Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tolhatnánk még aug20 előtt ide egy talit, szemeim előtt egy vizespólós csajszi a kifutón és ollé, vagy be a romos toronyba, bozótba.
[link] -
zolka78
senior tag
Ha már így a talis emlékeknél tartasz, akkor légyszi írd már meg nekem hol hívattad és csináltattad a képeket amiről beszéltünk. Már nem emlékszem, hogy a Westendet, vagy a Mammutot mondtad. Azt tudom, hogy nem a Pálvölgyi érdekelt, őket ismerem.
-
Freddy76
addikt
Tegnap Hegyvidék központban vettem hét üveg szekszárdi rozét, meg három szép pisztrángot. Halat beirdaltam, hasába tettem citromkarikát, vajat, kakukkfüvet, sót, kívülről sóztam, borsoztam, kevés citromot ráfacsartam, és tettem mindre vékonyra szelt vajat. Most hagyom egy órát pácolódni, aztán megy a sütőbe fél órára. Hozzá rozé fröccs lesz, Julcsinak almalé, a tervek szerint, de úgyis fog kérni a fröccsből. Továbbá kenyér és savanyú ubi.
Kiváncsi vagyok, megugatjuk-e a szilvásváradi pisztrángot. Szerintem igen.
Feleségem brokkolit akart főzni hozzá, elment az eszed, asszony? mondok neki. Nem lazac ez.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
gondolom, nincsenek jegyszedő kapuk, meg mégiscsak a város állja a cehhet.

-
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
Én már itt vagyok (Zegen). Tegnap elmosta az eső, de a Kossuth utca végig le van zárva, nagy banzáj lesz.
-
Real_Necro
veterán
Én meg most látom Egerszeg Fesztivál lesz hétvégén Zalaegerszegen, úgyhogy meg van máris az esti program, ha már ellátogatunk szüleimhez.
Programfüzet
Vasárnap meg Keszthelyen lesz Maratoni futás. No nem nekem, hanem kollégám futja élete első maratoniját, így ellátogatunk oda is.
[link] -
törölt tag
válasz
spanyoll
üzenetére
A Sziget xar sztem, a Sound viszont 2 évvel ezelőtt atom buli volt. Azt hittem, úszni fogok a koszban mocsokban + budik előtt kígyózó sor, hát semmi ilyen és még ilyen műanyag izék is voltak a lábunk alatt, ha esne az eső, ne a sárban tocsogjunk. A hangosítás a Nagyszínpadon meg úristen, Thievery Corporation 20 méterről zizgette a szőrt a lábszáramon, pfuhhh akkorát buliztunk
Big like 
-
spanyoll
addikt
válasz
üzenetére
Kötöttebb szerintem, de ettől számomra nem rosszabb vagy jobb. TL-től olyan érzés fog el mint a Szigettől: mindenféle ember odakerül, és olyasmi mint egy jobb dekoval és több programmal ellátott tucatfesztivál, ami magában foglalja a szararcokat is, akármennyire is ellene vagyok az efféle megkülönböztetésnek. De ezt a fonalat én átviszem az offba, ha nem baj. (ha baj akkor is
) -
spanyoll
addikt
válasz
üzenetére
Mi az? Egy tomorrowland nem két forint, aztán akkor már merjünk nagyot álmodni. Ajánlom figyelmedbe a Burning Mant még mindig, nagyon nagyon jó lehet

-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro
üzenetére
Ja és a két kép között még szoláriumba is volt ideje elmenni mindenkinek.

-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro
üzenetére
Az elsőn 10 centivel magasabb és 10 kilóval soványabb mindenki.

-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Az.
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Jók a képek. Azért a harmadolópontokat érzed rendesen
. De tényleg jók, jó ez a 70-200 basszus, csak ne lenne ilyen kurva nagy. -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Az a csoportkép... Szép emberek vagyunk, b*sszus
-
zolka78
senior tag
Végre nekem is volt időm felrakni a képeket. Bár ezek csak családi fotók inkább.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Necro, aszongya a gugli, hogy hozzáférési engedély kell az Egri albumod megtekintéséhez...
-
törölt tag
spanyoll, Nem nézünk ki a következőre ?

-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Basszus, mikor fog legközelebb ? Lehet tudni ? (Van vmi oldala esetleg?) Imádom a repülést..
-
Real_Necro
veterán
válasz
üzenetére
Ennek ellenére Besenyei most is rodeózott Duna fölött, meg repülőgép bemutató is volt... ezek szerint csak augusztus 20-án volt veszélyes...

Időpont amúgy szerintem jó. Közeljövőben nem nagyon lesz 4 napos hosszú hétvége, így meg el tudunk több kellemes napot tölteni a környéken. Más nem, marad a kisebb társaság és úgy mulatjuk el az időt.

-
törölt tag
válasz
JohnyBlue
üzenetére
Sztem is igaza van Freddy-nek, de igazság szerint a táblázatban - számomra legalábbis - azért van ott több nap, hogy megnézzük, melyik nap vagy melyik KÉT nap (mert 2 napban gondolkodom/-unk..) kapja a legtöbb "igen"-t és arra szerveznénk.
(Ez most ment mindenkinek amúgy).
Ha tegyük át máskorra, mondjátok nyugodtan.. többiek hogy látják ?
A karnevál engem sem vonz
- ellenben egy Red Bull Air Race igen, csak valami idióta kitalálta, hogy veszélyes (mert a RedBull nem tejelt eleget zsebbe) és betiltották. De lőttem volna azt, istenem. Kint voltam mindegyiken anno .. 
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Freddy76
üzenetére
Teljesen igazad van

Viszont Necróékat már meghívtuk talin kívül is debibe, ha tudnak jönnek.

Figyó, ha már páran összejövünk szerintem teljesen jót lehet majd mókázni.
Sajnos Debrecenbe sose tudnánk jó talit szervezni. A ténylegesen Dunántúliaknak messze van, a fővárosiak X százaléka meg valamire mindig tud hivatkozni
Ez van. Amúgy huszadika powaa, van sok sörsátor, koncik és jóidő. Ha meg még pár barát, ismerős összetud jönni akkor meg tényleg hibátlan. -
Freddy76
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem nagy falat többnapos fórumtalit szervezni arra az időszakra Debrecenbe. A nyár egyetlen hosszú hétvégéje, iskolakezdés előtt kevéssel, a szabadságok végén - a családosok nem fogják napokra otthagyni az asszonyt/gyereket (a nem családosok pedig meg fogják ezt érteni idővel). Amikor pedig mindenki gályázik, spórol a szabadságával és a pénzével, lehet, hogy más szempontokat figyelembe véve nem a debreceni talit választja víkendezni...
Ha magunkat nézzük, két akadály is lehet, ami miatt nem jelentkezem egyelőre. Egyrészt a feleségemnek a szabadság nem áll korlátlanul rendelkezésre, azon a héten pedig három nap kivételével "szerezne" egy egész hetet, amikor el tudnánk menni valahová. Másrészt Julcsit szeptember 1-től felvették bölcsődébe, de jelezték, hogy már augusztus közepétől is lehet hely. Ha ez így lesz, akkor inkább az augusztus középi nyugodtabb időszakot választanánk a beszoktatásra (ami két hét).
Másrészről vannak jóbarátok Nyíregyházán, akiket mindenképpen meglátogatnánk, és el akartunk menni a Hortobágyra is. Tehát lehet, hogy éppen ezért bevállaljuk a talit.
Engem spec. a virágkarnevál amúgy roppantul nem érdekel...
-
zolka78
senior tag
válasz
üzenetére
Úgy van ahogy előttem Necro is írta. Az emberek nem biztos, hogy a fórum miatt betudnak vállalni több napot valahol. Inkább a nyaralás meg egyebek. Nekünk idén a közértelemben vett nyaralás nem fog összejönni. Ezek a pár napos utak viszont igen. Így nekünk jól jött ez az egri tali is, és jó lesz a debreceni is. Virágkarneválon meg még úgy sem voltam. Nem mintha pont ez hiányozna az életemből, de szerintem nem fogok csalódni.
-
Real_Necro
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem kb az van, mint ezelőtt. Még senki nem tudja hogyan alakul a nyara. Ottalvósra kevesebben neveznek, mint 1 naposra.
Minden esetre én már kiírtam magam augusztus 21-re szabadságra, meg beírtuk a képzeletbeli naptárunkba, hogy 17-től 21-ig Debrecenben leszünk.

-
-
válasz
Real_Necro
üzenetére
Én az Aranypatkót csak ajánlani tudom, kulturáltak a szobáik, a konyhájuk viszont nagyon fain.
(igaz, még képlékeny, hogy egyáltalán megyek-e, így kibicnek semmi sem drága hozzászólás ez, de nézzétek el nekem
). -
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro
üzenetére
Egyszer a Péterfia panzióban töltöttem egy hosszú hétvégét...A belvárosban van a Plaza mellett.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Az arany patkó az kint van a picsában! A másik kettő teljesen jó helyen található!!! A sziv panziotol meg az én lakásom 250 méterre van...
(ezt neked címeztem Necro...
) -
Real_Necro
veterán
Elkezdtem Debrecenben szállás után kutatni. Ezeket találtam:
Valamint egy drágább:
Nekem az első tetszik.
-
t_a_m_a_s
addikt
Jóreggelt!
Jövök én is pár turistafotóval. Van benne gyerekről, Egerről, fórumtársakról...
-
zolka78
senior tag
No urak, akkor nekem szabadság megkérve a debreceni talira. Egyelőre csak 80% a részvétel mivel csak az ígéret van. Viszont mi lehet már csütörtökön le(fel, el, oda)mennénk Debrecenbe. Majd beírom, hogy miben vennénk részt. Ami tuti az a Nyíregyházi állatkert, de szerintem ezt mi már akkor pénteken lezavarjuk, nem várnánk meg a nagy társaságot, azon okból kifolyólag, hogy a pesti állatkerti tapasztalatokból ki indulva, a hétvégi és ünnepi látogatás, főleg ha ezek egybe esnek, akkor gyilkos tömegnyomorba torkollanak. Nem hiszem, hogy ez másként lenne az ottaniban. Ezt meg nem vállalnánk a picivel. Szállás ügyben nem igazán néztem még meg az ajánlatokat. Jó lenne ha a csapat annyira együtt tudna lenni mint Egerben. Viszont nekünk fontos, hogy a szálláson is lehessen valami ételt össze ütni szintén a pici miatt, kell az ott reggelizés és vacsorázás. Egyébként köszönöm mindenki társaságát Egerben, jó volt veletek ez a pár nap. Képeket majd linkelek, bár ezek inkább családi és turista fotók. Lévén ki használtuk, hogy együtt lehettünk hárman Egerben.
-
Hölgyek-Urak!
A TIR módosítva, ha vannak még linkek a fotós találkozó képeiről, akkor szeretettel várom őket privátban, bepakolom azt is. Az első hozzászólást módosítottam Kutyi legutolsó agymenésével, ha bármi módosítás van, szóljatok!
Sajnos ez egy lokál topik, szóval hivatalos Topic összefoglalót nem biztos hogy kapni fog, de megpróbálom kitaposni az utat érte...

Addig is jó szervezkedést!
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Nem, az már megintcsak le. Olyan, mintha nem is lenne Buda.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro
üzenetére
Le, fel, ki-be...Mint egy olyan film.

-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Elnézést, te nem budai vagy, hanem óbudai. Oda KImegyünk.
-
spanyoll
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Tudom, én is általában Pestre megyek FEL, de amúgy amikor ott voltam én is mindenhova csak úgy LEmentem... Borzasztó kérem.
DE ha megint felköltözöm elvileg, akkor csak Buda, aztán akkor én sem megyek már Pestre
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Há' de nézzél már rá egy térképre... Ja hogy ördögi szmájli.... akkor OK, amúgy meg ez a sok LE meneteletek, a sok "parizel evéstől" van

A többiek képei hol vannak?
Szeretném már megnézegetni őket 
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Ja, meg a Kékes tető is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Viszont LENT van... Pestről pl mindenki LEjött

-
spanyoll
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Jó de na... Amikor voltam ott akkor nem volt fél perc oda az út. Amúgy meg a Dunának a másik túlján van

-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Julcsinak szerintem a cicák és Picur, a barna kutya hiányoznak.

Ugyanis attól is függ hogy elmegy e az ember a talira.
Szeretném már megnézegetni őket