Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
Két számom van, egyiket átváltottam kártyásra hogy majd számhordozok. Másik szolgáltatónál folyamat elindul majd leáll nem egyező adatok végett. Vissza a Telenor bótba, nézzük már meg mi van. Hát egy évvel idősebbnek tüntettek fel, meg a házszám sem passzolt. Kérdi a srác, hát ezt meg ki csinálta, mondom Te, azt mondja biztos nem. Ja, akkor bocsi, én tévedtem. Telefonos üfszolgálaton nem tudom magam a megadott jelszóval azonosíttani, pedig ugyan az mint amíg számlás volt a szám. Szerintem azt is elcseszte. Második számhordozási kísérlet sem valósult meg, szintén nem egyező adatok végett. 10 évig voltam teljesen elégedett Telenoros nem kis havi összegekkel, de amit az utóbbi másfél évben csináltak velem, inkább lelépek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Cyberpunk 2077
- Ubuntu Linux
- Napelem
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest