- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
válasz
Landsmann #95657 üzenetére
Bocsánat, ezt nem írtam. Természetesen minden kikapcsolva, csak hálón van a készülék és így a Vodánál az idle drain: kb. 0.22% a Yetinél pedig ugyan ez akár 1.1x-1.7x-ig felmegy Franco kernel manager szerint. Ugyan azzal a telefonnal, ugyan azon a helyen és ugyan azzal a konfigurációval. Még azt is kipróbáltam, hogy csak sim1-ben használtam külön-külön mindkét kártyát és akkor is ilyen különbség látszik. Mitől lehet ez?
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémák, hogy van egy Vodás és egy Yetis simem. Ugyan abban a telefonnal használva a Yetis simmel 4-5x annyit fogyaszt a telefon, mint a Vodással. Mindkettőn látszólag jó térerő van, nem akkor lefedett helyen van a Yeti (Mom Park). Segíthet egy sim csere? Kb 1 éve lehetett sim cserém.
Köszönöm! -
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
A hivatalos álláspont szerint nem tilt IMEI alapján telefont a Telenor. Szerintem a "letiltották az SGS-emet" azt jelentheti nála, hogy nem tudott telefonálni. Míg a másiknál ugye hálóra sem áll fel a készülék.
Olvasva a user hsz-jeit foggalmasa sincs, hogy mit jelent tiltani egy telefont. -
kano
nagyúr
válasz
csabyka666 #8285 üzenetére
Szerinted...
Azért mert az előfizetés miatt kapta az emberke kedvezményesen a telefont, így a telefont is tilt, ha nem fizeti az előfizetést. -
kano
nagyúr
válasz
csabyka666 #8282 üzenetére
T tilt egyedül Magyarországon számlatartozás miatt.
-
kano
nagyúr
válasz
Rolcsika22 #7709 üzenetére
Megveheted a T-nél is és használod Telenor kártyával.
-
kano
nagyúr
válasz
darvinya #7648 üzenetére
Persze, hogy nem híresztelik meg nem is az. Konkrétan egy kalap kaki a mobilnetjük. Kb. 1 hónapig használtam Telenor netet, az eredmény: Down: max 1,5 Mb (de inkább 0,5Mb-0,7 Mb) Up: max. 0,5Mb Budapest belvárosában. 2 hónapja T-t használok: Down: max. 5,5 Mb (de stabilan tudja a 3 Mb körülit) Up: 1 Mb körüli.
És egyébként helyesírásilag "a net letöltés..." -
kano
nagyúr
Ahogy nézem a Telenornak sikerült még ennél is lejjebb süllyedni. Elvesz sorban mind kicsi kedvezményt amit eddig egyáltalán adott, egy kalap sz@r a készülékkínálata és az is drágán, sz@r a hálózata. Miért is kellene valakinek Telenorosnak lennie? Nem értem ezt a szolgáltatót. Egyre csak lefelé mennek a lejtőn.
Davidoff91
Még soha nem írtam alá a saját nevemen hűséget egy szolgáltatóhoz és nem is fogok. -
kano
nagyúr
válasz
krystman #7435 üzenetére
"... ami jó pont, hogy Telenor hálózatát használja."Jó pont??? Épp. hogy rossz pont. Egy kalap sz@r a Telenor hálózata. Kb. 1-1,5 hónapig használtam ezt a csodálatos Digi netet.
Problémák:
1. Fogalmuk sem volt hogyan kell beállítaniuk (Digi üfsz).
2. Max. sebessége kb. 1,5Mbps volt Budapest belvárosában (MOM park), de ez ritka volt, inkább a 0,5 Mbps volt a jellemző.
3. Túlléptem az 1GB-os adatkorlátot, lekorlátoztak (OK), de a hónap végén maradt ugyan olyan lassú. Felhív Telenor és Digi üfsz. is de azt mondják nem vagyok korlátozva. Mobilnet továbbra is lassú, Digi legalább ígéri, hogy felhívnak. Felhívtak úgy 2 nap múlva, de már mondtam nekik, hogy köszi a lehetőséget.
Lemondtam és vettem egy T-Mobile netet. Azóta a min. sávszélem 2,5Mbps de általában 5-5,5Mbps. Nincs lassulás, minden megy pikk-pakk. Nem érdemes bohóckodni a Telenorral.
Xever
Sajnos azt látom a Telenornál is, mint ami Magyarországon törvénykezés címén folyik. Csinálunk egy tarifacsomagot amelyet nem szabályozunk pontosan. Innentől viszont úgy számlázunk ahogy akarunk (illetve ahogy mi gondolju és utólag pedig meg tudjuk védeni az ASZF alapján). Így nekünk is nagy lesz a bevételünk és az ügyfél sem fogja használni túl nagy mértékben a sz@r hálózatunkat. -
kano
nagyúr
válasz
Davidoff91 #7389 üzenetére
Basszus, nem tudtam, hogy honnan ismerős ennyire a neve.
Párszor össze tudtam volna törni a tv-t amikor a hatalmas egójával és fölényességével nyilatkozott a BKV nevében. A szakmai "hozzáértését" meg párszor megvillantotta a nyilatkozataiban.
Erre mondta a Hofi, hogy " Na, ezt vajon ki ba...a?" -
kano
nagyúr
-
-
kano
nagyúr
válasz
joci761 #7223 üzenetére
Nem értem, hogy miért írtál ide? Mi volt vele a célod? Mint leírta a fórumtárs mindenhol így működik a szolgáltatóknál Magyarországon. Egyértelmű, hogy ekkora összeget nem mindenki tud kifizetni egyszerre, így valamilyen biztosítékot kérni fognak. Nem értem, hogy mi ezzel a baj? Ha be tudod fizetni akkor nem mindegy, hogy most fizeted be vagy majd 2 hét múlva? Komolyan nem értelek.
-
kano
nagyúr
válasz
manoarc #7194 üzenetére
Nem akarom mondani, hogy mit csinálhatnak, mert kitiltanának a fórumról.
Lemondom és megyek a T-hez, nem töketlenkedem ezzel a szerencsétlen bandával.Csak érdekelne, hogy mi lehet a baj. Kipróbáltam notebookkal, routerrel, Digi-s modemmel és egy 1752 Huawei-el, otthon és a melóhelyen is. Mindegyik esetben olyan 15-17kB a letöltésem HSPA hálón. Nem értem.
-
kano
nagyúr
válasz
BITBOYS #7188 üzenetére
Jah, persze.
Vettem egy Telenor mobilnetet a Diginél. Az előző hónapban túlléptem az 1GB-ot ezért lekorlátoztak. Most elsején fel kellett volna oldaniuk a korlátozást, de valami miatt maradt ugyan olyan lassú a net.
De az a furcsa, hogy nem 32kbps/32kbps a sebesség, hanem kb. 150kbps/50kbps HSPA hálón.
Szerintetek mi lehet a probléma? Digi szerint minden rendben kellene, hogy legyen (nem vagyok letiltva).
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- World of Tanks - OFF topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Villanyszerelés
- Formula-1
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 PRO Fekete Vezeték Nélküli Gamer egér
- Eladó MikroTik RB5009UPr+S+IN új, bontatlan, PoE-out-os szörnyeteg
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest