- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
na mi van emberek?? mi ez a punnyadás a topicban? még a végén teljesen elsüllyed és valaki törli
A mezek postai uton történő továbbitása a logo készités miatt megoldható, ha szombaton megkapom a mezeket, hétfőn feladom, az jó esetben szerda mire megérkezik. két nap alatt megcsinálják és ujabb két-három nap posta vissza. Ami azt jelenti, hogy a kupára készen lenne. a két posta dij kb 800-1000 ft. a mezek db.-ja 1000ft./logo/
mi a hozzászólásotok? -
popey37
addikt
válasz
Mosqu!to #3092 üzenetére
ehhez csak annyit szólnék hozzá, hogy az Ivilág és más csomagküldő szolgálat 98%-ban vámon keresztül jön, ami azt jelenti, hogy a vételár 20%-át, / az ÁFÁT / ki kell fizetned. A vám 3. országból álltalában 3.7 %, amit el szoktak engedni, mert nem nagy összeg.
100$-nál 3.7$~ 700huf.
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
válasz
sutykuru #3089 üzenetére
Már egy párszor leírtuk, most utoljára:
Legfontosabb->angoltudás. Ha nem tudsz angolul, felejtsd el az ebayt.
Ha tudsz, akkor:
1. kinézed ebayen amit szeretnél venni. NEM LICITELSZ, NEM VESZED MEG!
2. felveszed egy amerikában élő ismerősöddel a kapcsolatot, vagy az ivilággal (www.ivilag.hu)
3. valamilyen módon eljuttatod neki a pénzt (banki átutalás, moneybookers, paypal, western union, etc), amibe kerül, plusz postaköltség plusz pénz küldés díja
4. az illető megveszi/licitál a kinézett cuccra
5. elküldi valamelyik csomagküldő szolgálattal, vagy postán feladja, vagy elhozza személyesen
Ez az alternatíva lassabb, kicsit drágább a dupla posta miatt, de valószínűleg vámmentes és így tudsz azoktól az eladóktól is vásárolni, aki nem hajlandó USA-n kívül küldeni.
Másik megoldás az alábbi:
1. igényelsz a bankodnál egy PayPal accountos dombornyomott bankkártyát
2. regelsz ebayen
3. kinézed, amit venni szeretnél, megnézed, hogy az illető hova küld. ha nincs benne, hogy Worldwide vagy Europe, akkor írni kell az eladónak, hogy hajlandó-e Európába küldeni. CSAK AKKOR LICITELJ VAGY VEDD MEG HA BELEMEGY AZ EURÓPAI SZÁLLÍTÁSBA!
4. megveszed, kifizeted
Ez utóbbi gyorsabb, nem kell külső személyt bevonnod, olcsóbb a posta valószínűleg, de van esély arra, hogy a határon megvámolják. Ennek érdekében, ha így rendelsz, érdemes az eladót megkérni rá, hogy a dobozra a tartalomtól függően ruhát, gyerekjátékot, vagy ajándékot írjon, így nagyobb esély van az átcsusszantására.
Az, hogy mekkora lehet max egy csomag, az függ a csomagküldő szolgálattól. Mi USPS-szel intéztük a postázást, ot ezek az adatok leegyszerűsítve: Egy csomag mérete maximum nagyjából 64000cm^3 lehet, ami mondjuk egy 40*40*40-es doboz, de ennek lehetnek minden féle torzításai. Egy csomagba meglepő módon attól függ, hogy mi fér bele, hogy mit akarsz beletenni.
Én a multkor rendeltem 2 fülhallgatót, egy dobozos hangkártyát, egy fegyvert, palackot, kesztyűt, hámot, tárat, mp3 lejátszót, ez egy csomagba belefért, és még volt kis hely.
Most utoljára egy csomagba 2 marker, 1 tár, 4 mez, 1 nadrág, meg apróságok fértek, bár ez sztem nem volt max méretű doboz. Szóval keríts/csinálj egy nagyjából 64 literes dobozt, aztán nézd meg, hogy mi fér bele, USPS-nél az a max méret nagyjából.
Dióhéjban ennyi, ha valamit rosszul írtam, azért elnézést, én a kis fantáziavilágomban így ismertem meg a rendszert.
u.i.: A Dollár jele nem ez: § -ez a paragrafus, a Dolláré Alt Gr+é=$ -
sutykuru
aktív tag
Gratu az új cuccokhoz!
Légyszi írja le valaki nekem az E-bay-en való rendelés menetét, mert inkább azzal próbálkozom nem a webshopal. 300§-ért ki lehet fogni néha egy Flatine csöves A5-öst.
A kérdésem egy csomagba mi fér bele kb., és mennyibe kerül a postakölcség, meg mit éri meg kintről rendelni. Aki tud valamit ajánlani, linkelje már be. -
Mosqu!to
addikt
Na szoroztam osztottam, és végül:
Popey jön 9e-vel ($357 a cuccok, 28 usa posta, 30 haza posta, 9 átutalás, adott 80e Ft-ot, ami ~381 USD, 424-et költött, 42 a különbség)
Tomktom jön 900 Ft-tal ($200 a cuccok, 10 usa posta, 71 haza posta, 9 átutalás, adott 60e Ft-ot, ami ~285 USD, 290-et költött, 5 a különbség)
Realist kap 1500 Ft-ot ($130 a cuccok, 23 usa posta, 30 haza posta, 9 átutalás, adott 42e Ft-ot, ami ~200 USD, 192-t költött, 8 a különbség)
A többi meg nyilván az enyém
Szóval szombaton Popey ad 3e-t (már 6-ot adott), Tomi 900 Ft-ot, Realistnak meg adok 1500-at. -
popey37
addikt
Srácok, Tomi cucca akkora dobozban érkezett, hogy ihaj
kqva jól néz ki a markere, élőben sokkal jobban néz ki mint a képen, viszont a maszk és a palack ugyanaz mint az enyém, kivéve, hogy nincs rajta on/off szelep.
szerintem kár volt palackot és maszkot rendelnie. nagyon megdobta az árat. itthon most 5500 ft.a maszk a palack /az enyém 5k/ a bolti 7500huf.
tényleg eladó a 20oz-s CO palackom on/off szelepes, ára 5k -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3083 üzenetére
Sajna nálam nincs. A Versenyen tünt el?
Nem lehet,hogy valakinek kölcsön adtad véletlen? -
Papa-Georgo
senior tag
Vkinél esetleg nem maradt, vagy nem vitt el véletlen egy kis pirosnyelü, sima fejü csavarhúzót legutóbb?
Sehol sem találom, és félek, h esetleg elhagytam vhol... -
Mosqu!to
addikt
Így igaz, itt vannak a cuccok!
Valamikor a hétvégén találkozni kéne, hogy mindenki rendezze az anyagiakat!
Képeket most nem teszek sokat, mert Popey Ionja ugyanaz mint az enyém volt, Realisté ugyanolyan, csak csúnyább csomagolásban, mint Tomié, az övé meg itt van: [link] -
popey37
addikt
rákérdeztem a logora a turai boltban: 15x30cm-es méret a név alá a hátára 1000huf/db.
-
popey37
addikt
megérkeztek a csomagok
BASH örök hálám üldözni fog, és az ebédmeghivás él, ha erre jársz bármikor -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3074 üzenetére
Legközelebb kissrác nézd meg kivel kezdesz!
Ja,plusz info csak NEKED:Guy-nak van szétszedve 2 garnitúra evo 2es tárja.
Hajlandó részekben is eladni,legalább is nekem ezt mondta. Neked ha jól emlékszem propelled és elemfedél kellene.
Nem tudom,megvan-e neked a száma?
Ui:a második képen tökre úgy nézel ki,mint a ''Jóbarátok''-ban Chandler,mikor főiskolásként mutatják.Legalább is a sérő meg a ruha
[Szerkesztve] -
popey37
addikt
válasz
Mosqu!to #3069 üzenetére
legyen igazad, de a 14-e az szerintem kedd, tehát 14-én 9-kor miami-ban volt a csomag.
Ha megjön hétközben, az én részemért bemennék és akkor elszámolnánk. csörgess meg ha megjött, visszahivlak. De csak 15 óra előtt jó, ugyanis 16.30-ra meló van, pénteken 13.30-ra. csütörtökön 15.30, pénteken 12.30-ig érek rá max. meg bemennék bulletsba is töltetni és szerelni
Arnold ezeket a képeket honnan szedted? szegény Papa, elég kompromittáló fotók -
Mosqu!to
addikt
válasz
popey37 #3068 üzenetére
Már írtam egyszer, ritkán frissítik az oldalt. Ma még a hétfői állapot van kint, és hétfőn már úton volt hazafelé, ami azt jelenti, hogy tegnap megjött, elvileg ma kellett volna kihozni, de ezek szerint holnap lesz belőle. Igazából én hét közben is ráérek, de akkor még ezen a héten. Minél hamarabb kéne intézkedni, hogy Bash is minél hamarabb megkaphassa a pénzét.
-
popey37
addikt
hát ahogy elnézem a csomagok USA-n belüli sebességét, nem valószinű, hogy a héten ideér.
Ugyhogy az a kérdésem, hogy hétközben is tudunk ütközni? rá ér mindenki a rendelők közül? -
Mosqu!to
addikt
Úton van, holnap-holnapután érkezik. A hétvégén jó lenne összeülni mindannyiunknak, aki részt vett benne, és kiszámolni, hogy ki mennyivel lóg, ki mennyit kap vissza. Végül sajnos 2 csomag kellett, az össz ár nagyjából $150, tehát a bekalkulált felmerülő költségek fel is merültek. Ez viszont nem feltétlen jelenti azt, hogy mindenkinek kell még adnia pénzt, mert Realist egy fillért nem fizetett még bele (legalábbis azt még nem számoltam hozzá), és Popey is lóg még egy rakat lóvéval, és így van összesen ~57e törleszteni valónk. Szóval talira mindenki jön majd pénzzel, ha tud, aztán lehet, hogy végül csak kapni fog mellé, de lehet, hogy meg lesz fosztva tőle
-
popey37
addikt
válasz
Papa-Georgo #3058 üzenetére
akor te tudsz többet, mert én nem tudok róla semmit.
-
popey37
addikt
válasz
Papa-Georgo #3053 üzenetére
igérem, ha megjön rajtad probálom ki először
mindenesetre annyit tudok róla amennyit Te. Szunyog barátunk elég szükszavú ez ügyben.
De azért remélem 25-re hazaér, máskülönben elmarad az edzés. Meg azért jó lene előtte kicsit tesztelgetni is, meg az enyémet át kell szerelni kicsit. szóval már én is tűkön ülök. -
popey37
addikt
-
Arnold2
őstag
Szép jó estét mindenkinek!
Tudtok mondani nekem pár adatot /vagy egy honlapot/ a scenáriórol?
Az edzésre valszeg kinézek,civilben és ha kell akkor kiviszem a puskámat,hogy legyen tartalék a versenyre.
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
válasz
Papa-Georgo #3053 üzenetére
Amiről nem tudsz, az nem azt jelenti, hogy nincs.
-
Papa-Georgo
senior tag
Nah,mivan nagy rendelősök, mintha nemigen jönne a cucc...
-
popey37
addikt
válasz
shaman0217 #3049 üzenetére
Hát tesókám tényleg lemaradtál kicsit a hozzászólásoddal
legközelebb nézd meg a dátumot. De azért köszi -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Hja..azóta kb. 3. fegyót nyúzza...
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Figyu, jótanács:
Ha olvasol egy témát, nézd meg, mikori hozzászólások vannak benne. Sikerült válaszolnod egy 9 hónapos hsz-re, aminek már semmi aktualitása nincs -
popey37
addikt
mi ez a pangás??
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Mosqu!to #3046 üzenetére
Proto-ból XXL kellet volna nekem, Dye-ból jó az XL is...
Proto valóban jobban tetszik, de 17-ért húzós volt most. Majd talán jövőre, meglátjuk menynit, hogyan. Beszéltem Krisszel, hogy Angliába tudnak gyárban feliratozni is...
De tényleg, mezfeliratozás is kéne, Targets-et rákéne rakni. -
Mosqu!to
addikt
Nekem jön majd 06-os Proto amcsiból 13-ért. Shopban felpróbáltam... Már alig várom
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3043 üzenetére
Egészséggel viseld!!
És ha jól tudom,ebben van integrált tökvédő is vagy mi a manó. -
Papa-Georgo
senior tag
Vetem Bulletsben nacit.
Dye Hybrid Pants.[link]
Nem rossz, mondjuk nincs tér részen párnázva, meg picit vékonyabb mint Prot naci, de azért jó, nem annyira csicsás. 8200 volt, proto 17e.
Amúgy nagyon faja sztem. állítható meg minden, kira. -
popey37
addikt
megváltozott a scenario időpontja, igy el tudok menni én is. reszkessen mindenki
-
Mosqu!to
addikt
-
popey37
addikt
láttátok a Buletts-ban a mez árakat? felső: proto 05 5.500ft, gatya 8.200 ft.
király, kár hogy nincs lém -
Mosqu!to
addikt
A cuccok jönnek és jönnek, már csak Popey palackja, fegyvere, meg nekem a nadrágom késlekedik. Jövő hét elején ezek érkezése is várható, tehát végére, jövő hét utáni hétre várható a csomag érkezése. Mostmár tuti nem fogunk 1 dobozba beleférni, szal lehet, hogy lesznek plusz felmerülő költségek mindenkinél.
-
popey37
addikt
felnőtt méret: én 176 cm vagyok, jó rám, de állitható a mérete.
a tube: az löszertartó, egy kémcsőszerű müanyag csak vastag, kb. 8cm átmérő.
A mamba egy olyan cucc ami összeköti a hátadon lévő palackot a markerral, ha nem akarod a markeren cipelni. a mellény hátán lévő zseb a palacknak van kialakitva. -
popey37
addikt
kell valakinek egy mamba és egy taktikai mellény? 7k és 3k az ára. a mellénybe 100-as tube fér bele 6 db.
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
válasz
sutykuru #3025 üzenetére
A pk függ attól, hogy mivel küldi az illető. Van vagy 4-5 ilyen nagy cég (DHL, UPS, USPS, etc.), akik küldenek külföldre, ezeknél még azt is figyelembe kell venni, hogy milyen időkorláttal dolgoznak, hogy kötsz-e a csomagra biztosítást és hogy mekkora/milyen nehéz a csomag. Általában úgy $50-100 szokott lenni.
Utalás díja bankfüggő, $15-25 kb.
Mint írtam, választható, hogy mennyi idő alatt érjen ide, akár már másnap itt lehet, de azért elég borsos árat szoktak kérni. Amit én írtam, az a USPS -nél az EMS szolgáltatlás, ott 3-5 munkanap alatt ér ide a csomag. De jóval olcsóbb, ha olyat kérsz, ahol a kiszállítás kb 2 hét, csak arra meg várni kell. -
popey37
addikt
én a scenariot kihagyom, mert dolgozom
sajna
-
Mosqu!to
addikt
Ja, és lehet, hogy a jövő héten még nem lesznek itt a cuccok, mert az én nadrágom csak ma nyertük meg, a kiszállítsa 2-3 nap, szal ha nagyon szerencsénk van, akkor jövő hét pénteken ideér a pakkunk, ha nincs, akkor átcsúszik köv hétre. Bocsi, hogy így későn rendeltem még, de a Bulletsben elfogyott a 12 ropis Proto naci, 17-ért meg nem akartam venni. Most nagy szerencsével sikerült 12 ropiért 06-os Protot venni.
-
Mosqu!to
addikt
Én is
Bashhoz folyamatosan futnak be a cuccok, nekem lesz végül mezem és nadrágom is, Tomi csomagjáról a véleménye ránézésre:
Bash (23:45) :
Nagyon zsír a cucc.
[Szerkesztve] -
TOMKTOM
tag
Az április 8-9.-én rendezendő 2 napos Bullets-es scenariora (Alcsútdoboz lenne a helye) ki várható?
Én - ár függvényében - nagy valószínűséggel ott leszek... -
sutykuru
aktív tag
Ha az USA-ból szeretnék rendelni markert, akkor annak hogyan megy a sora?
Nem az e-bayen keresztül szeretnék, hanem egy webshopból. -
Mosqu!to
addikt
válasz
TOMKTOM #3014 üzenetére
Persze, Popey cuccát most hétvégén rendeltük meg. Elvileg ezen a héten mindennek oda kell érnie, gyakorlatilag a Te cuccodat is ''elfelejtette'' az eladó feladni, Bash most szólt rá hétfőn, hogy szedje már össze magát. Szal sajna lassan megy, de nem kell izgulni, játék úgyis csak 3 hét múlva lesz, addig meg bőven megérkezik
-
Papa-Georgo
senior tag
Én ilyenkor csak azt mondom, h leakasztom pusit az állványról, rárakom levegőt...ÉÉéééss Hadszoljon
-
Mosqu!to
addikt
Nemtom mit pattogtok, majd szólok, ha itt van. 1-1 nap alatt nem történik semmi, csigavér.
-
popey37
addikt
Mosqu!to hireket!!!
-
Mosqu!to
addikt
Nekem egy szóval nem mondta sekni, hogy kéne neked maszk kintről. Vagy te mit gondoltál? Majd mi kitaláljuk helyetted, hogy neked mi és hogyan kell?
Amúgy a maszk a legmacerásabb, met bazinagy helyet foglal, és szerintem most is emiatt kell majd 2 csomagba pakolni az 1 helyett..
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #2998 üzenetére
Fújódik?! Egy hörcsögöt dobott bele, és azzal poénkodik, hogy túlélte a tárban a forgatást.
Tom:
Minden cuccunk útban van már Bashhoz, neked jön a komplett szett, Popeynek az ionja 1-2 kiegészítővel, Realistnak az ugyanolyan fegyvere és tárja, mint neked, nekem meg jön 4 mez, illetve valszeg még 1 nadrág is lesz belőle, mert Bulletsban elfogyott a méretemben a 05-ös Proto
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Padavan firmware
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR