Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenyőke
csendes tag
Közben találtam egy ilyen oldalt: http://sportszem.hu/content/38-oakley-lencseszinek
-
fenyőke
csendes tag
Sziasztok!
Lencsét szeretnék venni a szemüvegemhez (Style Switch) és valami olyan kellene ami elég sötét a vízen (hajón) való használatra. Sok félét találtam az ebay-en de nem tudom melyik az ami megfelelne. 24K Gold, Ice Blue, Orange red, Midnight sun, green, purple, brown, bronze gold ... vajon melyik a jó?? -
fenyőke
csendes tag
Köszönöm! Gondoltam és is ,hogy ennyiért nem lesz eredeti

-
fenyőke
csendes tag
Sziasztok! Nézegetem a Pit Boss 2 szemüveget, talán vennék egyet. A hirdetések között van 5 ezer körül ami biztos , hogy gagyi utánzat. Van 40 ezerért https://www.facebook.com/marketplace/item/715822252537601/
ami már eredetinek tűnik és van 150 ezerért is
https://www.jofogas.hu/budapest/Uj_Oakley_Pit_Boss_II_OO9137_02_104499454.htm
ami biztos eredeti.
Boltban nem találtam hírdetve újat, de 600 dollár a külföldi odlalalkon , szóval a 200 ezer körüli ár is reálinak tűnik.
A hirdetésben szereplő 40 ezresről mit gondoltok? Eredeti lehet ?
Szép napot!
T. -
fenyőke
csendes tag
Sziasztok! Van egy Oakley Valve Ducati edition szemüvegem amit el szeretnék adni. A lencséje karcmentes, de a kereten van pár apró kopás. A tetején két oldalon , mert évekig az autóm kesztyűtartójában volt a tetejére állítva és ott csúszkált, meg a szárán van még belül pár kopás, amúgy elég jól néz ki. A lencséje nem polarizált. Sajnos a kis tasakja már elveszett. Vajon ebbe az állapotban mennyit érhet? - csere érdekelne poralizált lencséjű nagyobb hasonló formájú modellere.

-
fenyőke
csendes tag
válasz
Alpha630
üzenetére
Köszönöm! Van két custom lencsém a Pit Bull-hoz polarizált chrome lencsék, de a keretet sajnos eltörtem a hétvégén, és kellene valami olcsó megoldás Pit Bull keretre. A Pit Boss tetszett formára ,de olyan keret kell amibe bele tudom rakni a lencséket, mert elég jó volt használni őket. (sokat vagyok vizen)
-
fenyőke
csendes tag
Sziasztok!
Azt esetleg tudja-e valaki ,hogy a Pit Bull lencséje az jó-e a Pit Boss szemüvegbe? Ránézésre nagyon hasonló. Köszi a választ!! -
fenyőke
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Vateráról van. 7 ezer volt.
-
fenyőke
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Nem lettem boldog

-
fenyőke
csendes tag
Sziasztok! Kérlek nézzetek rá a mellékelt fotókra. A szemüveget nemrég vettem használtan, és eredetiként lett árulva. Az a gyanús benne, hogy a lencséje nem polarizált. Az anyaga gumi szerű bevonatú matt fekete. A képeken azért szöszös kicsit mert a bevonat anyaga miatt tapad rá minden. A minősége jónak tűnik. Lehet, hogy hamisítvány?

-
fenyőke
csendes tag
elötte ez volt nekem (ami tönkrement)
[link]
és sajna két különbséget van ,az egyik, hogy ez
[link]
nem polarizált lencsés, a másik ami jobban zavar, hogy az orr nyeregnél kicsit szűkebb , vagyis mintha feljebb lenne szemüveg kicsit mint kellene. Van ugyan ezen két kis gumi az orrnál ,de nem állítható, és az egyik gumi mintha kicsit ki lenne mozdulva a helyéről.. -
fenyőke
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne:
Vettem nemrég használtan egy Oakleyt ,a régi helyett amit megevett a kutya aztán átmentek rajta kocsival.
Viszont a forma alapján nem tudom eldönteni milyen típus is ez.
Ha van ötlet írjátok meg.
A kép elég kicsi:
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gaming notebook topik
- Steam topic
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Autós kamera eladó
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sziasztok!