Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
válasz Riccsiz_h #10400 üzenetére
Hello, ha ez segít én is visszavittem egy egérpadot a minap, természetesen behúztam fülem-farkam mert éreztem, hogy ez kínos kör lesz (munkatársaim se segítettek, mikor elmeséltem nekik ), úgyhogy eleve magyarázkodással kezdtem a mondandóm Iponban, de 9000 Ungarische Forintot én se dobok ki az ablakon, ha nem muszáj.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
-
draco31
veterán
Hello!
Nagyjából 10 éve nem volt egérpadom, akkor is a legolcsóbb valamik voltak, még golyós egérhez való.
Most tervben van egy G502-es, és alá szeretnék már valamit rakni, már csak azért is, mert az asztallapot már megviselték az évek.
63cm széles a billentyűzet tartóm, a billentyűzet rajta pedig 48cm széles. Tehát jobbra-balra marad 15cm mozgástér. Persze nem baj az, ha kicsit a billentyűzet rajta lesz, max ha billegne akkor faragok.
Milyen pad illene alá?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
gaben22
senior tag
Helosztok, remélem van itt egy prof. med. univ. PhD DLA MD emeritus aki értelmezni tudja nekem ezt:
tárgy: [#234534] Teszt OK
Tisztelt gaben22,
A termék garanciális ügyintézése befejeződött, az üzletünkben átvehető, illetve GaranciaFutár szolgáltatás esetén 2 napon belül küldjük Önnek. Kérjük az átvételi bizonylatot mindenképpen hozza magával személyes ügyintézés esetén.
Termék neve: ZOWIE P TF-X fekete
Hiba: Nem lehet kiegyenesíteni. Volt levelezés. Support által írt reakció csatolva.
Garanciális ügyintézés helye: 1134 Budapest Tüzér u. 13.
Üdvözlettel,
iPon Computer Kft.
rma@iPon.huVisszakérdeztem, hogy ezt most hogy kell érteni, de kíváncsi vagyok csak én nem tudtam ezt értelmezni, vagy más se... Jött már rá válasz, de továbbra se tudom, most akkor végül mi lett a vége
-
demmer123
őstag
Ezt az új Kingston egérpadot próbálta már valaki?
-
gaben22
senior tag
válasz ribizly #10410 üzenetére
Gondoltam belinkelem a teljes levelezést, mert visszakérdés után Iponos zseni gyerek némileg magas lóról válaszolva SEM mondta el a kérdésemre a választ, de meggondoltam magam. Ma reggel végre valaki más válaszolt, ezt mondta:
"A jelzett lezárási mód (teszt OK) azt jelenti, hogy a tesztelést végzők a megadott hibát nem tapasztalták.
Így a leadott terméket küldték vissza."Megkértem, nézzék meg még egyszer, lehetőleg egy egérrel és nem egy úthengerrel a kezükben, úgy biztos kijön a hiba .
[ Szerkesztve ]
-
gaben22
senior tag
válasz ribizly #10413 üzenetére
új válasz:
"... A véleményük (szerk.: a tesztelők) szerint ha a terméket a gyári összetekeréssel ellentétesen tekerik fel, akkor a két erőhatás kiegyenlíti egymást és a lap kiegyenesedik..."
[ Szerkesztve ]
-
gaben22
senior tag
hát én meg nem akartam, hogy elengedjen a felületi ragasztás a gumitól, valszeg elengedem ezt a dolgot, nincs ennyi időm, hogy velük baszakodjak, megmondom dobják ki
Amúgy, nem tudom láttad-e valamelyik korábbi hozzászólásom, a nemzetközi BenQ/Zowie support maga azt mondta, hogy vasaljam ki az egérpadot... Úgyhogy ez a hivatalos álláspont. Hát vasalgassa a faszom.
[ Szerkesztve ]
-
goamantra
tag
ilyen melegben bosszantó lehet a kéz izzadása , verejték ragadása , szétkenődése az egérpadon.
itt egy érdekes megoldás (4perc 05től >>
[ Szerkesztve ]
-
-
gaben22
senior tag
válasz jaffa 2843 #10422 üzenetére
sajna ez egy régóta húzódó dolog, próbálkoztam először nemzetközi supporttal, utána velük
-
galaktikus
aktív tag
Megjött eBay-ről az általatok ajánlott Hotline egértalp a G403-ra. Ki is cseréltem.. Ez valami isten.. Ránézésre is látszik, hogy kicsit más anyagból van mint a gyári talp. Szégyellje a Logitech a pofáját, hogy gyárilag nem tud ilyen fasza talpat rárakni, ha már az egeret ennyire jóra sikerült összerakni
És 2000 HUF sem volt az egész, dupla készletes csomag, hogy legyen tarcsiban is..A csomagolás nagyon szép és igényes. Mellékeltek hozzá alkoholos törlőkendőt és száraz mikroszálas kendőt is a precíz cseréhez. Ezentúl az összes jövőbeli egeremen az lesz az első, hogy cserélem a gyári talpat (ha kell)
Köszönöm a segítséget!
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
Vanir
veterán
válasz galaktikus #10424 üzenetére
Remélem a védőréteget is leszedted a talpról!
-
galaktikus
aktív tag
-
Anubris
őstag
Sziasztok!
Egy Steelseries QCK mini gamer egérpadot nyúzok már régóta, kezd erősen megkopni. Van jelenleg a piacon ilyen méretben jobb nála?
Esetleg olyan aminek a szélei varrottak? -
ribizly
veterán
válasz Werkly #10428 üzenetére
Elvileg nem szabadna, hogy gondot okozzon azon a használata. A Cougar egérpadok kevesebb figyelmet kaptak itt a topic-ban, de úgy tudom egészen jó minőségűek, szóval ha megfelel, akkor nem kell cserélni. Majd cseréled, ha elkopott.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Sonja
nagyúr
Vettem egy SteelSeries QCK Mass egérpadot, az eddig használt, szintén SteelSeries QCK Mass egérpad helyett. Sajnos elkezdett igen csak kopni 6,5 év után, ezért kellett. A kérdésem az, hogy változatattak a felületén? Nem tudja valaki? Azért kérdezem, mert teljesen másnak tűnik a felülete a régi mellett. Ha nem változtattak, akkor bizony rettenetesen el volt kopva a régi!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
Egérpadot keresek, szükségem lenne egy kis iránymutatásra.
1. Mennyi a keret?
- Max kb 10.000, esetleg kicsit több, ha tényleg hosszú élettartamú, lényegesen jobb minőségű padot adnak érte.2. Használtpiac / külföldi rendelés szóba jöhet?
- Külföldi igen
- Használt nem3. Mekkora hely van az asztalodon, milyen érzékenységgel játszol?
- A 100 cm széles kihúzható billentyűzet tálcámat tervezem vele kb teljes egészében lefedni, szóval kb 90 cm a megcélzott szélesség, és 40-50 cm a mélység.
- Az érzékenységet nem is tudom, mire állítottam be, szerintem gyári default. Nem játszok sűrűn FPS játékokkal, nem csinálok méteres rántásokat, jelenleg a 32x27 cm-es Steelseries QCK-n igazából kényelmesen elférek.4. Milyen egérrel fogod használni?
- Logitech G5025. Van-e valami konkrét preferenciád?
- NincsAliexpressen nézelődtem, ott 5.000 Ft körül adnak ilyeneket. Nagyon gagyik azok, vagy van köztük használható darab is ?
Viszonylag egyértelmű választásnak tűnik a [Steelseries QcK XXL], ami tök ugyanaz, mint a jelenlegi padom, csak méretében más. Jó választás, vagy ennyi pénzért (12k) kapok ennél jobbat is / megkapom ezt a minőséget olcsóbban is ?
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Nem gaming célokra kellett pár egérpad (munkahely, szülők) és gondoltam megnézem a Natec Genesis-t, meg a Cougar Control 2 padot (pcx, 1400 és 1600HUF).
Cougar Control teljes csőd ahogy itt írtátok, nem lehet kivasalni... Most visszafelé van feltekerve, mert a könyv 3 nap alatt se volt elég.A Natec viszont pozitív csalódás, ennyiért tök oké. Varrott, gumis, azonnal kisimult gond nélkül. Kicsit olyan gagyi HyperX Fury érzete van, szóval alapvetően speed, de van egy kis stop és start erő neki.
Úgyhogy azt kell mondjam, hogy ha valaki 1400-at szán rá, akkor jó az. Főleg irodai munkáraGamelést nem próbáltam rajta még.
-
Vanir
veterán
válasz Zsiráfnyál #10433 üzenetére
AliExpresses padok jelentős része hulladék, de: [link]
Ebből a store-ból amit én vettem, azt jelenleg semmire, de abszolút semmire nem cserélném le. Baromira perfekt számomra, de ugye ez szubjektív, ki milyen súrlódási tényezőket szeret. Szerintem minden amit gyártanak ugyanabból az anyagból van. Ja, és pár nap alatt teljesen kisimult.
QcK XXL is jó lehet, ha mégsem akarnál a külfölddel vacakolni.[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Van egy Asus Rog Sheath egérpadom és a jobb oldalán van egy kb 2x5cm-es rész ahol akadozik az egér, nem fizikailag, hanem a kurzor nem folyamatos valamiért, ez játékok közben eléggé zavaró tud lenni. Ránézésre nincs semmi hiba a padon, próbáltam többféle módon átsikálni de akármit csinálok ilyen marad. Van valami tippetek esetleg?
-
ribizly
veterán
Nekem ugyanez volt a G403 - Xiaomi XL párossal.
Próbálkozz meg egy olyannal, hogy a felületet feltérképezteted a G502-vel:
LGS - rámész az egérre és az alsó soron van egy ilyen célkeresztes menüpont. Ott csinálod amit mond és kész.Ha ezután sem javul, akkor pad csere. Sajnos a 3366 néhol túl érzékeny, mert ugyanazon az egérpadon utána egy G102 Mercury meg egy 3310 is zero problémával nyomult. Van hogy a gyengébb, jobb.
-
ribizly
veterán
Ha nem jön be, akkor sajnos marad a csere. Nálam az volt a durva, hogy keresztbe (fentről lefelé) volt egy sáv (pont a használt terület kellős közepén), ahol ugrott, ha áttoltam rajta az egeret. Jobban megnézve végülis látható volt bizonyos szögből, megfelel fényviszonyok között valamit, de csak úgy nem tűnne fel.
Nem emlékszem én kipróbáltam e ezt a felület feltérképezést, vagy simán cseréltem egy másikra, de pontosan tudom mennyire bosszantó, amikor ráeszmél az ember, hogy az egérpad (! ) a hibás.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
A 3366-al szerelt egereket a Logitech elég jól megtámogatta szoftver oldalról. Nagyon profi és igen érzékeny a szenzor, de gondolok pont emiatt is tették bele ezt a feature-t, mert más Logitech egereknél én nem láttam az LGS-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest