Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soja
aktív tag
válasz
Batman2
üzenetére
Mindig elkápráztatsz a hozzáértéseddel, és olyan rajzokat csinálsz, hogy öröm nézni őket.
Ennyire bonyolult dolgot nem akartam csinálni (nekem bonyolult
), főleg, hogy nem egy tipikus terepasztal, hanem az ajtó magassága fölött a szobán körbefutó vasútról van szó
.
Ott meg elég, ha egy színnel világít, előre, hátra.
Írásaimból valószínűleg kitűnik, hogy erősen hobbi szinten csinálom ezt a világítást is. Egyenirányító diódát se láttam még
.
Most egy másik új elemmel kell barátkozzak, azt mondták a greatz hídra van szükségem, ami mindig azonos polaritást produkál nekem. Kör alakú, és négy lába van ennek a teremtésnek. Tudja valaki, hogy kell bekötni?
Tehát úgy lenne, hogy:
Greatz híd --> 3.3V stabilizátor (itthon lehet kapni 3V-osat?) --> LED+legkisebb ellenállás (ebből párhuzamosan, amennyi kell)Jól gondolom így?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), főleg, hogy nem egy tipikus terepasztal, hanem az ajtó magassága fölött a szobán körbefutó vasútról van szó
.