Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
A lapból gondolhattam volna, hogy nem 9600K lesz benne, de nem hiszem, hogy olyan durva OC-re készülnél, hogy kelljen a +12V, illetve a Coffe Lake topikban biztos tudják mennyit fogyaszt pl. 5Ghz-en és elég-e neki a 8pin. Úgy olvastam, kb. 235W jön át rajta, a proci meg 220 körül lehet 4.9-nél.
-
Floyd80
addikt
Volt pár teszt, ahol a VRM-től (Voltage Regulator Module ) nem voltak elájulva, nem elég hatékony, illetve a Gigabyte is félrekommunikálta, hogy mi van a lapon (8+3 phase), ebből volt kisebb balhé, később törölték és persze csak sima 4+3 fázisú VRM (ISL95712) van rajta, ahogy a lapok jelentős részén.
Bármelyiket beteheted amit támogat, sőt megvárhatod az új szériát július 7-én. Én most biztos megvárnám és egy 3600-ost vagy 3600X-et vennék bele.
-
ddmmxx
csendes tag
Helló mindenkinek! B450 AORUS PRO (rev 1.0)
Segítségeteket szeretném kérni, nem vagyok teljesen tisztában a VRM fogalmával, annyit hallottam a témával kapcsolatban, hogy túl erős Ryzen procit nem lehet beletenni ebbe az alaplaba mert állítólag tönkreteszi azt.. Az lenne a kérdésem, hogy Ti (aki tudja is hogy mit beszél) melyik Ryzen processort tennétek bele ebbe a lapba? Értem ez alatt, hogy melyik lenne a maximumja ennek a lapnak biztonságos határokon belül!?
Üdv és köszi előre is!
-
nyozo
aktív tag
ohhh igen összeraktam aztán ment csak furcsa volt
igazából húzni akarom majd a 9900K ez hátrány lehet, hogy csak 8pin-el van csatlakoztatva? -
Floyd80
addikt
válasz
seusokincs
üzenetére
Nem tudom, ebben a Ryzenes BIOS-ban is csak pgd up-down-nal működik a fesz emelés pl.
Előtte egy Z97-es lapom volt és utoljára pár hétig nálam volte gy 4770K, de abban a BIOS-ban úgy emlékszem egérrel, enterrel is tudtam állítgatni mindent. Lehet ezt a Legacy USB Support-ot kell beállítani.
-
Floyd80
addikt
válasz
seusokincs
üzenetére
Szia, esetleg ez?
Contacted Gigabyte by phone and you can't change the Bios settings with the mouse or enter key you have to us page up page down keys on that motherboard, all is good.
-
seusokincs
csendes tag
Kedves Kollégák! Egy GA-Z170-HD3P alaplapom van, most cseréltem K-s Intel-procira, és szeretném a biosban tuningolni. Az F22g-bios van fent, egy ideig láttam is a főbb opciókat, aztán az egyik újraindítás után valami megváltozott, és szinte az egyetlen állítható dolog az Advanced Frequency Settingsen belüli "CPU Upgrade" opció, ahol lehet tuning-előbeállításokat választani. Még ha ez "Auto"-ra van állítva (vagy igazából bármire), akkor sem tudok semmi érdemlegest (frekvenciát, feszültséget) módosítani, minden opció inaktív szürke, tiszta olyan, mintha non-K procit látna. A windowsos eszközök (EasyTune, Intel XTU stb.) persze állítgatnak mindent. Milyen eldugott beállítás van, amit át kell kapcsolnom a biosos tuninghoz? (a bios újratételét, alapbeállításokat, CMOS-törlést már csináltam, semmi eredménye) Bármilyen segítséget köszönök!
-
ddmmxx
csendes tag
Helló mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni, nem vagyok teljesen tisztában a VRM fogalmával, annyit hallottam a témával kapcsolatban, hogy túl erős Ryzen procit nem lehet beletenni ebbe az alaplaba mert állítólag tönkreteszi azt.. Az lenne a kérdésem, hogy Ti (aki tudja is hogy mit beszél) melyik Ryzen processort tennétek bele ebbe a lapba? Értem ez alatt, hogy melyik lenne a maximumja ennek a lapnak biztonságos határokon belül!?
Üdv és köszi előre is!
-
Floyd80
addikt
Az alsó topic elég régi, de dual bioshoz van a módszer és ez a Lsdmeasap user kb. mindent tud a Giga lapokról. A felső link csak a módszer, pl csipesz. Az 1 meg 6-os pin "összekötése" valószínű sima chipekre van.
Szóval 5-6-os pin rövidre zárása segíthet az M_BIOS chipen, miközben bekapcsolod.
All I know about this method is that when you short those pins when powering up the system it then tells the board that the MAIN BIOS is corrupt and then begins the copy over from backup procedure to recover the MAIN BIOS from the Backup BIOS.
De lehet, hogy ezt szervízre kellene bízni.
-
Floyd80
addikt
Ez a CI vmi ház szenzor.
CI (Chassis Intrusion Header, Gray):
Connects to the chassis intrusion switch/sensor on the chassis that can detect if the chassis cover has
been removed. This function requires a chassis with a chassis intrusion switch/sensor.Szóval ezek akkor megvoltak:
15) CLR_CMOS (Clear CMOS Jumper)
Use this jumper to clear the BIOS configuration and reset the CMOS values to factory defaults. To clear
the CMOS values, use a metal object like a screwdriver to touch the two pins for a few seconds.17) BAT (Battery)
The battery provides power to keep the values (such as BIOS configurations, date, and time information)
in the CMOS when the computer is turned off. Replace the battery when the battery voltage drops to a low
level, or the CMOS values may not be accurate or may be lost.Van itt a linken valami BIOS-chipes DIY, de hátha valakinek még van ötlete vagy BIOS topik.
-
klrt
tag
-
rsf
senior tag
válasz
Floyd80
üzenetére
Ez hülyeség. Nem tudom, hogy honnan vette az infót az aki írta a cikket.
A Backup bios frissítését te tudod kezdeményezni nem publikus módon. Nem automatán történik.
A frissítés eleve kb. 1-2perc amit észrevenne a user.
Egyik régi lapomon télen néztem, hogy még F1-es a backup bios amikor a main ben már F8 volt és vagy 5ször frissítettem a 8év alatt..
Az is lehet, hogy hibás a bios flashelő része a lapnak vagy a backup bios elindítással van vmi baja.
Januárban nekem is volt, hogy az új aorus pro lapom a backuppal indult el, nem értettem, hogy miért F2 a bios amikor én F3-ra frissítettem..
Aztán rájöttem, hogy altatásból az alacsony fesz miatt nem bir elindulni a lap aztán ilyenkor a backup biossal indult el. Gép lekapcs majd vissza akkor meg elindult F3-al...
Már én is azt hittem, hogy rossz a lap... -
Floyd80
addikt
Szép, reméljük nem ez történt: "Látható tehát, hogy a nem megfelelő BIOS fájl feltötlését a frissítő program minden további nélkül elvégzi, majd a SIKERES frissítési folyamat végén a hibás BIOS állomány szépen "klónozódik" a BACKUP-FLASHbe is, ezzel lehetetlenné téve a helyreállító mechnizmus működését, hisz ugyanazt a hibás állományt akarja visszaírni a MAIN-FLASHbe is. Ezzel kiderül, hogy a gondosan kidolgozott frissítési folyamatban vannak hibák."
Elem ki, jumper van még ezeken?
-
klrt
tag
Sziasztok!
Biost akartam frissíteni a gigabyt b450m s2h típusú alaplapomon.
A frissítés végig ment, de onnantól,hogy újraindult csak a ventilátorok pörögnek és nem kapcsol be a monitor!A frissítést biosból pendrájvról csináltam, ha ez számít valamit.
Próbáltam már bios resetet,
Áram nélkül 10mp ig nyomtam a resetet a bekapcsoló gombbal, majd áram vissza, indítás, de ugyan az maradt.Van még valami lehetőségem a garancián kívül?
