Hirdetés
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz #49155328 #21810 üzenetére
Én rendszeresen porszívózom, Van egy kis Xiaomi morzsaporszívó és azzal. Bírja, néha játszik vele. A nagy testvérét utálja. Valószínűleg azért mert hasonlít a hangja a lombfúvóhoz, amivel kóbor korában szerintem bántotta a kretén gondnok.
Arcsin: Köszi! Gondoltam, veszek valami ilyesmit és arra szőrözze magát -
emiki6
veterán
válasz #49155328 #21814 üzenetére
Az mondjuk nem sok.
Emberi korpára a protokoll, hogy a nizorallal, ami asszem 20%-os ketokonazol sampon egy hónapig heti 2-3x a gomba irtására, utána havi 1 szintentartásnak.
Férfi kopaszodásra meg heti 3x valami 1%-os ketokonazol samponnal (vagy sima sampon + nizoral) a végtelenségig (itt nem a gombát kell írtani, de mégis használ a szer).2 alkalom nem sokra elég, de heti 2 nizorál hónapokig valószínű már árt a bőrnek.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz #49155328 #21812 üzenetére
Macskára is jó nem csak korpásodásra és kopaszodásra?
Meddig amúgy? Mert a nizoral nem egy bőrápoló sampon.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Akelaus
senior tag
válasz #49155328 #21795 üzenetére
Nálam azt csinálja rendszeresen, hogy este kap kaját, eszik belőle egy kicsit. Majd otthagyja a francba. Kimegyek, felemelem a tálat és elindulok vele a szobába, jön ordítva mint aki akkor kap enni. Lerakom a szobába, és ott eszi (tovább).
Válogatás ezerrel, lehet az a legdrágább szaftos kaja, vagy a legolcsóbb. Tartom magam hozzá, mindegy milyen kaját vesz nekik az ember, úgyis ők döntik el mit esznek meg.
Múlt héten vettem neki szárazat, kibontom jön ezerrel. Tettem a kezembe pár szemet, szagolja, fut velem. Leraktam és otthagyta a...
Szerintem túlették magukat az ünnepek alatt a bejgliből -
Gaben92
őstag
válasz #49155328 #21789 üzenetére
Megtanulják. Yato először csak a fiókokat tudta kihúzni, aztán rájött hogy nyissa ki a szekrényeket ha mondjuk odazárunk valamit és van egy pici rés az ajtónál. Innen kis idő elteltével továbbfejlődött és már bármit kinyit ÉS még magára is zárja utána az ajtót.
Szerintem pár év és nem kell kulcsot hordani magunknál mert majd beenged ha érzi, hogy jövünk.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Gaben92
őstag
válasz #49155328 #21763 üzenetére
A macska azt kaparja amit a legjobb kaparni. Ha az a bútor akkor azt fogja. Biztosítani kell neki valamit azon a környéken amit jobb kaparni és akkor azt fogja. Egy kaparófa nem elég. Vegyél pár kisebbet és helyezd el őket a ház azon pontjain ahol kaparja a bútorokat és akkor nem lesz gond. Ha mégis kaparja a bútort akkor ne adj neki jutifalit közvetlenül utána mert akkor pont az ellenkező hatást éred el. Gyakorlatilag megdícséred amiért kaparta a bútort.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
_ocsisajt
őstag
válasz #49155328 #21634 üzenetére
Hölgyeménynek nem biztos, hogy természetesek az adottságai. Nembegyere. És különben is, milyenek a belső értékei, nem is biztos, hogy passzolnánk...
Bégé: Én is le szoktam vágni ilyen rögtönzött testtesztriszt, ha az egyetlen macskám befexik az ágyam közepére... Pláne ennyinél!
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest