Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaoru
senior tag
mivel volt annyi, ups-sel, vagy ivilággal?
mert ivilág ha vállalta az expresszet 4-5 napon belül, akkor ha azt nem teljesíti az szerződésszegés, és akkor nem kell expresszt fizetnünk, hanem sima légit, ennyi.
----
Egyébként meg kb holnap már intézkedni kéne fizetés ügyben, akár úgy ahogy én néztem, akár ahogy popeye kinézte (ha adna linket, v elmondja, h honnan, biztosak-e az árak...) mert tényleg nem szeretném, h:
1. kifutunk az időből, legközelebb 1 hét múlva tesznek fel valamit az ebayre hasonló áron
2. ups-sel hozzák a cuccost és késni fog, így se felszerelés se pénzünk (mármint nekem és mosqiton-nak)
3. valamit elszámolunk a nagy kapkodásban és bukunk a sporolás helyettWake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Kaoru
senior tag
jún 23 iklad, van még 1-2 hely, de biztosna kell jönnöd, ha jelentkezel.
ha ivilag küldi, ők pontosan annyira biztosítják, ami az értéke. A mi esetünkben kb 2x130 +2x 40= 300$, tehát itt nem lehet csalni viszont vám eloszlik 4 felé, ezért jó (ez kb 16 rongy + valami 2000 ft postai bizbasz - valami illeték ha jól tudom - de nem biztos, de azszem ezt lehetséges majd valahogy leírni az adóból, mert tul képpen minket 2x adóztattak: 1et amerikában (bruttó értéket fizettünk) és 1x meg itthon, de majd megkérdezem a volt számvitel tanáromat).Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Papa-Georgo
senior tag
Eztet hozatjuk...
Bővebben: link''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
Minek neked arra tuning cső, elég faja van rajta
Amúgy meg te akkor már min. nitroval nyomod, nem? Legalábbis, ehhez már azt ajánlják.''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
-
Kaoru
senior tag
hát lehet, h neked nem fogja megérni, emrt akkor megint 1 harmadik shopból kéne rendelni és az +25$ utalási költség. De estleg... (végén kifejtem)
Popeye, Papa ezt nézzétek emg lécci: Bővebben: link h itt van e olyan barrel, ami nektek jó mind technikailag, mind árban, mert akkor mind a 4en egyhelyről rendelnék (mert akkor én is innen veszem a pityut, itt nincs szetben viszont van olcsó szemüvegük). És akkor Arnoldnak is beleférne máshelyről venni a szemüveget mert az átutalás csak 2 irányba fog menni és elosztva megint csak 2-2,5k jön fejenként.
@Arnold, ebben az esetben úgy számold: ebayes ára a szemüvegnek + usan belüli szállítás 1/5 része (vagy teljes, fiúktól függ) + magyarországra hoztatal (ez súlyarányosan megy testvériesen, te esetedben 1k) + vám arányos része.
Ezt sacra kiszámolva neked megéri, akkor rendben, ha nem, akkor nem.Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Kaoru
senior tag
Szívesen, de a ha a fentebb említett két bolt egyikéből látsz valamit, amit szeretnél megvenni azt szívesen mellé csapjuk és akkor nem lesz plusz átutalási költség, sem 2-3$ dollárnál nagyobb usan belüli postaköltség (mert akkor egyben küldik el a cumót)
Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Kaoru
senior tag
-
Mosqu!to
addikt
De ez biddelős cucli, és a végére vagy felszökik az ára, vagy nem küldi el 1-2 $-ért akkor sem, ha te nyerted a licitet.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Mért ne hirdesse meg? A több ezer dolláros cuccokat is egy dollárról kezdik, aztán úgyis felmegy a valós értékére a licit. Ennek nem ment fel, ij. Ne nézz már mindenkit hülyének, szerinted azért rakják fel, hogy bukjanak rajta csomó pénzt?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Figyelj, ezek boltok, az összes árujukat $1 -ról kezdik el árulni, aztán aminek felmegy megfelelő árra az ára, azokat eladja. Ezen nem tudom, hogy mi ilyen érthetetlen. Gondolom ha te is meghírdetnél valamit itt a fórumon, aminek az értéke 20e ft, de valaki csak 5e-s ajánlatot tesz, akkor nem adnád neki oda annyiért, hanem azt mondanád, hogy annyiért bocsi, de nem adom. Ez tök ugyanígy megy.
-
Papa-Georgo
senior tag
-
Kaoru
senior tag
szia, ez anyámtól függ, ha ő is jön, akkor vihetünk (újpesti vagyok), ha nem jön akkkor sajnos én lehetséges, h tudok majd valaki máshoz menni, de oda nem tudlak behívni.
Ha anyám hoz, akkor visz is és akkor te is jöhetsz.Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Kaoru
senior tag
mindig is akartam játszani (egyébként anyám ötlete volt, csak ő nem jutott el a megvalósításig még), aztán rámásztam a klánomra, h jól van, játszunk csét is meg midnen, de mit szólnának, ha menénk 1et paintballozni, azt végülis szerveztek 1et tápióbicskén az ottani rendőrség ellen és ott is volt úgy 4 lány a csapatban... volt akit elnézést, de szarrá lőttünk és utánna ki is szállt a játékból na mind1 szóval nekem megtetszett, és egészen tetszeni is fog, amíg nem speedball jellege lesz csak, hanem rendes campelős, bozótos, földön-térdelős-fekvős-bevetődöm-az-árokba stílust is megőrzi.
-
Mosqu!to
addikt
Ha van saját markered, akkor 1000 ft az alapdíj, és a további golyó 10 Ft/db, nem 14, hozhatsz saját golyót, és igen, IklAd -on lesz
-
Kaoru
senior tag
-
Mosqu!to
addikt
Nem.
Június 23-án megyünk.
Saját cuccal 1000 Ft a játék, valamint 3000 ft (300*10Ft)
Ezután használhatsz saját lőszert
A játék csak este lesz, mivel nem kívánunk 40°C -ban tetőtől talpig beöltözve rohangászni.
Színes lencsére nem biztos, hgoy szükség lesz, de valszeg jól jön, viszont a pályák ki lesznek világítva.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
popey37
addikt
tesokám én is vinnék mert bevásároltam rendesen, de ha nem lehet, nem lehet, hozd el, én is viszet két tube-t, hátha mégis rá lehet öket dumálni. bár nem tul drága a 10 ft/db. akárhová mentem, mindenhol 13-14 ft. csak pestimrén nem, ott 7ft azaz hét!!
ugyhogy legközelebb odamegyünk.
szerintem egy probát megér. szerintem
ja és én minigunt vinnék!! mit nekem EVO2
én is max 6000 viszek, vagy elég vagy abbahagyom félidőben
[Szerkesztve]Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
hali, az enyém 13/mp, és nem tudom kihasználni, ez csak az elméleti tüzgyorsasága.
gondolod, hogy 1 másodperc alatt meg tudod huzni 13-x a triggert?
elkeseritelek, nem. Engem mindenki rambonak tartott a játék alatt és én sem lőttem el 600-nál többet.A tipmannal meg nem nehéz sokat lőni, mert nem túl pontos marker a cső rövidsége miatt, egy ellenfélre rálősz 4-5 lövést,+ nagy a szórása, az megint 4-5 , igy hamar ürül a tár.
A saját sokkal jobb, nekem volt olyan, hogy egy lövés -egy találat.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Papa-Georgo
senior tag
Elárulom, hogy a nagy vén róka, azaz én, 2. megyek De azért kösd fel a gatyád...én sportlövész voltam még vmikor Szóval...lehet tudok vmit
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
Földim... Te hol lőttél? Én APLE-ben...de aztán elváltunk egymástól. Nem igazán volt háttér ott.Pénzszűke volt, régen jó klub volt, igaz főleg lányokkal, de mára elvavult.Rendes ruhám sem volt, versenyre is szakadt bőrkabátban jártam nadrágot nemis kaptam, cipőt is csak vmikor, kesztyű is gáz volt, fegyverről nemis beszélve
Mindig nyálcsorgatva néztem pl. UTE-t, hogy ott meg legkezdőbb is micsoda felszerelést kapott...''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
De neked volt rendes felszerelésed, pl. ? Nekünk volt olyan, amikor egy puskát 2-en használtunk, mindig állítgatni lehetett utánna irányzékot, mert összevissza tekergették...
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Kaoru
senior tag
lol icon z mega gunset from usa, ha postáznák végre. Ma reggel is rájuk pörköltem mailben, h jó lenne, ha tájékoztatnának a fejleményekről
Bővebben: linkWake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Mosqu!to
addikt
Nem, én úgy számoltam, hogy minden meccsen ilyen áron fogunk játszani, ezért megéri. Viszont ha most nem engednek, akkor legközelebb mért tennék? Ha látják, hogy úgyis belemegyünk, hülyék lesznek olcsóbban hagyni. Amúgy már játszottam, tudom milyen érzés, de nekem nem 150e-s felszerelésem van(lesz), ami tényleg jobb, mint egy bérelt tippman, hogy megérje tényleg azzal játszani. Mind1, írtam, hogy ha lesz fixen több olyan alkalom, amikor az ember jelentősen spórol a játék árán saját markerrel, akkor megtartom, de amúgy nincs értelme. Nekem az nem nyújt élvezetet, hogy tudom, hogy saját fegyverrel játszom. Tökmind1, hogy a bérelt, vagy az enyém, ha egy kategória. De már ezt 100x leírtam, nem igaz, hogy még mindig nem értitek.
-
popey37
addikt
elmondom mégegyszer és utoljára: amikor lefoglaltam a 23-át, még 4500 ft volt a csomagár. Saját meg 1000ft. a golyó mindenknek 10ft/db. A csomagban van 200 db.ennyi. ehhez fogunk ragaszkodni, ha esetleg nem igy lenne. Direkt megbeszéltem vele, mert a saját lőszert nem engedi.
A másik meg az, hogy ahányszor lemegyek, mindig mással beszélek és mindenki mást mond. Erről meg nem tehetek.
[Szerkesztve]Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Mosqu!to
addikt
Szerintem inkább egy ember vegye meg, aki nem áll távol a konyhától, hogy otthon elő tudja készíteni a szalonnát, hogy a helyszínen csak fel kelljen bökni a botra. Najó, azért a bot már kicsit nomád lenne
Aztán a helyszínen kifizetnénk neki a szalonnákat. Persze felőlem lehet egyesével is, de az úgy sztem kicsit macerásabb.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Papa-Georgo
senior tag
Jó, lebuktam..tényleg mozgok konyha vonalon Már jópár kerti grill partyt nyakamba sóztak, én meg mindig nagy bőszen elválaltam, hogy sütögetek. El is fogytak mindig a kaják. De most ez nem nagy vasziszdaz. Venni kell pár kila kenyér szalit, aztán hajrá, esetleg hagyma kell még neki és kész. Popey meg hozza, a finom friss kenyeret.
-
Kaoru
senior tag
80 csapat potnosan , tegnap olvastam egy angol pballos honlapon
Én is kimegyek akkro szerintem. Még valaki? Igaz vásárolni nem fogok tudni, de legalább tudom jövőre mire gyűjthetem a zsét
jajj na akkor kérdezhetem az alpha teamet, h kimennek e
[Szerkesztve]Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Mozilla Firefox
- Óra topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs