Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
Új hozzászólás Aktív témák
-
gnusmas12345
csendes tag
Vettem használtan egy LG 107cm-es LCD tv-t. Szép a kép, jól is működik. Egy hibája van hogy egy halvány vízszintes csíkot vettem észre. Nem mindig látszik. Teljesen fehér és fekete kép esetén egyáltalán nem. Rákötöttem egy laptopot, beállítottam egy villágosabb barnás hátteret és ott rendesen kirajzolódott hogy az a valami nem egy csík, henem egy halvány keret RTL KLubb logóval. Olyan mint amikor szélesváznúba nézték volna rajta az RTL klubot és beleégett volna a kép. Ott van alul és felül (meg oldalt is kicsit) az a csík aminek másabb az árnyalata ahol a fekete rész kezdődne a szélesvásznú képnél és az alatt az RTL Klub logó. Olyan mintha beleégett volna. Lehet kezdeni vele valamit? Remélem érthető amit leírtam, ha kell képet is küldök a hibáról, csak elég nehéz lefotózni, mert elég halványan látszik csak.
Ilyen a tv típusa: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Alienware 500hz
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-FHD VA 144Hz (200Hz OC) 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- Dell Ultrasharp U2913WM
- LG 38GN950 Ívelt Gamer monitor!38"/3840x1600/Nano IPS/160hz/1ms/Gsync-Freesync/Beszámítás is!
- Samsung - Space monitor - LS27R750 - 2K 2560x1440 QHD - asztalra csavarozható - VA panel - HDMI
- Samsung 49" UltraWide (32:9) monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest