- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
(Nyugodtan írd le a tapasztalataid, ha neked másmilyen, én is így teszek)
Jóideje használok Giga lapokat (P35-DS3, EX58-UD5) és azt kell, hogy mondjam, láttam már egykét csúnya húzást az ET6-tól... Pl. a Q6600-amnak egyszer odalőtt vagy 1,5V-ot, eltűnt a csúszka, mikor húztam neki picit a Vcore-on és SET-et nyomtam, és a CPU-z-ben láttam az eredményt!Na ezt pl. nem szeretném többet látni.... Szerencsére azonnal ki tudtam húzni a konnektorból, nem lett baja... Meg magyarázd már el, miért "szűnik meg" a turbo, ha bármit állítok ET6-ban? És miért van az, hogy volt fenn a gépemen korábbról egy ET6, aminek a kacatjait alig tudtam leirtani, mert köszönte szépen az uninstaller, de nem csinált semmit.... DES ugyanez az uninstall-képtelenség.... És miért kellett jópár BIOS-verziót végigvárni, mire elkezdtek működni valamennyire ezek a funkciók? Valahogy ezek a dolgok nekem nem profizmust sugallnak...
De amúgy igazad van, lehet, hogy egy kitűnő program, csak nekem van vele néhány bajom...
(Azért a lelki nyugalmam kedvéért leírtam az aggályaim.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest