- Fórumok
- Lokál
- PH!otóstalálkozó és megbeszélő topic
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
15400 - 15301
19933 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Vigyetek békát!

-
Real_Necro
veterán
-
JohnyBlue
addikt
Most így jobban belegondolva Orsi se nagyon favorizálná az egész estét....
Orsi nem iszik és akkor mehetünk Gombival négyesbe...
hozzatok riasztót bőven...
-
Real_Necro
veterán
No egész estés művelet nem jáccik, mert másnap hajnalba lóbálni kell jegyet tribünnél, hogy kapjunk jó ülőhelyet. Kis feleségem sem örülne, ha egész estét kint töltenénk.
JohnyBlue:
Hálózsák van, de nem viszünk, pokrócot igen. Ivászat nem biztos, hogy ott lesz, mert én vagyok a sofőr.
Van 2db 8GB meg 1db 4 GB memkarim, meg viszem a 120GB-os Vosonic-ot.
Szúnyoginvázió nem lesz?
-
JohnyBlue
addikt
-
törölt tag
Nem tudom, de tegnap akció volt az Amazonon, ha nem JPEG-ben, hanem RAW-ban akarok maradni, akkor szükségem lesz 2 x 64 gigára (most két 32-es van benne). De ide nagy sebesség nem kell, majd nézek két ilyet és akkor overflow módban ha a CF betelt, nyomja tovább az SD-re, csoki.
Na megyek, dolg, este jelentkezem. Puszi pacsi

-
JohnyBlue
addikt
-
törölt tag
Real_Necro, a Nikon topic-os felvetésedre:
Pont nem csinálok semmit hétfőn, okés nekem is egy kis csillagászati timelapse
Ropi is bejelentkezett nálam csillagfotózni, sync vele is (remélem olvassa).. Merre gondoltátok helyileg ? Ti itt lesztek Debiben, ki kéne mennünk pár km-t arrébb, Debrecennek elég nagy sárga fénye van és kb. 10 km kell, mire kiérünk belőle. Nézek egy helyet addig, Hortobágy klassz ilyenre (nem a város, hanem a tájegység). Nincsenek erdők és falak körbe, csak a nagy síkság, belekomponálhatunk egy kóbor gémeskutat is, ha nagyon ügyesek akarunk lenni
és ollé 
De akkor lehet kell pokróc, polifoam, ilyenek és egész éjjel kint kellene lennünk hajnalig szinte, éjfélig nagyon kurta az idő, hip-hopp elmegy ..
-
Real_Necro
veterán
Off topicban írtam már én is Balinov hozzászólására: [link]
Köszönjük ezt a jó kis hétvégét, szerintem nagyon jól sikerült. Hazafelé még kicsit eltévedtünk, aztán visszafordultunk, de még volt alkalmunk pár szebb helyen megállni és kattintgatni.

Ja és jövő hétvégén debreceni tali!!!!! A dió party folytatódik.

-
t_a_m_a_s
addikt
Jelentem megvolt a győri minitali!
Balinov, Real_Necro, Throme és jómagam, valamint mindannyiunk csatolt részei
Mi nagyon jól éreztük magunkat, és rendben volt a belváros forgatagban shoppingolt házi sör, meg Necro diólikőrje is
Köszi srácok, folyt.köv.! -
törölt tag
Na mi a fett, banda ?
Újra itt ! Finom a chardonnay, frankót csapattunk ma barátokkal a Tisza tavon jetski-vel, kösz, jól vagyok !
Hétfőn meló, basszameg.. -
*Ropi*
félisten
Részemről rendben a "gang bang".

-
Real_Necro
veterán
Mi meg úgy döntöttünk, hogy nem veszünk ezért matricát és megyünk Mór felé, úgy is még be kell ugranunk anyósékhoz Pátyon. Fél órával hosszabbra írja GPS az utat, akkor az nálam kb 10 perc többlet pályához képest.
Na jó, 15. 
Talit összehozhatjuk, csak jövő hét eleje már betáblázva, meg Sanyival is függőben egy palacsintázás, vagy egybegyúrjuk a kettőt.
Jövő hétvégén meg debreceni tali. No ott sem leszünk sokan, de remélem Zolkáék is tudnak azért jönni. Dió már bekészítve. 
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Freddy76
addikt
Ja, győri tali: én vasárnap délután megyek csak, sajnos nem megy másként. Balinov, otthon leszel? Telefonszám van?
Necro, valamikor összefuthatnánk Pesten is, megmutatnám az új fényképezőm...
T__amá_s_: a négynapos ünnepen Sztálingrádban lesztek?
-
Freddy76
addikt
Én most jöttem haza, basszameg. Elindultunk, Budakeszin a benzinkúton hallottam, hogy baleset az m1-en. No, éljenek az okostelefonok, internet, valóban: a 63 km-nél (Tata és Tatabánya között) kamion keresztül a szalagkorláton, Budapest felé teljes a zár, Győr felé egy sáv... Tatabányánál lementünk az 1-es útra, két óra alatt leértünk.
Hazafelé érdekesebb. Komáromig teljesen jól lehetett jönni (Bábolnánál terelték rá az M1 forgalmát az egyesre, de ettől függetlenül egy 70-90 tempó ment). Komáromba beértünk, megálltunk. Tíz perc után mondom, miafasz, kikerültem a kocsisort, és lefordultam balra, a Duna partja felé, majd vissza be a városba, az 1-es út felé. Nos, a város közepén van egy körforgalom, ott rendőrök, a körforgalom minden irányban zárva, néha néhány autó átmegy. Én értem oda elsőnek, de tíz percig semmi, láttam, hogy néha-néha az egyesről (ugye onnan jöttem le, és arra mentem volna vissza) pár autó elmegy. Kiszállok, megkérdezem a rendőrt, miafasz, mondja terelés, és fokozatosan engedik rá az egyes útra a forgalmat. Mondok én, tíz perce állok, a körforgalomba mikor tudok bemenni? Aszongya, majd ha meglesz a terelés forgatókönyve, akkor dől el, hogy melyik irányba mennyi autó megy. Mondom akkor meddig állok itt? Mire ő, nem tudja, de lehet akár 30 perc is.
Érted, lezárva az autópálya, erre a sünök lebénítják az egyes utat is, mert valami pöcs ki akarja számítani, hogy milyen ütemben menjenek az autók a körforgalomba.
Addigra mögöttem sokan, elkezdtem ipszilonozni, rendőr kérdezi mitcsinálok, mondom megfordulok, és osonok mellékúton. Mire ő: azt ne csináljam, mert a várost nem szabad terhelni az átmenőforgalommal. Mondtam neki, hogy a maga főnökeivel nem kellene terhelni a várost, és ha valakinek nem tetszik, jöjjön utánam. Erre röhögött egyet, és azt mondta, hogy a második utcán forduljak jobbra...
Az egyes úttal párhuzamos utcán lazán kijöttem Komáromból, majd fel az egyesre, ami tök üres volt. Tatabányánál meg fel a pályára.
Néha nem értem, hol élek, basszus. Ez a márciusi hóhelyzetbeli faszoskodás újraéledése.
Na, jól esett kiírni magamból, iszok még egy fröccsöt, aztán lefekszem.
-
Real_Necro
veterán
No akkor senki többet harmadszor győri mini fotóstalira?

-
Throme
veterán
-
Byk01
őstag
Ugyanazt tervezték, csak szerintem a szombatból okulva, amikor több mint egy órát csúszott a program a végére, és az oroszok után szinte mindenki elindult haza, változtattak.
Melyik Szu-k hangerejét kevesellték?
A 22-eseké sem volt kevés, de a 27-eseké bőven elég volt. Én legalábbis gyomorban éreztem a felszállásukat
Az arcomon meg a hajtómű melegét kicsit korábban 
-
Throme
veterán
Hopp, itt valami árulás van.
Nézem a programot és abban a hitben voltam, hogy a 2 nap ugyanaz a progi lesz, így ugyanaz a sorrend.
De igazad lesz, ezek a gépek (forceberg képén) ismerősek és emléxem is, hogy volt orosz kötelék. Mivel csak egy van a program kiírásban, akkor kizárásos alapon igazad van és átvariálták a progit.Utánuk jött az egyetlen MIG21.
Még mondták is, hogy szombaton keveselték az emberek SZU-k hangerejét és sebességét.
Vasárnapra picit emeltek ezeken
.Annyira nem vagyok nagy repülő felismerő

Most már tényleg sietve át kell néznem a képeket.
-
Byk01
őstag
-
forceberg
veterán
-
Throme
veterán
-
Byk01
őstag
MiG-29? Az szombaton nem is repült.
Ha lesz galéria, átküldöm.
No igen, azért a szombat mégiscsak szabadabb nap sokaknál. Vasárnap este már a hétfőre készülnek az emberek. No meg, ha már 4-kor eljössz, akkor elkerülöd a nagyját azoknak, akik kimentek, mert igyekeznek az emberek végig maradni. Szombaton az oroszok után indult el mindenki haza, sajnáltam is azokat, akik utánuk repültek még, nekik már gyakorlatilag az üres reptér jutott csak.
-
Throme
veterán
Olvastam szombaton a híreket az eseményről. Fényképeken is látható volt, hogy dugók voltak.
Másnap sokkal jobb volt a helyzet. Egyrészt - úgy tűnt - kevesebben mentek már azon a napon, másrészt a szervezők is tanultak a szombatból.
Ha lesz valamilyen galériád annak a linkjét pü-ben átküldöd?
Mi kb 4kor eljöttünk. Sajna így a MIG-29-ről meg az oldtimer-ekről többek közt lemaradtunk. -
Byk01
őstag
Én nem nagyon töröltem ott helyben, mert abban a fényben elég rosszul lehetett látni a kijelzőt, még ha árnyékoltam is magamnak. Csak az ment a kukába, ami láthatóan véletlen kép lett (földről, nadrágról, másik fotós tarkójáról/sapkájáról).
A kijutás is könnyűnek bizonyult. Nem volt dugó. Pár összement autó miatt kellett csak várakozni perceket.
Azért láttam én 2-3 kilométeres dugót a 44-esen szombaton este. Szerencsére én a másik irányba mentem
-
Throme
veterán
Hát én is lestem, hogy milyen gépekkel voltak néhányan. Vicces volt mikor kis zsebkompakttal meg telóval lődöztek. Benyúlnak a rácson belülre, de nem hiszem, hogy ezzel előrébb lettek volna. Egy ázsiai arc milc-el fotózott, azon egy szép nagy optika volt, már a kis milc mérethez képest.
Láttam egy óriás canon ágyút is. Nem tudom hány kiló, de azzal kínszenvedés lehet fotózni.Már ott próbáltam törölni a nem sikerült képeket, de így is lesz szanálás. Nem vagyok én nagy fotós
Egyelőre feltöltöttem a sz.gépre a képeket aztán ha lesz idő picit csinosítom, meg vágom és kész is.
A kerítéshez amúgy nem igazán jutottam el, szóval a beguruló gépekről max olyan kép készült, hogy nagy tömegből kimagaslanak.
Mindegy mert így is élvezetes volt minden tekintetben. (ok a 35-40 fokot leszámítva)Ma pedig felszerelés pucolás. A fényképező + obi helyenként napvédőkrémes bőrfelülethez ért. A por meg megtette hatását a ruházaton, meg a táskán...
Vasárnap csak úgy repkedtek a napernyők, meg az esernyők.
A kijutás is könnyűnek bizonyult. Nem volt dugó. Pár összement autó miatt kellett csak várakozni perceket. Arra tippeltünk biztos a repcsiket nézték, aztán kopp.
A buszjáratok is serényen pörögtek. -
Byk01
őstag
A merci gyár parkolójába szívesen beálltunk volna

Aztán egy új Mercivel meg kiálltál volna

Sörhöz nem volt közöm, bár biztos kiizzadtam volna estig

Tegnap szinte meg sem mozdult a zsák. Na mind1, biztos ezer meg egy oka van annak, hogy ilyenkor rendezik, és nem hiszem, hogy ez lenne az általános, hogy 35-40 fok van árnyékban.
Remélem, sikerültek a képeid (én most értem csak géphez, így most töltöm a 20 Gb-nyi adatot ... nem tudom, mikorra lesz kész a feldolgozás).Körülöttem volt pár ember (jellemzően nem magyarul beszéltek), akik olyan "ágyúkkal" (nem csak Can(n)on) lődöztek, hogy csak néztem. Egy srácnál a D3x egy 600/4-gyel volt a másodgép.
-
Throme
veterán
Túléltem

Ja ja, reptér. A parkoló se semmi, de nyilván ennyi autónak máshogy nem lehetett volna nagyon megoldani, csak durva nagy költségekkel.
A merci gyár parkolójába szívesen beálltunk volna
Úgy volt, ahogy írtad, van árnyék, ha csinál az ember.Ok kevesebb az esőre az esély. Szél azért volt most is, persze nem viharos. Ez látszólag nem ejtette kétségbe a "fellépőket".
Élvezetes volt a műsor. Ár/érték arányban is rendben van.
Csak a csapolt sör miért annyi, mint a dobozos? -
Byk01
őstag
Gondolom, ilyenkor fér be leginkább a többi repnap közé úgy, hogy színvonal is legyen, ráadásul ilyenkor a legbiztosabb az, hogy nem mossa el az eső. Tavasszal, ősszel azért nagyobb az esős vagy egyéb (szeles, ami a repülésnél nem elhanyagolható jelentőségű) rossz idő lehetősége.
Van néhány fa, épület, haditechnikai eszköz, ami ad árnyékot, de egyrészt ez reptér, nem lehet erdőt telepíteni, másrészt nem árt, ha felfelé is lát az ember, így sátrakat sem telepítenek. Ahogy Sipi a kerékpár verseny kapcsán megjegyezte: ez szabadtéri "sport", annak minden előnyével és hátrányával.
-
Throme
veterán
-
Byk01
őstag
-
gab.m
senior tag
-
Throme
veterán
-
Throme
veterán
Már akartam kérdezni, hogy PH-s pólóban leszel-ééé, de én a második napon leszek ott. Bár a 36°elgondolkodtat és ott nem tudom, hova mehetek árnyékba, ha a repülés vagy fel-leszállás közben akarom lefotózni a gépmadarakat.
Corpol helyettem a gép. 16 MP-en összesen 1.95x szorzóval.Azt úgy kell értenem, hogy a végén 1,5 x 1,7 x 2 szorzóval kell ellátni a 200-as véget ekvivalensen?
-
forceberg
veterán
-
Throme
veterán
-
forceberg
veterán
-
Throme
veterán
-
Real_Necro
veterán
A győri tali párunknak fixálódott. Eddig T_a_m_a_s-ék, Throme-ék, és feleségemmel másodmagam tuti ott leszünk augusztus 10-én. Szóval 6 felnőtt és egy vagány kissrác alkotja eddig a csapatot. Szállást a Hummel Motel-ben intéztünk szombat estére. Van még valakinek kedve/ideje csatlakozni?
-
forceberg
veterán
-
Byk01
őstag
-
Throme
veterán
-
forceberg
veterán
-
Real_Necro
veterán
-
JohnyBlue
addikt
Áááá pont nem jó,

Áááá nincsen mani, amúgy mennék![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Áááá portörlő szakkör lesz pont abban az időben amúgy mennék![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Áááá amúgy meg messze van. Miért nem BP vagy Debrecen? Amúgy mennék![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Real_Necro
veterán
No szerveződik a győri minitali, bár úgy tűnik valakinek a szombat, másnak a vasárnap jó.
Ki szeretne jönni? -
Real_Necro
veterán
"legfeljebb akkor már nem kell fotózni, csak megiszunk egy sört, meg kipróbáljul egymás cuccait"
Ezt most nem értem, vagy nem akarom érteni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként mi is beszéltük Balival már, hogy talit jó lenne össze hozni. Hogy most priviben vagy nem priviben, arra a fene sem emlékszik. Az meg csak nem gond, ha még nagyobb baráti társaság jön össze.

-
Freddy76
addikt
Jaja, ez az egész úgy indult, hogy írtam Balinak: szeretnék találkozni egy ph félistennel, mert még sohasem láttam olyat... Írta, hogy Győrben lesz augusztus elején, írtam, hogy én is, így jött. Aztán jöttek a többiek, és már-már minitali lesz. De nem annak indult, csak két fórumozó véletlenül éppen egy helyen lesz...
-
Throme
veterán
-
Freddy76
addikt
Nálam adottság, hogy pénteken megyek, szombat reggel visszajövök, majd vasárnap délelőtt megint megyek, és hétfőn jövök. Tehát szombaton nem leszek Győrben. De nem baj, titeket láttalak már eleget, Balival meg tudok találkozni külön vasárnap délután, legfeljebb akkor már nem kell fotózni, csak megiszunk egy sört, meg kipróbáljul egymás cuccait.
-
Real_Necro
veterán
-
Throme
veterán
.. ja hogy már itt...
szóval (#6304) Real_Necro:
Én nem sűrűn járok Győrben, így szívesen turistafotóznék. Piálni úgy se piálhatok mert vezetek, kajálni meg máshol is lehet
Beszélgetni fotózás közben is megy
Ok, nem akarom átformálni én a progit, én megyek kattintgatni ha ott leszek. De az utazást még nekem pontosítanom kell....
-
Real_Necro
veterán
Áthozom ide a közelgő győri talis témát innen.

-
Real_Necro
veterán
-
stranger28
addikt
-
spanyoll
addikt
-
*Ropi*
félisten
Ráadásul a kék órában sokkal szebb is.

-
Real_Necro
veterán
-
t_a_m_a_s
addikt
Az a baj, hogy általában ők csak szerencsétlen droidok, oda vannak állítva pénzt szedni... Én anno azon akadtam meg kb 10 éve, amikor nyáron a halászbástyán szedték a zsét. Kérdeztem az embert, februárban is itt fog-e ülni a kempingszékén? Azt mondta nem
Mondom, nekem nem sürgős, akkor majd télen visszajövök
Aztán volt olyan is, ahol a külföldiektől több zsét szedtek, illetve csak tőlük szedtek zsét...
-
törölt tag
-
nesa
veterán
-
Real_Necro
veterán
-
törölt tag
-
spanyoll
addikt
-
Freddy76
addikt
Hát ja. Valahogy engem is kiakaszt, amikor a piciért is pénzt kérnek... Tavaly szállodában voltunk, gyereknek két éves korig ingyenes, de a wellness részlegbe neki belépőt kellett volna fizetni (mint a külsős fürdőzőknek is). Mondom miafasz??? Aztán kiderült, hogy a wellness részleget kiadták üzemeltetésbe, és a szálló minden fizetővendég után bizonyos összeget fizet az üzemeltetőnek. Az meg úgy gondolta, hogy ha már a picik után úgysem kap pénzt, ő külön belépőt kér.
A recepción balhéztam volna, ha a szálló igazgatóhelyettese nem nézett volna akkora szemekkel, hogy elhittem, őt is meglepte... Rögtön mondta, hogy rendezik, de addig is menjünk fürödni, fizessük ki a belépőt, csak majd adjam le a blokkot, és levonják a szobaárból. Aztán tényleg rendezték; és a wellness üzemeltetővel is, mert másnapra már le is került a tábla, tehát rövid akció volt, csak belekerültünk...
Úgy vagyok vele, hogy az ilyen szarjon sünt. Annyi helyen versengenek a családokért is, és mindenféle dologgal könnyítik meg az életünket, inkább megyek oda.
-
nesa
veterán
-
törölt tag
Nekem ez elsőre még csóróként is megérné. Nem ez a baj.
A millió szúnyog. De tömérdek. Felhőben. Nem egy kis felhő. Egy baszott nagy szúnyogfelhő az egész kilátó, ahogy beüt a kék óra és elkezdenek a fényei dominálni. A kerete között pedig a természet által hülyére etetett, irdatlan méretű keresztes pókok, hímek, nőstények és a kispókok százai 1-1 sarokban. De özön. A szúnyog pedig olyan szinten sok és zavaró, hogy egy tisztességes képet sem tudsz lőni gyorsan, mert belerepül a hallójáratodba is, miközben a nyakadra egyszerre 10 száll, a végtagjaidat nem is mondom..HALÁL.
Vénasszonyok nyara végén, egy szép őszi, csípős-reggeli vagy délutáni napon fogok ide eljönni, amikor süt a Nap.
Mégegyszer én meg nem nézem nyáron, nagyon gáz.
Fokozzam ? Bocs. Szóval a hegyek. Könyörgöm. Ha már Balcsit fotózok, az különbözteti meg a képet egy Tisza tótól, vagy egy Fertő tótól, hogy ott a hegyek szemben, Tihany, akármi. Itt pont belóg pont ebbe a panorámába egy irdatlan fa, pont annál a szögnél, ahol fotóznál. Kéne még vagy 4-5 méter, létrán mondjuk.. vagy felmászni a tetejére ha nem vagy szívbajos, de nyilván esélytelen (főleg nem pókokkal tele, jujuj.. halál..) ..

Egy szó mint száz, szkafanderben el lehet itt létezni kényelmesen, ha bírod a ruha klímáját a hátadon földi gravitáció mellett
de csak úgy turistaként... 
Max nappal 40 fokban, mi is úgy érkeztünk, egy ideig bírtuk, csak ekkor még semmi nagy naplemente.
Aztán egyszercsak este, ohh végre, kék óra. Aha. Meg a szúnyog hadsereg. Futva jöttem le és közben nyeltem is két szúnyogot. Simán belélegeztem őket.- se UV rács, ami ilyenkor recsegve pattogzana a millió rovartól
- se permetezés (legalábbis hatékony)
- se pókmentesítés (legalább reggelente egy slaggal vagy tűzoltófecskendővel lenyomni)
..Ehh, mi vagyok, én, Alice in wonderland ?
Ébresztő.Szóval nekem kellemetlen csalódás volt.

Ősszel vagy télen ismétlek, talán más lesz. Bízom benne. Állvány, tiszta ég, csillagok, timelapse.
Hátha. -
nesa
veterán
-
Real_Necro
veterán
-
törölt tag
Hellóhalló, JohnyBlue-nak nincs nete de üzeni általam, hogy vár mindenkit a Balcsin, szerveződjetek ..

-
MegaQxY
csendes tag
-
JohnyBlue
addikt
-
spanyoll
addikt
-
törölt tag
-
JohnyBlue
addikt
-
zool1
őstag
-
törölt tag
-
MegaQxY
csendes tag
Basszus, de csatlakoznék. Baromi jól hangzik a kis rögtönzött túrátok, erre a péntek pont most kell, hogy foglalt legyen nekem

JohnyBlue feldobta a jövő hétre -földvárat, arról tudni valamit ? (mert lesznek szabadnapok és, ha úgy alakul csatlakoznék oda egy pár expora és italozásra
) -
törölt tag
200 Ft nem halunk bele de azért dögöljenek meg.
Köszi
-
Real_Necro
veterán
-
törölt tag
Ez komoly ?
-
Real_Necro
veterán
-
törölt tag
yeah ez az a gömb

spanyi, oké, nálam is van állvány.
Ebben a gömbben azért egy esti glamour-t frankó lehet lőni.. (Ha jól látom bele lehet állni).
-
spanyoll
addikt
-
Real_Necro
veterán
Kifelejtettem aleister-t, ha jól tudom ő veszprémi.

Szerk.: este jól néz ki ez a gömb:

-
Real_Necro
veterán
Amatőrök.

Balatonföldváron JohnyBlue és Orsyca (meg Picúr a barna kutya?) lesznek szombat délután 3-tól
Siófokon a "Spanyoll" nevű vírus tanyázik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Balatonfüreden Hp1950-el találkozhattok.
Kutyus Debrecenből indul
Ropi Budapesten csatlakozikMi ebben a nehéz?

Szerk.:
Kutyus, a gömb Balatonbogláron van, ha erre gondolsz: Gugli Map

Ha már arra jártok érdemes megállni Balatonlellén itt egy fagyira/sütire.
-
törölt tag
Ja, tegnap óta menstruálok, elmúlik mindjárt sry. Nem személyes volt..
Szóval, akkor ötlet:
- lecsorgunk kb. 5-re, pályáról csörgök wtf, számod kéne priviben. címed is és felveszünk, navi van.
- eldöntjük, mit nézzünk meg, hol igyunk egy bambit, a víztorony szép kívülről is (kék órában főleg), illetve van a Balcsi mentén valami nagy fémszerkezetű gömb-labda alakú kilátó (nem Siófokon), oda átautózhatunk, vagy igazából bárhova
- mehetünk nudista strandra is trollkodni 400 fixekkel és 2x tc-vel
- egyéb ötlet welcome
- én Tihanyt is imádom -
spanyoll
addikt
Geez, miaz, beütött a hisztimanó?

Én azért nem mondtam semmit mert nem kérdeztél. Nem tudom ki van földváron, sem füreden, vagy bárhol, azt tudom, hogy valaki írta, hogy jönne, de mivel semmi konkrétum nincs így legyen siófok.
Címem mindjárt átdobom privátban ha kell de úgy is jó ha összefutunk valahol. Nekem programilag szintén mindegy, ha kell kitalálok valamit amit csinálhatunk, ha van már ötlet akkor nem.
A lényeg, hogy nekem szintén kb minden jó, csak pl én meg azt nem tudom, hogy mikor jöttök meg hasonlók
-
törölt tag
Nem tudom, én Siófokra megyek le, de címet nem kaptam Tőled, arra sem kaptam választ, ki a szösz van Földváron, nem tudom Ti egyeztettetek-e egymás között, hogy akkor kinél tali végül (és ki megy át a másikhoz, vagy vegyek fel én valakit), szóval jópár kérdés nyitott és ezt utálom, mert ha kérdezek valakitől valamit, az azért van, mert tudni akarom azt az infót

Ropi jön. Kérdeztem, válaszolt, ennyi. Ott fog ülni mellettem.
A többire várok, ha meg nem jön válasz, leautózunk szépen az újhelyi környékére vagy a hajókikötőhöz és lövünk pár klassz képet, benyesünk arcba egy grapefruit-os Borsodit, szóval én spec feltalálom magam bárhol bármikor aztán aki akarja látni az idióta fejem, odajön, aki nem, nem, sorry.
-
spanyoll
addikt
Na kutyus akkor hol leszünk holnap, kb mikortól és kb meddig? Csak hogy úgy tervezzek én is

-
törölt tag
Na gyerekek, az XLS-ből ki kéne gyepálni pár progit, Sóstó Zoo Nyíregyen maradhat sztem, többire ötlet ? (Sóstó egésznapos amúgy, nem fér bele se egy délelőttbe, egy délutánba TALÁN ha ebéd után kezd a csapat). Ez kényelmes tempót feltételez, lehet gyereket kergetni mert elszaladt, wc-be vinni, nagyokat ácsorogni a viziló előtt, stb.

-
Real_Necro
veterán
-
JohnyBlue
addikt
Hááth a 4 napos ünnep alatt én Debrecent nem hagyhatom el... max Hortobágy. (ügyeletes leszek. riasztás után 30 percem van beérni)
-
Real_Necro
veterán
-
Freddy76
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
JohnyBlue
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
15400 - 15301
19933 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Lokál
- PH!otóstalálkozó és megbeszélő topic
- (kiemelt téma)

- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GoPro Hero11 Black sportkamera
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és ollé

Képet tudnál mutatni ami ezzel készült?

.