Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
Én a Mediterrán Apartmanházat választom, szerintem Necroék és KTTech-ék is.
Bélapátfalvában és a többiben benne vagyok, gyerekkoromban nyaraltam ott.
Úgy lenne jó, ha már Pénteken du. le tudna jönni a banda és akkor Szombaton lehetne mászkálni a helyszínek között, Vasárnap meg hazacihelődni.
A házias ízeket ki ne hagyjuk, bármit megadnék egy jó bográcsozásért! 
-
zool1
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Igen. És akkor helyben lenne minden kb egy kényelmes 20 perces séta a belvárostól, ami érdekes mert visszafelé 30 vs 40 perc szokott lenni.

Az utóirat részéhez mit szóltok vs csempésszük bele még szombaton vs hagyjuk vs vasárnap?! [link]
-
JohnyBlue
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
Az

zool1: Fotóstali sebességben meg 4 óra

-
zool1
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
A tervben vagy Egerszalóki vs egri szállás hely volt, ez most már fakultatív. A programról annyit, hogy Egerben lenne a főprogram városnézés és kalauzolás, és délután vs este felé vagy Egerszalók kaja + borozás vagy völgy + kulacs csárda vagy előtte kaja valahol egerben , és utána a völgy... Lehet választani...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
u.i.: illetve másnap egy rövid Bélapátfalvi (APÁTSÁG) vs Szilvásváradi (KÖRTEMPLOM) kis kiruccanás?! Lehet képelni is persze
-
killerjohn
addikt
látom nagy a káosz

Az lenne a kérdésem, hogy Egerben vagy Egerszalókon leszünk napközben, illetve éjszakára? Szerintem ez egy elég kardinális kérdés. El kellene dönteni, és ahhoz tartani magunkat. Mivel mindkettő hely "bejárható" méretű, ezért a helyszínválasztás után mindenki el tudja kezdeni magának keresni a szállást.
Ha nem akarjátok túlszervezni, akkor itókázásnál szerintem simán lehet "amerre járunk" alapon fogyasztani, de
kajálásnál ennyi embernél tuti hogy kellene valami előre leszervezett megoldás. Zool lelkesnek tűnik, segíteni akar, és szerintem ha a fenti két településen ismerős fotós fórumtársak összeraknának egy vázlatos tervet arról, hogy mit is fogunk csinálni, merre megyünk, akkor egy csapásra tudjuk azt is hogy HOL leszünk ebédidőben, és azon a környéken lehet éttermet/csárdát/akármit keresni. -
zool1
őstag
válasz
JohnyBlue
üzenetére
Akkor nincs igény, a házi jellegű kajára+ egy kis borozásra Egerszalókon, mert akkor nem szaladgálok. Egerben az "idegenvezetés" meg van szervezve egy ismerősöm által. Nem tudom volna e igény a bazilika vs a líceum tetejéről való képelésre. Vagy csak elég az egyik?!

u.i.: ha szükséges el tudunk borozgatni a völgyben és ott van kajálni a Kulacs csárda .
-
JohnyBlue
addikt
Na akkor tegnap a Debreceni ismerős párocska visszamondta a talit

A javaslatom az lenne, hogy ezt a közös szállás őrületet felejtsük el. Erre a tizenegynéhány userre kár kinlódni. Mindenki foglaljon ahogy akar és olyan szállást amit akar. Mondjuk lenne ajánlás (ez a két szomszédos szállás jó lenne) de aki akar mehet jobban felszerelt helyekre is.
Lenne egy pontos tali itiner amit zool és a kedves szervezők írnának meg, hogy hol mikor merre meddig kell lenni. Így aki akar be tud itt ott csatlakozni stb stb. Igazából a Szentendrei tali is hasonló volt. Tudtuk hogy kb merre van a banda de bizonyos időszakokra több részre voltunk szakadva.
-
zool1
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Én kérek elnézést!!!!! Amit írtál persze arra is lehet példa, de van 2 db 5 csillagos hotel is Eger vonzáskörzetében. Még egyszer elnézést!!!!!

-
killerjohn
addikt
Csak valami irónia-szerűség volt, no offense. Ahol voltunk 4 éve amikor a nagyobbikat "összeraktuk" (Egri származású, ha így nézem
), az teljesen igényes klassz kis magánpanzió volt, de egyáltalán nem alkalmas két kisgyerek kényelmes kordában tartására. Peace, nem akartalak megbántani! -
zool1
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
"...akkor ne a kapanyélben meg a lósz@rban taknyoljon el." Attól még hogy nem welness egy panzió, attól még lehet igényes még itt Egerben vs a környékén is.

-
killerjohn
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Töltögettem, de én teljesen dinamikus üzemmódban vagyok. Ha egyedül megyek, akkor azért, mert
akkor elég egy pokróc meg némi alkohol és megyek amerre Ti - ha meg családdal, akkor feleségem vezet, és kocsival dettó arra megyek amerre akarok. Naszóval, jó lesz, alig várom már :pHa családdal megyek, akkor tuti, hogy valami kényelmes wellnesses bizbaszba megyünk külön, mert a két gyerekkel tuti hogy valami komfortos verziót kell nézni ahhoz hogy amikor elkezd valamelyik rohangálni, akkor ne a kapanyélben meg a lósz@rban taknyoljon el

-
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Csak, hogy lássuk is a résztvevők számát nem úgy kellene hpogy egymás alá írjuk a usereket ?
Apuci
Anyuci
GyerekKTTech: ti akkor hoztok kutyit? Hol fog alukálni?
-
KTTech
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Done.
-
Real_Necro
veterán
Bedobom felülre a töltögetős oldalt.
-
zolka78
senior tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Így van, nekem a keret mindenképp számít. Ugyan is én a családdal akkor már eltöltenék 3-4 éjszakát Egerben.
-
*Ropi*
félisten
Tényleg jó megoldásnak tűnik a két szomszédos apartmanházba költözés, a szobákkal meg tudunk úgy sakkozni szerintem, hogy összetetriszezzük a legjobb kihasználtságot (családosok előnyt élveznek a nagyobb / komfortosabb szobáknál).

Viszont a Hunguest hotelek nagyon jó színvonalúak, kevés ilyen korrekt hálózatot látni hazánkban. A több csillagosok is megirigyelhetnék őket.
Csak ott ugye szervezettebbek / kötöttebbek a körülmények. 
-
zool1
őstag
Kérdésem lenne akkor:
Biztos e a Május 11-12.-i időpont.
Illetve kb hány emberrel számoljak. (Necro is az...
) -
zolka78
senior tag
De akik gyerek és család nélkül jönnek azok nyugodtan mehetnek akár 1 szobába is, ez már csak nem lesz baj. Csak nem hánynak egymásra.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Ezt gagyogom én is. Amit te linkeltél azt kellene megkérdezni, hogy mi merre meddig.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
aleister
üzenetére
Szerintem nem. A völgy ben kb 16 user fér el. A másikban is. Na most ez csak 32 és akkor még nem néztük azt,hogy valaki mondjuk 2 fővel egy négy ágyasban alszik...
Ezért kellene a nagyra pályázni mert akkor nem kellene a vízből kivenni az oxigént és ihatnánk fröccsöt is

-
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Nem hívod fel hogy hány szobájuk van ? Meg hogy kutyát lehet e vinni

-
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Ahol az egész banda elfér az csak nagy hely lehet... azaz drága. Ha költséghatékonyan akarjuk akkor sajna kompromisszumokat kell kötni szállás ügyben. Pl. nem egy házban leszünk... na bumm...
De igazad van -t kellene megkérni hogy segítsen. Csak én meg már attól félek, hogy nem lesz szállás.
Most nézem hogy ez a Legányi sokszobásnak tűnik

-
Real_Necro
veterán
válasz
JohnyBlue
üzenetére
Szerintem keresgéljünk még. Sok szobára lesz szerintem szükség.
Valaki korábban ajánlotta a Villa Citadella-t is. Elsőre jónak tánt az ára, aztán látom, hogy 2 éjszakás foglalás esetén... Úgy már azért nem olcsó.
Találtam még ezt: [link] Képek
Viszont ide zool barátunkat kellene megkérni, hogy nézzen utána, ha belefér idejébe.

-
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Kezdjünk el foglalgatni ?
-
-
Real_Necro
veterán
válasz
JohnyBlue
üzenetére
Azért abszolut nem mindegy, hogy 2 főre 6-8eFt/éj, vagy 20eFt....
Utóbbi nekünk sajnos nem fér bele keretbe.Ezt írtam korábban is, májusban már kezdenek telni vendégházak/apartmanok. ha egy helyre akarunk menni, időben kell lefoglalni.
Szerk.: most nézem, amit ajánlottak, az a szomszéd ház lesz. Nézd meg a képeket...

-
JohnyBlue
addikt
Na szóval felhívtam a Völgy apartmanházat.
A helyzet enyhén szólva is kaka.
Gyorsan felvázolom. Tehát a Völgy apartmanban max 5 szobát tudnak biztosítani. Csak este tudja majd megmondani, hogy ezen időszakra hány főt tud fogadni. Kérdeztem, hogy esetleg tudna e még a közelben szállást ajánlani. Ezt ajánlotta ami szintén kiválónak tűnik mindenféle szempontból.
Tehát srácok én amondó vagyok, hogy még a héten döntsük el, hogy több apartmanba megyünk viszonylag olcsóért vagy mindenki egy kupacba de akkor annak ára van. Illetve ezt a listát ki kellene tölteni mindenkinek aki jön mert most is kérdezi a muki, hogy hányan lennénk. Há' mondom sokan
Erre ő: annyi szobánk nincsen 
vagy! Most tudom megleszek köpdösve DE. Hunguest Hotel Eger - 9.900ft / fő / éj és ebben benne van a regeli meg vacsora + meg welness bigyók korlátlan használata stb stb.
-
zolka78
senior tag
válasz
*Ropi*
üzenetére
Ez lenne az a Völgy Apartmanház? Ez nekünk is megfelelne, főleg, hogy jó árakat írnak 4 éjszakás ott létre.
-
JohnyBlue
addikt
Na akkor csak, hogy lássuk eddig mennyi felhasználó lesz vagy lenne ha lenne
Elvileg mindenkinek van rá írási joga 
-
spanyoll
addikt
Igaz, én 99.99% , hogy nem megyek, de egy jó tanács: ne akarjatok mindenkinek a kedvében járni. Ha már többen mentek mint ketten akkor már kb összeegyeztethetetlen. Szépen ki kell írni mindenre szavazást, aztán a végredményben maradni, aki megy megy aki nem nem. Szerintem

-
aleister
veterán
Ettől a pillanattól lehet jegyet venni a Canon műtermek hétvégéjére! Akit érdekel, az siessen, mert korlátozott számban adnak csak ki karszalagot!
Én már megvettem.

-
KTTech
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Na, ennyire nem nagy, csak egy angol cocker spániel, viszont van neki kosara a kocsiban és egy Matizról van szó

-
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Majd fekszünk a földön és a csillagokat fotózzuk

És a Völgy is 5 percre van Péter barátom szerint... igen... az a bizonyos völgy

-
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Szavaztam
Mondjuk Egerre
de majd holnap nyomok 1db ot még Szalókra is
Mert részünkről tök mind1.Ha minden igaz még Debrecenből + 2fő és még kérdéses Aldebaran a családjával. Illetve még 2db Egri cimbóm bár nekik nem kell szállás.
Tehát az én szavatom nagyon sokat nyom a latba

-
KTTech
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Nálunk is lesz 1 hely, ha minden igaz BP-ről, mert a másik helyet a kutya elfoglalja (amit vinnénk, ha egy mód van rá, mert otthon nem tudjuk hagyni...)
-
aleister
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Nem lehetne a szállásokat linkekkel, árakkal, pro-kontra összefoglalni?
-
Real_Necro
veterán
válasz
t_a_m_a_s
üzenetére
Az időpont innentől kőbe vésve. Lesznek viszont akik sajnos így nem tudnak eljönni, sok embert egy időpontra összeszervezni nem egyszerű mutatvány.
Lakásfelújítás mellett nekünk is kérdéses, de majd többen megyünk 1 kocsival, így benyaköltség osztódik, szállásban meg tényleg elég lenne az olcsóbb kategória, legyen tiszta, szeparált meg aludni lehessen. Más szerintem mellékes 1 éjszakára.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Az időpontot véssük kőbe mindenképpen, mert vagyunk itt páran, akik lehet, hogy családdal, előbb, más szálláson satöbbi... Szóval az a lényeg, hogy tuti legyen a május 11-12. Meg hogy kapjak már végre fizetést rendesen, mert ha így haladunk, nem biztos, hogy lesz rá guba...

-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Véletlenül nyomtam egyet Egerre. Majd nyomok egyet Szalókra is.
-
KTTech
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Szavazás kész
De a mindegy is pont jó lett volna
inkább úgy kellett volna kiírni, hogy ahol a legolcsóbb 
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Mindegy opció nincs?
-
zool1
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Ez az!

-
zool1
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
A jövőhéten megyek a bővebb infóért itt Egerben illetve szalókon, addig jó lenne egy FIX időpont is!
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Háth nem arról volt szó, hogy május 11-12

Nem kéne szavazásra bocsátani az alvás helyét? Utána meg akkor célirányosabban tudnánk helyet keresni....
-
Throme
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
A szavazás megtörtént és van eredménye.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Szerintem azt kellene eldönteni, hogy a szállás az Eger vagy Egerszalókon legyen...
-
Real_Necro
veterán
Kedves fotóstársak!
Telnek a lapok és nem haladunk előre az egri tali szervezésével.. Hogyan tovább?

-
Kleroo
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére

Ha ügyes az ember,akkor teleport.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Fölmenni smafu, lefelé vannak gondok, rájöttünk nyáron a Székelykőről lefelé jövet....

-
werttzui
addikt
Én szívesen felkaptatnék egy hegyre ,nálam ez csak pénz kérdés ,hogy eljussak oda .Igaz abból van a legkevesebb

-
törölt tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Ez azért nem egészen így történik esetünkben.....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bélapátfalvában és a többiben benne vagyok, gyerekkoromban nyaraltam ott.
Úgy lenne jó, ha már Pénteken du. le tudna jönni a banda és akkor Szombaton lehetne mászkálni a helyszínek között, Vasárnap meg hazacihelődni. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), az teljesen igényes klassz kis magánpanzió volt, de egyáltalán nem alkalmas két kisgyerek kényelmes kordában tartására. Peace, nem akartalak megbántani!
)