Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
YanezTTrain
tag
válasz
pirosvilamos #2799 üzenetére
Én is. De ezt kaptam, és nagyon megtetszett. Hatalmas a különbség az eddig itthon lévő modellek és eközött a szett között. Ez nem csak úgy össze van rakva. Ezt megcsinálták. A mozdony alján egyedi gyári azonosító szám. Z amúgy sem játszana, horror ára van. Ez jópofa, akár a szőnyegen is össze lehet rakni. Tekintettel a töltéses sínre, kosz nem nagyon tud bejutni a mozdonyba. A párhuzamos körök, meg érdekesek. a nagyjából 760 mm-es körön belül lehet összerakni egy mégkisebb kört ez összesen nyolc sínből áll mint a TT legkisebb köre. Persze vannak nagyobb átmérőjű körök is.
Ha már kaptam, marad a cucc. Műszaki érdekesség is, bár a marklin és pl. már a piko is gyárt AC vonatokat a mai napig. Mindössze az irányváltás fura egy kicsit. Egy pillanatra fel kell tekerni a trafót maximumra ekkor a 24 volt hatására átkapcsolja a mozdony a menetirányát. Ezt szerintem valami nyomó gombbal kellene megoldani a trafón kívül. Meg is oldható, mert van a trafónak egy 0, egy 7-16/24 és egy fix 24 voltos kivezetése. Ahogy képeket nézegettem, a nagyobb tápegységeken mintha lenne ilyen gomb, ami fordítja a menetirányt, persze nem biztos. Ez egy teljesen új terület, még csak kostolgatom.
Ettől függetlenül a két zeuke kardán kéne, ha találsz, mert láev motor még mindíg c vágányon vesztegel és az utasok már nagyon türelmetlenek! A gőzmozdonyos pótszerelvény nem olyan komfortos, mint a GANZ motorkocsi :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP szerverek áron alul
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest