Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz randras_83 #19836 üzenetére
Lépjél be ebbe a klubba is 😃
-
Throme
veterán
válasz Speeedfire #19831 üzenetére
Ha nincs ellenvetés én egy "lehet"-tel beneveznék, ha valóban hétvégében egyeztek meg.
Mondjuk milc-ben egy nagyon alap szettel rendelkezem: GF7-tel és a kitobi mellé egy sigma 19-cel -
Throme
veterán
Ha nagy tömeg megmozdul, akkor szívás lesz a vonatozás hazafelé....
Mi beszoptuk 2-3 éve. Konkrétan nem engedtek felszállni. Aztán a következőre már nagy nehezen sikerült felférni... a kaller így is húzta a száját.... b+ mire számított????, és gondolom minden évben ismétlődik, mert kimondott bringás kocsi nincs, pedig milyen szuper lenne. -
Throme
veterán
válasz t_a_m_a_s #19548 üzenetére
Szendvicset miért ne vihetnél? Melegszendvicsről még nem hallottál?
Kicsit komolyabban: Szerintem vizet bringás kulacsban (ha van a vázon tartó, még cipelni se kell) vigyél. A semminél jobb a meleg víz.
Szenyából meg mondjuk sajtosat, szalámisat lehet vinni sztem. Ilyen sonkásat ne vigyél.Mégse verdával mész?
-
Throme
veterán
válasz t_a_m_a_s #19500 üzenetére
Hát , megállapodtok itt egy fix időpontban, és ha a csillagok együttállása is olyan lesz, akkor nincs kizárva, hogy átgondolom, hogy rágyúrok arra, hogy ha körülmények alkalmasak lesznek, akkor elhatározzam, hogy megyek...
Lényeg, hogy nincs kizárva....
szerk: amúgy jó 5let, hogy a kis repcsinapot is fotós talinak bedobtad! Hátha jönne más is...
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz rbalint88 #19433 üzenetére
Nem ismerlek, de szerintem kurv@ra meg fogod bánni, ha nem viszel fotó masinát...hacsak nem, ki vagy tömve zsetonnal, és nem csak pulcsit veszel, ha fázol, hanem fotós cájgot is, ha képelni akarsz
Nekem is volt olyan szitu, hogy majd' megdöglöttem, de vittem fényképezőt (dslr), viszont utólag a képek láttán nem kérdés, hogy megérte, mobillal nem lett volna ugyanaz!
(#19438) t_a_m_a_s: azért a tiéd se kutya, mit sóvárogsz?
(#19440) t_a_m_a_s: első kanyarban lemaradnék...
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz Lassú Víz #19331 üzenetére
Hát esélyes az új kerék, hogy bírja a terhelést. Igen a küllő sem mindegy mit bír... vagy hogy hány küllős a kerék...
Ehhez hozzájön, hogy nem akarsz egy buldózert, akkor a súly is számít... szóval itt is el lehet költeni egy fotós cucc árát....Én ezért sem mernék most nagyon bicózni.
-
Throme
veterán
válasz Mercutio_ #19271 üzenetére
Lehet érdemes kis hátizsákban zacsiba tenni száraz ruhát. Így egy elázás esetén is a végén át tudsz öltözni. Nekem nincs külön brongás ruhám, de azt mondják a műanyag poló, ami kivezeti a vizet jó dolog.
Ha ha használsz gyorszáras pedált, vagy clips-est, akkor mégtöbb izmot mozgat.
szvsz
-
Throme
veterán
válasz t_a_m_a_s #19261 üzenetére
Hát ahogy itt olvasom, hogy szervizben van a bringa, meg a +20 kg, meg jön a rossz idő.... lesz itt kifogás, hogy nem csak én maradok távol
Én konkrétan elhíztam, és nem mutatok jól a bicón. Nem is bírom hajtani, motor meg nincs rajta.
Sufniban sikerült felszerelnem egy bicaj tartót (még tavaly), és olyan jól mutat rajta a gép, hogy nincs szívem leszedni... -
Throme
veterán
válasz Lassú Víz #19167 üzenetére
Tudom, hogy mostanában csak beszólogatok, de vonat.....
Legutóbb mikor vonattal mentünk a Vlencei tó kerülésre, biciklivel (párom meg én) visszafele k... anyáztam a mávot rendesen.
fél óránként járt a vonat, ami nem olyan vészes, de nem engedtek felszállni, mondván tele van. A következőre már bevetődtünk. Az a kb 1 vagy 2 szem ajtó , ami ugyanaz mint a gyalogosoké, csak bicó matrica van rajta, egy pici folyosó részre nyílik, ahol persze sokan vannak bicósok. A kaller meg méltatlankodik, hogy nem fér el.
Persze ezen a szakaszon k...va sok biciklis van, de csak ilyen lehetőség van vonatozni...Szóval csak vicc, ne menj vonattal...
-
Throme
veterán
válasz j.bravo #18882 üzenetére
egyikről lemaradtunk, de voltak a peronon bringások, a másikra nem engedtek fel, harmadikra felfértünk, de kaller húzta a száját.
Sokat nem tehetsz. Ha problémázol, akkor a kaller nem ad jelet, hogy induljon a vonat.
A vonaton lévők is megutálnak, meg a kaller is
Elmehetsz és írhatsz a panaszkönyvbe, valamint visszaválthatod a jegyed és más megoldás felé nézel.
Én biztos nem megyek többet vonattal.... Legalább is arra...Novics: Jah azok a nagy vagonok ... az se az igazi, de sokkal jobb. Nem olyan szép, de praktikusabb....
Tamás: Már miért ne lenne pancsikálós? Ott lesz 3-4mm csapadék
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz zolka78 #18879 üzenetére
Most komolyan, a máv ennyire képes, hogy egy ilyen frekventált helyre 4 bicaj férőhelyes kocsit indít?
Mikor mi voltunk, rengetegen tekertek a tó körül és sok a családos. Kiskölykök, meg ilyen satnya irodakukacok, mint én, nem tudunk 100km-eket tekerni (régen még letekertem kicsivel 100km felett, de az akkor volt...)...
Ilyen távok csökkentésében tudna segíteni a vonat... Szerintem kihasználtsággal se lenne gond... -
Throme
veterán
válasz j.bravo #18876 üzenetére
Bocs, h bele vauvau, de vonattal ne. Lefelé még oké. Vissza szopó. Tavaly nem engedtek felszállni mert megtelt a bicajos rész. B+ ugyanannyi hely van minden ajtónál, csak az egyikre ragasztottak bicaj matricát... Ennél az 1 ajtónál nyomorogtak a bicósok, mert az előző vonat már tele volt.... a kaller meg rinyált, hogy sok a bringás... szarjanak sünt.
-
Throme
veterán
válasz forceberg #18236 üzenetére
Én is ezen a véleményen vagyok, hogy kötött, ahogy írtam is.
Főzős parti: Kiindulva a múltkori szervezési nehézségeiből (szállás pénz gyűjtés átutalás lemondás..., meg akkor ki hogy vásárol, aztán hogy fizet, ilyen olyan igények...nemtom mi... ) nem biztos, hogy összejönne.
A helyszín kiválasztása se könnyű (korábbi nyugat - kelet szitu).
Szvsz egy ottalvós, vendéglős beülős és valami szépet fotózgatós egyszerű összejövetel is elég lenne.
Egyéni szállásfoglalással (aki lemondja nem fog kellemetlenséget okozni másnak).
De nekem egy napos is jó. Ha nincs túl messze (és itt kezdőnek a problémák )Ja, aleister azt írta, hogy szevezzük, nos én neki a témát vetettem fel, 'mi lenne ha' célzattal .
-
Throme
veterán
válasz aleister #18228 üzenetére
"Végül is 3 napos"
Várj, szvsz 3 napos fotóstali (most független attól ez egy szervezett rendezvény, vagy csak innen a fórumokról jönnének) nem hiszem hogy összejön, még úgy sem, ha piálást hirdetsz .
Olyan kis egyszerű kéne, mint volt a győri, vagy debrenceni/egri (nemtom, csak a győrin voltam).
Szóval max 1 éjszaka és kötetlen. -
Throme
veterán
Na, akkor meg hanyat kell aludni??
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #17600 üzenetére
"Egy sz@ros fotelágyon aludtam egy jéghideg radiátor közvetlen szomszédságában"
Dettó!!
Csak az én fotelágyam nem volt szaros, szerencsére -
Throme
veterán
válasz t_a_m_a_s #17565 üzenetére
Köszi a szervezést (és még a fuvart ismét) jól sikerült!
Elég papírkutya voltam a pálinkázást illetően, de nézzétek el, mert a belem előző este valami hulladék elcseszte és nem hevertem ki a bulira. Még a fröccs is marólag hatott. Amúgy se bírom a páleszt, de most különösen nem ment.
A pörből is csak óvatosan falatoztam, de finom volt ám! Külön köszönet a szakács Niggereknek!A háziúrnak meg egy talicska jegesmedve tolja tövig, amiért nem kapcsolta be a fűtést...
ui: Karima, püben dobj egy bankszámla számot, ahova mehet a bor ára.
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #17505 üzenetére
Én érdeklődtem milc irányban, de csak kíváncsiság. Nincs rendszerváltás, max egyszer - egy messzi messzi galaxisban - 1 milc váz, 1 palacsinta obival (17 vagy 20, vagy ha nikon akkor valami 10mm ha van olyan...).
#17502) t_a_m_a_s
Hja, iparkodnom is kell, még egy fűszálat se tettem keresztbe a holnapi nappal kapcsban....
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz aleister #17499 üzenetére
Ez alap. Azért van jó idő mert hétköznap van. Az utóbbi 1 hónapban ez ment. 5 nap bjúútiful, majd jött a hétvége....
Bízom benne holnap azért jó idő lesz és nem hiába való a mai bejárásod.
Ezeket a köpönyeg meg időkép oldalakat nem is nézem, mert kb 2 napra előre már nagyjából eltalálják, de nagyobb távlatban...
Kb 1 hete még szombatra jósolták a hidegfrontot (na jó most csak megnéztem ), a záport, a szelet. Most felhős, napos és egy csepp esőt se írnak.....pfff.
Az a biztos ami tegnap történt...[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
mennyit kell még aludni?
-
Throme
veterán
válasz t_a_m_a_s #17338 üzenetére
Megyek én is.
Páleszt nem iszok mert nem kedvelem, de lehet viszek, hogy igyátok meg. Most hirtelen nem is tudom milyen gyümiből van, de van vagy 20éves (állítólag).
Ja Necro, a dióból mondjuk 1 felest azért ha jut legurítanék.
A "Freddy egységcsomagra" (sör, bor) viszont szükségem lesz .Húsmennyiséget a szakértőkre bízom. Freddy vásárlásba 2-4-6kg hús esetén is beszállok.
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #17227 üzenetére
Gyümölcstea csak bebaltázol tőle .
A 42-es barack, az 52-es keverék, a 62-es áfonya....
Szóval olyan ice tea (ennél azért sokkal jobb) és alkohol, ha le akarom egyszerűsíteni.Ja és bevágod a fagyasztóba, jó hidegen ihatod.
-
Throme
veterán
válasz Mercutio_ #17218 üzenetére
Én említettem korábban mit egy kellemes pia.
Tavaly hoztak nekem szlovákiából.
A 62%-os volt 6,5k huf. Kb 1000 vagy 500 huf volt a különbség a különböző verziók közt.
Elég drágán mérik sajna, pedig nagyon fincsi anyag.
Viszont az alacsonyabb %-os üvegek odaát 3-5,5 k huf körül mozognak, szóval itthon ráraktak egy lapáttal ezek szerint....[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #17167 üzenetére
És hová tűnt Damon Hill?
-
Throme
veterán
válasz zolka78 #17160 üzenetére
Örülök, hogy bejött a milc! Azért a canon 500D-t nem manual-ozni szánták szerintem a tervezők .
Egyértelmű, hogy kényelmetlen erre a célra. Neked - szvsz - már váltanod kellett volna canonban felfelé. Hát most más irányban, de megoldottad ezt.EVF nem rossz dolog. Kompaktnál én is kihasználtam, hogy láttam előre a képet (alul-/túlexpo).
Most van preview gomb....nem jelent gondot az EFV hiánya. -
Throme
veterán
válasz zolka78 #17156 üzenetére
Nem, nincs, csak van, hogy megfordul a fejemben egy kisebb milc (a G3 milchez mérten nagy keresős gép ha nem tévedek ) egy palacsinta obival, amit zsebre lehet vágni. Strandon, étteremben könnyebben ellehetne lenni vele, mint egy tükrössel, és sokkal jobb minőség, mint egy telefon.
Tükrös marad, egyszerűen imádom és kocafotós lévén sok obi sem kell.
Sőt lehet beszerzek egy 18-140-et és akkor már sok esetben 1 obi is elég -
Throme
veterán
válasz Real_Necro #17149 üzenetére
Ja ja, valami tótól eltérő hely nekem is bejönne, ha lesz rá lehetőség. Ha nem, akkor ott a tó.
Csak G3? Nem veszed Te ezt komoylan
Van egyébként hozzá 17mm-es vagy 20mm-es lencséd? Kipróbálnám -
Throme
veterán
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #17041 üzenetére
A mézet már bekeverted a páleszbe és most préseled hozzá a diót ...
na de komolyabban: zsír!
-
Throme
veterán
válasz aleister #17000 üzenetére
Szerintem agyalj . Ha az időjárás kegyes lesz, akkor én szívesen megnéznék 1-2 helyet. Nem kell sok, mert több emberrel nem megoldható, inkább kevesebb tartalmas jobb.
Ha más nem, én veled tartok.szek: mondjuk szakadó esőben a bográcsozás sem lesz olyan vicces.
Lehet ott pizzát rendelni?[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #16919 üzenetére
Na az a kb 2 kilós parasztkenyér az jó. Hajlok a tudatmódosításra
-
Throme
veterán
... mesterséges anyag függő vagyok .
Vagy csinálok itthon kenyeret, ami nem olyan pihe puha meg könnyed mint a bóti, meg lehet nem is sikerül túl jól, de fehér az anyja úristenit(#16914) Freddy76: okés.
Már csak Tigrisnek kéne visszajelezni póló ügyben a pü-mre
(#16917) Byk01: a válasz attól füg mire érted. Pl kenyérben igen, sörben nem, borban se, másban meg a válasz a szívem mélyén van és ott is marad
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
Jaj, jó hogy feljött ez a téma. Tudom, hogy trendi egészségesen élni, enni, de én szeretném, ha lenne rendes fehér kenyér. Se magok, se teljes kiőrlés, se a fehértől eltérő szín.
Amennyiben egyedül lennék ezzel a dilivel szóljatok, mert akkor inkább viszek magamnak kenyeret.
thx! -
Throme
veterán
válasz fi:zi'k #16812 üzenetére
Hagyományos pipa. Nem igényel akkora logisztikát. Zolkával szoktam néha értekezni a témában. Ő már expert én csak lelkes amatőr, mint a fotózásban is.
Régebben megkérdeztem Zolkát milyen pipa dohányokat szív, erre kirakott vagy 5-8 fajtát... mondom...őőő köszi . Ja és mellette volt vagy 2 pipa, meg kellékek, egy canon váz meg obi és ezt egy olyan fotós táskából amibe kb egy kitobis belépő dslr meg mondjuk nem nagy teleobi elfér....(#16815) Real_Necro : én csak dicsérni tudom! Finom volt! Csak edzettség kell hozzá, mert itatja magát.
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #16810 üzenetére
jáj, magatokra hagylak Titeket... jó éjt!
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #16807 üzenetére
... na jól van már, a végén kiderül a méheket és az üveget is Ti gyártjátok
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #16804 üzenetére
... mézes...hm... nagy dérrel-dúrral
(#16806) forceberg: ebben van valami.... ti hoztok páleszt én meg a mézes macit
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #16801 üzenetére
Á, én nem igazán szeretem a páleszt, inkább a 'csajosabb' italokat ('jéger', 'tátra tea' , vodka+valami, és a dió amit hoztál múltkor, csak túl tömény volt a sörözés után és papírkutya lettem ).
Nekem már egy pohár bor is bódottá, -
Throme
veterán
válasz t_a_m_a_s #16793 üzenetére
... hát annak örülök, h az utóbbin nem vagyok rajta... bár az előbbi sorozatban éppen elég 'hülyefejem' van...
Dobj fel engem is a listára pls. Zsé ment (bankon múlik mikor ér oda) .
(#16789) j.bravo : írok pü-t póló ügyben.
Zolka: Sztem én is viszek pipát. Majd vmi dohányt be kell szereznem, mert a mostani addigra meg fog csappanni. Kereshetek egy nemzeti dohányboltot, ahol lesz valami normális anyag, elfogadható áron...
Ja és egy kérdés! Valaki visz azért fényképezőt?
Mert ahogy olvasom a progit, bográcsozás meg ivászat lészen. Nem vagyok nagy kukta, de azt sejtem, hogy mindkettő időigényes.... -
Throme
veterán
válasz Real_Necro #16684 üzenetére
Ez mekkora! Részegen szekrényben fűrés!
Hallod, elég szar napom volt, de ez a hsz kicsit feldobott. 5 perce szakadok a röhögéstől .
A narniás párhuzam is zsír!! ((#16687) spanyoll)(többiek: nem félreérteni! semmi bántás meg ilyenek!! Lehet kipróbálom én is )
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #16106 üzenetére
....hááát, ahogy itt olvasgatom a hsz-eket.... (én is elgondolkodtam ezen a lehetőségen, de foglamam sincs mi lesz még márciusban, nem hogy áprilisban... vagy utána és pláne 2 nap )
Egyébként Tamást is megkímélnétek az egyéni ráérek/nem érek rá mátrixok feldolgozásától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest