Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
addikt
Ne az ár döntsön (ha nem a kenyérpénzből jön le), évekig fogjátok nézni. Jó lehet még a széles levelű ezüstfa és a korallberkenye is, esetleg a kecskerágók.
Z_A_P: passz, gondolom sok mindentől függ. Talaj, tápanyag, növény életereje. Nekem az ősszel ültetett kikeleti bangita kiszáradt nyár elején. Csak az, körülötte semmi. Valami szerintem elrágta azt a kevés gyökerét, ami volt.
-
6030D
addikt
Nem kell kézzel metszeni a babért, viszi a sövénnyíró. Apósnál is így nyírjuk. Annyi, hogy pár napig a leveleken látszik az egyenes vágás, de kinövi. Ráadásul ha oszlopost akar (green torch vagy genolia), azoknak kisebb is a levele, mint a nagyra növő Novitának, kevésbé lesz zavaró.
Konténeres növényt bármikor lehet ültetni, ha nem fagyott a talaj, a lényeg, hogy meg tudd oldani a rendszeres öntözését, hogy begyökeresedjen, és ne száradjon ki. -
its_grandpa
tag
Szia,
Van fagyalom, nagy része saját szaporítás, itt van róla kép [link]
Csak sövényvágót látott sok-sok éve.
A 210 tő 35 méterre az ~ 17 cm tőtávolság, túl sűrű, még 2 sorban is.
Tetvesedéstől nem kell félned.Vegyél kétéves szabadgyökerűt a f......l.hu-tól 418-ért, 70 tő fölött ingyen szállítják.
Ha van idő, akkor ültess egy sort ~ 40-50 cm-re és majd amit lemetszettél, leszúrod a másodiknak közéjük, 10-15 cm sortávolságban. -
6030D
addikt
Leylandi gyorsabb lesz, de azt rendszeres kell nyírni, hogy szép legyen, nem évente kétszer, mint a babért.
Hasonló növekedésű (mint a babér) még a széles levelű ezüstfa, azt is nézt meg.A távolság attól függ, mekkora helyen tudsz nyírni és milyen széles sövényt akarsz. Szerintem a nyírt sövény és a kerítés közé kell 40-50 cm, ehhez kell adni a sövény felét. Ha van hely, az 1 m jó lehet.
-
6030D
addikt
-
Csabroncka
addikt
Sokszor csak melegszenek és napoznak még...
Rive: mit szeretnél?, mert én a kertbe egy darázsfészket sem. Unokatesóm ebbe halt bele 40 évesen. Nálam irtottak német darázs fészket a földben (8 lépet szedtek ki), a szomszédban fél méteres lódarázsfészket - nem játék, egyik sem.
-
Csabroncka
addikt
A királynők a pete rakás után is inkább fehérjeforrást keresnek, és a dolgozókat tudod a sör/cukor..stb kombóval összeszedni.
Biztosan német darázs?, nem inkább padlás vagy papír darazsak.
megj: én is kiraktam a biostop csapdákat, még öntöttem hozzá feromonos löttyöt. A lódarázs királynők is ezen héten aktivizálódtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Philips PSG2000/20 vasaló gőzállomás - 2 év magyar bolti garival! -
- Új Reolink TrackFlex Floodlight WiFi biztonsági kamera
- Kona Mahuna 2020 29" L-es vázméret MTB
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Közel 5 év bolti garival! -
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi