Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Arnold2 #4298 üzenetére
Az eleje így van, ahogy írod.
Bírázni szerintem nem fogok, de még ez a jövő zenéje. Játszani sem fogok, lévén, hogy nincs felszerelésem. Most egy pihi (tanulás érettségire stb), késöbb még kiderül mi lesz velem. Még az is megeshet, hogy valamikor visszatérek a csapatba...
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Arnold2 #4200 üzenetére
Boltból
Eladtam az ion-t kompletten, annak árából lett egy PM7 karácsonyi csomag a Bulletsből. Ami fedi a fegyvert és egy Dye 45-ös kompozit palackot+palackvédő. Ez volt így egy kiló, amennyiben az ion elment.
Még egy tárat majd vennem kell, de azt még nemtom pontosan milyet akarok, de USA-ból fog jönni, mert olcsóbb... De Halo B-t 17-20-ból meglehet úszni.
Hnap tesztelődik -
Zer G
csendes tag
válasz
Arnold2 #4188 üzenetére
Énmeg diák vok, és ez az összegyűjtött zsebpénzem
. De veszek 2karton golyót a Liliom utcai paintball üzletben, aztán elmegyünk paintballozni. Annyira csak nem köcsögök, hogy aztmondják, hogy te akkor most nemjátszhatsz, és akkor fölöslegesn mentem el, mert akkor már csak a pályabérletre maradt pénzem. Majd aztmondom, hogy nemtudtam róla , hogy nem lehet játszani saját golyóval és lécci engedjék meg.
-
Zer G
csendes tag
-
Sianis
addikt
válasz
Arnold2 #4024 üzenetére
Hali!
Esetleg magyar árat nem tudszhozzá?Mert a $289 az csak egy dolog.
Komolyan nyomni? Gyakran akarok járni, már amennyire időm engedi, de majd ezt megoldom. Az tuti, hogy elektromosat még nem tervezek venni. Néztem versenyekről videót, az is kiábrándító volt, hogy milyen pazarlással lövik a golyókat. Tudom én, hogy így kell, akkor is kár érte.
Igazából nem is ismerem ennek a sportnak a komolyabb formáit, egyelőre megragadtam annál, hogy lelövöm azt aki beszólt a PH!-n.
Sianis -
TOMKTOM
tag
válasz
Arnold2 #3997 üzenetére
Milyen áramkör???? Miszlikre kell szedni egy lcd monitort, de a háttérvilágítás kivételével minden egyébb elektronikáját meg kell tartani. mögé kell rakni egy speckó izzót (~500W, 5000Ft) meg egy fresnel lencsét, ezt az oldalt hűteni is kell keményen, mert sem a fresnel, sem az lcd nem bírja a meleget (haveromnak megolvadt a fresnel, ezért rendelne most újabbat). A másik oldalra szintén egy fresnel, meg még egy fókusz lencse, és kész a projektor 30000+lcd-ből.
Összehasonlítva egy normális projektorral:
Gyári:
Felbontás: 800*600 (vagy nagyobb, de az már a 300000+Ft-os katergőria)
izzó élettartam: ~2000 óra, ~100000Ft/csere
méret: kicsi
ára: minimum 200000Ft
Házi készítés:
Felbontás: 1280*1024 (1680*1050 is akár)
izzó élettartam: ~4000 őra, ~5000Ft/csere
Méret: nagy...
ára: ~30000+lcd=~70000Ft (~100000Ft, 1680*1050-es felbontással)
Képminőség: Ha ügyes az ember, akkor olyan, mint a gyári, de nagyobb felbontásban. -
popey37
addikt
válasz
Arnold2 #3975 üzenetére
ja, kicsit eltüntem, idáig tartott a távcsővem elkészitése anyagilag
megérteelvileg bármelyik szombaton mehetünk, ha van hová. Persze nekem markert kell bérelni, mert az egyenlőre nincs / nem bizti, hogy veszek, arra a pár alkalomra minek/ .akár a bullets pályára is mehetünk
Amugy mi van veletek?
Szunyog elvileg a Bullets-nél, a többiek? -
Oly
őstag
válasz
Arnold2 #3933 üzenetére
Üdv mindenkinek! Úgy néz ki, napokon belül meg lesz az én felszerelésem is!
Egy ''közeli'' ismerősömhöz (ngabor2) hasonlóan... baráti áron jutottam egy VL Orionhoz!
Feszegettetek itt egy PH-s csatát! Jelzem: Én is benne lennék! Sztem ngabor2-vel és pisti666 társainkkal egyetemben részt is vennénk!
Hogy miért erre a postra válaszoltam?
Szerk: Itt a fórumban jóval leljebb megalálod Papa-Georgot. Neki ha jól csalódom akkor ilyen markere volt,vagy hasonló. Dobj neki egy privátot és sztem tud majd tippeket adni a kiszemelt markeredről.
Van egy furcs érzésem, hogy ngabor2 pont a Papa-Georgot markerét birtokolja! -
ngabor2
nagyúr
válasz
Arnold2 #3933 üzenetére
hogy jön ide a tél? debrecenben keresek, nem decemberben
pesten tudom, hogy van több is, de addig elmenni már kicsit messze van. én a lakhelyemhez közel szeretek vásárolni, mert az utazásra sajnálom az időt és a pénzt, a webshopokhoz meg nem mindig tudok igazodni.
közben pü-ben kaptam pár leírást, elég jónak tűnik kezdőcuccnak. -
Integra
titán
válasz
Arnold2 #3929 üzenetére
sajnos nem
legalábbis jó felszerelés nélkül biztosan nem
kibaszott nagy pára van, a fejvédők hihetetlen gyorsan párásodnak, két pillanaton belül nem látsz semmit, a szellőző nem működött, a fegyverek párásodtak és mindig rázni kellett őket hogy lőjenek (tippman custom 98 alappityu)
a terep amúgy jó lenne hozzá, klassz, van feelingje, de hatalmasakat is lehet esni mert annyira nyirkos a beton..
lehet sima irtani, ct vs t, ctf, bomba lerakás, zónafoglalás -
Integra
titán
válasz
Arnold2 #3925 üzenetére
jó játék, de csak értelmes arcokkal, mert ennek nem sok értelme volt azon kívül hogy valag pénzt kidobtam, talán majd később újra elmegyek paintballozni.
éles lövészetre járok amúgy, így nekem az a fő terület, arra szívesen költöm a pénzt, de itt most nagyon pénzkidobásnak éreztem -
ronaldo
őstag
válasz
Arnold2 #3902 üzenetére
Elolvastam és most már némileg okosabb vagyok. Csak pár kérdésem lenne már.
Egy kezdőnek(aki maradna is hétvégi hobbiszinten) milyen markert ajánlanál? (Tippmannról olvastam, hogy jók meg Spyderről.) Nem feltétlen gyík kell, hanem olyan amit lehet tuningolni és ''életem végéig'' kitart. Néztem ebayon hogy egy itthon 50-60ért (újonan) csúszkáló Tippmann custom 98 úgy 35ből megvan szállítással együtt (legrosszabb esetben).
Valamint ugye mindenképp tárat is kell vennem hozzá?
Valóban jó a salakos (nike vagy adidas) hernyőtalpas cipellő paintballhoz?
Milyen alkatrészt érdemes újítani a markeren?
Co2 palack is kell saját ha van saját fegyverem, a pályán csak töltetem?
Ahogy olvasgattam te értessz hozzá. De megnézem a bullest fórumát is, ott is sok érdekes dolog van így ahogy átfutottam a topikcímeket. -
Aeon
újonc
válasz
Arnold2 #3891 üzenetére
Beírtam mindkét fehérvári paintballos oldalra
Csak hiába várom a választ , az egyiken kb 1 vagy fél éve valaki járt ugyanebben a cipőben , kiváncsi vok milett vele?
De megőrülök ezért a /sportért vagy játékért/ nemis tudom minek nevezzem , pedig csak egyszer játszottam
de egyedül mire megyek egy cuccal?:S
És ti merre játszotok?
Kezdők is játszhatnak? -
popey37
addikt
válasz
Arnold2 #3844 üzenetére
nem beszéltem velük, és a jövőben nem is akarok.
unfair volt a viselkedés, legalább egy sms, hogy ne menj ki te barom, mert mi sem megyünk. ennyit elvártam volna.
innentől kezdve nem is ismerem öket.
az egyik fő elvem a korrektség, a másik a bizalom. mindkettőt eljátszották.
de legalább Krisz beállitotta a pusimat -
popey37
addikt
válasz
Arnold2 #3798 üzenetére
hát azt nem tudom hogy a 4.-en akarnak-e, de a 3.-on biztosan nem indulnak, ha ezt tudom előre akkor együtt maradt volna a csapat. most már mindegy, kár rágódni rajta.
az idei évem azzal tellik el ezek szerint, hogy fix csapatot keresek / remélem találok / a jövő évre. meglátjuk hétvégén mi lesz. a srácok szimpik, ha komolyan gondolják én mindenben benne vagyok.
De persze nem csak velük gondolkodom: szóba jöhet más is / esetleg a TARGETS szolenoidban / vagy más csapat. év végéig minden kiderül. -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Arnold2 #3784 üzenetére
iPodom bent volt kocsi kesztyütartójában, aztán közben kilett tisztíva a klíma, klímatisztító habbal. Egészbe csak ott csúszott a bibi, hogy ellepte az iPodot is a hab, amit csak késöbb vettem észre, mikor már az egész hab meg minden lebomlott.
Ennek eredménye azlett, hogy egész iPodom beázott és ennek következménye képpen el is halálozott. Egy iPod 30Gb-os videóról beszélünk...Eléggé sajnálom a drágát...egyedileg volt gravírozva gyárilag, szal még jól is nézett ki...
Bevittem szervízbe, és ott csak megerősítették, hogy egész iPod egy szervízalkatrész, tehát még hiába is szednék szét /valszeg vagy vinyó, vagy alaplap halt be/ nincs csereanyguk hozzá...
Áhh..elég őrjítő dolog. Kijelzője elég dzsetván néz ki, mellesleg, nemis kapcsol be...
Lett egy jó drága kultikus szobadíszem ezzel a manőverrel. -
popey37
addikt
válasz
Arnold2 #3778 üzenetére
Arnold, a szívemből szóltál, ehhez nincs mit hozzátenni: ha az első alkalomal elkap a gépszíj, akkor nincs megállás. Azt hiszem a Rookie-n való szerplésünk ezt igencsak alátámasztja, a helyezések magukért beszélnek.
Csak az a kár, hogy nem együtt. De talán egyszer összejövünk ujra, és akkor lesz nemulass a többieknek -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Arnold2 #3722 üzenetére
Nem, ezeddig, még nem keresett engem meg.
Tornázok. UTE tornacsarnokában voltunk lent, egy rövid farmer naci, egy atlétikai trikó és egy nyári ing volt fent az öltözőben. Zsebében benne a kulcsom, meg szemüvegem.
Szerencsére iPod, pénztárca, kocsikulcs lent volt velem. Ruháimat fogta vki és elvitte, cipőmet meg zoknimat meg otthagytaIgazából nem is értéke zavar, mert hát most azzal mit tudok csinálni, bár lakáskulcs zavar, szerencsére, nem para, mert úgysem tudják hol lakok, és egyettlen egy darab kulcs volt csak rajta, hanem a helyzet nevetségessége, hogy vki egy RUHÁT lop el egy öltözőből.
De az ígárem, hogyha vkine meglátom a szemüveget, mert mondjuk olyan nem sok van, akkor az biztos, hogy széjjeltépem, leszedem fejét és feldugom a seggébe... -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Arnold2 #3677 üzenetére
Najó, csak neked megírom akkor a beszámolót
Szerdán este 9kor volt a tali a nyugatinál. Ez annyira jól sikerült, hogy végül fél 11kor sikerült is elindulni. Anyniból volt eleve rossz startunk, hogy 20 férőhelyre 21-en voltunk, vkinek hazakellet mennie, szerencsére, nem közülünk volt vki. Én egy haverommal mentem, szerencsétlenségünkre két külön kocsiba kerültünk, ez adott egy kis negatív alaphangulatot egészhez. Én egy Seat Alhambrával mentem, 7személyes, volt még egy régi transit, 8an mentek benne, meg egy fiat brava, vagy bravo, 5emberrel.
Első utunk budaörsi Tescoba vezetett, kis bevásárlás, meg tankolás /tranzit 70L tankjába, sikerült 69,76L tankolni/ Innen fél 12 indultunk el. Határátlépés zökkenőmentes volt, úgy nagyrészét odafelé átaludtam, igazából, kb. reggel 6körül keltem, akkor már jócskán németországban autóztunk. Első komolyabb megálló egy meki volt, ahol sikerült kb. 15€-t kifizetnünk 10-20 centesekben. Kis pultos csaj nagyon megkedvelt minket
olyan 2 körülre értünk le Bitburgba, pályák ekkor már álltak, minden elő volt készítve. BEreggeltünk, megcsinálták fényképes kártykat mindnekinek, kaptunk pöpec esőkabátot, elfoglaltuk szállást, aztán estére szabadprogram. Haverommal, mi bementünk Bitburgba, kicsit söröztünk meg ''várost'' néztünk. Aztán go alvás. Bár éjszaka közepén ránktörték az ajtót a rendőrök meg tűzoltók, meg szállooda éjszakai őre, egy kutyával együtt, én keltem fel csak, és elkezdett vmit németül gagyogni nekem csávó. Mondtam neki legalább angolul próbáljon meg beszélni, ha már betört hozzánk. Mondta, hogy keresnek vmi német randalírozó brigádot, nem ismerjük e őket véletlenül, mert vmi lövöldözés /pb-s/, meg poroltózás volt. Mondtam, hogy nem, erre felkapcsolta villany/ekkor akartam gyilkolni/és megkérdezte +1*, de akkor sem ismertem őket...kimentek, mi meg aludtunk továb
Reggel fél7-kor volt eligazítás pályán, szal korai kelés volt. két magyar+1német srác volt az általános felosztás. Felfújtuk fedezéeket elrendeztünk mindent és indulhatott a menet. Minden pályán volt két magyar bíró is, mi a JT pályán voltunk itt Krisz, meg az a kövér fószer volt aki kronózni szokott rookien. De ott volt még Quino is. Elég nagy arc, mindenkinek 1az 1et adott, meg oltott mindnekit mint szél. De velóünk jó fej volt, meg mondta, hopgy jól melózunkSok meccs volt, változatosak voltak, melóztunk eleget, mert köcsög német, nem nagyon akart mindig elment...így leginkább ketten vittük a pályát, elég nagy meló volt, de mindenki értékelte, megvoltak elégedve velünk, csapatok is mindig megköszönték. Magyarokkal jól összehaverkodtunk, a Join volt kint, bár szegényeket Quino megszivatta, mert egy félrrétés miatt, egyik játékosuknak elvette kártyáját, így 7-ből márcsak 6tudtak gamélni. Kb. este 8körül befejeződtek meccsek, letisztítottuk fedezékeket, és hazamentünk. Csináltunk egy kis grillpartit, ettünk uittunk, csajokkal mulattunk
de aztán go alvás.
Másnap már elég volt 7re lemenni, szokásás menet, annyiban változott felállás, hogy felkerültünk Millenium pályára, ahol az X-Ball ment. Sokkal pörgősebb volt, sokkal több melót igényelt. kb. 2percenként kellet felrohangálni pályára és tisztítani azt. Elvileg 5en csináltuk volna, de állandóan változó létszám volt, mert volt aki lógott, meg nem volt kedve csinálni, így általában 3-an dolgoztunk leginkább, de sztem megintcsak haverommal mi rohangáltunk a legtöbbet. Közben azért CB-vel jókat mulattunk, takarítós sávon amin voltunk olyan dumék mentek...végén franciák már beszóltak, hogy jólenne ha abbahgynánk magyar dumát ezen a csatornán. Mondanom sem kell, hogy ezen a pályán voltak a legnagyobb csapatok.Este 6körül véget ért, utánna kiadós vacsi, és alvás.
Utsó versenynap, Vasárnap, kezdés 8kor, egyből Millenium pályán, ma már negyeddöntők és döntők mentek. Csupa izgalom, érzelem minden volt. Érdekes volt, hogy mikor pl. aftershock játszott, vmi másik csapattal a 3. helyért, akkor 4-4 volt az állás /X-Ball-nál 5pontig megy a menet/ és az aftershock azért vesztett, mert a 3perces szünet után, a utsó emberük nem ért kezdésre vissza, elcseszték, ezért egész szétesett és vesztettek, csak 4. lettek. Elég idegesek lettek...érthető volt, ilyen marhaságon elszúrni...
Döntők 5körül véget is értek. Számunkra még közelsem a nap. Ekkore jött nagy fedezékdzsuvázás, golyószedés, kisautóval, leeresztés, és bontás.
Hétfőn reggel 8körül mentünk pályára, egész nap takarítás hevében telt, néha voltak kisebb indulatok, de megoldódott minden. Nap végén 5körül végeztünk, és megkapva pénzünket boldogan mentünk vissza szálásra. Azért hogy ne legyen ennyire izgalmas, még dél körül kiderült, hogy kilakoltattak minket szállóból, mert vki elcseszte foglalaást, így az összes cumót, ami szana széjjel volt a szobákban összeszedték és egészet berekták egy szobába, úgyhogy válogasd ki, mi a tied ott...hát mondhatom nem voltunk boldogok...de azért adtunk szállónak kis emléket
A kisbusz, meg a fiat ''személyzete'' köztük haverom is még hétfőn este elindultak haza, így nem tudtunk együtt hazajönni haverommal, mert Ádámék /velük jöttem Seatal/ még maradni akartak estére, mert másnap outletbe akartak menni vsárolni. Viszont csináltunk egy jó kis kerti partit, ittunk ettünk szívtunk, csajoztunk csajokkal akik jöttek szállóba, vmi kis sulis csoport, vhonnan szereztünk egy zacskó nyalókát, aztán azt osztogattuk mindenkinek. Szopattunk mindnekit mint az állat, összespanoltunk szállodaigazgatóval, aki végóül adott egy fél rekesz sört nekünk.
Kedd reggel fél8-kor indultunk haza, töb bhelyen megállltunk vásárolgatni, dugi pakolt kocsival jöttünk haza, Ádámék, vmi 6karton lőszert gyűjtöttek be, meg egy csomó mást, szal lábunk közt, ülönkben mindenhol csomag volt + ami vásároltak, egyik arc egy távirányxítós autót is vett lányának, annak sem volt kis doboza..szal élmény volt utazni, de azért 200-al toltuk neki. Elöttünk kapott egy kamion durrdefektet, megijedtünk elsőre, de kamoin megsem rezdült tőle, jeleztünk aztán félreállt. Fél6-körül indultunk nünbergből, és éjfélre értünk vissza nyugatiba. Könnyes búcsú és mindenki gó home.
Azthiszem, aki akart, mindenki szerzett vmi ''kis relikviátaz útról...volt aki vmi fegyót is csort egy raktárból
de egy maszk majdnem mindenkinél volt. az esőkabátot megkaptuk természetesen.
Nos, nézzük Trade jellegét. Vegyesfevlvágott volt. Volt kint Dye/Proto sátor, tomahawk, diablo, spyder, tippman, WGP, planet eclipse, nxv vagy mi a tököm, akkor redz, smart parts, maxs/JT/, meg egykettő kisebb még. Árak...Dye akciózótt eléggé, egész végére kifosztották, volt aminek jó ára volt, volt aminek nem. Én pl. kinéztem egy fasza Diablos sapit, de 25€ volt amit sokaltam érte. Végül vki elvitte, de nekem akkoris sok volt érte. Viszont volt más ami meg olcsó volt. Volt ami drága volt. Legjobb az volt, hogy hétfőn rávetpődtünk Dye szemetére, és egy csomó cuccot találtunk ami kivolt dobva, de amágy lehet hogy jó még. Találtunk maszkot, én egy palackot, akkor palackhuzatot, elektrokikákat, alkatrészeket, Dye türcsit, meg tököm tudja mit még. Én csak egy Proto mezt vettem, meg csuklópántot. Nem vittem túlzásba.
Kalandnak jó volt, bár olyan mint a túlélő, ott akkor aztmondta, többet nem, de ahogy egyre távolabb jutok tőle, megfontolandó a dolog. Bár Ádám tényleg nehéz eset, rákell hagyni dolgokat, énsi eléggé összeblhéztam vele, már majdnem bunyó lett, de komoly, majdnem egymásnak mentünk, csak aztán végül ráhagytam, hirtelen felpörög, de hirtelen leis áll, pár óra múlva már semmi sem volt. De vigyázni kell vele, mert amennyire butyutának néz ki, annyira alattomosnem iszik, nem szív, de egy 18 éves csajjal, csak lecidáztatta magát
Szal ennyit erről
Így hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem megelégszel vele ArnoldHa van kérdés, hajrá
-
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Arnold2 #3626 üzenetére
Nekem másfél év után valamiért feltörte a cipőm a sarkam, és nem tudtam már lábra állni, illetve odaadtam a fegyverem vevőének kipróbálni a markert. Aztán Rolandnak nem jött be ez a woodsball (magas kopasz srác), Áron és Laci pedig 1 óra ''játék'' után megunták. Ki lett nekik adva, hogy őrizzék a házakat, és kb 1 órán át senki sem jött, és amikor elindultak körülnézni, hogy mi van, akkor egy bokorból lelőtték őket, és inkább kijöttek. Utána ott voltunk még a játék végéig, aztán eljöttünk.
-
TOMKTOM
tag
válasz
Arnold2 #3439 üzenetére
Aha, lévén - még - nincs esztergám, ezért csináltatom, de egyenlőre még az alapanyag kiválasztásánál (100% PTFE, vagy 75% PTFE + 25% üvegszál, vagy 75% PTFE + 25% grafit/szén), és az eredeti boltból kiindulva egy agyonkönnyített, minnél kissebb kontakfelülettel rendelkező verzió tervezésénél tartok.
Ami valószínű, hogy nem fogok tömítő gyűrűt használni, mert akkor mindenképpen kelleni fog a kenés, illetve, hogy a bolt vége (a markerből kijáró része) nem kör keresztmetszetű lesz, mint a mostani, hanem vagy háromszög, vagy 3 ágú csillag, hogy minnél kissebb felületen érjen hozzá a markerhez.
Tehát az előnye nem csak az lesz, hogy sokkal könnybb lesz, mint a mostani, hanem sokkal könnyebben is fog járni.
Egyébként nem ok nélkül nem használják a teflont boltként. Egyrészt a 100%-os teflonból készült rúd hajlékony (ez még nem gond egy cockerben, leszámítva, hogy nagyon nehéz lesz esztergálni), másrészt aránylag kicsi a szakító szilárdsága, ami miatt csak ilyen egyszerű konstrukcióknál lehetne használni, mint a cocker boltja. Ezért nem tudom még eldönteni, hogy tiszta teflon legyen, vagy üvegszálerősítéses, aminek meg már jóval nagyobb a surlódási tényezője... -
-
Papa-Georgo
senior tag
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Arnold2 #3225 üzenetére
Asszem, hogy ebben Arnolddal és Tomktommal kell egyet értenem. Egyrészt, mivel miis itt ismertük meg egymást, elötte nem voltunk egyikünk sem közelebbi barátságban a másikkal. Másrészt, magam részéről, nem ragadok le Targets 5fős mivoltánál. Úgy gondolom, ha egy kicsit nagyobb, több fős, az még nem baj.
Másik, pedig mindenki szeretne ''vhová'' tartozni. paintball az tipikusan egy olyan sport, ahol magányosan kissé elveszett ember vagy. Így ha spéciel, nincs még legalább 1-2 elszánt barátja a környéken, akik szívesen járnának pb-zni, akkor elég nehéz helyzetben van. Ne csináljuk már ezt a makacs diszkriminációs dolgot.
Amire Popey célzott sztem, az inkább az, hogy egyikünknek sincs energiája, ideje, külön pesztrálgatni /téged/. Ha tudsz, járkálsz oda /is/ ahová mi megyünk, futkározol a szoknyánk alatt, és nyitott szemmel nézed mi történik ellesed a fortélyokat. Úgy gondolom ez amit biztosan nyújatni tudunk /akár magam részéről/, és ott nagyon szívesen segítek/ünk/.
Másik, viszont, hogy mi a versenyzést kezdjük komolyan gondolni. Ami pedig egy teljes csapatot igényel. Komoly felkészüléseket, és összeszokást. Ez az ami még nekünk is tanulni kell, komolyabban összekell szoknunk. Ez a része az, amit viszont nem szeretnénk egyenlőre bővíteni. Két ''kategóriát'' céloztunk meg 3 és 5fő, jelenleg a 3fős versenyt nyomjuk, erre próbálunk gyúrni 4-5en, hogy összeszoktassuk magunkat.ez kemény meló.
Magam részéről, nem szeretnélek elrettenteni PB-től, de ezt úgysem tudjukremélem : C
Ezért, szívesen segítek, ha kérdésed van vagy problémád, nyugodtan keress meg. Azért egykét 7végi játékra szívesen benevezek mindemellet, csatlakozz oda /is/ nyugodtan.
Lelkes vagy, és ez a legfőbb dolog, ezt ne add fel sohasem. Ami még igazság szerint hozzá tartozik, hogyha Pb-t versenyszerűen gondolod, akkor van még egy jó 5éved. Addig érlelődsz, és egy csomó mindent megtanulhatsz. Azért mondom ezt, mert Pb-ben, itthon, még énis fiatalnak számítok....egyetlen ok miatt, mégpedig a lovetta. HA nincs della, nemtudsz se gyakorolni se játszani se felszerelést szerezni. Ha csak, nem maffiozó faterod, és tolja alád a cuccokat.
Ne keseredj el, bár tudom , nem fogszPicit fiatal vagy még, de ha már iylen korán ismerkedsz veel, késöbb annál jobban fog menni
targets csapatba simán tartozhatsz, ha szeretnél, ennek egy feltétele van, hogy legalább 2* játszál velünk egy évben/mi 3-at játszunk együtt
) Amúgy meg, ha kérsz, /$$$sok della$$$/ lehet saját Targets-s mezed, névvel meg csapat logoval, de akkor abban kell játszanod is.
Ennyi.
/csapatomat kérem, ha bármi problémája van postommal kapcsolatban, priv.-ben jelezze felém. De nekem van igazam./
Szúnyog, Te meg vegyél vissza azt mondomÉs ez picit Popeynak is szól
Én nem szeretnlké senkit kizárni, azért mert x éves...ameddig bírja jön velünk. Nem fogunk senkit pesztrálgatni, meg kitörölni seggét, de magam részéről amennyi segítséget bármelyikőtöknek megadok, vagy kapok, felé is szívesen adom. sok tervem van...de nem mondom, mert lehurrogtok úgyis..hogy mi az az én titkom, csak aztmondom, hogy belefér kissrác. Ha szülei engedik, nem para, nekem.
UFF Szóltam -
-
popey37
addikt
-
Papa-Georgo
senior tag
-
popey37
addikt
válasz
Arnold2 #3186 üzenetére
ezzel csak az a gond, hogy a mezed hiányzik a készletből. Ha nem kapom meg max kedd magasságában , akkor neked kell külön lepostázni Turára a logo miatt. Meg a tartalék amit megbeszéltünk.
CSináltam videót,, de azon inkább csak elméleti oktatás van. a gyakorlati részt nem
vettem fel, mert nem akartam kimaradni belőle. -
<MZ/X>
őstag
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Arnold2 #3110 üzenetére
''Naaa de lécci majd ha találtok C6-os mezet''
Ez volt az ami megb@szta a csőrömet. Egyszer már leírta, akkor semmi bajom nem volt vele, természetes, de hoyg itt rejtetten azért nyavajog, hogy keressünk neki mezt, azért sztem az már pofátlanság. Azt pedig ebből ki nem fogja magyarázni, hogy ha neadjisten arra járunk, és látunk, akkor szóljunk, mert ezt ad1 már egyszer leírta, felfogtuk, ad2 a stílusán látszik. -
<MZ/X>
őstag
válasz
Arnold2 #3110 üzenetére
Igen, én is így gondoltam, és köszi, bár én őt is tökéletesen megértem.
Más, tudnátok segíteni? valami baj van a markeremmel.
Ráteszem a palackot, felhúzom a felhúzni valót, lövök, durranás de mindig visszaugrik amit fel kell húzni(nemtom a nevét, bocs). Gáz tuti van benne, tegnap tisztítottam ki. Bár lehet hogy beviszem a bulletsbe, de gondoltam lehet hogy tudtok így látatlanban is segíteni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Nők, nőügyek (18+)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motoros topic
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- Külpolitika
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest