Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsys
tag
Hi!
2000 Ft / 200 MB a telefonon használható internet szolgáltatás:
http://www.pannon.hu/egyeni/internet/mobiltelefonon/internet_es_wap/[ Szerkesztve ]
"And now for something completely different!"
-
Landsmann
addikt
Tökéletesen egyetértek én is. Ez így úgy szar, ahogy van. Továbbra sem rendelek meg semmiylen netcsomagot, sőt most már a mobilemailt is lemondom. Még vártam a mai nappal, hátha léesz valami használható csomag. De nem lett. Nem baj, akkor most már a mobilmail 300 Ft-os díját sem kapják meg. Ha ezekhez a csomagokhoz ezt is hozzávesszük, akkor így ez is drága. Hiába van 100 mega adatforgalom hozzá, ha azt csak mailre lehet használni. Ha mindenre lehetne, akkor azt mondom 100 megáért reális lenne a 300 Ft. De 50 megáért 590 Ft? Hol élnek ezek? Akkor mászkálok 2 telefonnal és használom a djuice-os 100 megát 490 Ft-ért. Basszák meg!
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
rudymester
senior tag
1. Bármivel tudod használni, az Opera Mini csak ajánlottként szerepel mint böngésző.
2. Telenor Online a legegyszerűbb, vagy bemehetsz egy Telenor üzletbe, ahol kikapcsoltatod.
[ Szerkesztve ]
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
harcipocok
csendes tag
-
-
Tutu7030
veterán
A vodkás ingyen fb cseppet félrevezető, mert kell hozzá valamilyen mobilnet előfizetés. Az ingyenesség arra vonatkozik, hogy az fb-s adatforgalmat nem számolják hozzá.
Persze, attól még lehet mondani, hogy a telenor még erre sem képes.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Landsmann
addikt
Egyet értek veled. Ennek így kellene működnie, nem mobilos témában így is működik a csereutalvány beváltása. Persze lehet fenyegetőzni a fogyasztóvédőkkel, meg utána tényleg beváltani a fenyegetőzést ha nem lépnek, csak a csereutalványok beváltási ideje 30 nap. A fogyasztóvédők meg ennyi idő alatt nem fognak az ügy végére pontot tenni. Szóval gázos ez minden szempontból.
[ Módosította: Pompi ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
axioma
veterán
Az akkor van, ha felmondod. A Telenor modositasa meg gyakorlatilag felmondas es ujrakotes, amibe hallgatas beleegyezes modszerrel mesz bele. Kotber meg akkro van, ha te mondasz fel.
Legalabbis szerintem!
Bankok ellen is lehet elvileg alkalmazni (ha magas az elotorl. dijad, de kondit valtanak, arra hivatkozva elvileg ingyen kene, de persze nem tudom, hogy volt-e mar aki kiprobalta...) -
club1
veterán
Konkrétan a szolgáltatók azt használják ki, hogy az aktuális jogszabályok szerint ÁSZF változás esetében az előfizető akkor állhat el a szerződéstől, ha a változás a hűségszerződésért cserébe kapott kedvezményeit is érinti. Hűségszerződést pedig a szolgáltatók főleg a szolgáltatás mellé adott eszközökre íratnak alá, az erre adott kedvezményt pedig nem érinti az sem, ha a mobilnet árát a negyvenszeresére, sebességét a negyvenedrészére csökkentik... Persze extrém a példa, csak a közérthetőség kedvéért hoztam fel.
-
félisten
Alapvetően nem a kötbér a lényeg, hanem az, hogy ebben az esetben nincs semmi ami indokolná a korlátozást.
Előszedtem a szerződést, nálam 0Ft készülékkedvezmény van feltüntetve.
Szerintem nekem meg ér egy kis levelezést."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Prien
addikt
Nem kizárt, hogy az új ZTE cellák már nem annyira kompatibilisek a régebbi SIM kártyákkal, én gyakorlatilag 2 évente cseréltetem a kártyát és még nem volt ilyen gondom. Júniusban vettem az SGS II-t, akkor is új kártyával kértem.
Egy próbát megér cseréltetni, szerintem, ez nem kerül pénzbe, viszont, ha nem ez volt a baj, akkor lehet máshol keresni a probléma forrását.De ez csak a Sensationokkal fordul elő?
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
Melack
veterán
válasz Zirowe #11143 üzenetére
1600 HUFért 500Mb még talán okés is.
Nálam nem jelentkezett semmi extra díj vagy lassuláslassítás - legyen a szolgáltató gondja. Elviekben Operát javasolnak, de amit nekem is mondtak, bármivel mehet. SMS helyett GTalk jobb megoldás, csak a másik félnek is legyen GTalkja Meg mail, ami tuti korlátlan Okostarifánál.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Zirowe
nagyúr
válasz Zirowe #11341 üzenetére
Mindent beállítottam, de nem jön be semmilyen oldal, fent pedig nincs adatkapcsolati jel.
Akkor gondolom ez azt jelenti, hogy még nem lett aktiválva..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
tomp
félisten
válasz Zirowe #11346 üzenetére
Ácsi ácsi! Itt GSM-ről írnak. GSM alatt ha hívást indítasz, leáll az adatkapcsolat. Ezt tudom. Viszont maga a technológia alkalmas GSM alatt a hívás+adat egyszerre üzemmódra? Ezt nem tudtam.
3G alatt nem áll le az adatkapcsolat, csak lelassul. 3G-n megy mind2 egyszerre.Te valamit összekeversz
-
Landsmann
addikt
válasz Zirowe #11404 üzenetére
Olyan lehetőség van a telefonban, hogy:
Csak GSM
GSM és 3G
HSDPA
Namármost, a Csak GSM kivételével mindkét másik módban tapasztalom a kimaradásokat. Még cellát sem kell hozzá váltani. Full térerő, az utca végén a torony, legalább 60 méter magas. Nem minden hívásnál, de ha igen, akkor az jellemzően a hívás felépülte után 5 másodpercen belül. Utána van, hogy 20-30 perc múlva újra megismétlődik. (ha folyamatos a hívás) Mindegy, hogy én hívok vagy engem hívnak, de jellemzőbb, ha engem hívnak. Viszont ha a másik fél vezetékes telefon, akkor eddig nem tapasztaltam a hibát.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
csab2
veterán
válasz Zirowe #12191 üzenetére
Nekem egy kicsit nem világos a dolog.
Az Okostarifáknál van az a megbontás, hogy a Google Maps, email, és a netezés ingyenes és korlátlan, de a Youtube, internetrádió, stb. a multimédia keretből megy. Okostarifából van 90-es, 180-as, 360-as.
Te viszont 100 megás csomagról beszélsz.
A Mobil Online 100 esetén viszont nincs ilyen megbontás.
Ezért nem értelek.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-
sifarr
senior tag
válasz Zirowe #12254 üzenetére
Ennél bonyolultabb a helyzet.
Ugyanis Vangelis nem felmondani pusztás akarja az előfizetést, hanem számhordozást is akar.
Hűségszerződés alatt nem lehet felmondani (csak következménnyel). Számot hordozni csak élő (!) szerződésről lehet. A számhordozásnak van átfutási ideje.
Tehát havi fordulóra felmondani nem lehet, mert pár napig még utána is szükség van a számhordozás miatt a szerződés érvényességére. Ergo számhordozásnál nem ússza meg a tört hónap teljes kifizetését.
Hogy ez mennyire korrekt a Telenortól az más kérdés. -
darvinya
titán
válasz Zirowe #12273 üzenetére
Bocs kezd hisztibe menni a félreértés.
A Hír arról szól, hogy nem sokára át kell állniuk a Kbps -ről Mbps-re.
És nem azt írták ki, hogy a garantált le/fel-töltés 0 Kbps hanem 0 Mbps.
A kettő nem ugyanaz.Számold ki 32 Kbps az mennyi Mbps.
Azt te sem néznéd jó szemmel azt a sok 0-át.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
csab2
veterán
válasz Zirowe #12290 üzenetére
Ne is mondd!
Mérgemben megvettem ott a boltban, csak amikor kijöttem akkor jutott eszembe, hogy az ebay-ről fillérekért beszerezhettem volna.
Most néztem: ugyanezt kaptam 1500-ért. Csak az enyémek feketék nem ilyen szép színűek. (Kit érdekel, úgyse látszik.)[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest