- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Milyen modelleket kellene lecsekkolnom, amik megutik a 8 eves Jupiter Carbonom szintjet? Mind kinezetben, mind anyaghasznalatban. Ha lehetne kapni, vennek megegyet, de sajnos mar regota kiapadtak a keszletek, mar eredeti lencset sem nagyon talalok hozza.
Kineztem neten egy Holbrook OO9102-H0-t, gondoltam hasonlo fazon, meg ilyen mintazatut sem sokat lattam, de eloben megtapogatva a total muanyag kivitelezes eleg hitvanyul hatott a Jupiter Carbonhoz kepest, es emiatt nem tudtam megindokolni magamnak, hogy miert is fizessek erte annyitTippeket elore is koszonom
Szep estet -
Hzsolt11
tag
Sziasztok
Tudnátok nekem abban segíteni hogy hol tudok jó áron eredeti Holbrook szemüveget venni ?
A segítségeteket előre is köszönöm szépen -
-v-
addikt
Prizm daily polarizedhez milyen hasonlo lencse can ami szinhomersekletben kicsit huvosebb?
-
msanya81
újonc
Sziasztok!
Oakley monster dog lencséje nincs valakinek elfekvőben? -
-Tsaba-
tag
válasz
lorcsi #36440 üzenetére
Oakley-t még nem láttam, de mi a Decahlonba vettünk olyat amihez fejpánt is van (de még ezt is eldobálja).
Amúgy én is gondolkodtam hogy veszek az iskolás gyerekemnek (szerintem az XS nevűek/méretűek nekik vannak). De szerintem még ő is kicsi hogy vigyázzon rá, legalábbis a decathlonosokra nem vigyázott (eléggé karcosak lettek)... -
lorcsi
veterán
oakely-ből van oylan h 1 év alatti babáknak adható napszemüveg ?
-
fenyőke
csendes tag
Közben találtam egy ilyen oldalt: http://sportszem.hu/content/38-oakley-lencseszinek
-
fenyőke
csendes tag
Sziasztok!
Lencsét szeretnék venni a szemüvegemhez (Style Switch) és valami olyan kellene ami elég sötét a vízen (hajón) való használatra. Sok félét találtam az ebay-en de nem tudom melyik az ami megfelelne. 24K Gold, Ice Blue, Orange red, Midnight sun, green, purple, brown, bronze gold ... vajon melyik a jó?? -
csabám
addikt
Sziasztok!
Utángyártott lencséből melyiket érdemes választani?
Enduro-ba keresek, mivel gyárit nem találok és gaborcsu sem tud már szerezni!
Köszönöm előre is a javaslatokat. -
Djuree
félisten
sziasztok!
képzeljétek mi történt ma reggel!
mondom 9 fok van reggel, jöhet a bőrkabátom, már régen volt rajtam de eszembe jutott hogy az is van. felvettem és a felső zsebében valami nagyon kiáll. mi a fene lehet ez, semmit nem szoktam az eltett kabátok zsebében hagyni. erre bakker a rég elveszettnek hitt (szerintem vagy 4 éve hogy azt hittem elveszett) radar path livestrong szemcsim volt, amit rendesen meggyászoltam anno hogy elhagytam valahol. erre itt van a zsebemben!régen örültem ennyire valaminek.
namost segítsetek. a lencséje kicsit karcos, vennék a megtalálás örömére újat hozzá. hol lehet új eredeti lencsét kapni hozzá, ami esetleg jó áron is van? esetleg ha létezik valami nem gyári de nagyon jó minőségű megoldás az is érdekelhet. köszi!
ja persze én hülye a tokját is odaadtam valakinek, merthogy minek ha nincs szemüveg. -
mycso
veterán
válasz
McNamara #36432 üzenetére
Szia, nekem annó egy oakley twenty-n tört el a keret a lencsék körül több helyen.
Sima pillanatragasztóval csináltam meg.Annyi, hogy óvatosan kell kis mennyiséggel, mert megmarja a keret fényes részét, illetve csúnya lesz, ha kifolyik.
Nekem stabil volt, "javítás" után, még sokáig használtam. -
-
lorcsi
veterán
az oakley Ten-hez szeretnék új lencséket
de ugye ezekhez nem nagyon lehet már kapni csak utángyártottakat
honnan érdemes?
ok, ebay...meg eu..mert nem szeretnék a vámmal bajlódni+ jó lenne ha gyorsan meg is érkezne
van ajánlott hely ?fekete a keret, ehhez miylen lencse áll jól?
-
terra052
őstag
Sziasztok, Egy Oakley Batwolf-ot vennék, van ajánlott (esetleg nem ajánlott) itthoni webshop? 🙏
-
Bekert
újonc
Sziasztok!Van egy oakley style switch napszemcsim amelyiknek a bal szára elveszett.Ninvs valakinek ilyen kerete elado vagy egy szara elfekvőben fekete szinben?Nagyon köszönöm a segitségeteket
-
radi8tor
MODERÁTOR
Na, milyen szemüveg van a sajtófotón?
[link]
-
miki_nrg
csendes tag
Gaborcsu te sem tudsz valami raktár mélyén megmaradt porosodó darabot szerezni?
-
miki_nrg
csendes tag
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlen eladó Double Edge Polished Black 24k Iridium?
Természetessen makulátlan állapotban érdekelne csak. -
Head88
addikt
válasz
...Dzsony... #36421 üzenetére
Nem látok semmi olyat rajta ami kételkedésre adna okot. Ez egy eredeti oakley szemcsi.
-
Ironman24
csendes tag
Sziasztok!
Van bárkinek tapasztalata a thexmancustoms-al (link: https://thexmancustoms.com/ )? Árak, szállítási idő, stb. a kérdéses. Keretfelújításban gondolkodom.
Köszönöm.
Sziasztok. -
Ironman24
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődök, hogy ha valaki meg szeretne válni egy x-metal xx szemüvegétől, mennyit kérne érte? Csak szemüveg + zsák + kemény tok érdekelne (lehetőleg x-metal large soft vault ) . 24K Gold keretszínű nem érdekel. Köszönöm. Sziasztok.
-
brembo
aktív tag
Sziasztok! Az uj modellekkel nem vagyok kepben, ezert kernek egy kis segitseget. Az asszonynak keresek csajosabb szemuveget, meglehetosen kicsi a feje, kb minden nagy neki
. Jelen pillanatban egy Antix van neki, az pont hatareset, de annak a tungsten polar lencseje mar szarra mallott. Esetleg ebbe meg kaphato gyari lencse, vagy nezzek uj szemuveget? Tudtok hasonlot ajanlani? Koszi elore is!
-
brembo
aktív tag
Sziasztok!
Az Oakley gyárt Brazíliában? Úgy értem, ha az van a szárába írva egy szemüvegnek, hogy Made in Brazil, akkor az lehet eredeti, vagy hamisítvány lesz? -
TayRol
nagyúr
Scalpel lencséje (bármilyen, hibátlan állapotú) van valakinek eladó? A tungsten polar lencse teljesen lehámlott, kuka, kellene valami helyette.
-
LÁZ
addikt
holbrook prizm ruby lencse for szél, ha vki ilyet keresne
ps. elvileg itt így maradhat, de ha nem, akkor törölje a modi
-
GmaBarna111
újonc
válasz
SpeciCanyon #35010 üzenetére
Ciao, ez még meg van?
-
Head88
addikt
Sziasztok
Egy ismerősömnek lenne egy eladó első gen-es x-metal/black iridium julietje. A lencséje viseltes de nem vészes, az orrnyereg belső gumija cserére szorul, unobtanium alkatrészei rendben vannak és gyáriak. A keret szép állapotú. Csak magában a szemcsi. Képeket csak később kapok.
Szerintetek mipénzt érhet?Köszi a választ.
-
Poplacsek
senior tag
Eredeti Oakley szemüvegeket SZÉP kártyára lehet vásárolni valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest