- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Előleg visszafizetésére (idő, indok, összeg, akármi) van valami korlátozó jogszabály?
Ablakot akarok cseréltetni, voltak felmérni, írtunk szerződést, megrendelőt, elutaltam az előleget, kiderült hogy rosszul mérte fel és volt amit nem is vett figyelembe. Másnap reggel hívtam a felmérőt, írtam nekik, 4 munkanap alatt (úgy hogy telefonáltam és tegnap írtam nekik hogy mi a helyzet) sikerült mára időpontot mondani hogy ma jönnek újra felmérni csak éppen nem sikerült ideérnie az embernek.
A szerződésben nincs írva hogy felbontáskor mennyi időn belül és mennyit utalnak vissza, szóval azért szeretnék tájékozódni hogy tudjak felelni ha próbálkoznak valamivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged