- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Jó csomag lett ez a heti Humble. A barátnőm imádja a Lexicát (tényleg fain!), a Bridge Constructor Medieval nekem lesz jó, a Battle Groupból meg esett egy foilos kártya, amivel még "kerestem" is.
-
warcat
veterán
No, 23:00-kor kiderül mi van a két groupees bundliban,de egyébként indul náluk egy harmadik is, Shinyloot 7
-
Edorn
senior tag
válasz
ViharVadász #4790 üzenetére
A Commandos Collection érdekelne belőle, ha valaki megvette volna a csomagot, de ez nem kellene neki belőle.
-
ZsZso
Közösségépítő
Ha valakinek fölösleges lenne a The Night of the Rabbit, akkor 0,5 USD -ért nagyon szívesen megvásárolnám tőle.
-
Dapro
senior tag
A commandos collection érdekel ha valakinek nem kell belőle.
-
válasz
ViharVadász #4790 üzenetére
Köszi, a $6-os csomagot tuti behúzom!
-
ViharVadász
őstag
Megjött a heti Humble Weekly Bundle: Merge Games. Benne:
Bármennyit fizetünk, az alábbiakat kapjuk:Lexica, Deadly 30, Bridge Constructor Medieval, Battle Group 2
6 dollár felett: Commandos Collection, The Book of Legends and Deadly Premonition: The Director's Cut
9 dollár felett: Meridian: New World (Early Access Game) -
bul07
nagyúr
-
Hogy lehet megnézni hogy mennyit ér az accountom SteamGifts-en? Mert a value mellet csak egy kérdőjel van, hiába nyomok sync-et.
-
-
reelc
veterán
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Ha régebben a Steampunk bundle nem 1 USD lett volna, akkor lehet berántom én is. Hányinger, hogy azért viszik fel az alapcsomag árát, hogy a pre-orderes 1 USD -s vásár jónak tűnjön. Pfejj. Elvből nem kell. Majd ha látom mit kapok. (ráadásul az előző zsákbacica se volt egy nagy durranás)
A Tuesday bundlik meg egytől egyig felejtősek voltak számomra.
-
eami
veterán
válasz
BomiBoogie #4770 üzenetére
Igen, meg is akartam már jegyezni. Ettől függetlenül én is behúztam
-
chris0000
őstag
persze beleírtam mind a két TID-t (paypal,humble)
a biztonság kedvéért két requestet is írtam.az 1iknél a cmail,a másiknál a gmail volt megadva.válaszoltak is mind a két címre... a két TID-ről úgyis látját,h 1 requestről van szó.vhogy úgy emlékszem,h ha rendeződött akkor mégis megjött a cmailre a link,de már nem bízom benne.most még open statusban van u.h. lehet még +infoként megírom nekik,h a gmailre küldjék. -
warcat
veterán
-
chris0000
őstag
félreértetted.írtam én requestet a humblenak(support),h nem jöttek meg a kulcsok és nézzenek utána,de azóta sehol semmi egyelőre...a paypaltól meg csak annyit kérdeztem,h van-e lehetőség arra,h vissza kapjam a pénzem és arra jött a válasz,h vegyem fel a kapcsolatot a humbleval.
tehát most várnom kell...én az ügymenetre voltam kiváncsi,h lássam kinek kell majd írni ha esetleg máskor is előfordulna. -
gmx9
aktív tag
HB Store-ban a Monaco külön akciózva, 1,19 euróért. Remek ár egy jó játékért.
(Hupsz, ez a best buy topikba akart menni).
-
bul07
nagyúr
-
warcat
veterán
válasz
chris0000 #4756 üzenetére
Nem leszel ám népszerű ezzel,hogy egyből paypal disputeoltál,ezt teljesen olyan hangnemben,mintha másnap berúgnád a bolt ajtaját ahol vásároltál,magad mögött ügyvédet meg fogyasztóvédelmist rángatva,majd üvöltve elkezdenéd verni a pultot,hogy ide a pénzem de azonnal.
Van normális ügyfélszolgálata ám humblinak,ahol örömmel segítenek ám neked,ez nem valami zugkulcsárulda...nem értelek.
Ráadásul ha jól emlékszem,neked volt citromailes címed,tehát valahol a te sarad a probléma,erre dispute,mintha becsaptak/átvertek volna? -
eszement24
aktív tag
Mivel senki sem írta : Humble books linkjében 1$ ért ott vár a Shadowman játék is. jó szórakozást
Aki esetleg tud szerválni 2db Trackmania csomagot 2kulcsig, az az egyiknél gondoljon rám
-
chris0000
őstag
Dear Krisztián Vajda,
Thank you for contacting PayPal regarding a refund of $10.00 USD. In order to get a refund of $10.00 USD, you need to contact the seller.
It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.
lazán ennyit segítettek.
vegyem fel a kapcsolatot az eladóval/humble,h vissza kaphassam a lóvét,de nekik nagy örömükre szolgált,h segíthettek és ,h a paypalt választottam.
nah majd kiderül... -
Samus
addikt
válasz
EmptyParadox #4752 üzenetére
Nem igazán, vagy eddig nem vettem észre. Fizetés után Success (miután feldolgozta), ott írja, hogy figyeljem a fiókom, mert megy a levél. Nekem mindig mail jött eddig, hogy itt a szeletem a Humble tortából
, abban volt a link, ami vitt a kulcsos oldalra. Mindegy, mert most beregeltem, több ilyen gondom nem lesz. Egyébként speciel Gmail felhasználó vagyok. Csodálkoztam is, hogy az ingyenes játék azonnal megjött.
-
chris0000
őstag
-
Samus
addikt
válasz
chris0000 #4746 üzenetére
Az aktuális Humbli nekem sem jött meg. A mai napig sem (két napja vettem). Bezzeg az ingyenes játék azonnal megjött. Beregeltem a címem, nyomtam, igényeltem a régebbi vásárlásaimat, és érdekes módon ott megvannak a megvett játékok, redeemeltem is őket.
Neked is ajánlom, hogy regeld be azt a mail címet, amivel megvásároltad a pakkot.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
chris0000 #4746 üzenetére
Pillanatok alatt meg kellene jönnie, úgyhogy akkor valami bibi van. Ha nem válaszolnak a HIBesek, akkor én a PPhez fordulnék, de azért várnék előtte pár napot. Tapasztalatom alapján a PP (45 napig) kinyalja a vásárló sejhaját, úgyhogy ne aggódj, nem veszett el a lóvéd.
-
chris0000
őstag
hi.
megvettema hib12 pakkot 10$,de azóta se jön az email.
írtam supportnak,de azok is basznak küldeni.
paypaltól nem lehet vissza kérni a 10$-t,csak a humble supportnak írogathatok?
meddig kell erre várni,napok,hetek mire lesz belőle vmi?
üdv. -
Dapro
senior tag
AudioSurf Steam Humble Weekly Bundle: Presented by Rock, Paper, Shotgun
Dungeons of Dredmor Complete Steam Humble Weekly Bundle: Presented by Rock, Paper, Shotgun
Magicka + 2 DLC Steam Humble Jumbo Bundle
Multimedia Fusion 2 Registration Key Other Humble Weekly Sale: Multimedia Fusion 2
Receiver Steam Receiver
Warlock - Master of the Arcane Steam Warlock: Master of the Arcane
Guacamelee! Gold Edition
és Murder Minersből 1 keyEzekből ha valakit érdekel valami cserélném szívesen.
-
troger911
tag
Galás August Heat-re Happy Hourt szervez valaki? Vagy már lefutott? Mondjuk a Lifeless Planet-en kívül nem sok minden érdekelne belőle
De az jó áron mindenképp! Köszi!
-
Crytek
nagyúr
Indiegala kiborít ,de nagyon.Sosem lesz vége ennek az augusztusi szarnak már
-
Na, megjöttek a bónuszok a HB bundle-jéhez (nekem speciel már mind megvan):
- The Bridge
- Monaco
- Race the Sun -
Dapro
senior tag
Indie Jam 4 Bundle Ez jónak néz ki!
-
NyMRooD
őstag
Flash bundle-ről meg mindenki megfeledkezett, igaz ez most felejtős.
-
Crytek
nagyúr
Indiegala halott nagyon mostanában
-
eszement24
aktív tag
Megjött az új Every Monday Bundle az Indiegalatól
de számomra annyira gyenge lett, hogy szót sem érdemel.
-
Dapro
senior tag
https://www.indiegala.com/giveaways Canyon Capers
-
sith7
félisten
0,79 Eur -s Medieval Total War 2 nem maradt valakinek egy + példány ?
Ha igen, kérem jelezze, megvenném -
Crytek
nagyúr
Alig várom,már a Humble újabb ingyen guano játékát vajon melyik lesz az
-
ayo
veterán
válasz
disco fever #4717 üzenetére
ha ott sincs és nem jött semmi mail, akkor esélyes igen. írj a supportnak sztem, tuti segítenek
-
válasz
disco fever #4715 üzenetére
A profiloldal tetején van egy 'Claim Past Purchases' opció. Azzal az acchoz lehet csatolni azokat a vásárlásokat, amik ugyanarra a mailcímre mentek, de regisztráció nélkül. Próbáld meg, hátha ott lesz.
-
slayer006
addikt
válasz
disco fever #4713 üzenetére
Humble oldalán ráböksz az e-mail címedre, majd My Library és ott tudod aktíválni.
-
disco fever
csendes tag
Humble-n most vettem egy játékot. Vásárláskor beírtam a mailcímemet, a kártya- és számlázási adatokat. Az összeget a számlámról le is vonta, viszont a mailt a játékkal nem kaptam meg (ez olyan fél órája lehetett).
Ilyenkor mit tudok csinálni? És mit tehetek akkor, ha véletlenül elírtam a mailcímemet? (Nem tudom, hogy elírtam-e, szerintem nem, de most már ki tudja...)
Köszi! -
szami777
addikt
Nincs azzal semmi baj, ha megkérdezed.
Hangulatjeleket vagy eladod, vagy steamen chathez használhatod, kb ennyi, semmi értéke nincs.
Ugyanez vonatkozik a kuponokra is, nem szokás értük kérni semmit, ingyen odaadjuk annak, akinek kell, főleg egy 50%-os kupont, az tényleg nem jó semmire, hiszen akcióban jóval olcsóbb. -
Dapro
senior tag
Van egy -50% alan wake kuponom, vmit tudok vele kezdeni azon kívül, hogy felhasználom? Hol van olyan fórum ahol ezt el lehetne cserélni valamire?
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
eszement24 #4700 üzenetére
Én is így vagyok ezzel, csak a Red Johnson Chronicle izgis
-
-
Zamery
senior tag
válasz
eszement24 #4700 üzenetére
Van nekem egy felesleges a múltkori Groupees bundliból. Boltoljunk?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest