- Fórumok
- Lokál
- PH!otóstalálkozó és megbeszélő topic
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
Hogy Necro képein pixelpeeperkedjetek.

-
JohnyBlue
addikt
Orsikám is ezt mondja

B terv: ordenáré berugás ?
-
Real_Necro
veterán
Tudtommal Passát(ot), nem Borát.

-
JohnyBlue
addikt
szerintem csak kábítani

-
Freddy76
addikt
Nekem pont az a "bajom", hogy sohasem vagyok másnapos... Megiszok öt sört, egy liter bort, néhány töményet, azt sem tudom, ki vagyok, lefekszem, alszom hat órát, és teljesen frissen megyek akár bíróságra is... Nincs hányinger, nincs fejfájás, az egyetlen jele a másnaposságnak, hogy egész nap iszonyú éhes vagyok, megállás nélkül eszek...
Pár éve azt vettem észre, hogy a fentiek okán sokat iszok, merthogy bátran megtehetem. Azóta visszafogtam magam, és nem keverem. Elfogyasztom a magam 3-4 liter borát, de semmi durvulás, esetleg 2-3 whisky, esetleg 1-2 rum, de tömény semmi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JohnyBlue
addikt
Csendben is lehet alkoholt fogyasztani

-
Real_Necro
veterán
Csak olyat, amitől szépek lesznek a fogai:

-
*Ropi*
félisten
Szerintem csak félútig jössz: Te leszel az ebédje és addigra elfogysz.

Én megérem a visszautat is, mert rágósabb mócsing vagyok.

-
Real_Necro
veterán
Itthon párom valami mustáros hagymás tarját süt, annyira jó illata van, pedig most vacsiztam be.

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
JohnyBlue
addikt
Háth a pipilés elvileg mindenhol megoldható a kaksit inkább csak IC-n eresztek meg ha nagyon kell
Bár én be vagyok oltva hepatitis ellen szóval nem annyira zavar de aki nincsen az halál fia a vonaton
Na jó étvágyat mindenkinek 
ááá el ne hidd teljesen okés minden a vonatokon sőt! bizonyos IC-n 220volt meg wifi is bejátszik...

-
JohnyBlue
addikt
Az IC azt jelenti hogy a WC használható állapotban van
A fix hejedért meg fizetni kell valami 4-500 forintot a jegyen kívül. -
KTTech
veterán
Igen, mi megyünk le (és aznap fel is).
-
Real_Necro
veterán
Busszal kb ugyanannyi idő az út és közelebb tesz le bazilikához.

7:15-kor indul Stadionoktól és 09:05-re ér Egerbe
vonat 7:00-kor keletiből és 8:50-re ér Eger-be, de onnan még van egy jó séta.
-
Freddy76
addikt
Mozdonyvezető. És igen, el tud hozni.
-
Real_Necro
veterán
Ezt csak spanyoll kolléga szösszenetéből kölcsönöztem, mert ahogy számolom inkább 30-40 között leszünk mint 20-30 között.
Nézd el nekem, péntek van és már egyedül gürcölök csak irodában.Zolka:
De a családosok egy része szombatra eltűnik és csak a gatyaviselő marad jelen.Szóval hatalmas tömegre nem kell számítani, de ez nem is baj, kevesebb fele kell osztani a nedűt.
Szerintem amúgy lesznek páran, akik nem ottalvósba jönnek, merthogy 1 éjszakára senki nem akar szállást kiadni, meg addigra lehet be is telik minden.
-
zolka78
senior tag
Valójában nem leszünk annyira kevesen. Legtöbben családostul megyünk, azért az növeli a létszámot. Meg ha jól értelmeztem lesz egy kisebb állatsereglet is.
-
Real_Necro
veterán
Nők korát ugye nem taglaljuk, de én 31 vagyok, lassan 7 éve vagyunk együtt, és 19 volt, mikor megismertem.

Tavaly előtt még éveken keresztül 24-nek éreztem magam, most, hogy már egy ideje nős vagyok, inkább 28-nak. Lakásfelújítás alatt egy nap végén olykor 50-nek is.

-
Real_Necro
veterán
Én is már múltam 30, de nem érzem magam öregnek. (Igaz, feleségem még sok év múlva lesz csak 30.)

-
JohnyBlue
addikt
drágaszágom ha jobban megnézed én ezt spanyoll kollégának válaszoltam

-
JohnyBlue
addikt
Ehh ennyire fiatalka görlfrended van ?

-
zolka78
senior tag
A pipadohány is elég sok nedvességet tartalmaz
. Sőt, némelyik túlságosan is sokat. Ez nem lehet akadálya a dolognak. Ha csak nem más, de ezt én nem tudom, mivel a vízipipában nem vagyok jártas. -
t_a_m_a_s
addikt
Necro: tudom, tudom, volt nekem tankörtársam, aki Győrbe is mindig LEjött... Úgy látom, a fővárosi népeknek minden LENT meg VIDÉKEN van, ami a BP táblán kívül található... A Mátrába is LEugrotok sielni egyet?
A fullos pedig a "lemegyek vidékre" ... -
Real_Necro
veterán
Tőlünk tavaly októberben kérdezték Intersparban, elmúltunk e 18, mikor vettünk pár doboz radlert a többi kaja mellé. Kiröhögtem az eladót, így már el sem merte kérni.
-
Real_Necro
veterán
Én meg azt látom, ahogy fizeted mindenki italát.
Freddy, szerintem most bontsunk pezsgőt, elvégre szülinapja lesz és ő fizet

-
Freddy76
addikt
Pedig egész szórakoztató. Én az elmúlt három évben kb. ötször voltam, mindig valami ír vagy angol ügyféllel, aki vacsora után el akart menni. Azért kísértem el őket, hogy lehetőleg ne legyenek teljesen kifosztva... Ilyenkor behuppanok egy székbe, iszom a coronitát (amit persze az ügyfél fizet), és nézem a műsort. Ami többnyire abból állt, hogy az amúgy is részeg ír/angol még jobban leitta magát, fizetett néhány horrorárú piát a csajoknak, és amikor elindult volna a kifosztóvonat (amikor is a csajok meghívatják magukat több tízezres piákra, vagy bontatni akarnak egy többszázezres pezsgőt), gyorsan leszállítom róla az ügyfelet, és visszaviszem a szállóba...
Amúgy mókás, hogy mindig láttam legalább 3-4 hozzám hasonló "vigyázót", akiken azért látszott, hogy nem testőrök, hanem inkább az ügyfeleikre vigyáznak (elsősorban arra, hogy ne legyenek nagyon kellemetlen emlékei).
Azon persze én is elgondolkodok, hogy minek fizet valaki azért, hogy egy nő "elvileg" csak neki táncol - miközben gyakorlatilag mindenki látja, hogy táncol...
Mondjuk úgy én sem mennék, hogy fizetni kell érte.
-
Real_Necro
veterán
Szerintem Freddy úgy gondolta, hogy téged jól leitatnak, aztán ők bemennek a sztriptízbárba, te meg addig támasztod a falat kint.

-
aleister
veterán
Uhhh!
Azt már most tudom, hogy melyik szoba, melyik 3 lakója lesz vasárnap rottyon.
2: Teljesen igazad van egyébként.
-
Freddy76
addikt
30? Uhh, ez nagy bebaszcsizásnak néz ki. Egerben van sztriptízbár?
-
aleister
veterán
I do my best.

-
Real_Necro
veterán
Bográcsozni amúgy ebben is lehet és még van pár szabad hely (ebből 1 franciaágyas stipistopi)

-
JohnyBlue
addikt
Az

zool1: Fotóstali sebességben meg 4 óra

-
zool1
őstag
A tervben vagy Egerszalóki vs egri szállás hely volt, ez most már fakultatív. A programról annyit, hogy Egerben lenne a főprogram városnézés és kalauzolás, és délután vs este felé vagy Egerszalók kaja + borozás vagy völgy + kulacs csárda vagy előtte kaja valahol egerben , és utána a völgy... Lehet választani...
u.i.: illetve másnap egy rövid Bélapátfalvi (APÁTSÁG) vs Szilvásváradi (KÖRTEMPLOM) kis kiruccanás?! Lehet képelni is persze
-
zool1
őstag
Én kérek elnézést!!!!! Amit írtál persze arra is lehet példa, de van 2 db 5 csillagos hotel is Eger vonzáskörzetében. Még egyszer elnézést!!!!!

-
zool1
őstag
"...akkor ne a kapanyélben meg a lósz@rban taknyoljon el." Attól még hogy nem welness egy panzió, attól még lehet igényes még itt Egerben vs a környékén is.

-
aleister
veterán
Én is leós vagyok. Külön szeretem megbotránkoztatni a sznob borosokat amikor kérek hozzá kólát.

-
j.bravo
addikt
Hát, az attól függ milyen borról van szó
én mondjuk azért nem vágnálak orcán mert némiképp magasabb és nehezebb is vagy nálam
De lehet hogy csak még nem ittál olyan bort ami tényleg ízlik. Lesz olyan, ebben egészen biztos vagyok. Pár éve én is úgy voltam a borivással mint te, oszt' milyen borb*zi lettem. -
JohnyBlue
addikt
Igyál fröccsöt... és akko' nem néznek rád furcsán. Húú
vagy 20 éve nem ittam boroskólát 
Amúgy én is sörös vagyok. Vigyek majd neked pár dobozzal ?

-
törölt tag
Nekem is az a szülinapom

-
Freddy76
addikt
És egy 3X3 méteres homokozó szolgál alomként, gondolom.
-
*Ropi*
félisten
Tudom, de attól még igaz.

-
*Ropi*
félisten
Tiszta minioroszlán némelyik.

-
törölt tag
Ahh, gyönyörűek. Egy Garfield színű kölyköt egyszer lehet veszek..

-
törölt tag
Pfúh az elég nagy fajta nem ?

-
törölt tag
Azt nem arra mondtam vagy értettem.. szenzorméret és megapixel.
Szóval 12MP-s szenzor kétszerese (oldalban, azonos pixelsűrűség mellett) 4x annyi MP-t eredményez, azaz nem 24, hanem 48MP lesz.Huh nem megy ma ez nekem..

-
törölt tag
Négyszeres, rosszul mondtam.. de talán már javítottak. (Kétszeres x 2).
-
forceberg
veterán
A 12vs. 14bit között 4x-es a különbség, még azt is lehet mondani, hogy a 2x-es fájlméret a 4/3 szoros pixelszám mellett még jó is

-
aleister
veterán
Az izzót kell beletekerni a lámpába. Mit kell ezen tanulni, teee?!

-
*Ropi*
félisten
Érdekes téma ez az aktfotós férfi női modellel. A lány-lány helyzet ugye teljesen más, bár ott is képbe kerülhet a leszbikus vonal...Férfi nő esetén mindig előjön az alaptermészetből fakadó szikra, hogy a modellnek akarnia kell tetszeni a fotósnak: ez elengedhetetlen a megfelelően kifejező képekhez. Ez két módon történhet: a profi modell tud úgy játszani, hogy meggyullad a jég is a kezében, bár közben a kanadai siklópókok gyomorsavának étkezés közben történő változásairól beszél. Egy standard háziasszony viszont nem biztos, hogy a párja iránt érzett érzelmeit el tudja választani olyan szinten, hogy azt a fotósra ne vetítse ki. Ebben az esetben a fotósnak kell irányítania a történéseket, hogy azt a bizonyos nagyon vékony vonalat ne lépjék át.
Persze van lehetőség közös megegyezésre is... 
Az érzelem nélküli félre... ebben az esetben nem teljesen igaz, hiszen ebben az esetben a párja iránti érzelmeit viszi át a fotósra. Tehát saját magát csapja be tulajdonképpen.
-
törölt tag
Ez érzelmi intelligencia kérdése: ha az asszony érzelem nélkül félre**** akkor az még miért asszony ?

És itt a hangsúly nem a ****-on van, hanem az érzelem nélkül-ön, mert aki szeret Téged, az nem **** félre, - vagy nem szeret. Ilyen k**** egyszerű b***g
-
Real_Necro
veterán
Dobtunk ki már sört mert lejárt a szavatossági ideje...
De nyáron mégis jobb fogyasztani. Télen inkább a jó kis hp. 
-
L4mie
veterán
Szerintem a fotóexpon Nikon pultról eltűnt 70-200 ról van szó.
-
*Ropi*
félisten
Pörkölt rajongó vagy Te is?

-
cOxeR
Ármester
Azt nem, hogy nem érdekli.
Tudnék vicces példát mondani, de ez nem ebbe a publik csatornába tartozik. 
-
cOxeR
Ármester
Gondolod?
Én meg tudom, hogy nem... 
-
Throme
veterán
Jó hír, hogy Dani már ismerősként köszönt minket a következő talin!
Egy kérdés merült fel vele kapcsolatban még:
Vajon előkerült épségben az a bringás akinek a fékbetétét szorongatta az ebédlőben?

Egyébként tényleg jól sikerült ez a tali is. Kösz a szervezőknek, kösz a pólóért!
-
cOxeR
Ármester
24 fok lesz, kapucnis felső?
-
atok666
őstag
Esetleg szolgálhatok egy érettebb három évessel

Atok
-
*Ropi*
félisten
Nincs már meg a számom?
-
Freddy76
addikt
13,5 hónapos. Jár-szalad, és jókedvű, barátkozós gyerek.
Csak azért vettem meg előre, hogy ne kelljen holnap sorba állni. De sok pénztár van a batyin, szombat reggel nem is lesz sor. De valszeg a héven is meg lehet venni.
-
zool1
őstag
Jobbulást a trónörökösnek!

-
ballington
addikt
Volt kollégám meg úgy járt, hogy ment biriglivel focizni. Elcsapta egy nő kocsival, rendes volt, kiszállt érdeklődött aggódott érte, mert sok sebből vérzett.
Srác nem volt gyenge, asszongya jól vagyok, jól vagyok, hagyjanak, mennem kell focizni, erre felüllt a cajgára azt jott focizni.
Mondjuk sokáig nem bírta, mert kicsit szédült, mi állítottuk le, hogy így nem kellene erőltetni. -
*Ropi*
félisten
Ő még az előtt a korszak előtt van életkorban, amikor simán tovább bringázik, gondolom.
De nemsokára eljön az a pont is (bár véletlenül se törje össze magát megint). 
-
*Ropi*
félisten
Jobbulást Vasgyúró Úrfinak!
Biztos hamar meggyógyul. 
-
L4mie
veterán
sok csúnya szőrös rosszarcú bácsi

* jobbulást neki *o*
-
t_a_m_a_s
addikt
Jobbulást a kishercegnek, ha tudtok, gyertek, igyekszünk vidám környezetet biztosítani neki

-
KSparrow
őstag
jaja, jobbulást.
Hasonlót én is csináltam régen, bár én már nem ovis voltam..
Olaszországban voltunk nyaralni, aztán felkenődtem a kockakőre. Ott a csuklóm is repedt (mind2) mindez fél órával a biztiosítás vége előtt...
-
Real_Necro
veterán
Jobbulást a gyerkőcnek. Azt mondják a gyerekek gyorsabban gyógyulnak, mint a felnőttek.

-
zolka78
senior tag
Rendben, gyertek csak. Ahogy elnézem egészen jó társaság lesz már az indulásnál

Október 6 PH!otós találkozóra a hévvel közlekedőknek találkozó a Batthyány téren 08.30-kor. Hév indulás 08.58-kor.
Freddy76 (kis picur)
Real_Necro
Tündi (Real_Necroné)
zolka78
ballington
werttzui
Throme
KSparrow
*Ropi*
killerjohn (kisherceg) -
t_a_m_a_s
addikt
Nem volt nehéz... Vicces látvány amikor egy ember egy tablettel a fülén mászkál

Én most cseréltem le az xperia minit egy 4,3"-osra, de ez is hatalmas

-
TayRol
nagyúr
gyorsan cseréld le!

-
t_a_m_a_s
addikt
Ááá, meg fogunk ismerni. Egy kicsi ember lesz nálad meg egy bazinagy galaxy note...

-
Freddy76
addikt
Csak az I., II., XII. és V. kerületből ismerkedik, külvárosból nem, bocs.

-
mcgoat
aktív tag
Ha van az étlapon, akkor belefér. A csülök nincsen az étlapon azt azért kell előre megrendelni.
Ha finomat akarok enni, akkor a Rab Ráby tálat eszitek. 2-3 embernek elég -
KTTech
veterán
Bele fog férni a kapacitásba

-
zolka78
senior tag
Gyere csak bátran velünk hévvel a picivel, szerintem nem lesz gond vele, bár ezt biztosan jobban tudod. MIvel ilyen sok lesz a pici, kicsit sajnálom, hogy a fiam csak 5 hónapos, én még csak a bevásárlást meg a piacot merem bevállalni vele. Nagyobb utat csak autóval és úgy, hogy kötve vagyunk hozzá. De majd talán jövőre én is gyerkőccel megyek már.
-
j.bravo
addikt
KTTech vagy Ropi mondja meg a tutit, én csak egyszer voltam ott, de szerintem kb. biztos hogy meg tudják oldani hogy ott a helyszínen választanak a fiatalok valamit.
-
zolka78
senior tag
Én az elején kérdeztem, hogy nem-e lehetne egy ösznépi rendelést csinálni valamiből, vagy valamikből, de azt írták itt, hogy nem célszerű, és tessék, még is lessz ilyen. Az az igazság ha jó az étterem akkor érdemes egy ételből berendelni többeknek, mert általában ki tudják hozni a maximumot, és nem vesznek el a sok kis részletben egy nagyobb csoport esetén.
-
Real_Necro
veterán
Nagy a "lábimádat"...

-
Freddy76
addikt
Trianon, 1919, béketárgyalás. Vita Erdélyen, románok történelmi jogukat magyarázzák. Magyar küldött köhint, francia vezető:
- Gróf Úr, parancsoljon.
- Megjegyezném, hogy amikor 1000 éve bejöttünk a Kárpát-Medencébe, a románok elvitték éjjel a lovainkat.
- Öööö, kívánja jegyzőkönyvbe venni?
- Nem, csak úgy mondtam.
Megy a tárgyalás, megint köhécselés:
- Gróf Úr, parancsoljon.
- Újfent megjegyezném, hogy amikor 1000 éve bejöttünk a Kárpát-Medencébe, a románok elvitték éjjel a lovainkat.
- Nos, kívánja jegyzőkönyvbe venni?
- Nem, csak úgy mondtam.
Kicsit később újfent köhécselés:
- Gróf Úr...
- Újfent megjegyezném, hogy amikor 1000 éve bejöttünk a Kárpát-Medencébe, a románok elvitték éjjel a lovainkat.
Mire a román küldött dühösen:
- Ne beszéljen badarságot, akkor még itt sem voltunk!
- Nos, ezt viszont kérném jegyzőkönyvbe venni... -
Freddy76
addikt
Ne haragudj, de meg kell kérdeznem: ti a közepes méretű homokozót vettétek alomnak?
-
Freddy76
addikt
Baszki, öt??? Mennyit esznek azok??? Egy olyan dög akkora, mint egy közepes kutya... Múltkor láttunk egyet az utcába, gyerek is, én is csak lestünk...
-
Freddy76
addikt
Majdnem? Olvasd el az egész honlapot. Nem sírsz? Nézd meg a képeket. Még mindig nem sírsz? Gondolj arra, hogy ezért emberek fizetnek.
Ha még mindig nem sírsz, akkor most: ez ugyanaz a kisváros, ahol Coxerék is laknak. És a különbség csak a színvonalban fényévnyi, árban sajnos nem...
-
L4mie
veterán
melyik a 4. alapszín? O.o

-
Freddy76
addikt
Laza az vagy, de azért annyira dagadt nem, amennyire emléxem
. A színeket illetően én feldobtam a trendi halványrózsaszínt, de leszavaztak, a sok konzervatív... -
Freddy76
addikt
Vagyunk egy páran hévesek, reggel a Batthyány-n van találka. Bár ha a kocsisod házhoz jön, az más
. Amúgy szerintem nem vagy te XXL, max XL. Én is XL vagyok, és szerintem dagadtabb vagyok nálad. Az XXL lógna, mint egy lepedő.TayRol: még csak most nősültél, és máris kezded??? Semmiképpen nem enged el?
-
cOxeR
Ármester
Nálam még van hely.

-
ballington
addikt
Azt hittem le akarod tolni, gondoltam előtte gyorsan megcsinálom a képet, mielőtt beégne

-
Freddy76
addikt
A Cseh Nagykövetség szervezésében szokott lenni sörfesztivál, idén is lesz: [link]
Mivel a kislányom negyedrészt cseh (feleségem félig, az anyósom pedig teljesen az), nekem lényegében kötelességem ott lenni minden évben, és mindegyik sört végigkóstolni. Ha érdekel, találkozhatunk, és rendezhetünk egy Canon-Nikon sörpárharcot.
Más: Péter barátom (velem volt a talin), aki kb. fél éve gépet akar venni, ma megtette. Hallgatott a jó szóra, és a rendelkezésére álló kb. 400 pénzt (amit azért elég hosszú ideje gyűjtöget) nem egy drága váz egy drága obi kombóra költötte, hanem bölcsen vett egy Canon 550d-t, kitobival, és azzal a szándékkal, hogy majd próbálkozik, és igényei szerint halad tovább a felszerelés bővítésében.
-
aor
tag
ha kijutsz és kell egy hálózatos kolléga, szólj nyugodtan...

Srácok, jó mulatást és sok szép/jó képeket!

-
t_a_m_a_s
addikt
Én maradnék a Balaton felvidéknél, esetleg Tokaj... Bár ebben a koszos Dunaújvárosban is elvagyok, mert a család, a barátok idekötnek...
Na iszom egy sört, azt húzok aludni, mert holnap korán lesz a reggel

-
*Ropi*
félisten
Digitális aláírás?

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Lokál
- PH!otóstalálkozó és megbeszélő topic
- (kiemelt téma)

- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nézd el nekem, péntek van és már egyedül gürcölök csak irodában.

. Sőt, némelyik túlságosan is sokat. Ez nem lehet akadálya a dolognak. Ha csak nem más, de ezt én nem tudom, mivel a vízipipában nem vagyok jártas.

Persze van lehetőség közös megegyezésre is...