- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
Előrendelhető a Build a Greenlight Bundle 16. A minimum ár $1.25, 8 játék lesz benne (vagy 9 Főoldalon 9-et írnak, de a bundle oldalán csak 8-at)
Szintén elő lehet rendelni a Who's Gaming Now Spoiler Alert bundle-t, $1 a minimum és 6 játék lesz benne.
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Csapoati
nagyúr
válasz Hunbeast87 #5995 üzenetére
Egyik jobb, mint a másik. Na de melyik? A Prehistorikra gondolom azért sokan fognak ugrani.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Hunbeast87
senior tag
Bundlestars Trinity Bundle €2.79-ért:
-Pixel Boy and the Ever Expanding Dungeon
-Stronghold 3 Gold
-iO
-Revenge of the Titans
-Nam
-Eradicator
-Terrian Saga: KR-17
-Sentinel
-Legends of Aethereus
-Shiny The FireflyEvery Monday Bundle 48 $1.99-ért:
-Procyon
-Squirreltopia
-Love
-Bliss
-Infinity Runner
-Prehistorikhttp://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
eami
Topikgazda
válasz Hunbeast87 #5993 üzenetére
naja, ezért nem feltétlenül érdemes elszórni a desura kulcsokat én azokat is szépen beregelgetem. Desura kulcsokat lehet weben is aktiválni, hamar megvannak. Mondjuk van már egy jókora backlog amit megint fel kellene vinni
-
joe-ker
senior tag
Lehet már volt,visszanéztem pár darab greenligt bundle-t amiket vettem és találtam pár játékot ami kapott Steam kulcsot.
Indie Gala: - Greenlight Bundle #3
Astro Emporia
Song of the Myrne: What Lies Beneath
Bloop
Indie Gala_- Greenlight Bundle #4
Catmouth Island: Episode 1
BANZAI PECAN: The Last Hope For the Young Century -
Sirpi
senior tag
válasz Hunbeast87 #5988 üzenetére
Towers of Altrac is rég kapott már kulcsot, keresd a Desura kliensben (amúgy is érdemes időnként átnézni, szoktam benne új kulcsokat találni.)
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Hunbeast87
senior tag
Néhány Groupees-os BaGB játék Steam kulcsot kapott:
BaGB 6 - Loot Hunter (Towers of Altrac nem fog kulcsot kapni? Jó ideje fent van Steamen)
BaGB 8 - Clusterpuck 99
BaGB 11 - Barter Empire
BaGB 12 - Abomination Tower, Seven Kingdoms 2
BaGB 13 - Pahelika: Secret Legends
BaGB 16 - Particula
BaGB 17 - Block Legend DX, Datswer[ Szerkesztve ]
-
válasz F e Z o #5979 üzenetére
Csak ott regelhetőek. Nem ad DRM free verziót, ezt írja is a Nuuvem (igaz, brazilul).
A Star Wars bundliból nem maradt valakinek Jedi Academy és Republic Commando? Cserélném őket egy vagy több bundlis játékra.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Csapoati
nagyúr
válasz Hunbeast87 #5976 üzenetére
Nekem a Hobbit es a LOTR mar megvan belole. Nem akar valaki osszeallni velem? A teljes ar negyedeert odaadom ezt a kettot.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
F e Z o
veterán
-
TheProb
veterán
Vna valaki aki tervezi ezt megvenni és csak a mordor-tól megválna?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Hunbeast87
senior tag
Nuuvemes LEGO Bundle 20 brazil reálért.. (vagyis kb 1900 HUF-ért)
Tartalma:
LEGO: The Hobbit
LEGO Marvel Super Heroes
The LEGO Movie - Videogame; LEGO Batman
LEGO Batman 2 DC Super Heroes
LEGO: The Lord of the Rings
LEGO Harry Potter: Years 1-4
LEGO Harry Potter: Years 5-7[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
Groupees Be Mine Anniversary 2 (BMA2) zsákbabundli 8 játékkal $2 még 21 órán keresztül.
-
-
Csapoati
nagyúr
Még több cukcsi japán szerelmes játék.
-
lm83
őstag
Nincs egy alap akciós topic?
Na mindegy, nagyon akciós a Murdered: Soul Suspect -
Vesa
veterán
-
DJGABI
addikt
válasz SenorGrande #5967 üzenetére
a beteg formájukat ezek a randiszimulátor játékok alapból, de a párna.. kész
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
SenorGrande
senior tag
Humble Weekly Bundle For Lovers (of Games).
Tier 1:
Long Live the Queen
Analogue: A Hate Story
Go! Go! Nippon! ~My First Trip to Japan~BTA:
WORLD END ECONOMiCA episode.01
Hate Plus
Roommates - Deluxe EditionPay $8 or more to unlock:
Hatoful BoyfriendPay $35 or more to unlock:
Hatoful Boyfriend Lovers PillowcaseCukika.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Csapoati
nagyúr
Új Indiegala
cskamacskaTimes of War Bundle.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
eami
Topikgazda
Groupees Retro 4 Bundle még 4 órán keresztül elővételben $1.5: 5 játék + 1 album
-
Hunbeast87
senior tag
Star Wars bundle unlockolt játékok:
-Star Wars Starfighter
-Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II
-Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcasthttp://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
-
SenorGrande
senior tag
Igen, a Prey azon kevés játékok egyike, ami nem Steamworks-ös, de a kulcs regisztrálható Steamre. Nekem is úgy van meg, egyszer MM-ben találtam egy polcon kallódó dobozost, 900 Ft-ért el is hoztam. De fent volt sokáig a store-ban is.
Riddick is volt Steamen, de leszedték, aranyáron traderektől még beszerezhető.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Crytek
nagyúr
válasz FoxiestFox #5948 üzenetére
Ép ésszel nem tudom felfogni ezeket dolgokat.
Adottak régi nagyszerű játékok. Adott a steam adottak a bundle-k a HD Remasteredek fénykorát éljük és némelyik nagy cím sehol sincs
1-2 game amit szerintem (nem magyar viszonylatban hanem világszinten is) mg most is vennének annyian főleg steam-en ,hogy megérné vele foglalkozni akár HD Remasteredként akár csak ha szimplán feltennék/visszatennék steam-re!
Riddick
Cold Fear
PreyDe az ubisoft most ráfázik mert mindenhonnan emailekkel bombázom a Cold Fear HD Remasterd miatt
Addig zaklatom őket amíg hivatalosan be nem jelentik,hogy egy kitartó fanatikus miatt elkészítik[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
reelc
veterán
válasz FoxiestFox #5950 üzenetére
Szívesen.
Majd valaki jobban informált elmondja, mi történt. Úgy tudom fent volt egy ideig, csak visszavonták. Volt már példa ilyesmire. Pl. Activision játékokkal (a Marvelesekkel).[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
reelc
veterán
válasz FoxiestFox #5948 üzenetére
Kereső oldalak indiegamebundles, Epicbundle szerint nem volt még bundléban egyik Riddick sem.
Nem tudom esetleg valahol találhatsz-e giftet belőle tardertől, gondolom arany áron van, ha van még.Ha ezt a játékot magamnak akarnám, akkor a GoG-on venném meg egy jó kis akcióban, tartalmazza a régebbi játék felújított változatát is, nem Tagés védelmes, mint egynémelyik oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Kicsit off, de én szeretném a Riddick játékokat (leginkább az első részt) Steamen tudni, de nincs a Store-ban.
Bundle-ben sem volt még sosem valami módon aktiválható? -
Crytek
nagyúr
válasz eszement24 #5943 üzenetére
Az rengeteg ,idén megfogadtam nem veszek semmit. Majd ha 0.5-ért látom megveszem talán.
-
Crytek
nagyúr
válasz eszement24 #5939 üzenetére
Moto Racer miatt lesem is a group buyst csoportot hátha 1.3-1.4-ért lehet majd hh-ba venni!
Csapoati: Akkor nem lesz Moto Racerem
Majd szétkattingatom steamgiftset[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz eszement24 #5939 üzenetére
Na ez kell a Moto Racer Collection miatt.
-
eszement24
aktív tag
Elég mély
Nu van új Indiegala monday
Kemény 5 db játék:
- Chronicles of a Dark Lord
Ep. 1 - Tides of Fate
- Moto Racer Collection
- Rooks Keep
- Starion Tactics
- TRIP
Steam EditionSzerintem nem olyan rossz.
-
Crytek
nagyúr
válasz eszement24 #5937 üzenetére
Az elmém mély bugyraiból emeltem ki "bárcsak volna ilyen" jelleggel
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Blink bundle jöhetne már végre!
[ Szerkesztve ]
-
matthias
csendes tag
Sziasztok! A Star Wars bundle az első, ami nem a Steam accomra aktiválta a játékokat, hanem kódot adott hozzájuk. Másnál is ez volt, vagy valamiért nekem nem akarta?
-
reelc
veterán
válasz FoxiestFox #5928 üzenetére
De csak ha az $1-os pakkban benne lenne minden, mind kártyás és achievementes lenne.
-
félisten
-
Crytek
nagyúr
Kezdem hitemet veszteni,hogy idén lesz-e egyáltalán normális bundle!
-
Csapoati
nagyúr
Azt hiszem nem bántam meg, hogy sem ezt, sem a Bundle in a Box 3-at nem rendeltem elő. Konkrétan egy db játékot se találtam bennük, ami érdekelhetne.
-
Hunbeast87
senior tag
Humble Weekly Bundle Adventures!:
-Detective Grimoire
-Broken Sword 1 & 2
-The Whispered World Special Edition
-The Detail Episode 1
-A Golden Wake
-Cognition: An Erica Reed Thriller: GOTY
-Broken Sword 5http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
eami
Topikgazda
Groupees Space Bundle még 1,5 órán át előrdenelhető $1.5.
"5 Games + 3 Albums + 2 Other stuff" -
Crytek
nagyúr
válasz Hunbeast87 #5919 üzenetére
Ubersoldiers érdekel csak de ilyen áron nem.Várom másik bundleba.
-
Hunbeast87
senior tag
Új BundleStars csomag: Bulletproof Bundle €3.92-ért:
-SickBrick
-Dead Effect
-Dementium II HD
-Ubersoldier II
-Fancy Skulls
-Necrovision + NecroVision: Lost Company
-Parkan II
-Heavy Fire: Afghanistan
-Axis Game Factory
-AGFPRO - Drone Kombat FPS MultiplayerIndieRoyale The Fenlon Bundle $2.89-ért:
-Viktor
-Boot Hill Heroes
-Stranded
-Draconian Wars
-Life of Pixel[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
válasz Hunbeast87 #5915 üzenetére
az elején $12 felett volt a BTA aztán szépen ment lefele.
-
-
válasz Hunbeast87 #5915 üzenetére
Nem tudom, én már csak kilenc felé értesülte róla, akkor volt 10.3 dodó, de most már 10.98. Ebben az ütemben nagyon hamar eléri a 12-t.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Az Eredeti Játékok topikban felmerült az a kérdés, hogy mi lesz, ha a BTA ára elér és meghaladja a 12 dollárt, ami most a Tier 3. Valaki írta rá, hogy ez esetben, ha 12 dollárt fizetsz, nem járt a BTA (ami ugye ez esetben már több lenne). Viszont a Humble oldalán a fizetés résznél ez van:
May the bundle be with you. Do you feel the bundle around you? Here, between you, us, the tree, the rock, everywhere, yes. That's this bundle! Pay what you want for Star Wars Knights of the Old Republic, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, and Star Wars: Dark Forces. Pay more than the average price, and you also get Star Wars Republic Commando, Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, and Star Wars Battlefront II. Pay $12 or more, and you get all of the above plus Star Wars: The Force Unleashed II, Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition, and Star Wars Empire at War: Gold Pack.
Na most ebből én azt szűröm le, hogy 12 dollárért minden jár, függetlenül a BTA árától (ami egyébként még mindig megy felfelé).
Tapasztalat ezzel kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
Hunbeast87
senior tag
Vártam egy ilyenre (csak nem számítottam rá ). A filmeket elég sokszor láttam már, tudok minden fontosabb párbeszédet, bármelyik jelenetet körbeírom, még a a filmes bakikat is fejből vágom. nagy szégyen hogy eddig nem voltak a meg a játékok, de ezt most pótolni tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
válasz Hunbeast87 #5911 üzenetére
Jó pakk, de már minden ami érdekelt, megvan ezekből....
A tudomány a valóság költészete!
-
Marci79
senior tag
Abból van második rész? Egy csöppet lemaradtam ezek szerint. Van olyan jó, mint az első része? o.O
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
sto1911
veterán
Egy Jedi Academy es egy Republic Commando erdekelne, ha valakinek nem kell esetleg es nem tudnek szerezni.
-
flanki
aktív tag
illetve
-
flanki
aktív tag
ha valakit érdekel esetleg?
-
flanki
aktív tag
-
flanki
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program
- Home server / házi szerver építése
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BMW topik
- További aktív témák...