó -> nincs lóvé...
Havi kettő az végül is nekem belefér csak vissza kell fogjam magam
Szent Imre az jó nekem és azt is megköszönném ha fel tudsz venni valahol mert BKVval elég nehezen tudok kijutni oda...
Ja úgy hívják, Oláh Mihály. -
Papa-Georgo
senior tag
Hjam..nemtom, nekem ez így elég könnyű..kiszedtem boltot, leszedtem első kamrát, meg markolat gumiját+csövet ois kiszedtem, oszt hajrá...nyomtam neki slaggot, utánna kifújtam áttöröltem, megolajoztam és visszaraktam mindent.
Csak mondom, nekem a bolton van 3tömitést. 1 szilikon gyűrű, és 2sima gumi. Nos ebből a 2-ből az első az csúnyán megy szét...és ez már a 2. ami így szétment, mintha vmi enné..nemtom ez mennyire normális dolog?
Viszont nézegettem most, következő költségvetés vmelyikébe, sztem egy mambát énis befogok játszani, hozatunk kintről....jópofa sztem, persze akkor kell hozzá, olyan hátsó tartó buziság is, hogy fogja palackot.Faxxom...aztis kell akkor venni... -
Papa-Georgo
senior tag
Tom rendes srác
majd átadom neki azért üdvözleteteket.
Amúgy felvettelek MSN-re, aztán majd szervezünk vmit. Jó lenne 2hetente, de min havonta nyomni eggyett, persze nem ilyen nagy számban, hanem akinek van kedve. Főleg azokra gondoltam akinek ugye van saját stukója vagy rövid időn belül szerez. Kaoru, Mosqu!to meg Gambit azok akikről tom biztosan, h szeretnének.
Amúgy Sztem 1-2 héten belül nyomhatunk vmit, ha gondolod, megkérdezzük Popeyt is van e kedve, de nem vagyunk hozzákötve. Ha éppen nem ér rá vagy ilyesmi. Nekem Misiéknél (remélem így híjják) ott kint St. Imrén szimpi volt, az neked is jobb nem? Megbeszélünk vmit, akár még felistudlak venni vhol, aztán nyomjuk. Ott is mindig vannak 7végén 2-3 biztos betunk szállni játszani.
Mit gondolsz? -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #829 üzenetére
Jajaja egyetérek. Egész komoly volt
-
Arnold2
őstag
JÓ reggelt mindenkinek!!!!
Nekem is vannak foltok,de ez már rutin. Egyetlen egy csúnya van azt is Gambittól kaptam combbelsőbe.
Papa:az a srác akit állítólag te szerveztél be (asszem Renault Thaliban vaolt/van) rohadt rendes volt ma. Elvitt egészen a Lágymányosi hídig közben Újpesten lakik...
Ha találkozol vele akkor mond meg neki hogy 1000hála!!!!!!!
Popey: hogy van az újjad?
Én csak most kezdem tisztítani a stukit,de sajna nálam nem játszik a slag. Viszont van sűrítettlevegős palackom....
Na akkor mikor lesz a következő?????? -
Papa-Georgo
senior tag
Anyád kurva jól nyomta, az volt a legjobb, mikor első pályán voltunk, és márcsak ketten voltak, persze egymást nem látták, de mi kívülről röhögtünk az egészen, mert mindkettőjüket láttuk, ők meg egymást nem....írtó jó volt, ott kommandózott leföl, és osztotta a másik egyedet...
Legközelebb egész családot hozzáad el, jöjjön hugod is -
Kaoru
senior tag
és anyám is kurva jól érezte magát, hehe és modnta, h tök rendesek voltatok, lol egybéként egy lővés sem fájt neki
[off] nekem van 3 a kezemen, abból 1 nagy kék paca, 1 kék paca a mellkasomon, 2 kis paca a hátamon, még 1 valahol az oldalamon, meg egy a csipőmön. A lábam megúszta. -
Papa-Georgo
senior tag
Ecsém....kitisztítottam stukót...hát kicsit dzsuvás volt, de a slag, és az a 4-5bar nyomás megoldotta
Töltetnem kell palackot, mert az fullosan üres, kell vennem csőkígyót, meg tömitést, mert nemtom, de a bolton az első tömitést, mintha enném, szabályosan olyan, mintha ellenne rágva. -
Kaoru
senior tag
válasz
Mosqu!to #822 üzenetére
mégszép, h nem akartam
, nem egyébként semmi gond, csak tényleg egy sorozatot lőttél a csuklómra elég közelről és azt hittem bepisilek, ezért emg is adtam magam, nem hiányzott volna, h miközben én ájuldozok rám rontotok és még szarrá is lőttök
De aztán bent mondták, h a maszkomon is volt 1 nagy narancssárga folt, azt nem tom, h-h nem verttem észre, meg ti se o.o -
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #823 üzenetére
Paranoiás vagy
-
realist
őstag
1-2 folt nekem is van
de qva jó volt
marker vásárlás pedig engem is érdekel
-
Papa-Georgo
senior tag
Atyám.....ez állat volt
fél 5re haza is érte,, úgy hogy, akkor megfürödve betoltam magam ágyba....fél1ig, mint a bunda aludtam
Huhh..nekem csak combtőben, meg oldalamon van egy-egy brutálisabb nyom, de nem vészes....nagyon-nagy volt ez a tegnapi meccs. Remélem senkisem bánta meg, hogy eljött, és nem volt gond semmivel sem.
Ahogy elnézem, Gambit is egészben hazakerült végül.
Viszont, most jöhet az marker tisztítás....elleszek vele asszem
Megyek is, mert muszály rendberakni a stukkót, beizzítom a slagot...
hja, azért hazafele hallod parás volt a menet Mosqu!to....Miután Gambitot kiraktam, és mentem föl, hazafele....egyszer csak egy kis Vitarás rendőr fullosan rámfordult....de szerencsére kielőzött, nem én kellettem neki, hanem aki előttem száguldozott....azért pillanatra para rajtam volt -
Mosqu!to
addikt
Nah, felébredtem én is
Hát srácok fasza volt, kár, hogy későn eszméltünk a szalonnázásra, de akkor már valóban nem lett volna értelme. Így hirtelen 4 foltot vélek felfedezni magamon, és a legcsúnyább ami miatt elég látványosan ujjongam is, a seggemen levő, ez fáj isNo sebaj, kibírom. Azért köszi a játékot, Oriási élmény volt!
Kaoru: Ugye nem volt gond a végén? Nagyon nem akartál kikelni a sarokból, amikor papával ketten meglőttünk.
Popeynak meg bocs a tökösért, de én még mindig úgy emlékszem, hogy a fegyvere nem volt a levegőben
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Egy-két folt nekem is van a karomon meg a combomon, de semmi vészes. Szerintem is tök jó volt a játék! Legközelebb is számíthattok rám, ha ráérek. Elképzelhető, hogy én is beszállnék a markervásárlásba. Msn címem a mailem, aki gondolja, vegyen fel, végülis bajtársak vagyunk.
Azon majd könnyebben megdumáljuk az üzletelést, egyeztetést.
-
Kaoru
senior tag
10 feldúzzadt/véraláfutásos seb, de egy élmény volt
Még kómázok 10-20 percet, aztán munka, este rakok fel képeket. Cska nekem fáj a fejem? -
Papa-Georgo
senior tag
lassan indulok értetek, még bekell érnem pestre...
Innentől, márcsak telón vagyok elérhető!!! -
popey37
addikt
hali, ezt a beavatosdit felejtsétek el, nem lödözzük egymást direkt seggbe.
majd inkább a játékban egy lövés helyett kaptok 4-5-öt. -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #815 üzenetére
Meg tudnám oldani,hogy P_Arnold2 legyen a nevem
Tőlem mehet a beavató seggenlővés,de sajna én abból ki kell hogy maradjak mert már játszottam. A két vállamon még látszik halványan a bizonyiték.
Szallonát én hozzok ill a barátom hoz magának + nekem -
Papa-Georgo
senior tag
nos, végülis tökönlövés úgy néz ki, hogy mindenki akinek nem ''P''-vel kezdődik a nickje, megkapja. Így sajnos Popey és én kiestünk....többiek örüljenek
Najó, ez csak vicc ugye, de azért vmi beavatás kell... -
Kaoru
senior tag
papa amiért kerestelek tárgytalan, végülis sikerült helyet találni
-
Mosqu!to
addikt
Ugye nem felejt el senki sem szalonnát hozni?
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #806 üzenetére
Ragaszhodsz a tökönlövésedhez? Felőlem...
-
Arnold2
őstag
Én úgy leszek,hogy: boxer -> overál -> JT naci
Remélem nem lesz túl meleg...
Papa: Tökön lövés?!?!?!? Hol játszottál te először?
Kaoru: Mi valszeg (így előre megmondva jósképeségeminek köszönhetően) háromnegyedre leszünk ott. -
Kaoru
senior tag
válasz
Papa-Georgo #806 üzenetére
lol... én 3/4es farmernacit vettem fel, nem poshadok bele mégiscsak jobb mint 1 boxer.
Egyébként nálunk tűzőmelegben (jó nameannyira, október eleje délben) rétegesen öltözködtek a fiúk:
zokni -> jäger gatyó -> utcai ruha ->overál -> mellény -> terrorálarc/fejkendő -> maszk -
Mosqu!to
addikt
Ömm, nadrágnak mit érdemes venni az overál alá? A melegítőbe beleposhad az ember, a rövidnadrág meg gyak. u.a. mint ha csak egy boxerben lennék. Akkor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xbox Ultimate előfizetések