Köszi!
-
koko52
nagyúr
Hali! B450 Aorus F40 tartalmaz PCIe 4-et? És jól látom kell előtte az F32? Minek, ha egyszer totál átírja? Van aki kihagyta? Nekem még az F2 van.
-
Floyd80
addikt
Sziasztok, B450-es lapban van még valakinél fenn régebbi BIOS F4, F5 pl.? Az F40-ben a SOC voltage offset lefele nem működik, csak normal, auto meg fel van, de előbb inkább megkérdezem, mielőtt feleslegesen visszamennék régire.
-
rsf
senior tag
válasz
Attila2019
üzenetére
Nekem ilyen a lapom és a procim is.
Én HyperX 3200-as ramot használok benne. De az benne is van a support listában.
Ugyanannyi lett volna forintra a 3333MHz-e HyperX is de azt nem akartam megkockáztatni anno.
Üdv. -
lcdtv
tag
Sziasztok!
Gigabyte B360M DS3H alaplapba tudok tenni egy ilyet "ASUS GeForce GTX 1060 6GB ROG Gaming videokártya" a tápegység meg egy Chieftec 500W. Köszi! -
Visormail
addikt
válasz
Attila2019
üzenetére
Az AMD Ryzen 5 / 3 2***G "Raven Ridge" (AM4) topik összefoglalójában van egy felmérés, összegyűlt már pár tapasztalat: [link]
-
koko52
nagyúr
válasz
Attila2019
üzenetére
Aegis 3000
-
Attila2019
tag
Sziasztok. Gigabyte b450 aorus pro laphoz milyen ramot ajánlotok ami stabilan megy
Ryzen 5 2600al? -
Floyd80
addikt
válasz
Attila2019
üzenetére
Sok minden lehet, tedd fel a legújabb BIOS-t, az most úgy tűnik rendben van, USB kompatibilitást is javítottak F4 óta, új chipset driver kell majd hozzá.
Nekem ezzel a lappal 2600X van, nem a tudom a sima 2600, hogy reagál a feszültségre, nekem auto-n 1.4 fölött küldte rá, megpróbálhatod az összes feszültséget (cpu, soc, ram) normal-ra tenni.
-
Attila2019
tag
Üdv. Segítséget kérnék. Adott egy Gigabyte aorus b450 pro alaplap és egy ryzen 5 2600 CPU Ballistic sport fehér lt 8gb DDR 4 3000mhz cl15 memória.
Össze raktam a gépet majd felraktam a win10 pro 64 bitet majd amikor a drivereket telepítettem volna 10 percenként kifagyot.
Mitől lehet ez?
Nagy nehezen felraktam minden drivert két fagyás között és a memória profilt xmpre raktam hogy 2666 helyett 2933al menjen. Most csak néha fagy meg de közben az egéret lehet mozgatni.
Tudom hogy nincs benne a ram a támogatott listában de ahogy láttam sokan használnak 3200 3000mhz ramot és nincs panaszuk.A bios f4 verzió.
Szükséges lenne azt is frissíteni? Illetve melyik verzió lenne a stabil? -
Floyd80
addikt
válasz
Sebibalu
üzenetére
Akkor ebbe is csak dynamic vcore állítás van, nincs fix feszültség. Auto a legtöbb feszt küldi, normal nálam még eléggé befűt, és pg up - pg down-nal tudod manuálisan állítgatni, én -0.102-re tettem, így game alatt kb. 1.37 körül van a feszültség, auto-n, meg normal-on küldi rá a 1.45, néha 1.5 V-t is.
-
Üdv urak.
Valaki árulja el nekem legyen kedves hogy hol a bánatban tudom be állitani a Vcore-t a lapomon.
X470 Ultimate Gaming F40 Bios

-
Visormail
addikt
válasz
Floyd80
üzenetére
Na, ez érdekes Gigabyte Enables PCIe 4.0 on X470 and B450 Motherboards
-
Floyd80
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
Látom, itt más a számozás a sima M-hez képest, de szerintem mehet fel az F40 is egyből.
-
Floyd80
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
Szerintem F4-ig nyugodtan elmehetsz, utána voltak itt problémák a 30-32-es kiadásokkal, a 40 most jónak tűnik. Illetve chipset drivert majd frissíteni kell, ha még nem tetted meg.
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Engem csak az érdekelne, hogyan lehet megjeleníteni a disk space értékeket a desktopon, ahogy a képernyődön van?

-
Killer01
őstag
válasz
vishy92
üzenetére
Vesporigo: Minden jó ha a vége jó

vishy92: Volt hasonló problémám, az az egér miatt volt. Az egér mozgatására a hangszórókábel "összeszedte a jelet", emiatt sistergő-ciripelő hang keletkezett. Valamennyit segített amikor amennyire lehet elszeparáltam a többi vezetéktől és alufóliával "leszigeteltem" a bűnös egérkábelt.
-
Vesporigo
aktív tag
(#5831) Killer01 és (#5826) Floyd80: köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!
Hétvégén sikerült a win10 telepítés ssd-re, uefivel, ahogy terveztem. Voltak apró fennakadások (uefi beállítás), de végül sikerült megoldani. -
vishy92
újonc
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy most raktam össze ezt a gépet:
FRACTAL DESIGN Focus G ablakos fekete
GIGABYTE Z390 GAMING X
i5 9600K BOX
G.SKILL RIPJAWS V 16GB [2x8GB] 3200MHz CL16 DDR4 KIT (F4-3200C16D-16GVKB)
GEFORCE GTX 1070Ahogy mozgatom az asztalon az egeret, vagy tölt a gép, ciripelő hangot hallok az I/O és a proci környékéről.
Ha be van dugva egy hangfal ez a statikus hang azon is hallható. Hihetetlenül zavaró és csukott házzal is lehet hallani. Hasonló problémával már évek óta nem találkoztam.Amiket próbáltam:
másik usb portok használata (az elülsőben is ezt csinálja)
BIOS update
Összeraktam házon kívül, hátha földeléssel volt baj, de nem segített
Windows reinstall
Másik psu
Másik fali aljzat (hátha szar volt a földelés)Olyan mintha egy proci melletti kapacitorból jönne a hang, de nem tudom biztosra belőni.
Valami ötletet szeretnék kérni, hogy mit próbáljak esetleg még meg vagy hibás a lap. Jelen helyzetben használhatatlan, ha bármit csinálok fülessel nagyon zavaró.A segítséget előre is köszönöm!
-
Rujszi
lelkes újonc
Sziaztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetiek ha egy Gigabite alaplapba (Gigabite Z390 gaming SLI be) rakok egy MSI GTX 1080 -as VGAt akkor azzal lehet probléma? tehát van jelentősége, hogy MSI VGA megy Gigabite lapba?
Válasz előre is köszi! -
raubisoda
senior tag
válasz
Visormail
üzenetére
De,hogy ennyire gagyin nézzen ki a biosuk ennyi év után az már szánalmas.Desing ügyileg 0
3,5 évvel ezelőtt GA-Z77X-UP7-et nyúztam.Azóta nem sokat változott a bios. -
nesh_019
senior tag
Sziasztok van egy olyan problémám hogy amikor zenét hallgatok ITunes-al vagy youtuben akkor recseg,ropog,pattog vagy nem tudom hogy nevezzem ezt de furcsa hangot adnak ki a hangszóróim, érdekes ha videojátékkal játszom vagy filmet nézek a gépen a VLC playeren akkor nem csinálja ezt, rádugtam már más hangszórókat is, azokkal is ugyan ez a hiba.
Érdekes hogy nem mindig csinálja,de általában igen, valamikor szép tisztán szolnak a zenék,azt vettem észre hogy miután elkezdek szörfölni a neten akkor jobban csinálja, újraindítás egy ideig megoldja, raktam már újra a windowst is, az se segített, próbálkoztam driver cserékkel, azok se segítettek, már amióta összeraktam ezt a gépet azóta ilyen de csak most van vele időm foglalkozni.
Esetleg van valakinek erre a problémára valamilyen ötlete hogyan tudnám megjavítani?
Videót is mellékelem hogy hallhassátok hogy milyen is a valóságban:
A gépem : GIGABYTE Z170-HD3P | i7 7700k| 16GB Corsair 2666mhz| Gigabyte GTX 1060 6GB G1 Gaming |
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
Floyd80
üzenetére
Igazad volt, a SATA AHCI-re van állítva, a fast boot pedig ki van kapcsolva. Egy kérdésem van még: Biosban a Boot Mode Selection-nél 3 opció van: UEFI and Legacy, Legacy only, UEFI only. Nekem a UEFI and Legacy van beállítva. Mit gondolsz, ez jó így? (Próbáltam utánanézni, mit jelentenek, de nem találtam magyarázatot, mármint a UEFI and Legacy opcióra.) Ahogy látom, mindenki a UEFI-t preferálja, Legacy-ról alig beszélnek.
A win10-et kb 2 éve vettem dobozos változatban, usb-n van, egyszer már telepítettem róla, de akkor még nem foglalkoztam az UEFI kérdéssel.
-
Floyd80
addikt
válasz
Vesporigo
üzenetére
Szia,
hasonló lapom volt (Giga Z97), ugyanezzel a procival, nem régi ez egyáltalán.
A SATA mód jó eséllyel most is AHCI-ra állítva nálad, fast boot-ot kikapcsolhatod, de szerintem simán default értékekkel telepíthetsz, én legalábbis nem nyúltam semmihez a BIOS-ban.Nem tudom miről telepítesz, pendrive-ra RUFUS-szal könnyedén csinálhatsz boot telepítőt, a többi megy magától. [link]
Talán F8 vagy F5 az indításnál a boot menü és kiválsztod az USB-t.
-
Vesporigo
aktív tag
Sziasztok. A gépemben egy Gigabyte GA-B85M-D3H alaplap van, most pedig vettem egy Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 SSD-t, erre szeretném feltenni a Win10-et. Eddig még sohasem volt SSD-m, csak HDD-re telepítettem a rendszert. Utánaolvastam, mire kell odafigyelni a telepítésnél, de felmerült pár kérdés. Egyesek azt írják, irtó sok dolgot kell beállítani a telepítés előtt/közben (pl. Secure Mode-t, és a Fast Bios/Boot Mode-t “DISABLED”-re állítani, SATA mód AHCI-re), míg mások azt állítják, semmi extra dolgot nem kell állítani, mert a telepítő mindent megcsinál magának, feltéve, ha nem régi az alaplap. Itt jönne a kérdésem: mennyire számít réginek a Gigabyte GA-B85M-D3H alaplap ebből a szempontból? Tény, hogy nem mai darab, de vajon megcsinál-e mindenféle beállítást, ami az SSD-re való telepítéshez szükséges? Még BIOS-t sem frissítettem soha rajta, az UEFI-t meg egyáltalán nem ismerem.
Szóval tudnátok segíteni ebben a kérdésben, hogyan is kellene végrehajtanom az első telepítést? Kell valami extra dolgot beállítani?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
koko52
nagyúr
-
Visormail
addikt
válasz
bakesznorbi
üzenetére
Igen rev 1 és 2 verzió egyaránt.
"4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory" -
bakesznorbi
lelkes újonc
Sziasztok,kis segitség kellene,GA-970A-UD3P alaplapba a mostani 4*2gb ddr3 helyett 2*8 gb-ot szeretnék venni,de nem tudom hogy kezeli-e az alaplapom.Megköszönném ha valaki segitene.
-
Visormail
addikt
válasz
raubisoda
üzenetére
Ez a reset módszer jópofa, a p
csödön ne pörögjél közben?(#5810) Floyd80 viszont a sata hotswap kikapcsolást gondolom továbbra is elfelejtették beletenni. Erősen lenne még itt mit reszelni, de nem tudom mi ez a sok kamu usb gond foltozás, amikor pont azzal nincs semmi gond.
-
raubisoda
senior tag
válasz
raubisoda
üzenetére
Mondom a cifraságot.Nem best az angolom de megértették a dolgot.Írtam nekik,hogy az F32-vel sem jó a lap cpu kombo.
Válasz: akkor használjam F5 vagy korábbikat ha velük minden ok.Akkor mi a szar lesz ha kijön a 3xxx széria és frissítenem kell és nem lesz akkor sem jó.Dobjam ki a 40000-es lapot?Trágya ez a giga support még csak azzal sem nyugtatnak,hogy megnézik mit tehetnek ez ügyben.Szánalmas.

-
raubisoda
senior tag
válasz
Floyd80
üzenetére
Support válasza még az F30-31 hibára:
Dear customer,
Thank you for emailing GIGABYTE.
We would like to help you on this issue.Please try a full reset:
Switch off power supply and wait 30 s
Remove CMOS battery.
Short-circuit the contacts in the battery holder for about 2s.
Remove short-circuit.
Reinstall CMOS battery.
Now short-circuit Clear CMOS jumper for 10 s.
Remove short-circuit.
Turn on the PSU switch.
Start system and immediately boot into the bios setup.Load Optimized Defaults. Check Time and date.
Check SATA Mode setting.
If you did set SATA Mode to RAID Mode before you did Clear CMOS, please set SATA Mode back to RAID. Finish bios setup with Save & Exit.
If the system can not boot up:
Check each memory module as single module on the motherboard.Check in DDR4_1 and DDR4_2.
Check with other power supply.
The power supply must match ATX12 V standard v. 2.31 or better.Please return the motherboard and the processor to your dealer if the full reset and the other tests did not solve the problem.
Regards
GIGABYTE Team
If you are satisfied with our service, please rate us.
If not, we would be pleased to receive constructive criticism in this way.Mindent megcsináltam.30mp várás aztán elem ki aztán várás aztán elem be jumper reset memória kombináció hegyek biost defaultra.ramokból is van 2x4 meg 2x8 2x4 cruicial 2400 meg aegis 3000 az meg a 2x8.Mindent csináltam single modul stb sorolhatnám.Megírtam nekik,hogy egy fosszéria az F3x biosuk.Szerintem most szeretnek

-
Floyd80
addikt
válasz
Floyd80
üzenetére
De lehet, hogy az új AMD chipset driver csinálja, mert F5-tel is lassan tölt be a hwinfo.
Visszatérve a BIOS-ra, az F30-32-ben mintha más opciók lennének a ZEN almenüben pl. most F5-ben van olyan, hogy Mode0, az F32-ben láttam valami Global C-state-t a CBS almenüben is.
-
metisz
csendes tag
Sziasztok! Most raktunk össze egy GIGABYTE B450 AORUS PRO alaplapra épített PC-t. Win-t telepítenénk, de a telepítés elején elszáll a klaviatúra is és az egér is!? Úgy gondoljuk, hogy az USB 2.0 hiánya lehet a gond!? Azután frissítettük a biost F32-re, hátha az okozza a hibát, de így maradt.

-
tomcsi72
csendes tag
Sziasztok, szép napot nektek.
Nekem olyan problémám volna, hogy új Gigabyte h 370 Aorus Gaming 3 Wifis alaplap, CPU: I5 4200-as hexa, 16 giga Rammal és 1060-as vidikártyával.
Oprendszer Win 10-es.A kérdésem az ami nagy gond szerintem, hogy a gép csak úgy újraindul ha a neten van, főként ha több fül is van megnyitva. Időnként majd egy óránként csak úgy újraindítja magát.
De a játékoknál amik a gépet megdolgoztatják ott semmi probléma, még egyszer sem csinálta úgy.
Ezt mi idézheti elő?Nagyon megköszönném a segítségeteket, mert ez sztem elég gáz egy ilyen új lapnál...
-
-
Visormail
addikt
Kijött az F32
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
koszi mindent!
igazából húzni akarom majd a 9900K ez hátrány lehet, hogy csak 8pin-el van csatlakoztatva?

3,5 évvel ezelőtt