- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
kovacsroli #14485 üzenetére
Szőr az még kefélés mellett is egészen biztosan lesz. Azt hiszem, aki macskát tart, vagy akar tartani, annak ezzel együtt kell élnie. Gyakrabban kell takarítani, ha nagyon zavar.
Én ilyen szöszleszedő hengert vettem nemrég (amit a kiskutyánk már ellopott és darabokra is rágott, így vehetek újat...), az szépen leszedi/összeszedi a ruháról, ágyról, bárhonnan a szőrt. Ha épp bújt és szőrös lettem, akkor végiggurítom azon a részen, és máris jobb. Bár itt szőnyeg sehol sincs (inkább az állatok, mint a szőnyegek, könnyebb takarítani), de akinél van, ott biztos szépen gyűjtheti a szőrt, így nehogy esetleg majd baj legyen, és veszekedések sora, hogy "porszívózz te, a te macskád" és hasonlóak.Kajáztatás, pénzköltés egyéni, ha csili-vili macskabútorokat akarsz, akkor simán 100k körül vagy + kaja.
De szerintem felesleges, egy mezei doboz mindig izgalmasabb, mint a legdrágább macskabútor...
Én max csörgős labdákat vettem neki eddig, de minden más, pl. egy műanyag kupak is jobban leköti, mint azok, ahogy a kutyát is...Viszont feltennék egy kérdést. Fedett macska wc-t szeretnék venni, kinek melyik vált be, és melyiktől ódzkodjam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam topic
- Drón topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- MultiPro Go FDP22.130GY
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged