- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz
Arnold2 #3798 üzenetére
hát azt nem tudom hogy a 4.-en akarnak-e, de a 3.-on biztosan nem indulnak, ha ezt tudom előre akkor együtt maradt volna a csapat. most már mindegy, kár rágódni rajta.
az idei évem azzal tellik el ezek szerint, hogy fix csapatot keresek / remélem találok / a jövő évre. meglátjuk hétvégén mi lesz. a srácok szimpik, ha komolyan gondolják én mindenben benne vagyok.
De persze nem csak velük gondolkodom: szóba jöhet más is / esetleg a TARGETS szolenoidban / vagy más csapat. év végéig minden kiderül. -
popey37
addikt
válasz
Papa-Georgo #3795 üzenetére
Én aktiv lennék, de mivel senkinek sincs lóvéja, hiába irom be, hogy vasárnap megyek Kovácsiba kicsit nyomulni, edzeni.
Ugysem jön el senki, vagy mégis????
megvan a lufis pályájuk, és lehet, hogy inditanak két csapatot, akkor a másodikba beférek.
A Soulinvestes dolog ugy látszik csak egy nyaras lett: megelégedtek az egyszeri második hellyel. kicsit sajnálom, de ez van.
sok kifogás, ezért meg azért nem tudunk menni, mind csak üres duma.
csak az a gáz, ha indulok solenoidban, utána már a mechában nem lehet.
Ha valaki akar jönni vasárnap, hivjon fel telón péntek délig.
Egy karton festék elég -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Papa-Georgo #3794 üzenetére
Ennyire aktívak ne legyetek már...
Rea és Popey csöve késlekedik még..igaz Popey csöve napokban lett megrendelve /2-3 napja/. Remélem ma, vagy holnap megérkeznek az tömitésszettel együtt.
Tegnap jött meg a táram, qev és rea feedneckje. Tegnap elött meg Popey Triggere.
Tehát:
Realist rendelése volt:
- Cső /jelenleg még nem jött meg/
- Feedneck /képen rajta/
- ASA /képen rajta/
- O-Ring kit /jelenleg még nem jött meg/ de itt egybe van 3csomag Popeyyel, uan onnan jön.
Popey kért:
- Csövet /jelenleg még nem jött meg/
- Triggert /képen rajta/
- O-Ringet
Nekem volt:
- Fegyver /képen megvan/
- Palack /képen rajta/
- Tár /ott van/
- Qev /az is ott van/
Szúnyog kért:
- Tár /képen rajta/
- Spéci Drifter Toyota tükrök...nah azokat még várjuk
Ha minden remekül megy, akkor legkésöbb Szerdán, de az már tényleg nagyon legkésöbb, Indulhat haza cucc, és akkor azutáni hét elejénmár itt is lesznek. Átlagban 4nap alatt Haza ér. Teljes posta pk.-t még nem tudom, ha minden meglesz, akkor máris tom mondani majd. Valszeg lesz akinek még kicsit rákell dobni, vkinek sztem meg money back lesz...majd elválik. -
Papa-Georgo
senior tag
Cuccok amik eddig megjöttek: [link]
Csövek és o-ringek hiányzonak csak. Meg Szúnyog tükrei. Ha megjönnek indul haza. -
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #3792 üzenetére
Kösz, bár nem az én művem. Amúgy nyilván a többi jelenet nem volt felvéve, vagy nem mi szerepeltünk rajta, vagy egyszerűen csak nem lett felhasználva. Aztán van még a hosszú videó, abban sok minden más is szerepel.
-
Mosqu!to
addikt
Készült egy kisebb videó a Rookieról, főszerepben a mi (Shell Shock) csapatunkkal, de mások is fellelhetőek rajta. Igazából egy egész dvd anyag van, de konkrátan Áron 30. születésnapjára készült, szal nagyrészt ő szerepel rajta, meg neki szól. Ettől független, ha vkinek kell, átugrik egy dvd-vel, és kiírom neki.
[link]
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Na srácok mi ez a nagy pangás?
Papa:megérkezett a markered? -
Papa-Georgo
senior tag
Nos, emberek! Helyzet van
Rendelés elvileg letudva, márcsak karbatett kézzzel várunk. Rea feedneckje hnap jár le, az elvileg meglesz. Popey csöve kérdés alatt, ha mérete jó, akkor azis berendelődve lesz.
1,5 hét kb. mire minden szépen beér. Posta költség pedig szépen százalékosan ellesz osztva. -
Papa-Georgo
senior tag
Elnézést, de utalás picit csúszik, mert én beteg vagyok, tegnap egész nap ko voltam, folyt mindenem, ma már jobban voltam, hnap tudtam is volna talizni sráccal, cask ő közben elutazik, Kedden talizok vele és akkor fogunk utalni. Addig, ha vkinek még jkell vmi, bézzen körül.
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3785 üzenetére
ÚÚÚÚÚ. Hát fogadd öszinte részvétem!!
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Arnold2 #3784 üzenetére
iPodom bent volt kocsi kesztyütartójában, aztán közben kilett tisztíva a klíma, klímatisztító habbal. Egészbe csak ott csúszott a bibi, hogy ellepte az iPodot is a hab, amit csak késöbb vettem észre, mikor már az egész hab meg minden lebomlott.
Ennek eredménye azlett, hogy egész iPodom beázott és ennek következménye képpen el is halálozott. Egy iPod 30Gb-os videóról beszélünk...Eléggé sajnálom a drágát...egyedileg volt gravírozva gyárilag, szal még jól is nézett ki...
Bevittem szervízbe, és ott csak megerősítették, hogy egész iPod egy szervízalkatrész, tehát még hiába is szednék szét /valszeg vagy vinyó, vagy alaplap halt be/ nincs csereanyguk hozzá...
Áhh..elég őrjítő dolog. Kijelzője elég dzsetván néz ki, mellesleg, nemis kapcsol be...
Lett egy jó drága kultikus szobadíszem ezzel a manőverrel. -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3783 üzenetére
Apropó mi lett az Ipododdal?
Csak egy apró megjegyzés: nem Maxs hanem csak Max. -
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #3780 üzenetére
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3780 üzenetére
Szőke hajzuhatag,mi??
Egyébként a szám címe ''Pump It''.
Ezt a Max-ot honnan vetted? Csak a fősulin szólítanak így páran.
Egyébként tök jó lett.Bár már elég elavult lehet akkortájt az a '06-Angyal a '31-esekhez képest.
-
Papa-Georgo
senior tag
Van egy ilyen paintballos film..csávót egy törlésért 10évre eltiltották pb.-től
Utánna újra összeszervezte régi csapatát, és útnak indulnak, h meghódítsák a világot
Elképzelem45évesen ülök magányosan otthon, mesélek unokáknak a kandalló mellett, mikor egyszercsak csörög a telóm. Szám ismeretlen, de azért felveszem. Egy elég idős hang, 62év körüli idős úriember szól bele a telóba. Csak annyit mond, a nevem Popey. A Targetses Popey. És akkor felcsinnal a szemem, /itt egy visszaemlékezés történik/ és eszembe jut a múlt. Egy kis csapat sorsa, akik a régi idők nagyjai közé tartoztak, de aztán az idő eljárt felettük. Nem beszélünk sokáig /csak az a szokásos 15-20perc/, és csak annyit mond: -Újraszervezzük! Próbálok kibújni, hogy hát de a reumám, meg a derekam, és különbenis fáj a hátam, meg remeg a kezem, és akkor még a reggeli merevedések elmaradásáról nem is beszéltem.... De ő hajthatattlan. Beleegyezem.
Unokákat elküldöm aludni, én pedig a kandalló egyik kőoroszlánjának a fülének elfordításával, aktiválom a titkos ajtót a kandalló mellet, és belépek az erekjéim közé. 20éve hogy utoljára itt jártam. Azóta igaz már kissé por lepte a felszerelést, de tisztán látható még minden. És igen...a legfőbb helyen ott van ő! Az a gyönyörűséges Angel Speed '06. Kezembe veszem, ujjaim egyből a ravaszt keresik, és bár remegő kézzel nyúlok utánna, de ujjaim még mindig könnyed táncot járnak a ravaszon. És igen...hát hiába, még mindig vagyok olyan gyors mint akkor. Laza ravaszpofozgatásom még mindig 18 fps...
Snitt. Eközben Popey a kivénhedt paintball játékos, aki még nálunk is öregebbfelveszi a kapcsolatot a 3.taggal. Őt anno az alvilág csak Maxs-ként ismerte. Ismerősebb nevén Copfos Maxs. Hidegvérrel gyilkolt. Walkmanjén mindig egy szám szólt.Mindig ugyan az. A Black Eyed Peas egyik száma /tudjátok ami a ponyvaregény zenéje van átdolgozva, és csaj a hajával üti ki a csúnya arcokat/.Innen merítette az ötletet, mikor szőke hajzuhatagával csapkodva gyilkolta sorra az embereket. Sőt..megesett olyan is, hogy a pályán mikor már fkifogyott a levegője, egy Teli tube lőszert feje fölött megpörgetve hajával hozzávágott az ellenfél csapattaghoz, őt ezzel végleg kiütve.De nekünk ő csak Arnold volt... Egy szerény mosolygós srác.Mit sem sejtettünk arról, hogy ő közben milyen sötét bűnöket követ el
Snitt. Visszatérünk hozzám. Épp a búvárpalackot porolgatom, ellenőrzöm a tömitéseket, és a nyomást. Igaz az elmúlt 20 év során csökkent a nyomás benne de még mindig van elegendő, hogy megtöltsem csodás kevlár palackomat /amit az elmúlt 20 év során legalább 6* kellett volna elvinnem hidro tesztre, de persze nem tettem meg, dehát egy ilyen kalandregény/filmben ez nem számít/. Feltolom a töltőcsonkra, és megnyitom a csapot. Halk sistergés hallatszik, ami a regulátoron átmenő levegő hangja. Kacér mosolyt csal az arcomra. A mutató elöbb felgyorsul, majd lelassul, és végül megnyugszik 3000Psi-nél. Fesztelenítem, majd disconnectálom a palackot a töltőcsonkról. Elérkezett a pillanat. Feltekerem a palackot, betekerem a szelepet és egy halk morajlással megtelik a rendszer levegővel. Mutató ujjam a ravaszra vándorol, és nem tétovázik elsütni.Egy halk durranás hallatszik, és a kis szobában még sokáig visszhangzik.Szívem egyre hevesebben kalapál. Immár tudom, nekem újra a pályán a helyem. De mostmár legyen elég nektek is!!! Többet nem kaptok a regényemből! -
popey37
addikt
válasz
Arnold2 #3778 üzenetére
Arnold, a szívemből szóltál, ehhez nincs mit hozzátenni: ha az első alkalomal elkap a gépszíj, akkor nincs megállás. Azt hiszem a Rookie-n való szerplésünk ezt igencsak alátámasztja, a helyezések magukért beszélnek.
Csak az a kár, hogy nem együtt. De talán egyszer összejövünk ujra, és akkor lesz nemulass a többieknek -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3777 üzenetére
szörnyűűű... : nana. Nem mintha nagyon ellenkeznél ellenük. Kiváncsi vagyok mit csinálnál ha a kezedbe nyomnának egy új angyalt...
Na jó csak kötekszem én
De igazad van. Ha militarisok lennénk akkor vennénk airsoft fegyvereket és az erdőben ''John Rambó forever'' tetkókkal kamos ruhákban osztanánk a műhalált.
Én abszolút nem érzek magamban militaris affinitást,de ugyanakkor megnézem a szép fegyvereket is.
Nekem előszőr a paintball csak szórakozás volt. Az első játékomkor úgy tele voltam adrenalinnal,hogy akár egy Kamazt is elhúztam volna. Nekem ez elsősorban egy jó buli (reméle értitek mire gondolok) és másodsorban sport. Én jól akarom magam érezni miközben játszunk versenyzünk.Mert így tudom a maximumot kihozni magamból. Remélem valamennyire ezt meg tudtam mutatni a 2. kupán.
Ngabor2: gyere/tek ki egy versenyre és meglátjátok miről beszélek.
De szavaidból kivéve csak ilyen hétvégi banzájra lenne kedved ami persze szintúgy jó. Nekem szerencsém volt az itteni PH-s arcokkal.Többek között miattuk is kezdtem el. A jó társaság minenek felett!!! -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
ngabor2 #3776 üzenetére
nem a militáns alkaton múlik. Én sem vagyok az. ha van kedved csinálni akkor csinálod.igazából ez inkább pénz kérdése.1-2 havonta haverokkal lemásztok vhová játszani, már jók vagytok.
wd40 nekem ette tömitéseket, műszerolaj már jobb.amúgy valóban.azok még egész egyszerű szerkezetek. ne akard tudni, hogy az újabbakban mivan.több az elektronika benne, mint egy mobilbanszörnyűűű...
[link]ezen az oldalon körülnézhetsz, hátha betod azonosítsni a pusit. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Papa-Georgo #3775 üzenetére
a belső felépítése valóban a pofátlanul egyszerű kategóriába esik, ezért is tudtam szétszedni és összerakni úgy, hogy utána működjön is. a csövében volt valami lerakódás, de a wd40 és a műszerolaj szépen megtakarította. egyelőre még nem tudom, hogy mennyire fogok elmozdulni a paintball irányába, nem vagyok egy kifejezetten militáns alkat. [link]
a tömítések jónak néztek ki, úgy tűnik, nem ereszt. mondjuk ennyi hátránya van a patronnak a tartállyal szemben, hogy míg azt el lehet zárni, ha a patron ki van szúrva, akkor azt el kell használni. ha lesz kivel és hol (nomeg mikor) normálisan lövöldözni, akkor beruházok egy normális felszerelésbe -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
ngabor2 #3773 üzenetére
nem ismerem belső szerkezetét, de igazából nem kell sok dolgot olajozni rajta. Nagyjából elég csak tömitéseknél. Gondolom van benne vmi bolt, meg kalapács, azokon van tömités. Gyűrű. azokat érdemesebb szilikon sprayyel lefújni, mert az semleges nagyjából, és nem fogja megzabálni tömitést. Időnként tömítést is érdemes cserélni.
Igazából, ha amatőr szinten rákapsz paintballra, ajánlom egy picit komolyabb fegyver beszerzését. 20-30e-ből kitudsz hozni egy elég faszányos kezdő felszerelést. Ez lassú, és pici a tár is. Sztem...amúgy meg ahogy gondolod
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Papa-Georgo #3772 üzenetére
köszi, akkor asszem marad nekem ''emlékbe''. mint említettem, nem értek hozzá, most kipróbáltam, működik. kitakarítottam, meg egy kis műszerolajjal átkentem (remélem nem okoztam vele problémát), és eltettem.
annyira nem mélyedtem bele eddig a paintballozásba, tegnap voltam először. jó játék, csak még tanulni kell -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
ngabor2 #3771 üzenetére
Ez nem pisztoly, hanem pump-action marker. Ezek az ősanyák
Igen, nem mai darab, de ahogy azért nézem, rendben van. Ha mechanikailag nincs vele gebasz, akkor sztem ilyen 5-10e közti áron meglehet próbálni eladni. Ajánlanám az apronetet, illetve a paintballos oldalakat, hogy ottani fórumokra illetve oldalakra feldobják neked. Igazából ennek már csak eszmei értéke van. Ha esetleg találtok vmi gyűjtő szenvedélyű emberkét, akkor vele érdemes próbálkozni. Amúgy, túl vastag köteg pénzt ne várjatok érte. De meglehet próbálni. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Papa-Georgo #3765 üzenetére
[link]
nem egy mai darab, de működik. a végén egy átalakítóval egy sima szódásszifonba való patron van, de az átalakítót levéve (22-es kulccsal) rámegy a szabályos paintball tartály is.
TOMKTOM: megkérdezem holnap, és beírom, vagy elküldöm pü-ben. amúgy nekem úgy tűnik, hogy egy kicsivel keményebb ez a festékpatron, és a tartalma is mintha viszkózusabb lenne. de lehet, hogy csak ki van kicsit száradva. -
JoHnni
senior tag
ÜDv!!!
Vmikor a közeljövőben szeretnénk szervezni egy paintballt, az lenne a kérdésem hogy milyen helyet tudtok ajánlani pesten vagy környékén, a létszám kb 10-12fő lenne -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
ngabor2 #3764 üzenetére
Ha magáról tényleg pisztolyról beszélünk, az összegben nem megy túl sokba. E-bayen nomárlisabb $30 körül van, itthon kb. 10e. Állapottól függően 5-6e-re saccolom. Kérdés persze milyen. Festék nem számít, mert egy zacskó festék /500db/ kb. 1500-2000ft. igazából ez értékén nem növel jelentősen
Rakd képeket és megoldjuk. Érdemes bullets, soulinvest, stb odalak fórumára feltenni. -
ngabor2
nagyúr
kollégám el szeretne adni egy paintballhoz való pisztolyt. ő se ért hozzá, én se, ezért bocs, ha nagyon zöldeket írnék. át van alakítva szifonpatronhoz, de ez csak egy átmenő kérdése. nem automata, félautomatára átalakítható. este tudok róla képeket feltenni, kiváncsi lennék, hogy mennyiért lehetne eladni. eléggé használt állapotban van.
valamint van mellé egy zacskónyi festékgolyó is (házi gyártmány, de jól használható), hogy hány darab, az is holnapra derül ki. -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Papa-Georgo #3757 üzenetére
Igen ez a pusim
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3761 üzenetére
Nem tudom. Volt a rookien egy srác akinek ilyen cipő volt. Megkérdeztem hogy mi a véleménye. Azt mondja,hogy ő nagyon szereti meg mindenhol jól megállja a helyét. S még utcán sem annyira feltűnö.
Lehet,hogy bemegyek a boltba, álcakép veszek egy Tube-ot és megkérdem hogy felpróbálhatom-e mert lehet hogy szeretnék venni egy ilyet
Hű de furmányosan firnyákos vagyok -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3757 üzenetére
Ezt veszed?
AZTAAA. Nagyon profi!
Nekem lehet,hogy lesz egy cipő egy DYE ATC. Csak meg kell néznem találok-e az e-bay-en. -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Papa-Georgo #3756 üzenetére
-
Papa-Georgo
senior tag
Ma utaltam lóvét Bashnak. Akinek kell még vmi, az nézzen körül E-Bayen és küldje el nekem linkjét vagy szóljon nekem, nem szeretnék senki után rohangálni, hogy hé neked kell-e vmi. 1-2 hét múlva lesz még 1 utalás, ahol pk.-t meg egyéb költségeket utalom, oda betudtok szállni aki akar rendelni. Kinézi mi kell, adja pénzt és többit meg adom majd én. Mármint cuccost ha megjött. Kis dolognál nagyon nem érdekel, de ha vmi nagyobb, súly vagy ilyesmi akkor azt érték arányosan rendezzük. Nem lehúzós szinten akarom szal no para.
Szóval, ha vkinek kell vmi szóljon. Hazahozatal árban nem vészes. Pontos összeget még ne várjatok. Ha meglesz cuccom akkor tok mondani bármi tis, minden súlyra megy. -
TOMKTOM
tag
A Bullets oldalát nézegetve észrevettem, hogy a Rookie kupa 3. fordulójára valószínűleg nem fogok tudni menni!
-
TOMKTOM
tag
Az 1-es kérdésedre ajánlanám a Paintball23-at [link] is.
2 darab 8-10 fős csapattal már szinte bármit lehet játszani, ttt van pár a jellemző játéktipusok közüll:
Utolsó emberig: cél az ellenfél csapatának összes játékosát lelőni. Lehet időre és időlimit nélkül játszani.
Zászlószerzés: cél a pályán elhelyezett zászlót megtalálni és azt a saját bázisra visszajuttatni.
Zászlószerzés: cél az ellenfél bázisán elhelyezett zászlót megszerezni és eljuttatni a saját bázisra.
Túszszabadítás: egy túszejtő és egy túszszabadító csapat játszik. Cél a túsz kiszabadítása.
VIP: cél egy VIP személyt eljuttatni egy meghatározott területre úgy, hogy a VIP emberen nem lehet találat. Ezt még saját magad feláldozásával is teljesítened kell.
Embervadászat: egy mindenre elszánt ember elbújik a terepen teli tárral, a többiek fejenként 30-30 lőszerrel kell, hogy megtalálják és likvidálják. -
Arnold2
őstag
1,5,6,7: [link]
2: nagyon max egy 10es,de sztem 5-6-ból is ki lehet hozni,sőt!
3:Hát kb 10-11-től attól függ hogy hogy kezdtek kimerülésig, ami kb 3-4 óra,embertől függ.
4:A 10fős az ok, 5-5 fős csapat és akkor mehet a banzáj. Csak arra figyelj,hogy a célegyenesben meg ne gondolják magukat.Attól függ mennyire bízol meg a barátaidban,de én szednék előleget,hogy biztos jöjjenek.
5:általában az elimination szokott menni,hogy le kell lőni az össz ellenfelet,de bármi szóba jöhet (túszos,VIP mondjuk 50 golyóval...)
7:Egy jobfajta terepcipő,kb ennyi. -
Gh0sT
addikt
Tudnátok nekem segíteni egy hétvégi paintball party megszervezésében?
Aláírom, merész vállalkozás, de csak fun jelleggel szeretnénk kipróbálni, úgyhogy nem kell komoly dologra gondolni.
Röviden a részletek: adott két 8-10 fős csapat, aki szeretnék egymást irdatlan módon szétalázni, egy verőfényes szombaton. Kb. ennyi lenne a kiindulás és nem több.
A kérdések a következők lennének:
1. Milyen helyet ajánlanátok Pest és közvetlen környezetében? Hol érdemes szétnézni?
2. Milyen anyagi vonzata van egy ilyen partynak?
3. Időben mit jelentene? (fél óra, fél nap?)
4. Hány fős csapatokkal érdemes játszani?
5. Milyen játéktípusok vannak? (deathmach, search & destroy, stb.)
6. Szerintetek hol bánnak emberhez méltóan a kezdőkkel? Hol szólnak bele legkevésbé a játékba?
7. Szükség van-e valamilyen egyéb felszerelésre, vagy minden bérelhető? -
realist
őstag
A paintball véleményem szerint korunk egyik (ha nem) legjobb technikai és stratégiai sportja.
A technika nem igazán volt velünk, legkevesebb 3 meccsünk ment el (elsősorban) rossz marker miatt. Kialakult csapat stratégiáról pedig az edzések hiánya miatt nem beszélhettünk/gyakorlatilag elindulni is alig tudtunk/. Azok a csapatok akiknek megfelelő felszerelésük és elegendő edzésük/avagy leginkább pénzük/ volt szép eredményeket értek el (itt jegyzem meg, hogy a volt csapat társainknak gratulálok az eredményeikhez
).
A bírókkal mindig és minden csapatnak van problémája; szerintem kb. 90%-ban jó döntéseket hoztak, ami jó eredmény. Más kérdés, hogy a szabálytalanságok mennyire tartoznak hozzá a sporthoz (pl.: törlések, kiabálás, durvaság), szerintem semennyire, hiszen fontos dolog a becsület legalább annyira mint az eredményesség. Igaz ennek a megértéséhez bizonyos érettségre szükség van, bár összességében kevés ide nem illő jelenetről beszélhetünk szerencsére.
A továbbiakban a csapatnak szüksége van megfelelő edzésekre /edzőpartnerként jó lenne korábbi csapattársakkal együtt gyakorolni/, legalább két max. háromheti gyakorisággal.
Legközelebb szerintem szolenoidos kategóriában fogunk indulni. Meggyőződésem, hogy nem sokkal(talán semmivel sem) erősebbek mint a kialakult mechanikus mezőny.
Tom szvsz nyugodtan indulhatsz a mostani cockerrel is, bár ha tudsz a jövőre nézve nem árt cserélni. -
TOMKTOM
tag
válasz
Papa-Georgo #3747 üzenetére
Ámen!
Csak azt kéne kitalálni, hogy mi legyen velünk, mert nidkettőtöknek szolenoidos markere lesz, nekem mega a fullmechanikus...
Gondolkodom rajta, hogy vennem kéne egy szolenoidos cockert, és akkor indulhatnánk szolenoidosban... -
Papa-Georgo
senior tag
Rágjátok csak a gumi csontot, mert az tesz jót mindenkinek...inkább menjünk edzeni.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #3742 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, nem ellenetek vallott, hanem nem pártolt titeket, vagy nemtom hogyan írjam
Szóval szóba jött késöbb az asztaloknál, és azt mondták egybehangzóan vagy 4-en az asztalnál, hogy hülyeség, nem volt semmi.
Amúgy azért te is beszóltál, szóval ne mondd azt, hogy nem.
Ami nyereményről szól, az nem baráti kupa. Oké, hogy nem nagy nyeremény, ráadásul téli lőszert kaptunk (azért olyan kő kemény, Syntax panaszkodott rá edzésen), de a baráti kupa az lenne, ha nem lenne nevezési díj, és nyeremény sem, csak a játékért játszanánk, de EZ NEM AZ, komoly, tétre menő, csak rookie bajnokság.
Örülök, hogy neked nem volt bajod.
Popey:
Nem kell a duma, ugyan annyira jött nekünk össze, amennyire ti elbasztátok. Nekünk volt 2 tisztán elbukott meccsünk, 1 technikai problémás, és 1, ahol volt a nagy vita, hogy kiléptem, meg reklamáltam (mert 2x megkérdeztem, hogy mért szedett ki), és ezért kaptuk az 1az1-et is, szóval az a meccs már nyerve volt, mert 1 olyan ember maradt a pályán, akinek nem működött a fegyvere.
A Porn's csapat pedig jobb volt, mint ti, vagy elbasztátok, ez lényegtelen. Nem nyertetek, és kész.
Mellesleg a ha öreganyám atomfizikus lett volna, lehet, hogy most Kualalumpur helyén csak egy nagy kráter lenne.
Igen, csak csalással tudok nyerni. Volt 1 törlésem, de az 1. nem ellenetek, 2. nem éreztem találatot, csak festékes voltam, és a kézfejemen, nem a táramon, és mivel a bíró egy korábbi meccsen kiszedett ugyanilyen fedezékről kenéssel, jobbnak láttam, ha letörlöm. Amúgy ott volt tőlem 3 méterre a bíró, biztos, hogy látta, és nem azért nem szólt, mert mellettem állt, hanem mert látta, hogy mit törlök. A pálya szélén meg nem érdekel ki mit látott, érdekes, mások nem látták, és a bírók, akiknek leginkább kell figyelniük, szintén nem. Innentől kezdve nincs miről beszélni.
Rookieban jövőre nem leszek, megnyugodhatsz. Lépek tovább az amatőrbe, mert NEKEM SIKERÜLT. Innentől kezdve mindenki eldöntheti, hogy melyikünk útja a jobb.
A helyezésünket pedig 100%-osan tisztességesnek érzem, és egyáltalán nem fogok rosszul aludni, mert xy azt mondja hogy 1x letöröltem egy találatot, ami igazában nem történt meg. Vedd észre, hogy nem azon múlott, ha nem bukjátok azt a 3 pontot, lehet, hogy még úgy is jobb a body countunk.
Ja, és még valami. Amit te nem látsz a két szemeddel, azt ne állítsd, és ismételgesd fennhangon senkinek, mert én meg amikor a buszmegállóban álltam, a néni szatyorral a kezében azt mondta, hogy azt hallotta az unokája haverjától, hogy a kispista törölt a rookie kupán, úgyhogy mondta is, hogy ha meglátja, jól elnáspángolja a sodrófával, mert ilyet bizony nem szabad!! -
popey37
addikt
válasz
Papa-Georgo #3742 üzenetére
bolond vagy????
Az a törlés neki 1 kemény doboz festéket jelentett
ugyanis az 1 hely 3 karton, a 2 kettő, a 3 1 karton festék.
[Szerkesztve] -
popey37
addikt
válasz
Mosqu!to #3741 üzenetére
az a nagy büdös helyzet, hogy ez nem nektek jött össze!!!!
ti csak aszisztáltatok, az első helyet megköszönhetitek a Porn's csapatnak.
Ha nem kapunk ki , csak másodikok lettetek volna.
És a törléshez csak annyit, ha csak csalással tudsz nyerni, akkor nagyon sajnállak
Kb. 4 helyről hallottam, plusz a te szádból: emlékezz csak vissza.
Ez szerintem egy nagyon gusztustalan dolog, mivel itt nincs brutál nyeremény, itt szinte csak a részvétel a fontos. Ha ezt csak csalással tudod összehozni, akkor szerintem nincs helyed a rukiban. Ez az én személyes véleményem, de szerintem nem csak én gondolom igy.
ugyhogy csak azt tudom mondani neked, hogy nagyon sajnállak.
és még valami: én többre becsülök egy tisztességesen elért 2. helyet, mint .......
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Mosqu!to #3741 üzenetére
Nem nagy a szám, én megsem szólaltam. Nem tudom it jelent az hogy összes bíró ellenünk vallot, mert senkire egy rossz szót nem szóltam.
Törlés, persze van, és nem szabd megadni azt az előnyt, hogy te nem törölsz, DE ez itt egy baráti kupa, ami alapvetően a becsületességre épül. És amikor van aki kiáll úgy hogy nem ment szét rajta a találat /persze lehet mondani hogy hülye, haljon meg akkor/ akkor nekem senki ne töröljön.
Amúgy nekem különösebb bajom nem volt semmivel. Élveztem játékokat. Pörgős nap volt, sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. Nincs bennem senkifelé semmilyen tüske. -
Mosqu!to
addikt
Asszem ez megint összejött
Grat mindenkinek! Amúgy nemtom mért nagy a szátok, érdekes, hogy az összes bíró ellenetek vallott, ráadásul nem is ti láttátok, hanem valaki a pálya szélén. Mellesleg és ha esetleg töröltem volna, akkor mivan, menj ki egy nagyobb versenyre, és nézd meg mennyi törlés van, persze ne úgy, hogy nem vágod mivan, és nézelődsz össze vissza, hanem kőkeményen figyelj egy játékost. Nem tudom mért volt jó ez a fújás, de igazából leszarom. Sajnálom hogy ezen romlik meg a kapcsolatunk. A Zoli a Soulinvestből meg aztán tényleg egy barom a beszólásaival együtt. Nevetséges volt már az első rookien a Roland elleni pattogása, most meg aztán végleg feltette az ire a pontot. Mint egy nagyszájú nyavajgós kislány. Még mielött valaki azt mondja, hogy a háta mögött beszélek, ezt nyugodtan leírom az ő fórumukra is, mert úgyis jön majd egy anyázós rész rólam a cikkükben.
Azért kösz a meccseket! -
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3738 üzenetére
2 DVD berakva!
-
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #3736 üzenetére
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3736 üzenetére
Mi a manó!
Csak nem az a srác aki emilt küldött nekem? -
realist
őstag
8 mechanikus csapt indul és oda vissza vágó lesz!
-
realist
őstag
indulunk a holnapi kupán
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3730 üzenetére
Hát utálom is.Végül is csak a nadrágom a maszkom meg a fegyverem JT. De rosszul is érzem magam bennük...
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Papa-Georgo #3727 üzenetére
Annak nagyon nem örülnénk, ha 3 nappal a rookie elött visszamondaná
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3725 üzenetére
Az az emil címed ami az Adatlapodon van? mert azt adtam meg neki.
Amúgy megkaptad a emilemet? -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Arnold2 #3722 üzenetére
Nem, ezeddig, még nem keresett engem meg.
Tornázok. UTE tornacsarnokában voltunk lent, egy rövid farmer naci, egy atlétikai trikó és egy nyári ing volt fent az öltözőben. Zsebében benne a kulcsom, meg szemüvegem.
Szerencsére iPod, pénztárca, kocsikulcs lent volt velem. Ruháimat fogta vki és elvitte, cipőmet meg zoknimat meg otthagytaIgazából nem is értéke zavar, mert hát most azzal mit tudok csinálni, bár lakáskulcs zavar, szerencsére, nem para, mert úgysem tudják hol lakok, és egyettlen egy darab kulcs volt csak rajta, hanem a helyzet nevetségessége, hogy vki egy RUHÁT lop el egy öltözőből.
De az ígárem, hogyha vkine meglátom a szemüveget, mert mondjuk olyan nem sok van, akkor az biztos, hogy széjjeltépem, leszedem fejét és feldugom a seggébe... -
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #3721 üzenetére
részvétem
mit is sportolsz?
-
Papa-Georgo
senior tag
Mai napomra az tette fel koronát, hogy ellopták a ruhámat... Ennyit erről. Jöhettem haza edzés cuccban.
-
realist
őstag
tud vki egy használható embert ajánlani szombatra???
-
Arnold2
őstag
válasz
Papa-Georgo #3718 üzenetére
Esetleg tudok valamiben segíteni?
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
realist #3716 üzenetére
Tényleg nagyon sajnálom, h így alakult a helyzet, de tényleg elkell döntenem most indulok versenyen, vagy pedig rendelek. Mert a kettő együtt nem megy most nekem. Ha indulnék, akkor a kieső pénzt elpkell teremtenem vhonnan, ami nekem nem megy túl gyorsan, lévén nincs semmi fix melóm. 5ropi az indulás, és legalább 7500-10000 ropi a golyó, ez akárhogy számolom 12-15e Ft.
Fegyvert kell vennem, mert különben továbbiakban nem fogok tudni játszani. Egész tegnapig úgy volt, hogy fogok tudni menni, de tegnap realizálódott, hogy erre nincs esélyem. Tényleg nagyon sajnálom, elsődlegesen a csapat miatt, másodlagosan pedig a műfű és a pálya is izgatott, mert jónak ígérkezett. -
TOMKTOM
tag
Hááát, ez szívás...
Így tutira nem leszünk a végén a dobogón... -
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #3715 üzenetére
Hát elég sok minden kavarog most a fejemben...
Figy. ha tényleg az anyagi probléma a gond akkor nyugodtan szólhattál volna némi kölcsönpénz ügyben ill. szólhatsz még most is, szerintem a versenyt szükösen ugyan, de fejenként bő 8ezerből ki lehet hozni.
Másrészt a csapat így nagyon kellemetlen helyzetbe került, két hete még öten voltunk jelen állás szerint pedig el sem tudunk indulni egy három fős versenyen, ez nagyon nagy csalódás a második hely után
A bullets forumon minden esetre megpróbálok találni egy harmadik embert, értékelhető eredmény így nagy valószinüség szerint nem fogunk elérni, de talán elinduilni el tudunk... -
Papa-Georgo
senior tag
Srácok
Osztottam szoroztam, és az a helyzet, hogy bármennyire kellemetlen, de én nem fogok tudni indulni most rookie kupán. Ahhoz hogy megtudjam venni cuccokat, szükségem van minden pénzre, és ha indulok most akkor legalább 15e minusz, ami azt jelenti, nem tok rendelni, és mire azt pótlom...
Miután jelenleg nincs semmi felszerelésem muszáj rendelnem. Remélem megértitek
Viszont akkor szólnni kell, hogy mi nem indulunk, illetve ha tudtok helyxemre embert induljatok. -
Papa-Georgo
senior tag
Ion-nak magasnyomásó palack kell? Tehát a 800-850 jó neki?
-
Papa-Georgo
senior tag
Nemtudom milyen fegyvert szeressek...Ma nézegettem ionokat...Biztos, h vmi 2006os pro-t vennék, tuningolva. Egész szép bádikittekkel már egész jól néz ki. 300-400$ körül meglehet szerezni, és tár meg palack is lehet benne.
Hnap még bemegyek bulletsbe megkérdem nekik mi van...
Kissé tanácstalan vagyok még... -
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #3711 üzenetére
a szervezés tényleg nagyon gyenge volt és a bíráskodásról sem lehet sok jót mondani...
A rookie kupán ne problémáz egy min. tipman szintet megütő fegyvert elég sok helyről betudsz szerezni kölcsönbe, erre a versenyre pedig ez bőven elég lesz
Van keresni valónk a versenyen xóval indulni kell! -
Mosqu!to
addikt
Vazzeg ez kemény volt. Fejetlenség ment ezerrel, de azért elég jót játszottunk.
Végeredmény:
1. Rush
2. Magic 8
3. Colosseum
...
Nem akarok kifogásokat keresni, de a döntőt már úgy játszottuk le, hogy na akkó menjünk fel, már mindenki le volt eresztve, ellenben a Rushnak meg elötte volt egy meccse (ahol amúgy mi bíráztunk, mert leléptek a bírók)
Ami örökszabály a paintballban: Mindig 2x annyi fegyverrel menj el, mint ahányan a pályán lehetnek, mert a fele úgyis elromlik. 3 versenyből ez a 3. ahol ezt tapasztalom. -
TOMKTOM
tag
válasz
Papa-Georgo #3707 üzenetére
Nekem jó a jövő 7 is, de anyagi okok miatt most nem fér bele 2 verseny, így az X-Ball-ra nem fogok kimenni.
-
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #3701 üzenetére
erről az X-ball -ról ami most lesz ti honnan tudtuk? nem találok róla sehol semmi infot, mondjuk a pályáról sem...
-
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #3705 üzenetére
holnap még felhívlak ez ügyben
azt esetleg tudod mibe fáj a játék saját fegyverrel és lőszerrel a pályán? gondolom levegő az van... -
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #3703 üzenetére
hát akkor kimennék veled....
hány óra körül mész ki a pályára? -
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #3701 üzenetére
ha nem vagyunk meg 5en, hanem mondjuk csak 2enmegyünk tudunk vkivel játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL