Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiskeys
őstag
Na, akkor ez érdekes, gondoltam megosztom veletek. Rendelt a telefonos akkut a telomba. Típus stb egyezik. Beletette és kicsi bele. Még ilyet nem láttam. Több nagyságú akkut gyártottak hozzá? Vagy a telenoros egyedi akkumulátort használ?
:-( Ace 4 Telóról van szó. -
horseface77
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Természetesen volt amikor bent jártam, illetve online is rendelhető volt.
-
válasz
horseface77
üzenetére
És lett is volna Alpha a hálózatban, boltban, mikor vásárolni szerettél volna?
Csak mert kb. ezer éve nem láttam ilyen készüléket az üzletünkben...A hűségidő utolsó három hónapja tényleg mehetne ügyfélbarátabban (lefelé váltás engedélyezése hűségvállalás esetén kötbérterhelés nélkül), de jó eséllyel azért került ki az árlistából a készülék, mert azt már nem forgalmazzuk.
-
horseface77
tag
Sziasztok! Meg kell állapítsam, hogy olyan, hogy ügyfélmegtartás a Telenornál nem létezik. Augusztus 31-én járt le a hűségem. Előtte 4 nappal jeleztem, hogy hosszabítani szeretnék újabb 2 évre és vásárolnék egy Samsung galaxy alpha készüléket. Viszont a jelenlegi tarifám már nem rendelhető ezért mytariffra cseréltem volna, igaz így kb. kétezer forinttal csökkent volna a havidíjjam. Ezt a telenor nem engedheti ugye tehát kérték várjam meg azt a 4 napot. Rendben, megvárjuk. Erre másnap látom a honlapon, hogy az általam választott készüléket aznaptól nem forgalmazzák. Köszönöm szépen telenor, számhordozás elindítva.
-
asdf_
veterán
válasz
üzenetére
Most lep(ett?) ervenybe:
2/2015. (III. 30.) NMHH rendelet
az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól17. Hangposta szolgáltatással kapcsolatos szabályok
31. § (1) Ha a hívott fél hangposta szolgáltatást vesz igénybe, a helyhez kötött telefon és a mobil rádiótelefon szolgáltatók (e §-ban a továbbiakban: telefonszolgáltatók) kötelesek biztosítani, hogy amennyiben a hívó fél a hívását a hangpostára irányítást megelőzően megszakítja, a hívott fél szolgáltatója nem végződtetheti a hívást. A hívásért a telefonszolgáltatók díjat nem számíthatnak fel.
(2) A telefonszolgáltató a hívás hangpostára irányítását megelőzően szövegbemondással vagy hangjelzéssel hívja fel a hívó fél figyelmét a hangpostára irányításra. A hívás díjmentes megszakítására rendelkezésre álló időtartamnak a telefonszolgáltató általános szerződési feltételeiben meghatározott, de legalább 5 másodperc hosszúságúnak kell lennie.
(3) A telefonszolgáltató akkor jogosult a beérkező hívást hangpostára végződtetni, ha a hívott fél hangposta szolgáltatást vesz igénybe, és a hívás megszakítására megállapított időn belül a hívó fél nem szakítja meg a hívást.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sípolást nem várom meg, mikor a számot elkezdi mondani már leteszem, akkor ok.
Egyébként a saját hangposta hol kapcsolható ki? Mert telefonból nem tudom, szürke a menüpont. Gondolom valami robotnénivel kell számokat nyomkodni és úgy. Vagy esetleg van valami SMS-es módszer is?
-
-
törölt tag
Hali.
Ha hívok valakit és néhány csengés után hangposta van, elkezdi mondani a telefonszámot. Akkor ha leteszed már levonta a percdíjat vagy ott még semmit?
-
A témának lett egy topikgazdája személyemben.

Amint látjátok, készítettem egy Téma összefoglalót. használjátok egészséggel!
Amennyiben bármit hiányoltok, beletennétek, kivennétek belőle, vagy esetleg másként tennétek bele, kérlek benneteket, privátban küldjétek el nekem a javaslataitokat!
NE offoljuk szét ezzel a topikot, ha kérhetem!
-
-
szkaroly
senior tag
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Melyik kártyás telefonok függetlenek gyárilag?
mint anno pl a motorola defy volt? -
Na úgy tűnik ma sikerült a Telenornak az utolsó utáni cseppet a pohárba raknia. Reggel hívtak, hogy hát októberben megszűnik a 180 perc csomagom (persze eddig erről semmilyen írásos formában nem értesítettek) a MyTariff csomag amit felajánlottak helyette meg kedvezményekkel (amiből az egyik megszűnik 1 év után mindenféleképp) együtt került volna annyiba mint a mostani, hát kösz de nem.
-
-
tomp
félisten
Nálam 2napja újra lassú a böngészés. Oldal betöltés közben van adatforgalom, nincs, van, nincs. Így tölti az oldalakat.

-
Prien
addikt
Tegnap én is beléptem a MyTelenor oldalra a Hipernet Heavy előfizetésemmel, volt ott egy ilyen, hogy megrendelhető szolgáltatások: havidíjkedvezmény (díjmentes). Nem volt róla semmi leírás. Milyen kedvezményt kapunk?

-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
A MyTelenor mennyire megbízható forgalmi adatok szempontjából?
Jelenleg ezt írja:
Kedvezmény 2500 Ft
Felhasznált 532,1 Ft
Felhasználható 1967,9 Ft
Utolsó frissítés 2015.09.01 20:27 -
Zaji
őstag
Költői kérdés: Vajon a Huawei P8-at megtalálom a közeljövőben a készülékárlistában?

-
-
törölt tag
Én nem srteamelem, alapból a kütyün fut. M8 Android Box.
-
zseko
veterán
válasz
üzenetére
Megnéztem az oldalon, hát ez így konkrétan egy vicc. A videotárra még talán hajlandó is lennék havi 490-et rászánni, na de 3000-et? (mert az alap tv csomag nélkül nem megy ha jól látom, ami megint egy vicc) És persze ha műsort is akarok nézni nem a közszolgálati és egyéb
szarokat(bocs) akkor havi 5000-be is beleugrik. Nem is tudom, röhögős, sírós, vagy anyázós szmájlit tegyek.
De végülis nekem tökmindegy, nem én érdekem hogy több pénzt hagyjak náluk.
A Deezer csomagokat is bővíthetnék, jó lenne valamivel több net bele, de ezt a lépést (sem) nézem ki belőlük... -
SutPet
aktív tag
Sziasztok! valaki aki bennfentes elárulná hogy mikorra várható hogy visszahívnak a telenortól?
két hete kértem visszahívást és semmi. ugyan így két hete kerestem meg őket írásban és arra se jött semmi válasz. -
ledgeri
nagyúr
Na végre elengedtek, PÁ!
-
Aryon87
félisten
Sziasztok!
Kis info kellene azoktol a tagoktol akik mar tul vannak legalabb 2-3 honapnyi MyTariff cikluson. Hogy mukodik ennek a mobilnet resze? Valoban igaz hogy ha lejar az xy mennyisegu adatkeret, nincs net a kovetkezo ciklusig? Amugy ha igy van oltari ballepes.. Regen smarttarifa 2 volt, de telovaltas utan MyTariff XS lett. 500mb plusz adacsomagos opcioval, amit gyakorlatilag 5-7 nap alatt megettem, csak nemtom hogy... Most modositottam +1.2gb-osra, igaz ezzel elvesztettem az egyeni 50%-os kedvezmenyemet (tobb beszelgetes, keves net)Az infokat/tapasztalatokat elore is koszonom

-
McAdam6
aktív tag
Másnak működik a Google Áruházban a Telenoros fizetés ? Nekem tegnap óta nem...

-
tomp
félisten
válasz
kssvirag
üzenetére
Eddig éveken keresztül a lassítás nem 32/32kbps volt hanem akár 160kbps is. Mostanság mintha sikerült volna stabilan 32kbps-re beállítani a rendszert. Fél napig én is megtapasztaltam a lassítást. Brutál durva volt. Nekem a fb be sem jött. Miután sikerült visszaállítani az adatkeretet ez által megszűnt a lassítás visszajött minden. Azonnal betölt minden.
-
kssvirag
tag
Sok sok éve Telenoros vagyok,
havi 1GB adattal az Tarifacsomagomba. SmartTarifa extra 2. (1GB adatkeret korlátlan facebook, gmail. adatkeret elhasználása után lassitják a következő számlázási ciklus 2. napjáig))
Nos, idén juliusig (sok sok éve) ha elfogyott az 1gb, attól függetlenül, lassan, de tudtam netezni meg minden.
Ez 2 hónapja lehetetlen. Kb 2015.Julisától.Azóta amikor elfogy az 1GB adatkeretem, szinte lehetetlen a netezés .Egy sima oldal betöltése is sokszor 5-6 percet vesz igénybe, persze ha nagy nehezen egyáltalán bejön,! a facebook is szinte csak percek alatt és a képek nélkül jön be ugy ahogy.
szemetek,!Eddig ha lassitva is voltam ugy ahogy de használható volt. gondolom ők is rájöttek, mert Julius óta szinte lehetetlen netezni ha elfogy az adatkeretem.
Persze felhivtam őket, de szerintük nem változott semmi. (na ja, semmi)
Meg az anyád, gondoltam
Hány éve használom, csak tudom , érzem, látom, hogy más lett. Más lett. nem lehet érdemben semmit csinálni.azóta vehetem ilyenkor kemény ezresekért az egyszeri plusz adatjegyeket.
más is tapasztalta??

Ennyit a telenorrol.
Már ezt a 1gb -ot is nevetségesnek tartom a mai világban.
ebben a honapban már 3x vettem plusz adatjegyet, és pedig még a telefonomon is be van kapcsolva az adatforgalom csökkentés, amivel álltalában min. 40 % ot megtakaritok az eredetihez képest.
És youtube-ra nem is használom egyáltalán.95' óta van előfizetésünk náluk, de ezek után lehet körbenézek,. készülékárba szinte semmi pluszt nem kapok ugyse, hiába régi előfizető az ember.
ha jol tudom a MyTariff csomagok -nál mostmár egyszerüen le is kapcsolják a neted ha elfogy az adatkereted.
-
törölt tag
Ez a MyTelenor egy katasztrófa. A webes felület és a kliens is. Nincs a cégnél olyan ember, akinek feladata lenne az ellenőrzés? Megpróbáltam lecserélni a 2GB Deezert, 1GB adatcsomagra, meg néhány infóhoz hozzájutni, de végül telefonos segítség kellett. A legaranyosabb a Telenor válasza a:
MyTelenor app -> ? -> Feltöltőkártyás tudnivalók -> Kártyás hívásrészletezés lekérése
pontra. De, ott több kérdésre is ugyanez a Telenor válasza. A legviccesebb az, hogy ha az ember nem tartja hasznosnak a választ, akkor a kliens dob egy ablakot, amibe megírhatja a véleményét. Megírtam.
Ja, a MyTV -t is le akartam mondani ciklus végével. Nos, mint kiderült, a net mindenképpen kifut a ciklus végéig (mármint az üfsz. szerint, mert a kliens mást mutat), a MyTV viszont a lemondás pillanatában meg is szűnik. Már csak az nem világos, hogy ha ciklus végéig mindenképpen ki kell fizetnem, akkor mi lesz az időarányos résszel? Ha ciklus vége előtt, 23:55 -kor van vége egy filmnek és a maradék öt percben épp nem elérhető a lemondó opció, akkor ez egy rugómba kerül? Ezt akartam elkerülni, de azért ma még TV -ztem volna, ha már kifizettem.
Van baj Telenoréknál! -
törölt tag
válasz
apaszka
üzenetére
Fizetős. 1 rugó/hó, plusz az adat. Csak azért neveztem be rá, mert holnapig nem számolják az adatot. Ennyit nekem megért. Itthon nagyon szar a netem és úgy tűnik, hogy a MyTV kisebb sávszélességgel is beéri, mint a TV-GO. Símán végigment a Forma1, míg a TV-GO meg-megáll pufferelgetni. Arról nem is szólva, hogy a MyTV -t nem kell átverni, mert alapból beletörődik a root -ba.
-
zseko
veterán
válasz
Sayuar
üzenetére
Persze, igazad van. Azért írtam, mert nekem is van ismerősöm, akinél egy 3000-es feltöltés 3-4 hónapra elég, és az ilyen nem fog havonta 2000-et költeni csak azért, hogy ingyen elérjék. Öcsém sem sűrűn tölti a kártyát, őt a netre sem lehet rávenni nem hogy voipra, nem hajlandó venni a telefonjára netet még 500-ért se, pedig akkor már ott lenne a viber és tsai ingyen üzenetre, de nem. Nem érdekli. Én töltöm havi 3000-el a 2GB+Deezer miatt mert aktívan használom mindkettőt, de egyébként én is alig telefonálok, 40-60 perceket max. Még voippal se többet. Amennyit telefonálok ennyi nyűg belefér a voipba, de vannak olyan ismerőseim is, akik még a wifit sem hajlandóak otthon (sem) bekapcsolni, mert akkor talán véletlenül el lehetne érni ingyen is...
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Sayuar
senior tag
ha mindenki maxos a családban, (mivel az aktív periódus rajtad múlik, tudod "irányítani") akkor már megéri.
A múlt havi hívásaimat összeszámoltam másodperc és perc alapon. Kb. 19-20%-kal jött ki több perc alapon.Tudod egy idő után nyűgössé válik a VoIP: gyereknek, nőnek nagyszülőnek elmagyarázni, hogy így-úgy-amúgy...

Én is kiszámoltam sok mindent, pl.: hogyan olcsóbb a net, hogyan olcsóbb a perc....stb-stb.
Pl voda: feltöltöd, előbb a bónuszt használod, aztán bekapcsolod a zsebnetet, majd töltés előtt lemondod a zsebnetet, megint töltesz, elhasználod a búnusz netet, akkor visszakapcsold a zsebnetet....áááá
Ennél pillanatnyilag jobb a telenor: feltöltöd hóforduló napján 1500-zal és kész, van 1GB neted, VoIP-ozol.
Vagy Vodafone MAX, és hátradőlsz.
Hidd el, egy idő után fárasztó mindenre figyelni, hogy hó végén spórolj 1000 Ft-ot SIM-enként.
Meg minden hívás után kilépni a VoIP appból, mert meríti az akksit...
Arról már nem is beszélek, hogy kb. minden 10-ik VoIP hívás kuka, rossz a minőség. Persze ezt már kicsörgés közben is hallod, de milyen az, hogy bontod a hívást, és magyarázkodsz a másiknak, miért csak csörgetés volt az első hívás, és miért csak a másodikat hívást engedted végig, amíg felvette...
Legszívesebben aláírnék, de elegem lett ebből a folyamatos áremelésből, még hűségidő alatt is
-
zseko
veterán
válasz
Sayuar
üzenetére
Kíváncsiságból kiszámoltam, 20Ft/másodperc alapon akkor éri meg, ha a hívások 0-45mp vagy 61-90mp közöttiek, esetleg még 121-135mp között, felette már masszív bukás van.
a Vodafone Max csomagja is csak akkor éri meg, ha mindenki akivel ingyen akarsz beszélni az rendszeresen és havonta feltölti a 2-3-4e forintot, egyéb esetben el lehet felejteni az ingyen beszédet.
-
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Bocs, hogy Bajára kellett jönnöm, amikor ingyenes a MyTV adatforgalom! Ha intézel még egy ilyen Telenor akciót és közben egy miskolci fuvart, akkor ígérem, hogy arrafelé is ki fogom próbálni. A freki dolgot meg nem értem. Elindítom, aztán, amit talál, azt használja. Nem ez az életszerű?
-
törölt tag
Teszteltem a netet. Bp. - M6 - 55 - Baja. Bp. -en elindítottam a MyTV -t. Az M6 -on egyszer volt kimaradás, 82 - 87Km között pufferelt. Különben símán néztem végig a Nicot. Aztán, az 55 -ösön (kb. 20Km) már gyakrabban szakadozott. Aztán, Baján ismét ment folyamatosan. Sztem ez nem rossz eredmény.
-
asdf_
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Hogy éri meg akkor a flottásoknak annyiert adni?
Ne meri meg, az 50+ Ft-os prepaid meg a 40 ft-os lakossagi postpaidbol keresztfinanszirozzak. Ezt kene mar megszuntetni a p**ba.
Termeszetesen ott, ahol a szo klasszikus ertelmeben vett flottarol beszelunk, ahol tobbszaz elofizeteshez egyetlen szamla megy csak ki, ahol azt az egyetlen szamlat idoben, es nem csekken fizetik ki, ahol a cegen belul van flottafelelos, aki intezi a flottatagok ugyes-bajos dolgait, igy erezhetoen alacsonyabb terhelest jelent az ugyfelszolgalat szamara, ahol a szolgaltatovaltasnal a minel regebbi az ugyfel, annal inkabb idoben ossze-vissza vasarolt keszulekkel -igy huseggel- rendelkezik az elofizeto cimu ballasztot hordozzak, ott valoban elerheto megtakaritasok vannak szolgaltatoi fronton, mely alacsonyabb dijakat eredmenyezhet. De amigy mindenfele loveszklub, meg autoklub meg hasonlo cimen kamuflottak mennek, sot olyanok is, ahol egy ceg a szamokat a nevere veszi, tehat a flottas ceg az elofizeto papiron, es az szamodra tovabbszamlaz a tenyleges elofizetonek es megy mindez a szolgaltatok hallgatolagos beleegyezesevel, addig... -
wwenigma
Jómunkásember
Hogy éri meg akkor a flottásoknak annyiert adni?
Költői kérdés.Persze itt se igaz hogy ha olcsobb lenne akkor mondjuk többet telefonalnank, vagy nem mennénk VoIP-re és lenne bevételük. Külföldön jóval alacsonyabb tarifákkal is megvannak, ott is vannak költségeik ugyanerre. Svédországban nem tudtam olyan helyre menni ahol ne lett volna 3palcikas 3G HSDPA lefedettség 2100MHz-en a 4ből.Pedig az rosszul terjed, kell a torony és bazisallomas... persze megint én vagyok a hulye igaz? Ingyen SIM-et vagtak hozzam a 3GB-os 100SEK-es adatcsomaghoz, ujsagosnal minden szerzodes nelkul megkaptam es 3 perc mulva aktiv volt a telefonomban.
-
asdf_
veterán
válasz
313313
üzenetére
Mobil részen akkor miért lenne akkora elvárás a dolog?
Kell-e a vezetekes szolgaltatashoz frekvenciat venni? Kell-e bazisallomasokal teleszorni az orszagot? Kell-e viselni mind penzben, mind idoben viselni az ezzel kapcsolatos koltsegeket (engedelyeztetestol a felallitasig)? Kell-e lakohazak tetejere epitett bazisallomasok utan evi tobbszazezer/millio Ft-os berleti dijat fizetni? Kell-e a bazisallomasok kozotti mikros adatatvitelt kiepiteni, ennek koltseget viselni, (akar backup, akar eles uzem). Eldunnyog-e a szolgaltatas az akar orokolt, a user falaba/epuletebe valamint az utca ala/poznan 30-40 eve letesitett vezeteken?
Nos, szerintem az osszes kerdesre nem a valasz, kiveve az utolsot. Es az osszes nem valasz egy rakat zsetonba kerul, no ezert akkora elvaras.Termeszetesen madzagos fronton azert tortentek valtozasok, mert azert a drotos telefonelofizetesek valami negyede/harmada/nem tudom mennyi* mar koaxon/uvegszalon megy, tehat ezt a halozatot a jelenlegi szolgaltatoknak fel kelett epiteni, ugyanakkor ez egyreszt jelentosen alacsonyabb koltsegu, mint az mobilos cucc, no meg ugyanazon a madzagon lehet netet, kabel tv-t is szolgaltatni (es eladni HD csomagokat, meg felvevos STB-ot berbeadni szep osszegekert), tehat ott a megterules is baratibb.
* tobbszor fikaztam itt az NMHH-t, hogy mar nincs mobil- (es?) vezetekes gyorsjelentes, ezuton kovetem meg oket, mint egy eheti cikkbol kiderult, a mobilszolgaltatok dontottek ugy, hogy a statisztika alapjaul szolgalo onkentes adatszolgaltatast beszuntettek, ezert nincs mar statisztika.
-
313313
addikt
Én most írtam alá 3100ft/hó ért egy vonalas havidíjra.
Ami benne van, 5000 perc erejéig 0ft a percdíj a következő hálózatokon:
- alapdíjas vonalas számok (nem csak hálózaton belül ugye...)
- Vodafone hálózaton
- Telekom mobile hálózaton
- Telenor hálózatonGyakorlatilag napi 3,3 órát telefonálhatok, alapdíjas Magyar számok hívása esetén 0ft-ért.
Mobil részen akkor miért lenne akkora elvárás a dolog?
-
Sayuar
senior tag
ok, vár csak:
1.
Telenor
1GB 1500 HUF
200 perc voipblazerrel 1000 HUF, utána 5 HUF
viber, FB call, stb-stb ingyenes hívókkal 0 Ft megoldva
Vagyis 2500 Ft-ból ki lett hozva a dolog.2.
A másik, amit írtál: nettó 1811 Ft, vagyis 2300 Ft
Érdekes módon, ha 10-20-30 GB adatot veszel, akkor 1GB-ra vetítve az adat csak 300 Ft.
A végződtetési díj 200 percre vetítve 1,7 Ft, 200*1,7=340 Ft
Szóval megnyugtatlak: bőven-bőven belefér és bőven gazdaságos lenne nekik még így is.
Arról nem is beszélve, hogy a bevétel is tervezhető lenne.3.
Az általam vázolthoz közel állót ad jelenleg a vodafone max: 100 perc+1GB+ingyen maxos irányba (pl. család többi tagja, az a 3 szám 1000 perc amit írtam). 100 perc után voipozol 5Ft-tal.a hatvanmilliáraznemménvagyok
én azolcsóbbkülföldvagyok 
-
asdf_
veterán
válasz
Sayuar
üzenetére
- hálón belül 3 számra ingyenes, legalább 1000 percig
- 3000 HUFAz elsonek a telekomadoja -a plafon miatt- 700 Ft, ebbol adodoan a 3000 Ft-os havidij-elvarasod (netto 1811 maradna a tobbire) nem igazan mozog a realitas talajan.
Az, hogy a magyar fizeteshez mi realis, meg mi nem, az irrelevans, a benzin is draga a magyar fizeteshez kepest, oszt' megis...(abba, hogy a halozati eszkozok, szamitogepek, szoftverek, autok ara pedig fuggetlen attol, hogy itt mennyire szarul keresunk, mar bele sem megyek, es egyebkent is, tudom, hatvan milliard
) -
Sayuar
senior tag
válasz
apaszka
üzenetére
Amit én elvárnék:
- 1 GB adat
- hálón belül 3 számra ingyenes, legalább 1000 percig
- 0 Ft kapcsolási díj
- 200 perc, utána max. 15 Ft perc alapon, vagy max. 20 Ft másodperc alapon
- 3000 HUF
A magyar fizetéshez ez lenne reális. Amíg köszönő viszonyban sincs (még flotta esetén sem) ezzel az elképzeléssel a szolgáltatók árazása, addig nem írok alá egyikhez sem. -
apaszka
veterán
Ma egy számot kivégeztünk innen. Nincs elő-fizu már a telenornál!
Köszönöm a sok segítséget amiből frankón feltudtam készülni.
A Srác az üzletben ,vagy 10 x elmondta,hogy te ugye dolgoztál itt a telenornál??
Életemben ügyfél nem volt így képben,sőt majd olyan szinten mint ő!Így flottul ment minden ,átrakása a combó csomagról feltöltősre ,amit már könnyebb számhordozni.
Nincs aktív sumák cucc benne .....
Köszi Viktor,és mindenki! 
Én még egy kicsit maradok itt ennél a szolgáltatónál,mert nagyobb lépésre várok.
A család meg szépen elköszönt innen!

-
törölt tag
válasz
Sayuar
üzenetére
De csak nagy általánosságban.
"Az 1GB + Deezer Zene és 2GB + Deezer Zene szolgáltatáscsomagok esetén a havidíjban foglalt adatforgalmi keret felhasználását követően a szolgáltatás további igénybevétele esetén a forgalmi díj 0 Ft. A havidíjban foglalt adatforgalmi keret felhasználását követően a Telenor a sebességet 32/32 kbps-ra lassítja. A számlás, illetve kártyás ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszűnik."
-
Sayuar
senior tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
nagy általánosságban kijelentve a jelenleg rendelhető adatcsomagok esetén csak a telekom, a blumobile és a tescomobile lassít, a többi kikapcsol.
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok.
Melyik mobilinternet volna megfelelő számomra?
Praktikumhoz kellene a lehető legolcsóbb mobilinternet, amit csak lassítanak ha lejár az adatforgalmi keret.
-
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
gboszi:
Nem oldható meg, hogy másnak számlázzák a költséget.
Igen, költség csak a felvett hívásnál keletkezik.Ha a fogado oldalon van hangposta, akkor a hangpostara futo hivasoknal is.
-
tomp
félisten
Ma indult az új számlázási időszakom. Amióta eme szolgánál vagyok mindig az új időszak első napján reggel 7-8fele újra indult az adatkeret és a perc.
Most jött egy sms, hogy az új időszak 2. napjától lesz újra teljes keret. Azaz az első napon még vegetálni kell.
Hát ez csodás...
Drága telenor...

-
tonyrulez
őstag
Na elmegy a Telenor a jó büdös **csába. Csak most találtam erre a cikkre, tudom, elég régi, de mégis. Eddig volt szép-jó kártyás 29-em, amit felemeltek 32-33-ra, már nem is emlékszem. Most meg megszüntetik, és kerülök át Praktikum-ba 51-es percdíjjal. Ahha, majd átkerülök a BLue Mobile-hoz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Prien
addikt
Ha egy megrendelt szolgáltatás nem működik és a panasz felvételtől eltelik a 72 óra, mennyi kötbérre számíthatok?
tomp? -
Sayuar
senior tag
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Én úgy tudom hogy igen, csak a perc/sms díjak magasabbak.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a Pratium+Net Expressz előfizetésre ugyanazok a kedvezmények vonatkoznak, mint a sima Praktikum+Net-re (feltöltési bónusz, kedvenc szám)? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a panaszfelvételtől számítva persze... a vásárlás 9 napja történt kb... használhatatlan.