Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
YanezTTrain
tag
Üdv!
Na ez egy nagyon jó kérdés. Ha nagyon jót akarsz csinálni akkor N azaz H0e. Lehet kimondottan kisvasúti sínt kapni ugyan úgy 9 mm a nyomtávolsága, csak a talpfa sűrűsége más mint a normál nyomtávos N-es sín.Peco gyárt ilyet. Ahhoz tudsz beszerezni valódi H0e modelleket azaz rendes 1:87 méretarányú kisvasúti járműveket. Lehet TT anyagból is építeni keskenynyomközt pl. TTm méretben. De járműveket beszerezni elég nehéz hozzá, ott valszeg magadnak kell mozdonyt kocsikat megépíteni, vagy sima TT járműveket használsz, az a leg egyszerűbb.
Összeütöttem neked egy másik ötletet a kisebb helyre, szerényebb váltómennyiséggel. Peco flexiből és Piko váltókkal szerintem 20-30 között megáll a H0 pálya. Az erdei vasutat Zeuke\BTTB sínanyagból terveztem, Vatera árakat nézd szerintem ez is olcsón megúszható. Ha jól csinálod 40 körül kijössz a teljes vágányanyaggal. H0e-s sínekkel kicsit drágább de ott is lehet trükközni, hogy régi NDK N-es Piko váltókat használsz a H0e-s váltók helyett.
Csak ötletelgetek itt, a terepasztal tervezés egy érdekes dolog.
A vasútmodellezés nem a kapkodós elmebetegek sportja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- HP nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Apple notebookok
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest